6 estafes VPN que heu de ser conscients!

Amb la creixent necessitat de seguretat i privacitat en línia, més gent ha començat a utilitzar VPNs. Hi ha moltes empreses VPN al mercat i se n’afegeixen de noves de tant en tant. I moltes d’aquestes empreses ofereixen característiques excepcionals. Però, realment, les empreses VPN ofereixen alguna cosa valuosa o és una altra estratègia de màrqueting que atrau els usuaris cap a un altre grup d’estafa? Tot depèn de la VPN que trieu. Hi ha moltes VPN de confiança i confiança, com ara ExpressVPN, BulletVPN i NordVPN, però també en podreu trobar algunes que només vulguin robar les vostres dades..

6 estafes VPN que heu de ser conscients!

6 estafes VPN dels que heu de ser conscients!

6 estafes VPN que heu d’evitar

Aquest article mostra sis estafes VPN diferents per evitar i us ajuda a triar un proveïdor de VPN que garanteixi la protecció i seguretat d’Internet.

# 1 Subscripcions de tota la vida

La xarxa ràpida i segura dels servidors VPN a tot el món amb suport d’aplicacions i programari no és cap saga barata. Aporta despeses recurrents fixes.

Com ofereixen els proveïdors de serveis VPN aquest tipus de subscripcions barates de tota la vida, ja que aquests alts costos no són deduïbles?

Aquests punts expliquen clarament com:

  1. La venda de dades d’usuaris recopilats a anunciants de tercers és un dels negocis més rendibles. La VPN gratuïta, a més, embruta els usuaris amb anuncis o els redirigeix ​​a llocs web anunciants per obtenir comissions.
  2. La “vida” realment es refereix a la resistència de la Companyia VPN i no del client. En realitat podrien cancel·lar la subscripció “de tota la vida” al cap d’un any o dos i convertir-los en subscripcions de pagament recurrents.

Clauqui: Mai caigui la subscripció a VPN de tota la vida.

# 2 VPN gratuïtes

Per què hi ha tantes VPN gratuïtes??

La gran congregació d’usuaris d’internet se centra sobretot en tot allò que és “gratuït”. No obstant això, la veritat amarga afirma que les VPN gratuïtes són només una altra manera senzilla d’afavorir el proveïdor de serveis VPN i d’ajudar-los a obtenir beneficis de les vostres dades.

Les VPN gratuïtes s’utilitzen com a mitjà per recopilar la majoria de les vostres dades per revendre-les a tercers.

Totes les aplicacions de VPN gratuïtes disponibles al mercat guanyen diners mitjançant:

Robar les dades d’internet a través de diferents mitjans, com ara la injecció de programari maliciós o programari espia i el seguiment o el registre del paquet de dades i la revenda a tercers amb els quals són socis, com ara els llocs de comerç electrònic..

Totes les aplicacions gratuïtes VPN roben el vostre ample de banda i el venen als seus anomenats socis.

# 3 Aplicacions VPN fraudulentes

No totes les aplicacions VPN estan fetes per protegir les vostres dades del govern ni del vostre ISP.

La majoria d’aquestes aplicacions filtren la vostra adreça IP real a empreses de tercers o contenen programari maliciós, programari espia, ransomware, troians i programes maliciosos per robar o danyar la informació al web..

La majoria d’aquestes aplicacions no admeten el xifrat de dades i intenten accedir a dades sensibles i robar l’ample de banda dels usuaris.

Hi ha una gran congregació d’usuaris d’internet que són víctimes de VPN infestades per programari maliciós i de seguiment de dades.

# 4 VPN falses

L’interès creixent exponencialment per les VPNs ha comportat properes VPN falses al mercat.

En termes simples o laics, els estafadors cobren les subscripcions a VPN mentre no hi ha cap servei VPN existent.

Clauqui: Eviteu qualsevol “servei nou” VPN llançat recentment al mercat.

Sigueu escrupolosos quan comproveu el historial del proveïdor de serveis VPN, el seu informe de rendiment i les funcions d’atenció al client.

# 5: Promeses falses i acords fraudulents

De vegades ser escèptic us pot estalviar de molts problemes!

No us cregueu quan una empresa VPN proclama “No recopilem, registrem ni emmagatzemem informació personal identificable dels usuaris” o “VPN més ràpida del món” o “100% anònima” o “protecció contra filtracions”. Si són les declaracions que el vostre proveïdor de VPN us ha proporcionat, prova-les abans de creure-les.

Podeu provar algunes eines de filtració per veure si la vostra VPN està filtrant la vostra IP. A més, prova la teva velocitat amb i sense la VPN per veure si hi ha caigudes de velocitat. També llegiu la seva política de privadesa per veure si registren les vostres dades. Si ho fan, quins elements registren?

No us centreu en falses promeses d’anonimat, sinó que busqueu transparència, confiança, comoditat, execució i fiabilitat en una VPN.

# 6 Opinions de tristesa, testimonis i comentaris

De tant en tant, s’ofereixen nous serveis VPN i es publiquen desenes de revisions falses per dir-vos que són legítims. Assegureu-vos que només confieu en blocs de confiança. Estem orgullosos d’oferir-vos comentaris imparcials aquí a The VPN Guru. Tot i això, hi ha alguns blocs que publicaran comentaris falsos per diners. Assegureu-vos d’evitar aquests blocs i les revisions d’usuari de primera mà per conèixer avantatges i contres vàlids de cada proveïdor VPN.

Pensaments finals | Dirigiu-lo o esdevingui una altra víctima

Hi ha pràcticament centenars de VPN. Amb tantes empreses, com en seleccioneu l’adequada? En qui pots confiar? Quines VPNs heu d’utilitzar?

Llegir les ressenyes és d’una manera senzilla. Tanmateix, haureu de provar un parell de VPN seleccionades per garantir que almenys un compleixi els vostres requisits. Tot i que les especificacions tècniques tenen un bon aspecte i l’aplicació és fluida, pot filtrar la vostra adreça IP? Què passa si registra les vostres activitats en línia? O infecta el sistema amb programari maliciós? Posa la vostra informació a organitzacions publicitàries, NSA o a pirates informàtics de la web fosca?

Manteniu-vos lluny de les empreses ombrívoles i proveu sempre els serveis VPN abans de subscriure-us a qualsevol cosa. Una garantia de devolució us ajudarà aquí. Si creieu que una VPN és prou bona per a vostès, llegiu la garantia de devolució. Si la VPN garanteix que us tornaran els diners en un període de temps específic si no esteu satisfets amb els seus serveis, sempre serà una bona oferta. D’aquesta manera, podeu provar els seus serveis i veure si perd la vostra IP o ofereix bones velocitats.

Finalment, algunes VPN tenen un conjunt de limitacions. És possible que alguns serveis com Netflix no es puguin executar quan utilitzeu una determinada VPN. I també n’hi ha d’altres que no permeten torrentar. Algunes VPN no són prou fortes per penetrar al gran tallafoc de la Xina. Si teniu en compte un propòsit específic d’utilitzar una VPN (per exemple, accedir a Netflix dels Estats Units a l’estranger o utilitzar-la a la Xina), assegureu-vos de parlar amb la seva atenció al client abans de comprar la subscripció..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me