Millor VPN de League of Legends

Que es el millor VPN per a League of Legends el 2018? League of Legends, molt conegut com LoL, és un joc multijugador en línia, desenvolupat per Riot games i llançat al mercat el 2009. Es tracta d’un joc en equip, on els jugadors s’uneixen i utilitzen els seus personatges clau per vèncer als membres de l’equip contrari. League of legends és un dels jocs en línia més populars a Internet, atès que la seva gran audiència de fins a 67 milions de jugadors que inicien la sessió & competeixen els uns amb els altres gairebé de forma mensual. Igual que amb gairebé qualsevol altre joc en línia, heu de tenir una connexió ràpida de manera que pugueu reaccionar ràpidament a qualsevol cosa que passi dins del joc i eviteu matar el vostre personatge només perquè no érem prou ràpids per reaccionar.

Millor VPN de League of Legends

Millor VPN de League of Legends

VPN i el teu joc en línia

Per a la majoria de jugadors, l’ús d’una VPN normalment és fora de dubte a causa de la por que la velocitat del joc es pugui reduir molt. Si feu servir una VPN es redueix la velocitat de la vostra connexió, però el marge depèn realment del tipus de servei al qual us subscriviu. Malgrat la lleugera reducció de velocitat, encara ho necessiteu si voleu protegir-vos dels atacs de DDoS i protegir la vostra connexió de qualsevol persona que vulgui frenar-la o fins i tot desconnectar-vos. També trobareu que una VPN us permetrà connectar-vos a diferents servidors en funció de la mida que tingui a la xarxa i això us permet jugar en lligues diferents amb persones de diferents països..

Un cop us subscriviu a un servei VPN versemblant, podreu evitar qualsevol atac de DDoS ja que s’adreça la vostra adreça IP i, amb això, els atacants no podran orientar la vostra connexió, de manera que us mantindreu fora. el seu radar.

A més, si es basa en una connexió que probablement estigui controlada, una VPN permet superar aquestes restriccions i gaudir de la velocitat de connexió estàndard. Això us alliberarà del retard amb què ja us heu acostumat i us permetrà jugar a una velocitat òptima. Com que la vostra connexió estarà xifrada, ningú podrà descobrir de què vau fer, de manera que les vostres activitats en línia romandran privades.

Si us sembla una cosa que voldríeu experimentar, un cop hagueu acabat amb aquest article, tindreu una idea del tipus de serveis VPN que milloraran el vostre joc i us assegureu que gaudiu cada moment del joc..

La Millor VPN de League of Legends

Si ets nou en tot això, en un primer moment pot ser difícil trobar-se amb la majoria dels serveis oferts, de manera que hem realitzat una ronda de cinc dels millors serveis que creiem que t’ofereixen el millor servei com a League of Legends VPN:

1. ExpressVPN: la nostra millor recomanació

ExpressVPN és fàcilment un dels millors proveïdors de VPN avui en dia, amb el seu servei d’atenció al client facturat per ser un dels més qualificats i fiables del mercat. La seva xarxa de servidors és extensa, distribuïda per molts països arreu del món, cosa que facilita la reproducció de League of Legends amb persones amb seu a tot el món. Tindreu una garantia de devolució de 30 dies, on podreu provar el servei i veureu com funciona bé per a vosaltres. El preu és lleugerament més alt que el d’altres serveis, però és el que heu de participar si busqueu el servei més premium que podeu obtenir. Les formes de pagament es diversifiquen, podent pagar els clients mitjançant visats, paypal o fins i tot bitcoins per a pagaments anònims.

2. IPVanish

En segon lloc a la llista de serveis VPN més importants de LoL, es troba IPVanish, un proveïdor que compta amb més de 350 servidors repartits en 60 països i que compta. El seu servei també és tot inclòs, permetent als clients pagar-ho mitjançant diverses modalitats de pagament. Els que vulguin romandre anònims en el seu pagament poden transaccionar mitjançant bitcoins, ja que són un mètode de pagament permès. IPVanish també ofereix als seus usuaris la protecció mitjançant protocols com OpenVPN, PPTP, OpenVPN i tots tenen una xifra AES de 256 bits. Això garanteix una protecció completa contra qualsevol atac de DDoS sempre que passi amb el joc.

3. VyprVPN

VyprVPN és una altra opció assequible per als usuaris que no vulguin gastar una fortuna en el seu servei de VPN. Solen tenir tots els servidors i això els situa per davant d’altres proveïdors que se sap que arrenden els seus de tercers. En cas que tingueu problemes amb el servei, podreu contactar fàcilment amb el seu servei d’atenció al client ja sigui a través de correu electrònic, ticketing o missatgeria de xat en directe si voleu resoldre el problema immediatament. VyprVPN és ideal per jugar si voleu mantenir la vostra velocitat i mantenir-vos protegit durant tot el període de joc.

4. Accés a Internet privat

PIA té un dels temps de rècord del servidor VPN més ràpid al mercat i animen a qualsevol persona que pensi registrar-se per provar el seu servei mitjançant la seva garantia de devolució de 7 dies. També són dels pocs proveïdors que ofereixen un període de subscripció de dos anys, amb una xarxa de servidors de més de 3034, presents a més de 28 països. Els protocols VPN compatibles són els més populars, ja que inclouen OpenVPN, PPTP i IPSEC / L2TP. Prometen no interferir amb les velocitats de joc i també ofereixen funcions de bloqueig d’anuncis que impedeixen que apareguin anuncis no desitjats durant el joc..

5. HideMyAss

La conclusió de la llista és HideMyAss, Un altre servei VPN molt conegut i molt famós pel seu fort xifrat. L’únic problema del qual hem sentit queixar-se la majoria dels usuaris és el lent temps de resposta que coneix el seu equip d’atenció al client. Si realment voleu provar-les per vosaltres mateixos, ofereixen una generosa garantia de devolució de 30 dies, on podreu veure com funcionen els serveis amb el joc..

Millor VPN de League of Legends – Embalatge

Ara que heu pogut veure quins cinc serveis VPN recomanem per jugar a League of Legends, ara hauríeu de tenir un conjunt més reduït per triar en lloc d’haver de passar pels molts proveïdors disponibles al mercat. Si escolliu un dels serveis que us hem esmentat anteriorment, informeu-nos de la vostra experiència en deixar un comentari a la secció següent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me