Hvordan rangerer vi VPN-udbydere?

Så storslået som det er, går internettet stadig til et mørkere sted. Hver gang du er online, kompromitterer du din sikkerhed, privatliv og identitet, hvilket fører os til vores primære løsning på problemet, en VPN. Men har du nogensinde spekuleret på, hvordan vi hosVPN.Guru vælg, hvad de øverste VPN’er er? Hvad funktioner holder vi øje med at bestemme som VPN rangerer højere? Lad mig vise dig, hvordan vi fungerer.


Hvordan vælger jeg den perfekte VPN?

Sådan vælges den perfekte VPN?

Hvad er en VPN, og hvor vigtig er det?

Når du bruger dagens internet, skal du være forsigtig hele tiden. Tror aldrig nogensinde, at når du er online, er du alene. Nej, tværtimod mine venner, hackere og cyberkriminelle er altid der for høst, hvad du holder kære med hensyn til data og information.

Hackere tjener fortjeneste ved salg af kontooplysninger, adgangskoder, og enhver anden personlig information de kan finde. Selv hvis du ejer en lille virksomhed, kan hackere muligvis vente på det rigtige øjeblik med at få fat i din klients private data. Ifølge Kurt Roemer, Citrix-chefens sikkerhedsstrateg,

”Brugere af små virksomheder har brug for VPN’er for at holde deres netværkstrafik privat og sikker mod at manipulere.”

Tag det fra en, der ved bedre. EN Virtuel privat netværk skaber en sikker passage mellem din internetforbundne enhed og det websted / den service, du forsøger at nå. Det omdirigerer hele trafikken gennem en sikker server, kryptering af dine data i processen.

Det vil afværge enhver mulig angreb, der muligvis er målrettet mod din enhed. Med andre ord er du helt sikker, hvis du investerer i en velrenommeret VPN. Nå, Kent Bloomstrand, Chief Technology Officer hos CSID, er enig:

“VPN’er giver et vigtigt lag af sikkerhedsbeskyttelse,”

Det er ikke alt; en VPN hjælper dig også omgå regionale begrænsninger ved ændre din online placering. Alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til en server i et specifikt land, og du er praktisk talt der. Du kan nu få adgang til alt begrænset indhold i denne region på trods af at være fysisk i udlandet. Nu har jeg givet dig en ordentlig VPN-introduktion. Skal vi gå over til hvordan de rangerer?

Funktioner, der rangerer VPN’er højere

Når vi evaluerer VPN’er, skal vi først sørge for, at det imødekommer brugernes behov. Der er ingen mening med at investere i en bestemt tjeneste, hvis det ikke rigtig er det, du ønsker. Hver online bruger har specifikke krav at se frem til i en VPN-udbyder.

Derfor ender vi alle sammen med forskellige tjenester i sidste ende. Der er dog specifikke væsentlige faktorer, som hver VPN skal have. Hvis disse mangler, vil du ende med at gå på kompromis med dit online sikkerhed og anonymitet. Her er top funktioner der hjælper a VPN sikrer et højere sted på vores VPN ranking liste.

Tilslutningshastighed

InternethastighedHvis du ikke ved dette endnu, a VPN-kryptering vil manipulere med din internethastighed. Derfor er det vigtigt at vælge en VPN-service, der sikrer flammende hurtige servere uanset hvor de er. Jeg ved, at jo tættere serveren er, jo bedre er forbindelsen. Vi ønsker dog ikke at holde sig til dette kriterium. Jeg undersøger en VPN, der tilbyder maksimal hastighed, selvom serveren er langt væk.

Hvad hvis du er meget langt fra USA, og du ønsker at strømme som Hulu? Vil du lide buffere problemer og forsinkelser hele tiden? Jeg tror ikke det. Hvis en tjenesteudbyder kan ikke garantere den maksimale hastighed af din private forbindelse, det kommer ikke helt til toppen af ​​min liste.

Vi træffer drastiske foranstaltninger, når vi tester en VPN-hastighed. Først vi test den hastighed, vi oprindeligt kører på. Derefter forbinder vi os til en VPN-server tæt på vores placering for at teste, hvordan krypteringen påvirkede netværket. Endelig undersøger vi også, hvad der forbinder til en fjern server kan gøre. Desuden tjekker vi, om downloadhastigheden er steget. Hvis resultaterne er gode, VPN rangerer højere.

Stort servernetværk

ServerplaceringAt kunne vælge mellem en bred vifte af servere er også ret afgørende. Lad mig først forklare hvad der sker. Når du opretter forbindelse til en server, tager du på IP-adresse for det land, hvor serveren er. Du har to fordele til det. Først kommer du til skjul din online identitet (IP-adresse). For det andet kan du gøre det få adgang til geografisk begrænset indhold i din region.

Nogle VPN’er har ikke så stort et servernetværk, hvilket gør dem ubrugelig i nogle tilfælde. Forestil dig, at du vil streame noget indhold på TSN, og så finder du ud af, at din VPN ikke har nogen servere i Canada. Hvis det er dit eneste formål med at bruge en VPN, denne investering er spild.

Du kan ikke bare surfe på internettet ved hjælp af den samme server igen og igen. Nogle VPN-tjenester leverer kun servere i hele USA eller Europa. Når vi kører VPN-tests, overvejer vi alt, hvad en kunde har brug for. Det handler ikke kun om at omgå geo-begrænsninger, der er andre fordele ved at have et anstændigt servernetværk.

Vi kontrollerer, om en VPN også har mere end 1 server i et specifikt land. Som jeg sagde, ethvert muligt behov for en bruger, dvs. omgå forbrugsafbrydelser. Lang historie kort, en VPN med over 1000 servere over hele kloden får min opmærksomhed: jo flere placeringer, desto bedre.

VPN HQ placering

Når vi diskuterer VPN’er og andre værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger, skal vi overveje, hvor de oprindeligt kommer fra, som i deres hovedkvarterets placering. Vi graver dybt ind i sagen for at finde ud af, om VPN er placeret i lande, hvor datalagring anvendes, dvs. i et land, hvor ØJNERNE er til stede.

Udtrykkene “Fem Eyes“,”Nine Eyes“Og”14 Øjne”Vises ofte i privatlivets fred, især VPN’erne. Det værste er, at regeringerne kan forbyde udbyderen endda at underrette de berørte kunder; du vil ikke være i stand til at gengælde dig mod den invasion af privatlivets fred.

Øjnene er internationale overvågningsallianser, der har ret til indsamle og dele masseovervågningsdata. De kan kontakte VPN-udbyderen, der er beliggende på deres område og bede om oplysninger om kunder. Det betyder ikke noget hvorfor; hvad der betyder noget er, at de kan. For eksempel i Det Forenede Kongerige, telekommunikation har optaget browserhistorik, forbindelsestider og tekstmeddelelser. Det startede da Snoopers ‘charter så lyset tilbage i 2016. Det samme kan siges om De Forenede Stater med dets PRISM-program.

5 Øjne

 • Australien
 • Canada
 • New Zealand
 • Det Forenede Kongerige
 • Forenede Stater

9 øjne

 • 5 øjne lande
 • Danmark
 • Frankrig
 • Holland
 • Norge

14 Øjne

 • 9 øjne lande
 • Tyskland
 • Belgien
 • Italien
 • Sverige
 • Spanien

I dette tilfælde forsøger vi at undgå at inkludere enhver VPN, der har sin HQ’er baseret i et af disse lande. Nogle VPN der får vores liste til at betjene deres egne servere og vedtage en streng no-log politik. Det betyder, at selv The Eyes ikke kan få fat i dine oplysninger. Nå, på VPN.Gurus skala, er det en VPN, der er værd at tilføje til højtstående konkurrenter.

Kryptering af militær kvalitet

VPN-krypteringDe fleste af premium-VPN’erne på markedet tilbyder teknologier på højt niveau når det kommer til sikkerhed. Dog det ekstra lag beskyttelse bliver bragt til dig af avancerede sikkerhedsprotokoller. Jo større udvælgelse og flere valg af protokoller, som en VPN tilbyder, jo bedre. Men den vigtigste protokol, der er, er OpenVPN.

Oprettelse af en krypteret datatunnel mellem klienten og VPN-serveren er ikke nok. Enhver VPN kan krypter dine data, men det gør det ikke militær-grade. OpenVPN er den mest moderne protokol til almindelig brug og betragtes som meget sikker. Troværdige VPN’er indstiller denne protokol som standard. Hver gang du opretter forbindelse, krypterer du din forbindelse med den nyeste teknologi til sikkerhed, OpenVPN.

Det er dog ikke alt, hvad en VPN kan tilbyde. Du skal kontrollere, om det giver dig en valg af protokoller. Du ser, jo højere kryptering, jo langsommere er din internethastighed. Med hensyn til evaluering af en VPN baseret på protokoller skal et udvalg af følgende være til stede: 

 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2
 • PPTP

Et ord med råd, prøv at gøre undgå PPTP. Selvom det er en af ​​de ældste VPN-protokoller, er de fleste af tjenesterne længe opgraderet til hurtigere og mere sikre protokoller. Så hvis VPN, vi vurderer, tilbyder protokoller i militær kvalitet, er den bestemt rangeret højere end andre.

Politik uden no-log

Ingen logpolitikNår du investerer i en VPN, giver du dem din tillid. Du sender derefter oplysninger som din fuldt navn, e-mail-adresse og kreditkort info. Undertiden misbruges denne tillid, og brugernes detaljer udsættes. Når du vil stole på en VPN med denne type info, skal du kontrollere deres logningspolitik.

Vi i Guru kigger efter VPN’er der gem ikke dine browseaktiviteter eller oplysninger. Nogle udbydere er ret klare. De siger, at de opbevar nogle logfiler inklusive din e-mail-adresse i en bestemt periode. Andre er vagt og maskeret i juridisk jargon, og nogle kan være meget klare.

Ved nogle lejligheder skal VPN-tjenester udlevere visse anmodede data om nogle brugere. Denne ordre kommer fra myndigheder. Hvis tjenesten opretholder logfiler, alle dine data vil være i de forkerte hænder. Men hvis der er en streng no-log politik, derefter regeringen vil ikke være i stand til at høste dine oplysninger som der ikke er nogen, til at begynde med.

Sørg for at kontrollere deres logningspolitik meget godt. De lyver måske for dig. Det er en kritisk faktor, når du vælger VPN. Hvorfor skulle du investere i en VPN, der ikke holder dine data private? Det strider mod det oprindelige job.

Prisfastsættelse

PrisskiltJeg er helt sikker på, at du ville have mig til at angive dette øverst på listen. Men dem, jeg nævnte ovenfor, er vigtigere, tro mig. Nogle af jer vil gerne have det vælg en VPN baseret på deres budget. Selvom der er en masse dyre VPN’er, kan jeg forsikre dig om, at det de er værd at hver krone med hensyn til tjenester. De tilbyder service af bedste kvalitet.

En troværdig VPN skal kunne se, hvordan markedet ser ud. Det er når det er tilbyder tilbud på billigere abonnementsplaner. For eksempel, hvis et månedligt gebyr er 12 $, lad os sige, det skal give dig en 3-årigt abonnement hvor du kommer til spar op til 40%. Det er ganske iørefaldende, og det kommer dig og andre brugere overalt i verden til gode.

Men vent, jeg må tale om dette. Hvad end du gør, hold dig væk fra gratis VPN-tjenester. Hvis du har læst mine anmeldelser før, vil du bemærke det ingen af ​​de VPN’er, jeg vælger som “bedste”, er gratis VPN’er. Det er fordi de vil gøre dig mere skade end gavn. Først kommer de ikke i en komplet udvalg af funktioner.

De giver dig, hvad de har råd til gratis. Du går muligvis glip af en vigtig funktion, der ikke hjælper dig med at undgå at blive opdaget som VPN-bruger. 

i øvrigt, gratis VPN’er sælger dine data til søsterselskaber til gengæld for indtægter. Jeg mener, hvordan ellers tror du, at de betaler deres afgifter? Lad mig opsummere det for dig.

Du bruger en gratis VPN; du betaler med dine private oplysninger. ”

Kompatible enheder

Kompatible enhederEn VPN skal være i stand til at levere sine tjenester på forskellige operativsystemer. Hvis det ikke gør det, hvorfor skulle det tage en øverste placering på vores liste? De fleste VPN-udbydere har dedikerede klienter på Android, iOS, PC og Mac. Dog er der få af dem, der altid rangerer højt på vores hjemmeside, har apps på Amazon Fire Stick.

Hvad angår dem, der ser ud til at omgå regionale begrænsninger spilkonsoller og streaming-enheder, ingen af ​​VPN’erne derude kan give det, som disse platforme er ikke naturligt kompatibel med VPN’er. Men VPN skal give en alternativ, for eksempel, Smart DNS-proxy.

Nogle VPN-udbydere tilbyder de funktioner, hvor du kan ændre dine DNS-indstillinger til omgå geo-blokeringer. Du mister sikkerhedsfunktionerne, men så er det igen et alternativ. Hvis du kigger på vores anmeldelser, vil du opdage, at de fleste VPN’er øverst på listen tilbyder en Smart DNS-funktion.

Nødvendige funktioner

EnhedskompatibilitetDerudover bør VPN-applikationerne tilbyde over-the-top funktioner for at få vores opmærksomhed. Hvis du går til appens indstillinger, skal du finde flere muligheder for at aktivere eller vælge fra. F.eks Dræb switch i tilfælde af, at VPN-forbindelsen pludselig faldt.

Denne funktion vil afslutte din internetforbindelse så det, du gjorde, mens du bruger en VPN, forbliver privat, indtil VPN genstarter igen.

Desuden giver nogle VPN-applikationer dig mulighed for at teste din hastighed før og efter at du har oprettet forbindelse til en VPN. Du kan se, hastighed er et problem i dag med tilladelse fra din ISP’s throttling. Når du bruger en VPN, kan du imidlertid omgå at. Og med den rigtige funktion, kan du test din forbindelseshastighed når du ønsker.

Dette er kun to af de funktioner, vi kigger efter i en velrenommeret VPN for at gøre det til vores liste. Resten præsenteres nedenfor:

 • DNS-lækage beskyttelse.
 • Delet tunnel (du vælger, hvilken del af din trafik, der skal omdirigeres).
 • Hastighedstest.
 • Ad-blokering.
 • Beskyttelse af malware.
 • Dobbelt kryptering.
 • Dræb switch.
 • Understøttede protokoller (Nogle apps på visse enheder understøtter ikke særlige protokoller).
 • Lektestest-links i appen (IP-adresse, DNS-lækage, WebRTC-lækage).

Avanceret VPN-test

DatalækageVPN’erne, som vi rangerer højt på vores liste, skal kunne give dig en løsning, hvis nogen VPN-lækage opstår. Vi kører en spærring af test for at analysere, hvor pålidelig en VPN er med hensyn til beskyttelse af deres kunders privatliv. 

VPN’erne, der altid anbefales på vores websted, har frigivet og avanceret VPN-test suite, som de bruger internt til lækagetætte alle deres VPN-apps. Hvis en VPN ikke tilbyder det, ja, er det ikke listen. Dette er nøjagtigt, hvad vi forventer i en VPN med hensyn til lækagebeskyttelse:

DNS-lækage beskyttelse: DNS er det system, der konverterer din URS til en numerisk IP-adresse for at hjælpe din browser med at indlæse et specifikt websted. Imidlertid håndteres oversættelsesprocessen af ​​din egen internetudbyder. Kan du gætte, hvad problemet er her?

Det er jeres DNS-anmodninger klare tekstlogfiler over alt, hvad du besøger online. Det er derfor din ISP kan vide, hvad du laver. Når du bruger en VPN, der lækker dine anmodninger, er du bedre stillet uden en. Derfor ser vi nærmere på de VPN’er, der tilbyder DNS-lækage beskyttelse. Hvis de gør det, er de øverst på listen.

WebRTC-lækager: Hvis du bruger Firefox-, Chrome-, Opera- eller Chromium-baserede browsere, du er altid sårbar over for lækager. Du kan se, WebRTC-lækager forekommer, når din IP-adresse lækker ud via WebRTC API’er. VPN skal hjælpe dig med at omgå problemet. Når vi udfører vores test, kontrollerer vi, om VPN-udbyderen giver dig muligheden for test for sådanne lækager og en måde at hjælpe dig ud på (Nogle kan ikke). Nogle af de bedste VPN’er på vores websted gør det og giver dig omfattende guider til også at løse problemet.

VPN-blokeringsforebyggelse

VPN-blokeringDu skal kende nogle VPN’er er blokeret i visse lande. Det er ikke fordi regionen har øjnene rettet mod dem, nej, det er på grund af deres manglende evne til at operere der. De investerer ikke nok i deres servere, hvilket fører til deres blokering. En troværdig VPN rangerer godt på vores gennemgangsliste, hvis det lykkes omgå sådanne strenge restriktioner i stærkt censurerede lande. Vi taler om Kina, UAE, KSA, Rusland, og lignende.

Ikke kun det, men streamingtjenester er nu i stand til det blokerer VPN’er samt adgang til deres indhold i udlandet. De øverste VPN’er er i stand til at forhindre, at blokering af går stealthily under det dybe pakkeinspektionssystem. Hvad godt er en VPN, hvis den blev blokeret af lignende DAZN, Netflix, Hulu og BBC iPlayer? Hvis den ikke kan udføre sit job på den rigtige måde, nej, den perfekte måde, er det ikke toppen af ​​listen.

Tilbagebetalings politik

Tilbagebetalings politikAnerkendte VPN-udbydere tilbyder altid en udvej for brugerne, hvis de ikke tilfældigvis kan lide deres tjenester. En måde at gøre det på er ved at tilvejebringe en pengene-tilbage-garanti. Når vi vælger de øverste VPN’er, tager vi denne funktion i betragtning. Nogle VPN’er tilbyder en 30 dages cash back, andre kommer med en 7-dages det ene, mens resten ikke engang har det.

Dem, der har en 30-dages pengene-tilbage-garanti klatre altid højere på en rangeringsskala. Men jeg må nævne dem, der tilbyder a gratis prøveversion. Uanset hvor lang tid det er, er det stadig gratis, og folk kan tage VPN’s service til et spin, før de investerer i en aftale.

Pålidelig kundesupport

Kunde supportDette er en meget vigtig faktor, især for dem, der stadig er nye inden for virtuelle private netværk. Uanset hvad tjenesten tilbyder, uanset hvor hæderlig den er, hvis den ikke har det pålidelig kundesupport, det er ikke rangerende. Når vi vurderer en VPN, tester vi deres supporteffektivitet og de metoder, der er brugt til kontakt.

For eksempel har nogle VPN’er kun billetmetode, hvilket kan tage noget tid at give et svar. Det er ikke det, vi ser efter i en VPN. Hvad vi virkelig sætter pris på er en, der tilbyder 24/7 live chat support. Det er meget effektivt, hvis en kunde har et problem, der skal løses på stedet. Vi har bemærket, at nogle VPN’er også tilbyder dig en mulighed for e-mail, men det er stort set det samme som billetter. Hvis vi ønsker at rangere en VPN baseret på support, bør de inkludere de tre ovenfor for at sikre, hvad a kunden er komfortabel med.

Metoderne er ikke de eneste faktorer, vi ser på. Vi tager også deres service til et prøvekørsel som faste kunder. Vi åbner en chatboks og ser hvor lang tid det tager dem at svare. Derudover vi send dem e-mails og udfyld billetter for at se, om de kommer tilbage til os i en anstændig periode. Vi tager hensyn til tid taget, det som de svarede, og hvor godt det løste det aktuelle spørgsmål.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map