Millor VPN d’Indonèsia

Que es el “Millor VPN d’Indonèsia”? Indonèsia és una de les destinacions més viatjades del món i és famosa per a destinacions com Jakarta & Bali, així com les seves nombroses illes exòtiques. Si us sembla un turista que vola allà de vacances, o és un expatriat nord-americà, britànic o australià que hi treballa durant un llarg període de temps, probablement voldreu poder estar al dia de tot el que passi a casa. És difícil trobar-ho, ja que hi ha diversos llocs i canals que restringeixen l’accés de persones que es troben fora del seu país. Afegeix a això l’elevat nivell de censura del govern imposat a diversos llocs web i aplicacions en línia i, sens dubte, sentirà que la teva experiència de navegació està restringida. 

Millor VPN d'Indonèsia

Millor VPN d’Indonèsia

Utilitzeu la VPN per desbloquejar llocs geoblocats a Indonèsia

Per obtenir accés als vostres llocs i canals favorits, necessiteu una solució capaç d’amagar la vostra ubicació actual i no n’hi ha millor que una VPN. Un servei VPN emmascara la vostra connexió connectant-vos a un servidor remot i també la protegeix mitjançant xifratge. D’aquesta manera podreu accedir al vostre contingut favorit no només des d’Indonèsia, sinó des de qualsevol altre lloc del món on pugueu ser. Una VPN també us permetrà fer-ho Suprimiu qualsevol bloqueig dels ISP d’Indonèsia tal com Biznet, IndiHome, MNC Play Media, i MyRepublic s’han posat en marxa per evitar que accedeixi a determinats llocs web.

Les millors VPN d’Indonèsia

En aquesta revisió, veurem quines són les millors VPN per a Indonèsia, de manera que podreu evitar les diferents restriccions que el seu govern posa en marxa..

1. ExpressVPN – Millor VPN d’Indonèsia

Pros

 • La connexió està garantida mitjançant xifratge de 256 bits.
 • Diversos mètodes de pagament + pagament anònim.
 • Garantia de devolució de 30 dies.
 • Aplicacions ben construïdes, fàcils d’utilitzar.
 • Canvi de servidor il·limitat.
 • Amplada de banda il·limitada

Contres

 • Una mica car.
 • No hi ha suport telefònic.

No molts altres serveis VPN s’apropen tan sols a la qualitat del servei que obtindreu d’un servei tan estel·lar com ExpressVPN. Són molt coneguts pel seu equip d’atenció al client especialitzat els membres del qual sempre estan preparats per ajudar-vos a sortir en qualsevol moment del dia en cas que us trobeu amb un problema que no podreu resoldre per vosaltres mateixos. La seva seguretat també és de primera qualitat, i ho necessitareu si voleu fer una gran part del vostre treball mitjançant connexions wifi públiques d’hotels, restaurants i cafeteries. Amb servidors presents a Malàisia, Singapur i Filipines, hi ha una connexió fiable a tot arreu. La seva xarxa de servidors està present en més de 90 països, de manera que podreu connectar-vos a través de llocs restringits no només del vostre país d’origen, sinó de moltes altres regions del món. El seu programari també està ben construït, amb suport per a dispositius que funcionen en plataformes com Windows, Android, Mac, PC i iOS. L’única cosa que pensem que els usuaris poden afectar és el preu que hauràs de pagar per la subscripció. Tot i que és lleugerament més car que la majoria, recomanem als usuaris que ho intentin abans amb la seva garantia de devolució de 30 dies abans de subscriure’s.

2. IPVanish

Pros

 • 60000+ adreces IP.
 • Més de 750 servidors en més de 60 països.
 • Garantia de devolució de 7 dies.
 • 5 connexions simultànies.

Contres

 • Sense xat en viu.
 • No és compatible amb Netflix americà.
 • No hi ha suport per a TOR.

IPVanish tingueu un seguiment fidel sobre la seva gran velocitat de servidor, i això és essencial sobretot si teniu previst emetre notícies, transmissions en directe o esdeveniments esportius del vostre canal o lloc favorit. Les altes velocitats del servidor també permeten que les descàrregues es produeixin més ràpidament, i malgrat que els alts nivells de seguretat del servei el tinguin en compte. El programari que els usuaris gaudeixen és d’actualitat, ja que inclou suport per a totes les plataformes més utilitzades, incloses Windows, Mac, iOS, Android i Linux. La seva xarxa de servidors també és força impressionant, amb més de 850 ubicats en més de 60 països. Els usuaris d’IPVanish també es prometen que el servei no emmagatzemarà cap historial de navegació i això s’exemplifica a través de la seva política sense registres. En termes de seguretat, IPVanish ofereix PPTP, L2TP i OpenVPN com a protocols escollits, tots amb una xifrada AES de 256 bits. Un dels aspectes que els diferencia d’altres proveïdors és que només ofereixen 7 dies gratuïts d’ús perquè els futurs clients decideixin si aquest és o no amb el servei.

3. StrongVPN

Pros

 • Política de registre zero.
 • 660 servidors en 24 països.
 • Xifrat AES de 256 bits.
 • Atenció al client sensible.
 • Suport torrenting.

Contres

 • Interfície gràfica desfasada.
 • Amb seu als Estats Units.

La conclusió de la llista és un proveïdor que va guanyant protagonisme lentament al món VPN, amb servidors repartits per 24 països i comptant. StrongVPN són coneguts pel seu xifrat de 2048 bits, que permet allotjar la majoria dels usuaris lluny de qualsevol persona amb l’esperança de piratejar els seus dispositius i robar-los informació. S’inclouen tots els principals protocols VPN que espereu trobar d’un servei amb bon rendiment i la seva velocitat permet la visualització ininterrompuda en HD. Un equip dedicat d’atenció al client també els permet respondre ràpidament a les consultes dels usuaris i oferir solucions fortes a l’hora de resoldre problemes. Els seus mètodes de pagament també són variats i accepten els pagaments realitzats mitjançant bitcoins per a usuaris que vulguin mantenir la seva privadesa. Les seves aplicacions & el programari compta amb un gran suport per a dispositius que funcionen en diverses plataformes, de manera que qualsevol que utilitzi Windows, iOS, Mac, PC, Linux o Android hauria de poder executar el seu programari sense cap problema. Podeu obtenir una millor opinió del servei si feu la garantia de devolució de cinc dies i utilitzeu el servei una bona estona.

Conclusió sobre La millor VPN per a Indonèsia

Els usuaris que probablement comencen amb VPN poden resultar una mica difícils de triar un servei en particular al primer intent, així que esperem que aquest sigui el tipus d’usuaris que puguin llegir aquesta guia i prendre una decisió informada. També sabem que a molta gent se li ha subscrit a un proveïdor i els paga els diners, fins i tot abans de prendre el temps per comprovar el funcionament del servei primer a través del servei de prova gratuïta o de la garantia de devolució. Es tracta d’un plantejament equivocat, ja que podríeu acabar perdent diners després de descobrir que ni tan sols us agrada el servei. Sempre busqueu oportunitats per provar el vostre proveïdor abans de pagar la subscripció.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me