La millor VPN per a tots els dispositius

El nombre de dispositius a través dels quals els usuaris poden accedir als seus comptes continua augmentant, optant per molts amb els comptes oberts a gairebé tots els dispositius. Com a resultat, és molt més fàcil que els delinqüents virtuals accedeixin a un dels dispositius que s’utilitzin per establir una connexió i accedeixin a gairebé tots els comptes d’un individu concret. Això només aporta el risc d’utilitzar un punt públic. de connexió, en què els usuaris que no tinguin expectació són encara més propensos a atacs on és probable que es robin informació credible, com ara dades bancàries i contrasenyes del compte. Independentment de si utilitzeu el vostre PC, Mac, Android, iOS, Apple TV, Roku, Fire Stick, PS4, Smart TV o Xbox One, la connexió a una VPN té grans avantatges. Aleshores, què és millor VPN per a tots els dispositius?

La millor VPN per a tots els dispositius

La millor VPN per a tots els dispositius

La necessitat de VPN

Sens dubte, els nombrosos dispositius que disposen de connectivitat wifi fan que sigui molt convenient que fem moltes coses en línia mentre estem en moviment. Aquesta comoditat, però, també té un desavantatge que no molts saben reconèixer. Com a usuaris propensos a accedir al mateix correu electrònic, a les xarxes socials o fins i tot a un compte bancari mitjançant els nostres telèfons, ordinadors portàtils o tauletes, els molts punts d’accés que deixem oberts fan que es produeixi un atac en línia molt reeixit perquè algú descobreixi la seva existència..

Una manera insensible de garantir que, com a usuari, pugueu tenir la vostra connexió assegurada a diversos dispositius, és la de contractar els serveis d’un proveïdor VPN. Un servei VPN funciona xifrant la vostra connexió, cosa que dificulta que qualsevol persona, inclòs el vostre ISP, sàpiga què és exactament quan esteu en línia..

La millor VPN per a tots els dispositius: com funciona una VPN

Un cop us subscriviu a un proveïdor VPN, introduïu la vostra adreça IP real, a canvi d’una virtual, que us enllaça a un servidor remot. D’aquesta manera, podeu triar connectar-vos a qualsevol servidor que vulgueu i, sempre que accediu a un lloc web o canal, semblarà que si hi accedireu des de dins del país concret.

L’ús d’una VPN permet una àmplia gamma de beneficis, entre els quals destaquen:

  • Increment de la privadesa & seguretat: la connexió a un servei VPN significa que el vostre accés a Internet està xifrat i, per tant, no pot ser interceptat per ningú, inclòs el vostre ISP. Haureu de dur a terme els vostres treballs en línia sense que us preocupeu algú que us expliqui.
  • Accés a llocs bloquejats amb geo: tots els llocs als quals no havíeu pogut accedir ara us podran accedir a través de tots els vostres dispositius.
  • Aplicacions VPN: les aplicacions VPN fàcils d’utilitzar permeten que fins i tot els usuaris puguin navegar per qualsevol tipus d’aplicació sense sentir-se com si no estiguessin segurs de què fer..
  • Anonimat augmentat: l’ús d’una VPN també significa que podreu accedir a diversos llocs i canals sense haver de preocupar-vos que els segueixin..

La millor VPN per a tots els dispositius

L’elecció de la millor xarxa VPN a la qual subscriure’s pot ser de vegades un obstacle, ja que sembla que hi hagi una àmplia varietat de serveis per triar, ja que es pot revelar una simple cerca en línia. Per ajudar a reduir la cerca, hem passat per la majoria de proveïdors disponibles en línia i hem fet una revisió dels tres primers que pensem que hauríeu de tenir en compte:

1. ExpressVPN: la nostra millor recomanació

ExpressVPN estableix l’estàndard en termes del que haureu d’esperar d’un proveïdor de serveis VPN de primer nivell. La seva seguretat és inigualable, amb suport per a tots els populars protocols VPN, així com xifrat AES de 256 bits. El seu servei se centra en la satisfacció del client, i això es fa evident mitjançant la qualitat de les respostes d’atenció al client a través del correu electrònic, el xat en directe, així com a través de les entrades de bitllets. Es recomana als usuaris que s’inscriguin a un amic i, per tant, tots dos podran gaudir d’un mes d’ús gratuït del servei. El programari que inclou el paquet permet que funcioni en diverses plataformes com Windows, iOS i Android. Els servidors també permeten una amplada de banda il·limitada, una commutació ilimitada del servidor, així com cap limitació de dades. El vostre historial de navegació tampoc es registrarà ja que el servei no té una política estricta de registres.

2. IPVanish

IPVanish també ofereix una varietat de funcions, juntament amb una col·lecció de més de 40.000 IP per a què els seus clients triïn. El xifrat també és de qualitat militar, amb AES de 256 bits, així com un suport complet per a tots els protocols VPN populars. El servei compta amb una xarxa de més de 500 servidors presents en més de 60 països i també permet canviar il·limitadament servidors. El servei proporciona fins a 5 connexions simultànies, permetent als clients tenir tots els seus dispositius treballant sota una sola subscripció. Tot i això, IPVanish permet als seus clients provar el servei només durant 7 dies, després dels quals han de decidir si avançaran o no a comprar una subscripció.

3. NordVPN

NordVPN és un proveïdor únic en el sentit que no són molts els que poden proporcionar les característiques que ofereixen. Un exemple perfecte seria la seva doble funció VPN on el trànsit d’un usuari es transmet a través de dos servidors separats per augmentar el nivell de seguretat. El servei també ofereix la màxima capacitat per a connexions simultànies, situant-se alt a 6. Els seus serveis de prova també són força únics, ja que aconseguiu provar el servei de forma gratuïta durant els tres primers dies, i després amb la garantia de devolució dels diners durant els propers 30. Teniu la seguretat de que cap dels vostres registres es conservarà, també tindreu l’oportunitat d’activar Tor mitjançant VPN. A més, NordVPN també disposa d’un commutador automàtic d’Internet que s’activa sempre que interfereix la vostra connexió VPN.

Finalitza la millor VPN per a tots els dispositius

Val a dir que la millor VPN per a tots els dispositius també ha de permetre un nombre decent de dispositius per connectar-se al servei alhora. Amb NordVPN amb el màxim nivell de suport per a connexions simultànies, presenten un cas fort per convèncer els usuaris que busquen protegir tots els seus dispositius per registrar-se. Podeu avançar i fer-ho aquí. Tens alguna pregunta o comentari a qui t’agradaria dirigir? Deixeu-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació i segur que respondrem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me