Millor VPN de Filipines

Situada a la frontera del Vietnam, Taiwan, Palau i Malàisia, Filipines és un país que es va independitzar dels EUA fa força temps, el 1946. Aquesta és potser una de les raons per les quals es considera una de les nacions més occidentals a Sud-est asiàtic. Després de guanyar-se l’autorealització, hi ha diverses àrees que el govern ha realitzat força bé i d’altres en què el jurat encara està fora. Prenguem per exemple la seva política de restricció a Internet. Les Filipines tenen un alt nivell entre les nacions del món que no són tan restrictives quan es tracta de la llibertat en línia, tot i que la situació sobre el terreny sembla ser lleugerament diferent de la que esperaves.

Millor VPN de Filipines

Millor VPN de Filipines

Censura en línia a Filipines

Les Filipines encara han tingut algunes incidències en què el govern semblava haver estat afirmant la seva autoritat sobre com els seus ciutadans haurien d’utilitzar Internet. El que em ve al cap és quan Ashley Madison, el lloc de cites, es va prohibir el 2014, seguit de la decisió de restringir l’accés a diversos llocs porno com Xtube i Pornhub fins al 2017. A partir d’ara, els blocs són encara està actiu i el govern no mostra cap signe de renúncia. Malgrat aquests blocs, encara hem de donar crèdit a la nació per permetre l’accés a gairebé totes les aplicacions i serveis de xat populars basats a Internet, a diferència de la majoria dels països veïns..

Un altre dels obstacles que els usuaris d’Internet amb seu a Filipines haurien de saltar és el fet que se li nega l’accés a una àmplia gamma de llocs de jocs i serveis de streaming. Probablement, perquè prefereixen no tenir trànsit d’aquestes regions. Aquest és un desavantatge per als jugadors que hi hagi, ja que no podran jugar els seus jocs preferits només per la seva ubicació. Fins a cert punt, això es pot considerar com un tractament injust, però, per sort, existeix una manera que pot facilitar la connexió amb els servidors restringits.

La necessitat de VPN a Filipines

La millor manera de treballar al voltant de geo-restriccions imposades a qualsevol servei en línia al que voldries tenir accés és mitjançant un servei VPN. Una VPN funciona amagant la vostra identitat i tenint en compte que els servidors als quals voldríeu accedir pensen que us heu basat en una zona on els seus serveis són legítimament accessibles. El fet de treballar amb aquesta forma de tecnologia no és tan difícil com suposaria la majoria de la gent. Un cop l’usuari amb seu a Filipines es subscriu a un servei VPN versemblant i llança una connexió a un servidor amb seu al Regne Unit, per exemple, la seva adreça IP es canvia d’una que reflecteix que està a Filipines, a una que el situa dins del Regne Unit. . Un cop fet això, l’usuari té l’accés a qualsevol lloc on no hagi pogut iniciar la sessió, ja que semblaria que estigués basat al Regne Unit..

A més d’ocultar la ubicació real d’un usuari, una VPN també concedeix una seguretat en línia completa, però això depèn de la qualitat del proveïdor amb què us registreu. El servei hauria de poder xifrar la vostra connexió i impossibilitar el pirateig a qualsevol dispositiu que utilitzeu per navegar per Internet. Aquesta forma d’accés a Internet protegit garanteix que ningú no pugui espiar les vostres activitats en línia i inclou el proveïdor d’ISP. Amb un servei VPN versemblant, hauríeu de poder treballar sobre el vostre treball en línia sense que us preocupeu i accedir a tots els serveis geobloquats sense que us preocupeu res..

La millor VPN de Filipines

Ara, trobar el millor servei VPN per subscriure’s pot ser una mica de malson, sobretot si ho fas per primera vegada. És per això que hem avançat una llista de proveïdors fiables que estem segurs que no tindreu cap problema per afrontar-los:

1. ExpressVPN

ExpressVPN no ofereix res de menys prestacions a nivell mundial gràcies a la seva excel·lent qualitat de servei. El proveïdor té una xarxa establerta d’uns 1500 servidors, repartits en més de 94 països, cosa que significa que haureu de poder connectar-vos amb un servidor situat a pràcticament qualsevol part del món. Els servidors de ExpressVPN són molt ràpids i fiables i són capaços de permetre als usuaris transmetre en alta definició. El servei també ofereix una protecció completa als usuaris que se sap que es connecten a xarxes WiFi públiques de tant en tant. Una de les característiques úniques que diferencia ExpressVPN de la majoria és el servei de derivació que ofereix als seus subscriptors. Un cop s’inscrigui un nou subscriptor, tant la derivació com l’àrbitre reben uns mesos de servei gratuïts. A més, el proveïdor també ofereix un interruptor de matança, que tanca Internet quan es compromet el servei VPN i una col·lecció de servidors Stealth que són ideals per a usuaris basats en regions altament restrictives com la Xina. Tot això es pot provar mitjançant la seva garantia de devolució de 30 dies.

2. VyprVPN

VyprVPN és un altre servei altament fiable amb seu a Suïssa. El servei ofereix més de 70 ubicacions de servidors, on es basa la seva xarxa de prop de 700 servidors. A més, els seus usuaris aconsegueixen beneficiar-se de la seva tecnologia propietària Chameleon, que fa que sigui gairebé impossible detectar l’ús d’una VPN, especialment si esteu ubicats en una regió tan restrictiva com la Xina. El servei també permet fins a cinc connexions simultànies i ofereix suport de xat en viu 24 hores al dia per a qualsevol persona que desitgi contactar amb ells. També podreu connectar-vos a qualsevol tipus de protocol VPN que desitgeu, però el servei us recomana dependre de l’OpenVPN. La seguretat també és de primer nivell, amb xifrat AES de 256 bits. Entre les funcions addicionals s’inclou el seu interruptor de matança a Internet, així com una aplicació que és compatible a diverses plataformes com Mac, Windows, iOS, Linux i Android. El servei té alguna forma de registre, tot i que no es registra res sobre els llocs que visiteu. Pots provar-ho tu mateix a través de la prova de tres dies i veure com gaudeixis del servei.

3. IPVanish

IPVanish és famós pels seus més de 1000 servidors súper ràpids, la qual cosa hauria de ser una gran notícia, especialment per als jugadors amb seu a Filipines. També són propietaris de més de 1000 servidors, per la qual cosa haurien de poder tractar directament qualsevol problema del servidor ràpidament. Amb ells com a proveïdor escollit, tindreu la possibilitat de no perdre’s no només quan es faci jocs en línia, sinó també en streaming de vídeos en alta definició. El servei permet 5 connexions simultànies i també té un interruptor de matança per Internet (Windows & Mac OS X) per evitar qualsevol reconnexió a Internet sense que l’enllaç VPN estigui en línia. L’aplicació VPN també està ben dissenyada per fer la major navegació als usuaris que puguin navegar. Té una interfície d’usuari de temàtica verda i pot treballar en diverses plataformes com iOS, Windows, Mac OS X, Linux i Android. El ventall de configuracions que podeu configurar mitjançant l’aplicació és força ampli, de manera que tindreu un control complet sobre el vostre nivell de seguretat. El servei també pot bloquejar qualsevol forma de filtracions DNS i WebRTC. El període de prova té una durada aproximada de 30 dies, cosa que requereix molt de temps per decidir si el servei us funciona o no.

4. NordVPN

Per últim, però no per això menys important, ho tenim NordVPN, compta amb la més gran col·lecció de servidors de prop de 4.000, repartits uniformement pel món. El servei està basat a Panamà, per la qual cosa no hauria de preocupar-se de la privadesa, ja que la regió es troba en una zona on no s’apliquen la majoria de les lleis de retenció de dades globals. El seu servei garanteix que les vostres dades es xifren el doble del normal, a través del servei DoubleVPN on les dades es transmeten a través de dos servidors en lloc d’un. Els seus usuaris CyberSec característica assegura estan bloquejades contra qualsevol forma d’anuncis o programes maliciosos mentre naveguen. Teniu l’opció de tenir fins a 6 dispositius simultanis sota la vostra connexió única i també configureu els servidors als quals heu connectat segons el treball que feu en línia. NordVPN és compatible amb l’intercanvi de fitxers P2P, i també disposa d’un equip d’atenció al client que té suport 24 hores al dia per respondre a qualsevol problema que tingueu sobre el servei. Els usuaris de les Filipines no haurien de tenir cap problema per connectar-se a qualsevol dels servidors NordVPN i estar segurs. El servei també ofereix un període de prova gratuïta de 3 dies i una garantia de devolució de 30 dies per als usuaris que vulguin provar més de les seves característiques al seu temps..

Conclusió sobre la millor VPN de Filipines

Quan busqueu la millor VPN per utilitzar a Filipines, és crucial que experimenteu el tipus de servei que voleu rebre abans de comptar amb una subscripció de pagament. Això permet evitar la subscripció a un servei que trobareu que no arribarà a les vostres expectatives gaire endavant. Proveu les garanties de devolució de diners i els períodes de prova gratuïts que ofereix el proveïdor que feu el mostreig abans d’inscriure’s.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me