Millor VPN d’Alemanya

Per a aquells que puguin tenir l’oportunitat de viure, treballar o fins i tot vacances a Alemanya durant un període prolongat de temps, és molt fàcil arribar a apreciar les lleis alemanyes de protecció de dades existents per assegurar la vostra privacitat en línia. La República alemanya també té un nivell baix de censura a Internet. Tot i això, hi ha diversos mecanismes únics per a Alemanya només que ofereixen raons molt convincents perquè us pugueu registrar amb un proveïdor de serveis VPN més important.. 

Millor VPN d'Alemanya

Millor VPN d’Alemanya

Necessitat alemanya d’una VPN

Als alemanys residents a l’estranger, una VPN els permet obtenir una adreça IP alemanya. Això us ajuda a desbloquejar i veure qualsevol canal de televisió alemany independentment del lloc on viviu actualment. Pel que fa als alemanys que viuen realment a Alemanya, una VPN els permet accedir a qualsevol lloc web restringits a la regió que no estiguin disponibles al seu país d’origen. També podeu utilitzar una VPN per navegar per la web de forma anònima sense haver de preocupar-vos que el vostre ISP o alguna agència governamental us espioni. Amb tot això, us parlaré a continuació algunes de les millors VPN per a Alemanya:

Millor VPN d’Alemanya – Resum

En cas que ja sabeu què és el VPN i el seu funcionament, probablement no voldreu perdre massa temps llegint coses de les quals ja coneixeu. Tenint en compte això, aquí teniu els principals proveïdors de serveis VPN als quals podeu registrar-vos a Alemanya.

Millor revisió VPN per a Alemanya

Totes aquestes qüestions es poden solucionar mitjançant l’ús d’un servei VPN. L’únic problema que pot aparèixer és com triar-ne un ja que hi ha molts proveïdors al mercat. Per ajudar-vos, varem veure cinc proveïdors més importants que estem segurs que són fiables i disposen dels mitjans per proporcionar un servei d’alta qualitat. Aquí teniu la gamma d’avantatges que buscarem:

  • Connexions ràpides a Internet.
  • Preu de subscripció assequible.
  • Xifrat fort & polítiques de privadesa.
  • Àmplia gamma de servidors a Alemanya i fora.
  • Reputació com a proveïdor de serveis fiable amb un historial contrastat.

1. ExpressVPN

ExpressVPN és una de les poques empreses VPN que ha sabut construir i mantenir una bona reputació durant un període de temps molt llarg. Asseguren als seus clients una connexió segura SSL, juntament amb un xifrat de 256 bits per a la màxima seguretat. Estar basat a les Illes Verges Britàniques significa que no hi ha lleis que els obliguin a conservar les dades dels usuaris, per la qual cosa no es mantenen registres de navegació.

Amb més de 1500 servidors que tendeixen als seus clients, ExpressVPN manté una connexió súper ràpida, independentment del servidor al qual establiu connexió. Els servidors estan presents a més de 145 ubicacions i estan basats en lleugerament per sobre de 90 països.

2. NordVPN

A un preu de preu de 3,29 dòlars, NordVPN és fàcilment entre els proveïdors de serveis més assequibles del mercat. Asseguren els seus clients amb nivells de xifratge de primer nivell amb xifrat de 256 bits a la seva mesura de seguretat d’OpenVPN.

Igual que ExpressVPN, també tenen la seva seu en un país que no requereix que conservin dades de clients, de manera que els usuaris no es preocuparan per si es conserva el seu historial de navegació. La seva xarxa de servidors també és impressionant, amb més de 1000 servidors ubicats a 59 països de tot el món. A Alemanya, són aproximadament 74, la qual cosa és més que suficient per assegurar-se que cap servidor en particular es confia massa.

Com a funcions afegides, els clients podran afegir-hi una altra connexió VPN sota el mateix compte, tenir VPN sobre Tor i també l’opció d’enregistrar VPNs anti-DDOS específics. Molts estarien d’acord que una de les seves funcions més aclamades seria la seva tecnologia SmartPlay que s’ofereix en totes les seves connexions. El servei permet als clients evitar totes les restriccions, fins i tot des de fonts de contingut que afirmen bloquejar VPNs com Netflix; una característica Estic segur que a la majoria d’usuaris VPN els agradaria molt.

3. IPVanish

Començar al tercer és un altre servei de bona reputació, molt conegut pel nivell de qualitat del servei. IPVanish ofereix encriptació de primer nivell amb protocols com L2TP i OpenVPN, que tots dos es basen en el xifrat de 256 bits.

ExpressVPN i NordVPN tenen un avantatge respecte a IPVanish pel que fa a les polítiques de retenció de dades. Tenen la seva base als Estats Units, per la qual cosa no tenen tanta marge contra les lleis de retenció de dades. Malgrat això, el servei promet velocitats super ràpides. La seva extensa xarxa de servidors de més de 850 distribuïts en 60 països assegura que tothom es mantingui connectat.

4. StrongVPN

Tot i que no és tan popular com la resta de candidats d’aquesta llista, StrongVPN fa un argument fort com un dels proveïdors VPN més fiables als quals pot recórrer el poble alemany. També són propietaris de tots els servidors. D’aquesta manera, s’elimina qualsevol oportunitat per als gestors de tercers d’enredar-se amb les seves connexions.

Igual que IPVanish, StrongVPN també es basa en els Estats Units, però encara no mantenen la política de registres. Encara no hi ha registres de casos en què s’hagi accedit a l’historial de navegació d’un client i s’utilitzés contra ell. La seva xarxa de servidors és significativament més petita que d’altres, amb 475 servidors disponibles en 24 països. Això, però, no redueix la seva qualitat del servei.

5. VyprVPN

Com acabar amb la nostra llista VyprVPN, un altre proveïdor que tingui la intenció de garantir que els seus clients obtinguin el millor en termes de servei. L’únic problema que podrien tenir els clients potencials és que VyprVPN guarda els registres de l’activitat dels seus usuaris. El servei conserva l’inici de les connexions & hora d’aturada, l’adreça IP de casa de l’usuari i l’adreça IP de VyprVPN.

Només, aquest problema mantindrà els usuaris de VPN a distància. Pel que fa a aquells que encara opten per subscriure’s amb el servei, les connexions són relativament ràpides, per la qual cosa no haurien d’esperar cap retard o interferència. Amb una xarxa de servidors creixent de més de 700, el preu de 5 dòlars del paquet bàsic sona molt més just que el que cobren altres proveïdors VPN més establerts per una subscripció.

Lleis alemanyes de protecció de dades

A Alemanya, una organització coneguda com el Servei d’Intel·ligència Federal (Bundesnachrichtendienst) col·labora estretament amb NSA als Estats Units i el GCHQ al Regne Unit per recopilar dades d’usuaris d’arreu del món amb l’objectiu de compartir informació que pot ajudar a subvertir desastres globals. o atrapar criminals perillosos. No voldreu que el govern espioni les vostres activitats en línia.

A banda d’això, hi ha un projecte de llei recent de retenció de dades que es va signar a la llei el 2015, on el govern alemany obligava a conservar les dades dels ISPs fins a deu setmanes. Tot i que es desprèn dels dotze mesos que països com el Regne Unit es veuen obligats a complir, encara és una gran preocupació per la seguretat, ja que si aquestes dades arriben a les mans equivocades, podrien passar moltes coses dolentes..

També hi ha una aplicació molt estricta de les lleis d’aplicació dels drets d’autor a Alemanya. Això suposa un gran problema per a un gran nombre d’usuaris d’Internet. Els que transmeten o descarreguen contingut en línia que vagi en contra d’aquestes lleis corren el risc d’aprensió per llei.

Finalment, a causa de les restriccions geogràfiques que s’apliquen tant a Alemanya com a d’altres països, és molt difícil accedir al contingut. Els residents alemanys no poden accedir a pel·lícules en anglès molt populars a Alemanya. Això es deu principalment a les geo-restriccions aplicades per països com els Estats Units i el Regne Unit. De la mateixa manera, els alemanys residents a l’estranger no poden accedir al seu contingut natiu ja que no està disponible en línia fora del país.

Millor VPN d’Alemanya – Conclusió

Ara teniu una bona idea del tipus de proveïdors a què podeu recórrer si esteu al mercat que cerqueu una connexió VPN fiable. Si prefereixes tenir cura dels serveis que cadascuna d’aquestes empreses ofereix, aleshores, li recomanem que us registreu als seus programes de prova gratuïta o els proveu amb la garantia de devolució de 30 dies. També agraïm els vostres comentaris sobre com va ser la vostra experiència amb algun d’aquests proveïdors si els proveu. Ens complau respondre a les preguntes que pugueu tenir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me