Millor VPN de Corea del Sud

Corea del Sud se situa entre els pocs països amb la connexió a Internet més ràpida i, per tant, molt pocs dels seus ciutadans no tenen capacitat per iniciar sessió sempre que vulguin. L’únic problema passa per ser el seu govern i les mesures que s’ha posat en marxa per limitar l’accés a Internet, especialment per part dels estrangers. El mateix també s’aplica a qualsevol persona que desitgi obtenir contingut de blocs antigubernamentals, llocs de notícies imparcials, així com aquells que exhibeixen contingut per a adults.  

Millor VPN de Corea

Millor VPN de Corea

És molt interessant assenyalar que, per a un país amb un nivell tan alt de penetració a Internet (97% el 2012), el govern encara exerceix la seva autoritat per controlar el que els ciutadans hi poden accedir o no. Aquestes mesures adverses potser es podrien explicar mitjançant l’adopció del país de pràctiques relacionades en el confucianisme i el cristianisme, que es contraposen a la pornografia o la preferència del govern de restringir qualsevol accés a continguts que no siguin tan favorables als poders que puguin ser.

Per què necessita una VPN a Corea

L’ús d’Internet mentre es troba a Corea pot suposar un problema molt gran a causa del nombre de llocs web l’accés restringit, de manera que definitivament no podreu accedir al contingut des de tants llocs web com acostumaves a utilitzar. També hi ha una elevada probabilitat que el govern tingui un seguiment estret de les poques pàgines a les quals realment podreu accedir i del que hi aneu mentre estigueu en aquests llocs. Això es tradueix en un nivell molt profund d’invasió de la privadesa. Hi ha diverses maneres efectives d’evitar la censura i la vigilància governamentals, i una d’elles consisteix a utilitzar l’ús d’un servei VPN.

Mitjançant l’ús d’una xarxa privada virtual, els usuaris poden treballar sobre qualsevol bloc restrictiu i mecanisme de vigilància, de manera que es garanteixi que puguin accedir a qualsevol lloc o canal en línia que vulguin. El proveïdor VPN té la responsabilitat de xifrar les dades i bloquejar la vostra adreça IP, cosa que fa que sigui impossible que ningú sàpiga qui ets o des d’on accedeixes a Internet..

Millor VPN de República de Corea

Per assegurar-vos que podreu treballar sobre qualsevol dels mecanismes de bloqueig que podrien aplicar els ISP coreans, heu d’aconseguir un proveïdor que estigui al capdavant de totes les actualitzacions de seguretat i s’adapti ràpidament al món canviant de la línia. seguretat. En aquesta revisió, veurem tres proveïdors que estem segurs que són fiables i se’ns ha sabut oferir el millor en el xifratge en línia..

1. ExpressVPN: la nostra millor recomanació

Per començar la nostra llista, tenim un dels proveïdors VPN més reputats del sector i la seva popularitat prové del seu servei d’atenció al client fiable, així com de la seva xarxa altament xifrada.. ExpressVPN ofereix als seus clients tres protocols VPN diferents per triar, així com un xifrat AES de 256 bits que assegura la vostra connexió de manera que ningú més sigui capaç de piratejar.

El seu servei també té un programari fàcil d’utilitzar que és compatible amb dispositius que funcionen amb Windows, iOS, Linux o similars. El seu servei d’atenció al client també és fàcilment un dels més fiables, i els clients poden sol·licitar ajuda a qualsevol hora del dia. Qualsevol persona que es mostri escèptica sobre el servei està oberta a provar la seva garantia de devolució de 30 dies, on podreu experimentar la confiança que realment és el seu servei. Si us deixeu impressionar i decidiu registrar-vos, seria fantàstic que feu referència al vostre amic al servei perquè, si també decideixen registrar-vos, tots dos valgueu un ús gratuït.

2. IPVanish

IPVanish proporciona un cas fort com a proveïdor fiable amb el seu alt nivell d’accessibilitat i el seu personal d’assistència d’alta eficiència. Aquests nois prometen un servei fiable i ofereixen fins a 10.000 IP per triar els seus subscriptors. En termes d’atenció al client, ofereixen suport 24/7, però hauràs de tenir molta paciència per a les respostes si decideix contactar amb ells per correu electrònic. El servei ofereix una amplada de banda il·limitada, de manera que no us haureu de preocupar per cap cas de dades quan es reprodueixi en alta definició.

AES de 256 bits també s’inclou com a estàndard, així com tots els tres protocols VPN estàndard. IPVanish també permet als clients connectar fins a cinc connexions simultànies, el que significa que podreu estalviar diners al no haver de subscriure’s a un altre servei per protegir els seus dispositius addicionals..

3. NordVPN

NordVPN continua creixent immensament en popularitat gràcies en part als seus més de 2000 servidors presents a més de 60 països i a la seva capacitat per suportar fins a 5 dispositius connectats simultàniament. El fet que ofereixen un xifratge doble als seus clients significa que ofereixen un nivell de seguretat que no proporciona fàcilment la majoria dels altres serveis VPN. El servei de doble xifratge significa que el trànsit d’un usuari individual passa per dos servidors separats, cosa que fa gairebé impossible que els forasters pugin.

El servei també inclou un interruptor automàtic de matança per Internet, on la vostra connexió a Internet s’apaga si el servei VPN s’interromp d’alguna manera. L’assistència al client també està disponible les 24 hores del dia i, per tant, no us haureu de preocupar de problemes que no podreu resoldre. NordVPN és també un dels pocs serveis que ofereixen un servei gratuït de 3 dies on, després de realitzar una sol·licitud al servei d’atenció al client, podreu veure fins a quin punt el servei us pot servir sense cap cost addicional. Si necessiteu més de tres dies per prendre una decisió, podríeu provar la seva garantia de devolució de 30 dies.

Millor VPN de Corea – Conclusió

Si aneu de viatge a Corea durant un llarg període de temps, no té cap sentit haver d’adaptar-vos a les seves restriccions de navegació rígides i canviar els vostres hàbits de navegació per adaptar-se a les úniques coses que podeu fer allà mateix. Obteniu una VPN i assegureu-vos que podreu accedir a qualsevol lloc web que desitgeu sense que cap autoritat governamental us respirés el coll.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me