Com cancel·lar la vostra subscripció a NordVPN

Les VPN s’han popularitzat en els darrers anys. Tanmateix, escollir-ne l’adequat pot ser una mica desconcertant fins i tot si treballes amb les millors empreses que hi ha. Que no inclou cap altre que NordVPN. Cadascú té les seves pròpies necessitats i la vostra VPN, per molt que sigui útil, pot fallar el seu lliurament. Si NordVPN no marca les caselles que buscàveu, heu de saber tot el que heu de saber sobre com cancel·lar la vostra subscripció.


Com cancel·lar la subscripció a NordVPN

Com cancel·lar la subscripció a NordVPN

Pas 1: cancel·la el pagament automàtic

Quan finalitzi la prova gratuïta, NordVPN us cobrarà automàticament una subscripció de 3 anys. Alguns de vosaltres podríeu pensar que és un acord molt llarg per invertir. Per tant, cancel·lar-lo seria el camí perfecte. Seguiu els passos següents si aquest és el vostre cas:

 1. Anar a Lloc web oficial de NordVPN i inicieu la sessió amb el vostre compte.
 2. Dirigiu-vos a Els meus Serveis.
 3. Consulteu els tres punts que hi ha al costat de “Canviar el pla”. Sí, feu clic a això ara.
 4. Trieu l’enllaç que consti “Cancel·la els pagaments automàtics”. Apareixerà tan aviat com premiu Canviar el pla.
 5. Ara, confirmeu el procés de cancel·lació fent clic a “Confirma cancel·lar” a la finestra que apareix.Cancel·la el pagament automàtic
 6. Vostè sabrà si ha funcionat correctament o no quan apareix una finestra que diu: “Èxit! S’han cancel·lat els pagaments automàtics. “Cancel·lació amb èxit
 7. Tot fet.

Pas 2: cancel·leu la vostra subscripció

Si no està satisfet amb el servei com a comprador per primera vegada, probablement voldràs tornar els diners. No només això, però cancel·lar la subscripció requereix un canvi addicional per desactivar els pagaments automàtics. Per tant, si ja no voleu tenir el vostre compte NordVPN, aquí teniu el que heu de fer.

 1. Primer, dirigiu-vos a Lloc web de NordVPN.
 2. Inicieu la sessió amb el vostre compte VPN i aneu directament a Els meus serveis.
 3. Cancel·la els pagaments automàtics.
 4. Ara és aquí on actua pel teu compte. Servei d’atenció al client obert. Podeu fer-ho per correu electrònic o per xat en directe. Us suggereixo xat en viu.
  Suport Nord
 5. Si encara no sou un període de 30 dies, digueu-los que voleu cancel·lar la vostra subscripció i demanar un reembossament complet.
 6. Els redirigiran al departament de pagaments directament després de confirmar la vostra sol·licitud.
 7. Un cop allà, us faran algunes preguntes. Respon-los i continua al següent pas.
 8. La vostra subscripció es cancel·larà en un termini de dos dies hàbils, tal com li diuen.
 9. Si no teniu ganes d’utilitzar l’opció Xat en viu, només envieu-los un correu electrònic i obtindreu els mateixos resultats.Correu electrònic

Un cop s’hagi cancel·lat, si voleu provar altres VPN, consulteu aquesta guia a la secció millors alternatives NordVPN.

Per què voleu cancel·lar la vostra subscripció a NordVPN

De vegades, fins i tot la millor VPN que hi ha, no pot complir les vostres expectatives. És possible que llegiu totes les ressenyes sobre la VPN escollida i, al final, no resultarà la manera en què pensàveu. Bé, cap programari és perfecte, fins i tot NordVPN. És per això que enumero algunes raons per les quals és possible que vulgueu cancel·lar la vostra subscripció a NordVPN. Aquí estan:

 • Primer, NordVPN pot no ser tan ràpid com es pensava. Tot i que és conegut pels seus servidors ràpids encesos, pot ser que els de la vostra regió no siguin tan coherents al vostre país. És per això que afrontaran algunes caigudes frustrants a la vostra connexió a Internet.
 • Segonament, imagineu-vos que esteu buscant una determinada característica o protocol i NordVPN no us ofereix això. Aquesta seria una de les raons principals per les quals podreu descontentar el proveïdor VPN.
 • Els clients VPN són molt importants per tenir en compte una VPN. Si la VPN no admet el vostre dispositiu, probablement no en tingueu cap utilitat. Imagineu-vos que l’heu d’utilitzar a la vostra PS4 i s’assabenta que la consola no és nativament compatible amb les VPN. És una decepció.
 • Un altre motiu seria que NordVPN no ofereix servidors al país on voleu desbloquejar contingut. Per exemple, si voleu accedir a un canal de streaming que no estigui basat en els 60 països que cobreix la VPN. Aquest és un motiu important per cancel·lar la vostra subscripció.
 • Si vau saber que hi ha altres proveïdors de VPN amb la mateixa qualitat del servei, però a un preu més barat. No hi ha bons motius per romandre amb NordVPN.
 • Heu trobat el que esteu buscant mitjançant un servei VPN gratuït. Tot i que dubto molt d’això i no recomano les VPN que ofereixen serveis de forma gratuïta, però és possible.
 • Finalment, Prova gratuïta de NordVPN no és el que diuen que és. És possible que la subscripció automàtica de 3 anys no sigui el que buscaves.

Aquests són alguns pensaments sobre el motiu pel qual algú pot voler cancel·lar la seva subscripció a NordVPN.

Cancel·la la vostra subscripció a NordVPN – Pensament final

Si intenteu cancel·lar la vostra subscripció a NordVPN, però no podeu fer-ho, aquesta guia us indicarà tot el que heu de saber. NordVPN ofereix moltes funcions que qualsevol usuari d’internet necessita per tenir una experiència perfecta en línia. Tot i això, alguns de nosaltres tenim un punt de vista diferent a l’hora d’escollir un company VPN a llarg termini. Si decidiu cancel·lar la vostra subscripció i lamentar-vos de fer-ho més endavant, sempre podreu subscriviu-vos a NordVPN de nou.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me