Les millors VPN per a Oculus Go i com instal·lar-les

És una de les persones que han adoptat la realitat virtual en la seva forma moderna? Si és així, és probablement l’orgullós propietari d’un Oculus Go. Per què no augmentar la vostra experiència de VR afegint una VPN? Sí, ho sé, les VPN no funcionen a un Oculus … oi? No … però hi ha alguns trucs per evitar-ho. Llegiu més informació per obtenir informació sobre com treballar una VPN a Oculus Go i en quines VPNs heu d’invertir.

Millors VPNs per a Oculus Go + Guia d’instal·lació

Millors VPNs per a Oculus Go + Guia d’instal·lació

Millors VPNs d’Oculus Go: visió general ràpida

Per si ja coneixeu els diferents mètodes per instal·lar una VPN a Oculus Go, aquí teniu una visió ràpida de les millors opcions dels nostres experts per a VPNs dignes d’Oculus Go:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN

Oculus Go és compatible amb VPN?

Per respondre ràpidament: No. Oculus Go no és compatible amb les VPN. Potser seria eventualment, sobretot perquè més gent inverteix en VR, però de moment no trobareu una aplicació VPN específica d’Oculus Go.

Dit això, encara hi ha maneres de fer-ho. Vaig a cobrir els dos mètodes més senzills per fer-ho, però vull tenir en compte que podeu trobar altres mètodes que puguin fer la feina també.

Com instal·lar una VPN al Oculus Vés – Dos mètodes

Per tant, com he dit anteriorment, hi ha altres mètodes que podeu utilitzar per aconseguir que la vostra VPN funcioni en un Oculus Go. La raó per la qual no cobreixo tots els mètodes és perquè els altres requereixen una mica de coneixements tècnics i volia mantenir aquesta guia prou senzilla perquè qualsevol pugui utilitzar-la..

Anem a entrar en això??

Mètode 1: instal·leu una VPN al vostre encaminador

El primer mètode que podeu utilitzar és instal·lar una VPN al vostre encaminador.

Amb tota honestedat, aquest és probablement el mètode final que podeu utilitzar per cobrir qualsevol cosa que es pugui connectar a WiFi. Per què? Perquè el vostre enrutador és el que permet a aquests dispositius accedir a Internet. Si podeu obtenir el punt d’accés inicial cobert per una VPN, qualsevol dispositiu al qual us connecteu després també quedarà cobert per una VPN.

Té sentit, no?

Segons el model i el model del vostre router, el procés d’instal·lació pot variar. Hem escrit un munt de guies per a diferents fabricants de router, per la qual cosa us suggereixo que cerqueu el vostre model específic. Algunes guies d’instal·lació són complicades, d’altres de molt directes i puntuals. Podeu consultar aquesta guia general per fer-vos una idea de com es faria el procés.

Si no voleu passar pel problema d’instal·lar una VPN al router, podeu tenir una altra opció. Molts proveïdors de VPN han col·laborat amb fabricants d’encaminadors per proporcionar als seus clients enrutadors VPN de lectura que s’utilitzin. Compreu-lo, configureu-lo i en cap moment fareu servir l’Oculus GO amb la vostra VPN.

Mètode 2: utilitzeu la compartició de xarxa

Si suposeu que no voleu passar per problemes per instal·lar una VPN al router o comprar un encaminador VPN, podeu utilitzar aquest segon mètode senzill.

De manera que, per a aquest, només heu de fer que la vostra VPN es porti a l’ordinador portàtil o el PC i, a continuació, utilitzeu compartició de xarxa per connectar l’Oculus..

Divulgació completa: és necessari que configureu Compartició de xarxa. La bona notícia és que tenim aquesta guia útil que podeu seguir a la T per fer-ho molt més senzill.

Feu aquest procés una vegada i tot el que heu de fer després és connectar-vos a la xarxa.

Millors VPNs per Oculus Go

Així que ara que teniu una idea de com treballar la VPN a Oculus Go, parlem de quines VPNs heu d’invertir.

Per començar, vull assenyalar que no totes les VPN es creen iguals. De fet, algunes VPN, específicament VPN gratuïtes, són increïblement perilloses i s’han d’evitar costi el que costi.

Les VPN pagades també són “no creades per igual”. És per això que aconsellem que segueixis amb proveïdors de primer nivell que han reconegut la seva reputació per protegir la privacitat i la seguretat dels seus clients alhora que els proporciona un accés excel·lent als llocs geo-bloquejats..

A continuació, es mostren les eleccions dels nostres experts per a les VPNs d’Oculus Go:

ExpressVPN

Començaré la llista discutint la millor opció dels nostres experts: ExpressVPN.

Si busqueu una VPN que ho tingui tot i que tingui un servei excel·lent, aquest és el proveïdor de serveis. És una de les poques VPN restants que encara pot desbloquejar Netflix dels Estats Units, de manera que saps que el seu potencial de desbloqueig és actual. També segueix una política estricta sense registres i ofereix el millor servei d’atenció al client de la indústria.

ExpressVPN té tota una oferta de funcions, incloent una garantia de devolució de 30 dies. Podeu utilitzar aquesta oferta per provar el servei durant un mes sencer abans de decidir-vos a comprometre’l, ja que pot ser una mica car per a algunes persones.

IPVanish

A continuació, tindrem IPVanish.

Aquest proveïdor és una mica més barat que ExpressVPN i segueix aconseguint oferir un servei fantàstic i ben arrodonit. Un dels punts més venuts d’IPVanish és la seva velocitat de descàrrega ràpida, per la qual cosa el VPN és el favorit dels fanàtics entre els torrenters d’arreu del món. Admet l’intercanvi de fitxers P2P i us ofereix fins a 10 connexions simultànies per compte.

Malauradament, no es presentarà amb la garantia de devolució d’un mes complet, però encara podeu provar la VPN fins a una setmana abans que s’esgoti la política de reemborsament. Si això sembla una VPN que us agrada la vostra fantasia, consulteu la nostra revisió IPVanish per obtenir una imatge encara millor de tot el que pot fer per vosaltres..

NordVPN

La tercera selecció dels nostres experts va arribar a NordVPN.

A continuació, es mostra un proveïdor que està creat per als buffs de seguretat entre nosaltres. NordVPN ha atès les seves funcions per satisfer els usuaris de VPN més paranoics que hi ha. Parlo encriptació SSL de 2048 bits, doble VPN i, fins i tot, túnels fraccionats. A més de tot, també és una VPN fantàstica per a qualsevol persona que desitgi obviar els geo-blocs complicats com els imposats per Netflix.

No em prenguis la paraula, llegiu la nostra revisió completa de NordVPN per obtenir tota la informació que necessiteu per prendre la decisió correcta.

BulletVPN

Finalment, la quarta selecció dels nostres experts va a BulletVPN.

Aquest proveïdor és relativament nou en comparació amb els altres d’aquesta llista. Malgrat això, BulletVPN va aconseguir formar una sòlida reputació molt ràpidament. Té una velocitat ràpida encesa i és la VPN perfecta per a carruatges i corredors. Tot i que no té molts servidors en oferta, no deixa de desbloquejar els llocs de bloqueig geogràfic més difícils que hi ha (Netflix).

BulletVPN ofereix un conjunt de funcions que li permeten proporcionar una experiència VPN excel·lent a tots els seus clients. Per què no fer-hi una ullada aquí?

Com instal·lar una VPN a Oculus Go – Pensaments finals

Allà el teniu, gent; dos mètodes per configurar una VPN a Oculus GO i una llista de proveïdors de VPN en què podeu confiar. D’aquesta manera, podreu accedir a totes les funcions que ofereix el món de VR, fins i tot si estiguin geo-bloquejades al vostre país. També podreu mantenir la vostra informació i les vostres dades segures, segures i privades.
Avisa’m als comentaris si trobes útil aquesta guia!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me