Millor VPN per a Deluge

Deluge és un dels pocs clients BitTorrent que s’escriuen en un llenguatge de programació anomenat Python. Això li ha permès tenir un grup selecte de funcions i característiques que normalment no trobaríeu amb altres alternatives, així com la flexibilitat per executar-se en una àmplia gamma de dispositius i plataformes. Amb l’objectiu de seguir sent lleuger i còmode d’utilitzar, el client permet als usuaris accedir-hi a través del web. Fins i tot acull tots els desenvolupadors que valguin la pena realitzar altres programadors per millorar el seu funcionament.


Millor VPN per a Deluge

Millor VPN per a Deluge

Deluge és bo?

Deluge també ha esdevingut molt popular entre els usuaris a causa de la seva capacitat de funcionar com a aplicació de darrere de les escena al dispositiu. Els usuaris també poden triar quin tipus d’interfície prefereixen entre una selecció de tres. Hi ha la interfície basada en comandaments, la gràfica estàndard i la interfície basada en web. Els vostres torrents també estaran lliures d’anuncis. El servei realment no és compatible amb els anuncis.

Tant com utilitzar Deluge té els seus propis avantatges respecte a molts altres clients BitTorrent, el trànsit encara és molt fàcil d’afegir. Un usuari experimentat pot treballar fàcilment per esbrinar el tipus de fitxers que esteu torrent, o fins i tot incloure un virus al trànsit que es dirigeix ​​al vostre ordinador. Aquestes són totes les incidències que estem segurs que no voldríeu passar amb vosaltres. Així que per protegir-se, us recomanem que us registreu amb un servei VPN creïble.

Per què fer servir una VPN amb Deluge

VPN, per a una xarxa privada virtual, fa referència a una xarxa de servidors configurada per un proveïdor amb la qual un usuari pot vincular-se i desviar-ne el trànsit. En fer-ho, aquest procés xifra tot el trànsit. Aquest és el tipus de seguretat que garanteix una privadesa completa. També impedeix qualsevol tipus de reacció en cas que no esteu segurs sobre els problemes de propietat intel·lectual que regeixen qualsevol cosa que torneu..

Si feu servir una VPN també es garanteix que el vostre proveïdor d’identificació estigui a les fosques de qualsevol cosa que sigueu. Hi ha ISPs que es mostren molt prudents sobre el que fan els seus usuaris en línia. Alguns d’ells apliquen mesures per intentar gestionar-ne l’ús. Això és el que la majoria de la gent denomina accionament. Afortunadament, amb una VPN versemblant, podreu treballar sobre qualsevol forma d’acceleració que pugui aplicar el vostre ISP, com ara limitar l’ample de banda o denegar l’accés a determinats llocs i canals..

També heu d’assegurar-vos que el servei VPN al qual trieu subscriure’s ofereix velocitats prou fiables com per torrent-les. Si trieu anar amb un servei que no té tants servidors dins de la seva xarxa, aneu escrivint els pocs que hi ha disponibles al costat de molts altres usuaris. A més, la vostra velocitat i seguretat es veuran afectats, deixant-vos realment frustrats en haver de reiniciar la connexió sempre que la sessió s’acabi..

Millors VPNs per a Deluge

Entenem que buscar un servei perfecte per subscriure’s pot suposar un repte, de manera que ja hem completat alguns que estem segurs que només oferirem un servei de primera qualitat. A continuació, es mostra la nostra llista de les millors VPN per a Deluge.

1. ExpressVPN

Les persones que busquen servei de línia superior no haurien de buscar més que ExpressVPN. Aquest proveïdor capaç ha estat durant gairebé una dècada i, en aquest temps, ha estat capaç de trobar la millor barreja de qualitat i eficiència per mantenir tots els seus subscriptors ben satisfets. Amb prop de 2000 servidors a la seva xarxa, ExpressVPN promet torrents sense interrupcions i ininterrompuda, així com una línia d’atenció al client que està disponible les 24 hores del dia per a qualsevol persona que es pugui quedar amb qualsevol cosa més que la seva experiència..

ExpressVPN també ofereix fins a 3 connexions afegides per als altres dispositius, a més de xifrar AES de 256 bits de seguretat de grau militar. Dins de la seva xarxa de servidors, també hi ha una gamma de servidors furtius que poden utilitzar els usuaris basats en països on està prohibit l’ús de VPN. El servei també ofereix una funció de túnel dividida perquè pugueu decidir quin tipus de trànsit us agradaria xifrar. Per veure què més és possible mitjançant ExpressVPN, aprofiteu per llegir la nostra revisió ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish és un proveïdor nord-americà que funciona des del 1999 i, per tant, es troba entre els proveïdors amb més experiència del sector. El servei compta amb uns 1500 servidors repartits pel món, propietat directa del proveïdor. El servei també és l’únic creïble que permet fins a 10 connexions simultànies, prou gran com per assegurar tots els dispositius d’una casa o d’una petita oficina. IPVanish també garanteix als clients que el seu trànsit roman ben assegurat mitjançant la seva política de registre zero. Amb un equip d’atenció al client que està disponible les 24 hores del dia, no haureu de dubtar en contactar-vos cada cop que trobareu un problema que no podeu solucionar..

IPVanish també té un servei de proxy web SOCKS5 que podeu utilitzar en cas que no voldríeu descarregar el seu client VPN al vostre dispositiu, però el mètode més eficient que podríeu aplicar seria descarregar-lo directament al vostre encaminador. IPVanish també garanteix que el vostre trànsit es mantingui protegit mitjançant un xifrat AES de 256 bits, i amb el suport per a OpenVPN, IPSec, IKEv2, SSTP i PPTP, tindreu una àmplia gamma de protocols per triar. Es pot obtenir molta més informació sobre aquest proveïdor mitjançant la nostra revisió IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN destaca per ser el servei particular que té més que suficients funcions per assegurar-vos que mantingueu segur en línia, independentment del que vingueu fent. El proveïdor compta amb més de 4500 servidors distribuïts en diferents ubicacions del món, de manera que mai no trobarà a faltar un servidor per connectar-se per protegir la vostra connexió. NordVPN té una base adequada a Panamà, de manera que no hi ha cap amenaça real per part de cap tipus d’autoritat de regulació de dades ja que el país no figura dins la seva jurisdicció. Això significa que la seva política de registre zero es manté bé.

NordVPN també permet als seus clients triar a quins servidors s’han de connectar en funció del tipus de treball que desenvolupin. Hi ha servidors que funcionen millor quan torrent, descarreguen fitxers grans o fins i tot els jocs. A més de tot això, hi ha l’opció d’encaminar el trànsit en línia a través de dos servidors en lloc d’un, duplicant així l’amplitud del xifrat AES de 256 bits. El servei també funciona correctament amb Tor a través de VPN per augmentar l’anonimat i ha dedicat IP per a usuaris que no els agrada entrar. Per veure què més serveis ofereix NordVPN, feu una ullada a la nostra revisió en profunditat de NordVPN.

Millor VPN per a Deluge – Conclusió

Moltes vegades, molts usuaris no estan completament segurs de la font dels fitxers i, per tant, sempre hi ha la possibilitat que puguin tractar material amb copyright. Per evitar qualsevol cas d’infracció dels drets d’autor i els plets que s’incloguin, convindrà registrar-se amb un servei VPN creïble com els que hem esmentat anteriorment. Això us ajudarà a mantenir les vostres activitats ocultes i a la vostra identitat protegida del públic en general.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me