Millor VPN de BitCoin

Hi ha una molt alta probabilitat que, tot i que potser no coneixeu gaire la moneda digital més recent del mercat, potser heu sentit a parlar de què es discuteix en un tauler de notícies o que pogueu llegir-ne breument a la secció de notícies tecnològiques de la vostra diari. En termes d’anonimat en línia, tant VPN com BitCoin us permeten ocultar la vostra identitat quan navegueu per la web, encara que de diferents maneres. Ara que parlem de BitCoins i VPN no estan al mateix alè, també podríem desmitificar en què consisteix exactament aquesta nova forma de “moneda digital” i obtenir més informació sobre el motiu pel qual els comerciants l’adopten com a forma de pagament acceptada. En aquesta revisió, fem una ullada a la millor VPN de BitCoin.

Millor revisió VPN BitCoin

Millor VPN de BitCoin

VPN i BitCoin: una combinació perfecta

El major avantatge que ofereix BitCoin com a forma de pagament és que el comprador pot optar per mantenir-se en l’anonimat, ja que les compres mitjançant aquesta moneda no tenen realment cap rastre de paper. Després d’haver escollit VPN com a mitjà per mantenir la vostra privadesa en línia, només té més sentit assegurar-se que tot queda confidencial des del punt que pagueu pel vostre servei de xarxa privada. És per això que ara un bon nombre de proveïdors de serveis VPN adopten el pagament mitjançant el sistema BitCoin. És la seva manera d’assegurar-vos que ni el vostre proveïdor d’identificació intel·ligent ni cap agència de control del govern són capaços de rastrejar la vostra feina en línia, fins i tot de les transaccions de pagament que realitzéssiu al proveïdor VPN.

Aquest nivell de privadesa no s’estén només a la vostra subscripció a VPN. BitCoins també us permet fer pagaments confidencials sempre que compreu altres productes i serveis en línia; però, per descomptat, dels comerciants que accepten BitCoin com a forma de pagament. El nivell de seguretat garantit per l’ús tant de la tecnologia VPN com de la moneda digital en línia és inigualable, ja que, utilitzant aquests dos, no podreu evitar que els vostres noms d’usuari, contrasenyes i informació de la vostra targeta de crèdit siguin robats per hackers maliciosos i spammers en línia. L’adopció d’aquestes dues formes de seguretat us pot estalviar molta frustració, especialment si el tipus de treball que realitzeu en línia és altament sensible.

Amb tot el que hem dit, ara podem fer una ullada a alguns dels serveis VPN del mercat que permeten el pagament mitjançant BitCoins, la millors VPN de BitCoin.

Principals VPN per a pagaments BitCoin: millors opcions

Aquí es mostren les nostres millors opcions per a la revisió actual Consulteu-les individualment i en seleccioneu-ne un en funció del que més us convingui.

ExpressVPN

És fàcilment un dels líders més importants del mercat quan es tracta de serveis VPN de qualitat, ExpressVPN no es pot deixar enrere amb qüestions relacionades amb la privacitat i seguretat en línia. El proveïdor accepta BitCoins com a forma de pagament i, amb una connexió molt ben distribuïda en 78 països diferents, podreu subscriure-us des de qualsevol lloc del món on pugueu estar..

El nivell d’expertesa mostrat pel seu equip de representants d’atenció al client és difícil de rivalitzar, ja que tots els membres de l’equip sempre estan disponibles, ben entrenats i suficientment equipats per solucionar qualsevol problema que puguis presentar. Per aquesta alta qualitat del servei, gairebé té sentit per què el seu preu és una mica diferent de la resta.

IPVanish

Un altre concursant que està guanyant tracció entre els millors del mercat VPN és IPVanish. Benvinguts també als pagaments mitjançant BitCoins, el seu nivell d’expansió continua creixent lentament, arribant a més de 60 països. Són prou generosos per permetre 5 connexions simultànies per compte d’usuari, i només per assegurar-vos que arribeu a una decisió informada, disposeu de 7 dies en què podeu provar el seu servei i demanar un reemborsament si no ho és. impressionat. A 6,49 dòlars al mes, podeu protegir tots els vostres dispositius i la vostra privadesa garantida; un tracte just si em pregunteu.

NordVPN

NordVPN En el primer lloc apareix a la nostra llista dels primers 5, no perquè el servei no tingui res a resoldre, sinó perquè el seu punt de preu comparat amb qualsevol dels altres proveïdors de la nostra llista no és pràcticament inigualable. A 4,00 dòlars al mes i amb l’opció de realitzar aquesta transacció mitjançant bitcoins, obté fins a 6 connexions simultànies per al teu compte únic i 30 dies sencers per prendre temps amb el servei i comprovar si és massa bo per ser veritat. L’únic problema en què encara treballen són els seus 27 servidors VPN, un nombre que fan un gran esforç per augmentar.

BulletVPN

El quart lloc de la nostra llista és BulletVPN, un dels pocs operadors amb més de 500 servidors repartits en 140 països. Aquests nois fan un esforç continuat per oferir el millor servei als seus clients, i per la seva opció es pot incloure BitCoins com a moneda de pagament acceptada. La seva garantia de devolució de 30 dies et permet provar el seu servei eficaç i decidir si la seva sol·licitud de 7,50 dòlars al mes és prou bona per mantenir feliç tothom.

PureVPN

El quart lloc de la nostra llista és PureVPN, un dels pocs operadors amb més de 500 servidors repartits en 140 països. Aquests nois fan un esforç continuat per oferir el millor servei als seus clients, i per la seva opció es pot incloure BitCoins com a moneda de pagament acceptada. La seva garantia de devolució de 7 dies et permet provar el seu servei eficient i decidir si la seva sol·licitud de 4,16 dòlars al mes és prou bona per fer feliç a tothom.

Què és BitCoin?

Com s’ha esmentat anteriorment, el BitCoin és una forma de moneda digital. Les persones també fan referència a BitCoin com a “criptocurrency”. Això vol dir que és intangible; realment no el podeu veure. Va ser desenvolupat per un Satoshi Nakamoto el 2008 i, aviat, es va reconèixer com una forma de moneda el valor de la qual està determinat per les forces que operen al mercat financer. És gairebé similar a com determinem el valor de l’or. De fet, de la mateixa manera que el seu homòleg mineral, hauríeu de “minar” per trobar un BitCoin, el valor estimat a partir d’ara és d’uns 2321 dòlars USD. (Maig 2017)

L’explotació de BitCoins es realitza mitjançant la resolució de problemes matemàtics complexos que requereixen una quantitat enorme de temps. És per això que els miners demanen l’ajuda de poderosos supercomputadors que ajuden a reduir el temps. S’estima que el nombre de BitCoins disponibles és d’uns 21 milions aproximadament, cosa que es pensa que és més que suficient per mantenir tothom “excavant” fins al 2140.

Conclusió sobre les millors opcions VPN per a BitCoin

La privadesa i seguretat d’Internet no aconsegueixen millor que el que obteniu mitjançant VPN i BitCoins com a forma de pagament. L’anonimat en línia s’està convertint a poc a poc en un tema important, especialment per a aquelles persones que ocupen carreres que requereixen tasques sensibles a Internet. Feu el pas i assegureu-vos de la vostra privadesa a Internet; Saber que la informació privada és per a la vostra vista només és segur que us proporcionarà una sensació de confort i confiança amb les vostres activitats en línia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me