Millor VPN del router DD-WRT

Quins són els millors proveïdors de serveis VPN per als encaminadors DD-WRT? Hi ha alguna VPN gratuïta per a DD-WRT? Per a aquells que no coneixen gaire el terme, DD-WRT es refereix al firmware que els usuaris han d’instal·lar als seus encaminadors per aconseguir la màxima funcionalitat. Bàsicament desbloqueja totes les capacitats ocultes del router i permet als usuaris gaudir d’un millor rendiment. És capaç de treballar fàcilment en una àmplia gamma de dispositius, i és encara millor que sigui fantàstic per a usuaris no tècnics.

Millor VPN del router DD-WRT

Millor VPN del router DD-WRT

DD-WRT i VPN

Aquests usuaris també agraeixen profundament el suport que DD-WRT té per a VPN. Això és degut a que DD-WRT permet als usuaris configurar el servei VPN directament al router i permetre que qualsevol altre dispositiu connectat al router pugui compartir la connexió VPN i tenir accés a Internet. Això és molt convenient perquè us permet subscriure-vos a una de les millors VPN del mercat i disposar de dispositius que el vostre proveïdor no admeten directament la mateixa connexió..

Com instal·lar DD-WRT al router?

Podeu gaudir de DD-WRT de dues maneres: comprar un encaminador preconfigurat o instal·lar el firmware a qualsevol encaminador que segur que és compatible amb el servei. Fer qualsevol d’aquestes coses, a més d’instal·lar un servei VPN creïble hauria de garantir que podreu gaudir d’un accés segur als dispositius connectats. En aquesta revisió, analitzarem diversos proveïdors que han optimitzat els serveis per a DD-WRT, i també veurem què heu de considerar quan escolliu la VPN adequada per al vostre DD-WRT. encaminador.

Escollint el millor servei de VPN per al vostre enrutador DD-WRT

Hauríeu d’estar interessats a triar un servei VPN que permeti una actualització de DD-WRT i el suport d’OpenVPN ja que és un dels millors protocols VPN per a la personalització i seguretat estreta. També necessiteu un servei VPN ràpid i que tingui una connexió fiable. Les VPN són més lentes de reduir la velocitat de connectivitat, de manera que les millors són les que redueixen la velocitat pel menor marge possible. També haureu d’estar pendent de les eines i funcions de seguretat afegides que no es troben amb la majoria dels altres proveïdors VPN.

A continuació es mostren les nostres 5 millors recomanacions per utilitzar els millors serveis VPN amb el vostre enrutador DD-WRT.

1. ExpressVPN

ExpressVPN ofereix una àmplia varietat d’encaminadors VPN ja configurats, de manera que no haureu d’afrontar l’actualització del vostre enrutador per si mateix. Haureu de configurar el servei al vostre enrutador DD-WRT si ja en teniu, però el procés no hauria de ser realment difícil si seguiu els tutorials ben junts. En cas que tingueu problemes, hi ha l’equip d’assistència al client ExpressVPN qualificat que sempre està preparat per ajudar a resoldre els problemes que pugueu trobar..

El servei disposa de més de 1000 servidors, a més de 145 ubicacions, cosa que significa que hauríeu de poder accedir a una àmplia gamma de canals i llocs web, independentment de qualsevol lloc on es trobi. Els servidors admeten intercanvi de fitxers P2P i no té registre.

En comparació amb la majoria d’altres proveïdors, ExpressVPN és una mica més car i això és justificable, ja que ofereixen un servei premium. Tens l’oportunitat de provar el seu servei mitjançant la garantia de devolució de 30 dies i, tan aviat, podràs decidir si el preu que demanen val el valor ofert..

2. NordVPN

Hi ha una gran varietat de tutorials que detallen com els usuaris han de poder enllaçar el seu enrutador DD-WRT NordVPN, i, com ho sabreu, la majoria d’aquestes maneres es fan mitjançant protocols L2TP, PPTP i OpenVPN. En termes de rendiment, podreu gaudir de velocitats més elevades, CyberSec per haver bloquejat els vostres anuncis, Onion a través de VPN per una experiència de navegació privada i DoubleVPN per tenir la vostra connexió a Internet xifrada. NordVPN assegura als seus subscriptors que podran gaudir d’una gran quantitat de valor a un preu força raonable.

Només tindreu tres dies per decidir si el servei val la pena o no, així que el millor és definir el temps que utilitzeu per provar tots els aspectes que us puguin preocupar. Si decidiu subscriure-us, obtingueu el millor rendiment per triar el seu pla de dos anys.

3. IPVanish

IPVanish han fet molt per millorar el seu servei i ho continuen fent a través de la seva creixent xarxa de servidors. A la darrera comprovació, tenien més de 850 servidors i admeten fins a 5 connexions simultànies. També ofereixen encaminadors amb el seu servei VPN ja instal·lat, encara que si heu comprat el vostre propi enrutador, haureu d’instal·lar el firmware DD-WRT manualment. Tots els protocols principals de VPN són compatibles, i podreu gaudir-los juntament amb els dos bits de 128 bits & Xifrat de 256 bits.

Ofereixen una garantia de devolució de 7 dies, el que significa que haureu de poder provar el seu servei durant una setmana per veure si s’ajusta o no a les vostres necessitats. Tanmateix, el seu preu és superior al que pagaveu pel vostre proveïdor mitjà. Tot plegat, IPVanish és un proveïdor de primer nivell, el servei és considerat com a premium i que té un equip de clients un dels millors del mercat..

4. BulletVPN

La característica que fa que aquest proveïdor basat en Estònia destaqui a la nostra llista de VPN és el fet que permet 3 connexions amb un sol compte. Això la converteix en una solució ideal per a una petita empresa o una llar els membres de la qual vulguin tenir tots els seus dispositius assegurats mentre estiguin en línia. Les proves amb les que vam fer BulletVPN va demostrar que el servei és realment fiable, amb un xifrat de 256 bits i protocols com OpenVPN per mantenir la vostra connexió segura.

Millor VPN per a Resum DD-WRT

Aquí teniu un resum dels millors proveïdors de serveis VPN que podeu utilitzar en un encaminador basat en DD-WRT.

Conclusió per a la millor VPN per a encaminadors DD-WRT el 2017

Les cinc VPN que hem enumerat anteriorment poden variar en funció del preu i el rendiment, però totes elles segur que prestaran un servei excel·lent, sobretot després de combinar-les amb el firmware DD-WRT del router. Els dos últims són competidors força nous, però encara tenen ofertes que val la pena provar. Mireu-ne totes i, un cop identifiqueu el que us convé més, us agradaria que ens deixessin un comentari o dos sobre com va ser la vostra experiència. Ens complau respondre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me