ExpressVPN vs VyprVPN – Revisió de la comparació

ExpressVPN vs VyprVPN, tots dos són molt grans noms de la indústria de VPN, totes dues amb un grup considerable de subscriptors lleials. Per a qualsevol persona nova a VPN, triar entre tots dos pot ser una mica difícil, sobretot si no esteu segurs d’allò que ofereix qualsevol servei i, a més, tampoc no estigueu tan familiaritzats amb els termes tècnics associats a aquesta tecnologia senzilla. Si us sembla, us ajudarem a fer aquesta revisió comparant què espereu dels dos serveis i us mostrarem els factors que cal tenir en compte a l’hora de considerar un servei VPN..

ExpressVPN vs VyprVPN

ExpressVPN vs VyprVPN

Revisió de la comparació de ExpressVPN vs VyprVPN

Tingueu en compte que, malgrat que les nostres troballes poden apuntar cap a un proveïdor en particular que sigui millor entre tots dos, som conscients que cada client té la seva necessitat particular que ha de ser satisfeta. Per tant, no hauríeu de sotmetre’s a cap pressió si arribem a la conclusió que un proveïdor específic supera el de l’altre, però aquest últim seria el més adequat per a les vostres necessitats. Preneu-vos el temps i feu una prova a tots dos proveïdors. També podeu consultar la nostra revisió ExpressVPN i la revisió VyprVPN per obtenir més informació. Comencem la nostra comparació ExpressVPN vs VyprVPN.

Preu & Pagament

Començarem per un factor que pensem que molts clients tenen en compte fins i tot abans de passar per què ofereix cada servei; el preu del paquet. Per un mes de subscripció, ExpressVPN cobra 12,95 dòlars, mentre que VyprVPN cobra 9,99 dòlars per la mateixa durada. ExpressVPN té una durada de 6 mesos i 1 any, respectivament, per 59,94 i 99,84 dòlars, i per 59,94 i 80,04 dòlars, respectivament. VyprVPN. ExpressVPN és clarament l’opció més cara, però només per als paquets d’un sol mes i tot l’any. El cost de subscripció de 6 mesos és el mateix per a tots dos paquets, de manera que si heu provat la garantia de devolució de 30 dies que oferien tots dos i heu triat ja, l’opció de 6 mesos manté fora de compte el factor preu..

Privacitat & Seguretat

Un dels elements que heu de tenir molt en compte a l’hora de considerar com és de privat el vostre servei VPN, hauria de ser si guarden o no l’historial de navegació. ExpressVPN té la seva seu a les illes Verges Britàniques on no s’aplica cap llei de retenció de dades, però, en canvi, si es troba a Estats Units, es podria veure obligada a entregar la informació del seu client. Això significa que, utilitzant la tecnologia adequada, el govern podria ser capaç de rastrejar l’historial de navegació a un usuari determinat, deixant-los anònims. Els usuaris que es registrin a un proveïdor VPN exclusivament per a un alt nivell de seguretat podrien ser desactivats, de manera que ExpressVPN té un avantatge respecte a VyprVPN només perquè garanteixen als seus clients la privadesa completa ja que no registren ni registren cap historial de navegació..

Velocitat

Tot i que la majoria de la gent depèn de proves en línia per avaluar la rapidesa que tenen la seva connexió, vaig anar a buscar i buscar un programari que donés més informació sobre el tipus de velocitat que tractaria. Resulta que ExpressVPN va ser la millor opció entre els dos amb una velocitat de 100% en comparació amb VyprVPN 80% digne. Malgrat el fet que VyprVPN és propietària de tots els servidors, encara no van poder coincidir amb la qualitat de la xarxa de ExpressVPN. Els servidors de VyprVPN també experimenten una pèrdua important de velocitat i això dóna a ExpressVPN una marca més respecte a VyprVPN.

Quan es tracta de velocitats del servidor, la coherència també és important i ExpressVPN sembla que ha entès molt bé aquest fet. Totes les ubicacions del servidor ofereixen una velocitat de connexió constant amb gairebé zero desplegaments. VyprVPN tampoc compta amb cap desplegament, tot i que el servei no es pot comparar amb el nivell reduït de baixades de velocitat que ofereix ExpressVPN.

Xarxa de servidors

Com més nombre de servidors tingui un servei VPN, més llarga és la llista de canals i llocs web geo-restrictius als quals es pot accedir a través d’aquesta xarxa.. ExpressVPN Ha fet molt per garantir que els seus servidors estiguin ben distribuïts entre països de tot el món i això ha treballat per atreure un gran nombre de clients. D’altra banda, el fet que VyprVPN sigui propietari privat de tots els seus servidors també és força impressionant, ja que tenen un control total sobre com gestionar el trànsit dels seus clients. Un gran avantatge és la seva ubicació a més de 50 països

En general, ExpressVPN té una xarxa de servidors més gran, el que significa que podeu accedir a contingut de més països del que podríeu accedir a la xarxa de VyprVPN..

Atenció al client

És important que l’equip d’atenció al client de qualsevol proveïdor de serveis estigui disponible en tot moment per proporcionar assistència quan sigui necessari i per assegurar que es resolguin tots els problemes dels seus clients cada vegada que sorgeixin. En aquest sentit, tant ExpressVPN com VyprVPN han fet moltes coses per garantir que els problemes dels clients es resolguin de forma ràpida i que els equips estiguin formats per persones ben preparades que estiguin disposades a fer front a tot allò que els pugui tirar. Els dos serveis han proporcionat als seus clients instal·lacions de xat en directe i fins i tot responen a correus electrònics directes. Podríem concloure que tant ExpressVPN com VyprVPN estan a l’igual que pel que fa a un bon servei d’atenció al client.

Compatibilitat del dispositiu

Cada vegada són més els serveis VPN que treballen intensament per garantir que tot el seu programari funcioni perfectament en qualsevol dispositiu que els seus clients voldrien xifrar.. ExpressVPN i VyprVPN no són una excepció, ja que els dos proveïdors s’han assegurat que les seves aplicacions funcionen en els dispositius Windows, Android, iOS, PlayStation i Linux, garantint que teniu protecció en línia independentment del dispositiu que trieu utilitzar..

Si preferiu tenir tots els vostres dispositius que utilitzin la vostra connexió VPN sense haver de configurar cadascun d’ells, aleshores, una forma intel·ligent d’aconseguir-ho seria configurar primer l’encaminador amb VPN, i després tenir la connexió a Internet distribuïda a tot el vostre. casa o oficina a través de Wifi. D’aquesta manera, tots els vostres dispositius estaran protegits i cap d’ells us exposarà a amenaces de seguretat en línia.

Característiques addicionals

La tecnologia continua evolucionant a un ritme molt ràpid i, per tant, les empreses VPN tenen l’obligació d’oferir les eines i les funcions més recents i significatives, si és que els importa que siguin la primera elecció del seu client. ExpressVPN i VyprVPN Aquí hi ha gairebé coll i coll, VyprVPN és deixat de banda per una característica particular que ExpressVPN té i que no. Aquesta seria l’opció per desar la IP del servidor preferit. En cas contrari, tots dos proveïdors ofereixen funcions com un interruptor de matança, interfícies fàcils d’utilitzar, mode furtiu i configuració de torrent.

Conclusió: ExpressVPN vs VyprVPN

Si teniu el marcador, ExpressVPN surt com a millor VPN dels dos, però realment no va superar VyprVPN per un gran marge. Si busqueu una opció senzilla per a la butxaca que no compromet el valor, VyprVPN hauria de ser la vostra elecció, però, en general, ExpressVPN manté un alt nivell i servei, justificant el seu preu bastant car per a la subscripció.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me