Millor VPN 2020: revisió dels millors proveïdors de serveis VPN

La privacitat i la seguretat a Internet continua sent una preocupació creixent entre els individus que desenvolupen una gran tasca sensible en línia, especialment amb la creixent intensitat amb la qual els governs de tot el món estan disminuint els ISP. Hi ha molts esforços no només d’ells, sinó de tercers que volen vendre l’historial de navegació per tal de fer-vos una idea del tipus de contingut que un mercat objectiu prefereix veure mentre es troba en línia. Aquests esforços estan violant greument el seu dret a la privadesa mentre es troba en línia i qualsevol persona que es preocupi per la seva informació privada hauria de prendre mesures deliberades per evitar que s’accedeixi il·legalment a la seva informació el 2020. Llegiu el nostre millor revisió VPN 2020 per esbrinar quins proveïdors de serveis VPN valen els vostres diners.

Millor revisió VPN 2020

Millor revisió VPN 2020

Principals VPN recomanades a la visió general del 2020

Aquí hi ha una llista dels nostres proveïdors de serveis VPN preferits a partir del 2020.

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. VyprVPN
  5. BulletVPN
  6. CyberGhost

Elecció d’un servei VPN

Si aneu en línia, trobareu que hi ha molts serveis que prometen xifrar la vostra connexió de forma gratuïta o bé a un cost mensual, anual o anual. Proveu el màxim possible per evitar els gratuïts. El seu servei és normalment inferior i el fet d’afrontar-lo us deixarà greument frustrats. És millor passar la llista d’opcions de pagament. Un consell que heu de tenir en compte és que, quan més us podeu subscriure a un proveïdor, més barat serà el cost. Així doncs, una estratègia neta seria identificar amb quin proveïdor treballarà i comprometre’s amb ells a llarg termini.

Amb aquesta revisió us ajudarem a resoldre perquè entenem que podríeu fer-vos malbé per l’opció, especialment amb els molts serveis que hi ha en línia. 

Millor VPN 2020

A continuació, es mostren els 5 millors exemples dels millors serveis VPN el 2020.

1. ExpressVPN – La millor VPN del 2020

Si aneu a buscar un proveïdor de qualitat premium, és molt poc probable que trobeu un proveïdor que superi ExpressVPN. Aquests nois ofereixen una connexió estable a través de les seves 164 ubicacions del servidor i garanteixen la devolució de 30 dies que podeu utilitzar per mostrar el seu servei. El seu programari funciona correctament a totes les plataformes principals, de manera que no us haureu de preocupar per problemes de compatibilitat.

Podrà assegurar les vostres accions de fitxers P2P, tot i que haureu de comprometre la vostra capacitat de dispositiu de 5 per a connexions simultànies. El seu preu també és lleugerament superior a la majoria, a 12,95 dòlars durant un mes, 9,99 dòlars mensuals durant 6 mesos i 6,66 dòlars cada mes per a la seva subscripció anual.

2. NordVPN

Amb 3.000 servidors i compte, NordVPN continua treballant amb una fiabilitat més gran per als seus clients i sembla que els funciona molt bé. També ofereixen fins a 6 connexions simultànies i hi ha una legió de persones que s’inscriuen amb elles en funció d’aquesta capacitat.

La seva oferta de dos anys a 3,29 dòlars al mes també destaca al mercat, i el seu xifrat de 2048 assegura que tots els subscriptors continuen amb protecció. Característiques com un interruptor de matança per Internet i una forta protecció DNS afegeixen a la seva llista de mecanismes de seguretat.

3. IPVanish

El tercer de la nostra llista de VPN 2020 és IPVanish, un altre proveïdor que promet amagar l’historial de navegació i mantenir totes les vostres activitats en línia segures a través de la seva col·lecció de més de 40.000 IP per triar els clients i més de 850 servidors de més de 60 països per connectar-se.

Tindreu 7 dies des de la garantia de devolució de diners per decidir si val la pena el servei, però estem ben segurs que haureu decidit la cinquena part. El seu preu és en bona mesura, amb un mes de despesa de 7,50 dòlars, 3 mesos per 6,74 dòlars cada any i un any per 4,87 dòlars cada mes..

4. VyprVPN

Conegut per ser un dels proveïdors més innovadors del mercat, VyprVPN ofereix funcions com ara el servei de comunicació i navegació de sota radar de Chameleon que manté xifrades totes les interaccions. Els seus servidors es troben en uns 72 països, tot i que les seves velocitats superen amb força altres proveïdors que tenen una xarxa de servidors més gran.

En només 3 dies, el període de prova també és molt limitat, així que haureu de prendre la vostra decisió ràpidament. Tenen dues categories de preus, en què un pla bàsic és de 9,95 dòlars i 5 dòlars per un mes i un any respectivament, mentre que un pla premium és de 12,95 i 6,67 dòlars, també durant un mes i un any..

5. BulletVPN

La conclusió de la llista és BulletVPN, un servei que continua guanyant probància lentament entre els usuaris de tot el món a causa de la seva xarxa de servidors de nivell 1 i del seu equip d’atenció al client molt solidari. Permeten fins a cinc connexions simultànies i inclouen un servei de DNS intel·ligent gratuït al paquet per a aquells que ho preferissin. Es garanteix el seu programari a totes les plataformes populars & tot i que, si no esteu 100% segurs sobre els vostres, us animem a informar-vos per la vostra garantia de devolució de 30 dies.

S’explica una VPN

“VPN” és una abreviació de la xarxa privada virtual. Es refereix a una mena de túnel al qual només hi té accés un grup segmentat de persones, que manté xifrades totes les formes de dades compartides a través del mateix, és a dir, difícils d’interceptar.

Les VPN estan realment segures?

Les VPN estan destinades a millorar el nivell de seguretat per a qualsevol que tingui molta feina important per realitzar-se en línia o qualsevol persona que només vulgui mantenir les seves pistes cobertes. El servei és segur, però el nivell de seguretat que obté depèn en gran mesura del proveïdor de serveis que trieu a registrar-vos.

Estar subscrit a un proveïdor de VPN significa que aconseguiu que menys anuncis interrompin la vostra navegació, accés a molts llocs web geo-restrictius i protecció contra els spammers i hackers amb intenció de robar la vostra informació personal. Un servei de VPN fort també fa que sigui difícil ser interceptat per qualsevol persona, cosa que li permet continuar amb el seu treball en el coneixement segur que ningú, ni tan sols el vostre ISP pot ser que us escruti..

VPNs i anonimat en línia

Les VPN poden molt bé assegurar-se que la vostra identitat en línia es manté oculta, però només fins a cert punt. Hi ha proveïdors que asseguren no poder registrar el trànsit, però, a la majoria se’ls ha sabut emmagatzemar detalls sobre la vostra navegació, com ara el nombre de llocs que vau visitar, quant de temps vau estar en línia o fins i tot el tipus de contingut que teníeu. potser s’ha descarregat.

Com he dit anteriorment, el nivell al qual la vostra informació es manté protegida depèn molt del servei al qual trieu de subscriure-us. Els nivells de xifratge varien d’un proveïdor a un altre, de manera que us correspon decidir quin proveïdor ha de ser el millor per al vostre ús previst.

VPNs i representants

Si només heu investigat sobre els mètodes que podeu utilitzar per protegir la vostra identitat en línia, probablement trobareu representants. Es tracta generalment de servidors basats en l’estranger que s’utilitzen per desviar el trànsit i fer que aparegui com si accedís al vostre lloc web / servei des d’una ubicació remota.

Si, per exemple, esteu als Estats Units i accediu a la web a través d’un servidor amb seu al Canadà, el lloc web al qual accediu us reconeixerà que accedeix al lloc des del seu país i us concedirà així un accés complet. Això funciona molt especialment per a qualsevol persona que desitgi accedir a llocs web geo-bloquejats, però els usuaris hauran de lluitar amb el fet que no totes les formes de dades es poden transmetre mitjançant proxies.

Remarques de cloenda sobre Les millors VPN per al 2020

Si teniu previst assegurar-vos que la vostra connexió a Internet segueix sent totalment impenetrable, ja sabreu quins serveis estan garantits per ajudar-vos a mantenir-vos en seguretat. Una norma general seria provar tots els proveïdors que esteu considerant a través de la garantia de devolució de diners o el període de prova gratuïta de manera que no acabeu gastant diners en un servei al qual finalment no us subscriureu. . La conclusió és que ExpressVPN, IPVanish, BulletVPN, VyprVPN, i NordVPN són tots els principals proveïdors de serveis VPN. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me