Millor VPN de Nova York

Nova York és la Gran Poma dels Estats Units. Ocupa uns 8,5 milions de persones, i la zona del metro acull 20 milions de residents. Encara no hem inclòs turistes i viatgers. Molta gent visita Nova York pels seus punts d’atracció. Però si aneu a la ciutat i voleu utilitzar WiFi pública, primer heu de connectar-vos a una VPN. No podem subratllar prou la importància d’utilitzar una VPN a Nova York. No només ajudarà a protegir la vostra privadesa, sinó també a les restriccions. Vegem la nostra llista per obtenir els millors VPN que utilitzin a la ciutat de Nova York.


Millor VPN de Nova York

Millor VPN de Nova York

Millor VPN de Nova York – Resum

Si no voleu llegir la revisió completa, assegureu-vos que consulteu aquesta llista:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN

Per què necessita una VPN a Nova York?

Nova York és un atractiu turístic. Allà sempre hi ha turistes. Per tal d’acollir i atraure turistes que són clients potencials, moltes són les empreses que ofereixen WiFi gratuïta als seus clients o clients. Potser voldreu pensar dues vegades abans de connectar-vos a aquest WiFis perquè hi ha ciberdelinqüents a l’espera que hi ha la possibilitat de robar el vostre personal. dades privades. Per evitar amenaces en línia, el millor és tenir una VPN. En connectar-vos a un, obteniu una connexió segura i xifrada amb un servidor que escolliu. Una altra raó vàlida per utilitzar una VPN a Nova York és ajudar-vos a evitar escletxes i restriccions geogràfiques. Per a aquells que es trobin dins o fora d’una regió específica, les restriccions geològiques poden suposar alguns problemes. Si sou un turista o un viatger que vol registrar-se en algun contingut de la ciutat natal, trobareu una gran necessitat per a un proveïdor de serveis VPN. Quan us connecteu a un servidor VPN, enganyeu els proveïdors de contingut o el programari per pensar que us trobeu en un lloc diferent. D’aquesta manera podreu accedir a tot el contingut d’aquest lloc.

Millor VPN de Nova York

La majoria de la gent de Nova York prioritza altres seguretat i privadesa. És per això que la nostra llista de VPN es centra en els proveïdors que tinguin aquestes funcions. Us heu de sentir segurs quan us connecteu a wifi públic o navegueu per Internet a Nova York. Una VPN és l’eina més fiable que pot oferir aquesta manta de seguretat. A continuació es mostren algunes de les VPN ràpides i segures fàcils de configurar tant en equips com en dispositius mòbils. Informeu-vos que les VPN són les millors per a Nova York aquí.

ExpressVPN

ExpressVPN té un servidor a Nova York i ofereix una opció Smart DNS per desbloquejar l’accés al contingut geo-restringit. Aquest proveïdor us ajuda a protegir la vostra connexió i a desbloquejar tot tipus de canals i serveis. ExpressVPN opera una xarxa VPN molt gran. Aquest és un proveïdor que es preocupa de protegir la privadesa dels usuaris. Podeu utilitzar la seva àmplia xarxa per protegir i mantenir la vostra privadesa, vèncer la censura i transmetre els vostres programes, canals i serveis preferits des de Nova York. Si bé ExpressVPN és més car que els altres serveis, el seu valor és elevat donada la grandària de les seves funcions de xarxa i servei. Podeu connectar-vos a ExpressVPN mitjançant tots els dispositius i beneficiar-vos de la garantia de devolució de 30 dies. Per obtenir més informació sobre les funcions de ExpressVPN, consulteu les nostres funcions Revisió ExpressVPN.

BulletVPN

Si esteu a Nova York i voleu accedir a Internet de forma segura sense dificultats ni compromisos, us caldrà BulletVPN. Aquest proveïdor compta amb 52 servidors en 30 països, inclòs la ciutat de Nova York. És compatible amb gairebé tots els dispositius i ofereix aplicacions fàcils d’utilitzar. Aquest proveïdor és una de les poques VPN que ofereixen una opció Smart DNS amb la seva subscripció. BulletVPN valora la privadesa dels usuaris, és per això que no conserva cap registre de registre d’usuaris. Aquest és un proveïdor que pot superar la censura i evitar les restriccions de qualsevol tipus, independentment del lloc on es trobe. BulletVPN utilitza mètodes de xifratge de primer nivell per protegir la privadesa dels usuaris i evitar les pràctiques d’espionatge de l’ISP i la vigilància del govern. Per obtenir més informació sobre el que BulletVPN ha d’oferir, assegureu-vos que en feu un cop d’ull Revisió BulletVPN.

NordVPN

NordVPN es troba a Panamà, on no hi ha cap llei de retenció. Aquest proveïdor està molt present als EUA amb molts dels seus servidors repartits per tot el país. Ofereixen aplicacions fàcils d’utilitzar tant per a dispositius iOS com Android. NordVPN té diversos servidors a la ciutat de Nova York. Tanmateix, el client no mostra la ciutat del servidor. Però, ens han proporcionat els números de servidor de NYC. NordVPN desbloqueja de forma fiable contingut de qualsevol part del món. És una de les poques VPN que funcionen amb Netflix. A més, podeu registrar-vos a serveis il·limitats de VPN i SmartDNS. Per obtenir un millor coneixement d’aquest proveïdor de serveis, potser voldreu consultar-ne el nostre Revisió NordVPN.

Millor VPN de Nova York

Les VPN que hem seleccionat es basen en els següents factors: velocitat, seguretat i fiabilitat. També hem escollit els proveïdors que posseeixen servidors a la ciutat de Nova York. D’aquesta manera, tindreu la millor velocitat possible. Independentment del proveïdor que triïu, heu de tenir en compte que tots ells tenen xarxes acceptables. La decisió que preneu es basa en allò que prioritzeu més. Quin trieu triar a Nova York? Ho fem saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map