Kodi Crackdown 2017: la línia de temps definida

Kodi Crackdown als EUA, Regne Unit, Canadà i Austràlia? Probablement heu sentit moltes notícies sobre les autoritats que es van produir a la venda dels boxs de venedors Android TV i els desenvolupadors no oficials de Kodi addon durant els últims dos mesos. Us hauria d’estar preocupat o tot simplement és un cas d’espantar-se? En aquest article, revisarem els principals esdeveniments que envolten l’ús dels addons Kodi “il·legals”. També actualitzarem l’article sempre que apareguin nous problemes legals relatius a l’ús de Kodi.

Kodi Crackdown 2017: la línia de temps definida

Kodi Crackdown 2017: la línia de temps definida

Kodi Crackdown 2017: la línia de temps definida

Abans de situar-nos en tot el incident, cal assenyalar que Kodi com a aplicació és legal. No descarregueu cap llei baixant i instal·lant l’aplicació Kodi. No obstant això, com per exemple amb l’aplicació uTorrent, podeu accedir a material “piratat” mitjançant Kodi. L’aplicació Kodi en si no està afiliada a addons de tercers que faciliten l’accés a pel·lícules piratades, programes de televisió o transmissions en directe..

Febrer de 2017

 • Van sorgir notícies que indiquen que l’oficina de propietat intel·lectual del Regne Unit ha llançat una consulta de caixa Kodi sota la pressió dels titulars i de les emissores de drets. L’objectiu sembla ser endurir les legislacions i ajustar les lleis de copyright que no només s’orienten als venedors de caixes Kodi, sinó també als usuaris finals.

Març de 2017

 • Lord Toby Harris, president de les normes nacionals de comerç al Regne Unit, va declarar que “també avisaria a qualsevol persona o negoci venent o que utilitza un dispositiu (Caixes Kodi) que incompleixen la legislació sobre copyright. Els estàndards nacionals de comerç seguiran protegint els negocis legítims i perseguiran els que incompleixin els drets d’autor d’aquesta manera ”.

Abril de 2017

 •  El TJCE, també conegut per la Cort Europea de Justícia, va dictaminar que “l’obra protegida per drets d’autor obtinguda en streaming d’un lloc web pertanyent a un tercer que ofereix aquesta obra sense el consentiment del titular dels drets d’autor” no es beneficia d’una exempció de les lleis que regulen la distribució. de contingut de copyright. En altres paraules, Transmetre contingut pirata amb addons il·lícits ara és igualment il·legal a la UE com a descàrrega de material amb copyright.
 •  Amazon i Ebay prohibeixen oficialment la venda de caixes Android TV al seu lloc web. Amazon fins i tot va amenaçar amb suspendre els comptes de qualsevol que intenti vendre caixes de TV Android “totalment carregades”.

Maig de 2017

 • Facebook va actualitzar la seva Política de comerç per prohibir la venda d’Android TV Box. “Està prohibit vendre a Facebook: productes o articles que facilitin o fomentin l’accés no autoritzat als mitjans digitals.” la pàgina llegeix.

Juny de 2017

 • Fènix, es tanca un addon de Kodi extremadament popular. El seu desenvolupador va afirmar que “A la vista de l’actualitat hem decidit tancar Phoenix”.
 • El lloc web de TVAddons misteriosament no està en línia. TVAddons és la llar dels repositoris Fusion. Sense previ avís, el lloc no es va recuperar i mai es va recuperar. Es van fer moltes especulacions, però ningú no sap realment la raó real fins al moment.
 • FACT, la Federació britànica contra el robatori de drets d’autor, afirma que els usuaris de Kodi que utilitzen complements no oficials de Kodi per reproduir pel·lícules piratades, programes de televisió i transmissions en directe seran dirigits aviat amb avisos d’infracció de drets d’autor..

Juliol de 2017

 • 3 dominis anteriorment gestionats pel lloc addon Kodi addons TVAddons han estat transferits a un despatx d’advocats canadenc contra la privacitat. Qualsevol persona que controli aquests dominis podria fer tot el que volgués per als antics usuaris de TVAddons vulnerables.

Agost de 2017

 • TVAddons apareix en línia tot i que en un nou domini. Diverses empreses canadenques demanden TVAddons per la suposada distribució il·legal dels addons de programari Kodi

Novembre de 2017

 • Molts desenvolupadors de tercers addicionals de Kodi l’anomenen abandonament després de rebre amenaces legals dels estudis de Hollywood. Com a resultat, els complements no oficials de Kodi com Covenant, Bennu i Pro Sport deixen de funcionar.
 • Els dipòsits de tercers com Colossus, Ares Wizard i Smash repo també estan fora de línia.

Kodi Crackdown: què podeu fer??

Com es desprèn del calendari anterior, els complements il·legals o piratejats de Kodi han estat rebent molta publicitat en els darrers dos mesos. Els trolls de drets d’autor al Regne Unit, Estats Units, Canadà i Austràlia han estat afectant aquests complements. Sempre s’aconsella xifrar el trànsit i ocultar la vostra adreça IP sempre que entri en línia. Mitjançant l’ús d’una xarxa privada virtual, podeu navegar per la web de forma anònima. Tot el que heu de fer és descarregar i instal·lar una aplicació VPN i després connectar-vos a un servidor VPN. Un cop acabat, la vostra adreça IP queda oculta i podreu aprofitar les següents funcions.

 • Desbloqueu els complements de Kodi amb restriccions geogràfiques: Hi ha molts addons Kodi que només podeu utilitzar en determinades regions. Amb VPN podeu evitar les restriccions regionals.
 • Eviteu l’acceleració ISP: Alguna vegada has notat que la teva velocitat a Internet és decent si navegues per llocs web, però de sobte cau quan estàs veient vídeos en línia? Si aquest és el cas, probablement el vostre ISP agiliti la velocitat d’Internet. L’ús de VPN bàsicament us permet evitar que això passi.
 • Privacitat: Afegiu una capa addicional de privadesa i seguretat a totes les vostres activitats en línia.
 • Aplicacions VPN: No heu de ser una tecnologia freak per configurar una connexió VPN gràcies a les aplicacions VPN fàcils d’utilitzar a PC, Mac, Android, iOS i FireStick.

D’experiència personal, ExpressVPN és el millor servei VPN que podeu utilitzar amb Kodi. Han optimitzat les seves aplicacions VPN per funcionar millor amb complements Kodi i tenen una política sense registres. Consulteu la nostra llista revisada de les millors VPN de Kodi el 2017 a continuació.

Kodi Crackdown 2017 – Què hi ha a continuació

Si encara no s’ha de veure si els usuaris finals de Kodi seran el següent objectiu de la represa de Kodi. Alguns complements no oficials, com Quasar i Kodi Popcorn Time, es basen en P2P. Per tant, el seguiment de persones que les utilitzen no seria tan difícil. FACT també afirma que tenen una llista de noms que inclou les persones que han comprat Android Boxes carregades prèviament amb addons de tercers. El temps dirà si estan greus amb les seves amenaces o no.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me