Millor VPN de Hong Kong

Els expatriats a Hong Kong tenen moltes dificultats i reptes, però trobar un proveïdor VPN fiable no hauria de ser un d’ells. Una concepció errònia comuna entre els expatriats és que una VPN no té cap finalitat i que és una pèrdua total de diners. Però, no voleu protegir les vostres dades i activitats en línia de proveïdors de serveis d’Internet com Netvigator i Pacific Pacific? Assolir aquest nivell de seguretat no és una realitat àmplia per tenir una VPN instal·lada en qualsevol PC, Mac, iPad, iPhone, Android o Amazon FireStick.

Millor VPN de Hong Kong

Millor VPN de Hong Kong

Millors VPNs de Hong Kong. Resum 

Aquí hi ha una llista breu d’alguns dels millors VPN que pensem que us beneficiarien a Hong Kong.

  1. ExpressVPN 
  2. NordVPN
  3. IPVanish 
  4. VyprVPN

Accés a Internet a Hong Kong

L’accés a Internet a Hong Kong està disponible gairebé a tot arreu via WiFi o banda ampla gràcies a la iniciativa GovWiFi llançada el març del 2008. Va ser fundada sobre la base de convertir Hong Kong en una ciutat sense fil on Internet es posa a disposició de tots els seus ciutadans. Hong Kong proporciona als visitants i als locals la connexió a Internet a cafeteries, hotels i transport públic. No obstant això, la disponibilitat d’internet a gran escala pot ser perillós i perillós per als usuaris.

Per què necessita una VPN a Hong Kong?

Estem aquí per discutir el contrari. No veieu la televisió des de casa un luxe molt necessari? No hauria de ser una preocupació la connexió política entre Hong Kong i la Xina, en què existeixen règims de vigilància i censura en línia opressius? Dit això, analitzem les raons per les quals necessitaria una VPN a Hong Kong?

Superant els serveis de reproducció

Viure a Hong Kong et nega el privilegi d’accedir a canals i programes que emetin els teus programes i pel·lícules preferits. El fet de restringir-se geo no vol dir que siguin inaccessibles. Una VPN permet evitar els serveis de transmissió bloquejats com BT Sport i el centre ITV des de qualsevol lloc.

 Mantenir la privadesa i evitar els atacs de pirateria

Hong Kong, la Regió Administrativa Especial (SAR) de la República Popular Xina té molt poca censura sobre les activitats en línia dels seus usuaris. Tot i que la llei a Hong Kong és flexible pel que fa a la llibertat d’expressió i premsa, hi ha algunes pràctiques de supervisió a Internet. Els problemes de privadesa no preocupen perquè Hong Kong sigui un territori autònom independent, però els processos de reinserció a la Xina fan que la qüestió de la privadesa sigui més aviat discutible..

Protegiu l’ús de WiFi

Tenir WiFi pública en tots els sentits es dóna una forma pràctica i útil, però es produeixen molts riscos per a la seguretat a causa de l’ús de WiFi extremadament alt. Els expatriats no han de patir incompliment de privadesa ni robatori de dades pel fet d’utilitzar una xarxa pública aparentment inofensiva. Cal tenir en compte els expatriats les precaucions necessàries per tal de no topar amb desafortunats incidents de pirateria i per garantir una navegació en línia segura..

Quins són els millors VPN de Hong Kong?

ExpressVPN

Tot i ser el proveïdor més car, ExpressVPN ofereix serveis excel·lents i la millor política de reemborsament de 30 dies. Tenen servidors a Hong Kong i Vietnam, Taiwan i Tailàndia. No es pot incomplir el seu dur xifratge, cosa que significa que es manté la privadesa a tots els nivells. La disponibilitat en diverses plataformes i la seva excel·lent velocitat de connexió converteixen ExpressVPN en una opció ideal per a expatriats a Hong Kong. Per a aquells que estiguin interessats en saber més sobre el servei, la nostra revisió ExpressVPN ha de proporcionar una visió més profunda.

NordVPN

NordVPN ofereix seguretat avançada, privadesa completa i llibertat a Internet. Només amb sis servidors a Hong Kong, els expatriats que optin per utilitzar NordVPN es beneficiaran de la seva connexió ràpida. També garanteixen l’accés a serveis de streaming a preus raonables, cosa que els expatriats resultarien força pràctics i convincents. Per obtenir més informació sobre el proveïdor i què esperar, llegiu la nostra revisió NordVPN.

IPvanish

IPvanish ofereix una velocitat molt ràpida, xifrats forts i una connexió fiable. Tenen servidors a 58 països, entre els quals 18 a Hong Kong. Una VPN IPvanish és fàcil d’utilitzar i rendible. Afegeix a això una garantia de devolució de 7 dies. IPVanish és la millor VPN per a expatriats a Hong Kong. El seu servei val la pena tenir en compte perquè ofereix el preu més barat, cosa que significa que els riscos que esteu assumint amb aquest proveïdor són mínims. IPVanish ha aconseguit mantenir un servei de qualitat durant els últims tres anys. Obteniu més informació sobre aquest servei si aneu a través de la nostra revisió IPVanish.

VyprVPN

VyprVPN és un proveïdor fàcil d’utilitzar el de xifrat dur. Tenen dos serveis a Hong Kong i són l’únic proveïdor que ofereix una prova gratuïta de tres dies, ideal per als expatriats. L’únic desavantatge d’aquest proveïdor és que la privadesa dels usuaris no està garantida ni mantinguda del tot. Això es deu al fet que conserven alguns registres de l’activitat d’internet dels usuaris. Tot i això, no deixen de ser una bona opció per accedir a serveis de streaming bloquejats a un ritme ràpid. Obteniu més informació sobre VyprVPN llegint aquesta revisió

Ús de VPN a Hong Kong

Pregunteu de nou per què necessiten una VPN a Hong Kong? Una VPN pot ajudar els expatriats a evitar les restriccions geogràfiques per veure la televisió. Pot ajudar a protegir la seva privadesa i seguretat en línia. Una xarxa privada virtual també pot protegir totes les xarxes Wi-Fi públiques xifrant totes les dades en línia dels seus usuaris, de manera que cap d’ella es trenqui o se li robi. Per tant, una VPN és una necessitat absoluta per als expatriats.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me