Millor VPN d’Iran

Quina és la millor VPN per utilitzar a la República Islàmica d’Iran (جمهوری اسلامی ایران)? L’Iran és conegut com un país al qual el govern és molt estricte per la naturalesa del contingut al qual pot accedir la seva gent i, per tant, hi ha molts llocs web populars que no poden accedir als seus ciutadans. El nombre de llocs als quals no es pot accedir és força alt, situant-se al voltant del 50% dels 500 llocs més populars, com Youtube i Facebook. També serà força difícil informar-se a través de fonts de notícies de secció directa, ja que el govern també vol controlar el tipus d’informació que es difon per tot el país. El nivell de censura experimentat al país és un dels més alts del món, de manera que hi ha un límit molt baix sobre el que podeu accedir sempre que esteu al país. L’única manera en què podreu assegurar-vos que continueu mantenint un accés no limitat a Internet a l’Iran és obtenir una subscripció a VPN.

Millor VPN d'Iran

Millor VPN d’Iran

Per què necessita una VPN a l’Iran

Amb la vigilància continuada de l’estat iranià, serà molt difícil accedir a totes les fonts de notícies, llocs d’entreteniment i canals de reproducció en directe un cop que arribeu al país, i això pot estar molt fora del tema. què passa a tot el món. Seguiu endavant i inicieu la sessió en aquests llocs pot resultar desastrós per a vosaltres, especialment si no feu servir cap connexió segura. La vostra adreça IP podria obtenir-se a la llista negra i, en casos més nefastos, fins i tot es podria processar per infracció de la llei.

Millors VPNs d’Iran: les nostres tres millors opcions

Es poden evitar tots aquests escenaris, però només si decidiu confiar en un servei VPN creïble per xifrar la vostra connexió. En aquesta directriu, veurem els serveis VPN més fiables que compten per tenir una connexió fiable, de manera que tingueu una bona idea de quins són els millors serveis VPN per a Iran.

1. ExpressVPN: la nostra millor recomanació

ExpressVPN Primera llista de la nostra llista com a recomanació principal, principalment perquè cap altre proveïdor de VPN (que hem trobat) ha estat capaç d’igualar la seva qualitat del servei. El seu servei és de primera qualitat i el seu equip d’atenció al client sempre està a l’abast per ajudar-vos en cas que trobeu alguna cosa que no podreu resoldre. Una connexió que està protegida amb el seu servei de xifratge SSL de 256 bits garantirà que ningú no pugui escoltar qualsevol cosa que puguis estar a l’altura de la línia, per la qual cosa qualsevol ISP iranià que busqui espiar les seves activitats quedarà molt decebut..   

La xarxa de servidors de ExpressVPN és prou gran com per assegurar-vos que no us heu obligat a esperar a que es connectin cap servidor gratuït, ja que sempre podreu trobar un espai gratuït. El servei també ofereix als clients potencials l’opció de provar-los abans d’inscriure’s, i això es fa mitjançant les garanties de devolució de 30 dies. Si us registreu i fins i tot feu referència a un amic que passa a registrar-se, tots dos acabareu amb un mes d’ús gratuït.

2. IPVanish

IPVanish és un altre proveïdor de VPN de primera línia que fa tot el possible per garantir que els clients només gaudeixin del màxim nivell de seguretat. La seva xarxa de servidors és força impressionant, amb més de 850 servidors repartits per més de 60 països del món. El servei també admet l’intercanvi de fitxers mitjançant P2P, a més de suport per a tots els protocols VPN més populars. Això vol dir que pot torrent fàcilment tots els fitxers grans & carpetes a través de la seva xarxa sense cap tipus d’inhibició. Amb IPVanish, també teniu la seguretat de registre zero, on no es registra cap informació d’usuaris, tot i que es basa en els Estats Units. IPVanish és especialment conegut per al seu servei d’atenció al client, on els usuaris tenen garantida d’assistència independentment de l’hora del dia o de la nit que arribin..

Amb un període de garantia de devolució que només dura 7 dies, els clients potencials es veuran obligats a treure el màxim profit de l’oferta i a provar tots els elements que són vitals per al seu ús. A més, per tenir un anonimat complet, el servei ofereix fins a 10.000 IP per triar els clients i també els permet intercanviar-los ja que ofereixen una commutació ilimitada del servidor..

3. NordVPN

Si no esteu massa segurs de triar ExpressVPN o IPVanish, us recomanem que ho considereu NordVPN. Per gentilesa de tenir la seva base a Panamà, tots els seus clients tenen la seguretat de que cap autoritat governamental truqui a les seves portes demanant registres d’usuaris ja que la regió no forma part de cap jurisdicció de retenció de dades. El servei també és un dels pocs que admeten la connexió de fins a cinc dispositius simultanis, cosa que significa que no invertireu menys en el vostre servei de xifratge en comparació amb la quantitat que invertiu amb altres serveis. La seva xarxa de servidors també és força impressionant. Tenen més de 3000 servidors ubicats en més de 60 països i això els converteix en un servei que té un dels servidors més distribuïts del mercat. Per obtenir una seguretat optimitzada, el servei també inclou un interruptor automàtic, així com una protecció contra filtracions DNS.

NordVPN també té un paquet de prova molt interessant, on permeten als possibles clients provar el seu servei gratuïtament, però només durant uns 3 dies. A partir d’aleshores, si decidiu que voleu continuar provant el servei, podeu optar per la seva garantia de devolució de 30 dies.

Millor VPN d’Iran el 2018 – Conclusió

Hem donat la nostra part per identificar el tipus de servei que haureu d’esperar de tres serveis VPN de primer nivell, de manera que ara us queda res decidir quin proveïdor que creieu que satisfarà millor les vostres necessitats de seguretat..

No té cap risc de posar en risc la vostra llibertat en accedir a llocs i canals que ja han estat prohibits per les autoritats iranianes. El millor mètode a prendre és subscriure’s a un dels tres millors serveis de VPN de l’Iran que hem esmentat i tindràs una protecció completa sempre que utilitzeu Internet a l’Iran..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me