Millor VPN amb Kill Switch

Quan cerqueu un proveïdor de VPN, hi ha diverses funcions avançades que potser voldreu assegurar que tingui un proveïdor abans de registrar-vos. Un d’ells hauria de ser la possibilitat d’apagar la vostra connexió a Internet immediatament quan el vostre servei VPN es vegi compromès. Un interruptor de matança per Internet és important perquè impedeix posar-se en risc navegant per Internet sense cap tipus de protecció en línia, en un moment donat. Aquesta és una gran mesura de seguretat, ja que els ISP o els llocs geo-restrictius que podeu visitar només necessiten uns segons per capturar la vostra adreça IP i bloquejar-la fora del lloc..

Millor VPN amb Kill Switch

Millor VPN amb Kill Switch

Millor VPN amb Kill Switch – Introducció

Si el proveïdor ofereix un interruptor de matança per Internet com una de les seves funcions, és probable que també tingui una política sense registres. Oferir aquestes dues funcions significa que el proveïdor té la intenció de garantir que es manté la vostra seguretat en línia en tot moment i que el trànsit de navegació continua sent privat i confidencial per a vostè..

Millor VPN amb Kill Switch Review

En aquesta revisió, revisarem alguns dels proveïdors que ofereixen aquests dos serveis i també detallarem el tipus de servei que haureu d’esperar que rebin d’ells..

1. ExpressVPN Internet Kill Switch per Windows

El primer lloc de la nostra llista és ExpressVPN, un dels pocs proveïdors de VPN que podem marcar com un dels millors del món. Aquests nois són seriosos sobre la privadesa en línia i ho veieu mitjançant la qualitat del servei que proporcionen. No fan cap intent de registre de l’historial de navegació dels usuaris i posen en marxa formes fortes de xifratge que garanteixen que cap tercer no pugui infiltrar-se en les connexions dels seus clients..

El servei es refereix al mecanisme d’interruptor de matança d’Internet com a bloqueig de xarxa i es pot activar a la pestanya General des de la finestra Opcions. El servei està activat de manera predeterminada, per la qual cosa no és necessari que tingueu configurat res si no esteu completament familiaritzats amb la VPN i els paràmetres que cal implementar perquè funcioni. Just a sota de la casella de selecció “activar”, veuràs una breu explicació de què esperar un cop engeguis el servei: “Assegura que el trànsit a Internet passa pel túnel segur de ExpressVPN i atura tot el trànsit si ExpressVPN es desconnecta inesperadament”. Després d’haver provat el servei, podem confirmar que funciona i que és el que vostè pot confiar plenament.

2. IPVanish: Internet Kill Switch per a Mac & Windows

El nivell de compromís amb la privadesa dels usuaris demostrat per IPVanish als seus serveis és una de les raons per les quals hi ha una legió d’usuaris que mai no estan temptats de canviar cap altre proveïdor. Asseguren als seus clients que ningú tindrà accés a un registre del seu historial de navegació i que ningú també podrà interceptar la connexió dels seus usuaris en cas que el servei VPN deixi de funcionar bruscament..

Les seves opcions de commutació de morts per VPN estan realment disponibles tant per als usuaris de Mac OS X com per a Windows, cosa que els converteix en un dels pocs proveïdors que han pensat en els usuaris del dispositiu Apple. Entre la llista d’opcions que podreu veure quan activeu l’interruptor de mort hi ha l’opció de canviar periòdicament la vostra adreça IP. Això garanteix que ningú és capaç de fer el seguiment de la vostra VPN virtual i també treballa per millorar la vostra seguretat.

3. NordVPN: interruptor de Kill VPN per a Windows

El tercer lloc de la nostra llista és NordVPN, un servei que continua creixent aigualint-se en marcar totes les caselles de les coses que la majoria dels seus proveïdors voldrien tenir d’un proveïdor. Amb la seva seu a Panamà, NordVPN es va crear el 2012 i, en els seus 3 anys de servei, ja s’ha establert com un dels millors proveïdors disponibles al mercat. Una de les funcions que l’han fet molt popular és la seva tecnologia de commutació mortal.

NordVPN té un interruptor automàtic de matança per Internet que funciona fent petar a tret que el seu servei VPN s’interrompi per un motiu o l’altre. En fer-ho, qualsevol aplicació que pot estar intentant espiar la seva feina en línia es tanca tan bon punt es desconnecti d’Internet. D’aquesta manera, vosaltres i les vostres dades queden fora de seguretat de tercers que puguin utilitzar la vostra informació per xantatge o malversació. Registra’t avui a NordVPN a 8,00 dòlars al mes i obtindràs un nivell d’atenció al client inigualable, juntament amb un dels millors nivells de xifrat disponibles al mercat avui en dia.

4. PIA: interruptor de Kill per a Windows / Mac

Entre els primers proveïdors que van introduir interruptors de matança VPN es va trobar l’accés a Internet privat. Conegut per la seva dedicació a la privadesa dels usuaris, el servei ofereix la seva funció d’interruptor de matança a Internet tant als usuaris de Windows com a Mac. La funció activa la protecció de desconnexió VPN quan tan aviat s’interromp la vostra connexió amb el seu servei VPN, l’accés a Internet s’apagarà. Es pot recuperar l’accés normal tan aviat com desactiveu l’interruptor de matança o sortiu de l’aplicació. Per als usuaris que tinguin 2 connexions funcionant simultàniament, s’ha d’advertir que només s’aturarà una connexió activa.

Una altra de les funcions de PIA és la seva política sense registres, que impedeix l’emmagatzematge de la informació de navegació. Aquesta característica manté qualsevol persona que desitgi conèixer informació sobre el seu historial de navegació a fi i us permet dur a terme les vostres tasques sensibles de manera segura, sabent que ningú no us explicarà en la vostra connexió. A la configuració de “xifrat”, podreu configurar qualsevol cosa per fer amb l’autenticació de dades & xifrat, el que us permetrà controlar de forma absoluta la vostra protecció en línia.

Conclusió sobre les millors VPN amb un interruptor de matances a Internet

Amb els 4 serveis que hem esmentat anteriorment, gairebé mai no sereu vulnerables després que el vostre servei VPN s’hagi tancat inesperadament. Un interruptor de matar VPN us mantindrà protegits i de totes les vostres dades, i la vostra seguretat manté la incapacitat de res sempre que tingueu activat l’interruptor de matança. Tens comentaris o comentaris? Deixeu-los a la secció següent & estarem segurs de respondre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me