Millor VPN per a Expats

Quina és la millor VPN per a expatriats? Després d’haver decidit que es traslladarà a un altre país, una de les coses que cal tenir en compte és la quantitat de censures que s’ha imposat al tipus de contingut que es pot veure allà. Per què? Perquè potser hi aneu i descobriu el vostre favorit els canals i llocs web locals s’han bloquejat, de manera que no podríeu afegir la vostra sintonia a l’estranger.

Millor VPN per a Expats

Millor VPN per a Expats

Per evitar això, haureu de començar a mirar-ho millors serveis VPN per a expatriats això desbloqueu els canals geo-restringits. Aquests us permetran desbloquejar contingut des de qualsevol lloc i també mantenir la vostra identitat en línia oculta al públic. A la revisió següent, veurem les millors VPN expatriades que utilitzaran a la web EUA, Austràlia, Canadà, Regne Unit, Alemanya, França, Emirats Àrabs Units, Aràbia Saudita i Xina.

Millor VPN per a Expats: resumit

Feu un cop d’ull a les millors VPN expatriades el 2018:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Un bon nombre de persones que migren cap a un altre país normalment no pensen en el tipus de restriccions d’Internet que s’hi apliquen. Acostumen a quedar xocats quan identifiquen els llocs web o els canals preferits.

Un servei VPN permet als usuaris mantenir un perfil segur mentre naveguen per Internet i, per fer-ho, es mantenen ocultes les vostres dades personals (per exemple, el vostre nom, la vostra ubicació). Això et permet transmetre esdeveniments esportius en directe en línia i també desbloqueu una bona gamma de llocs i serveis. A continuació es mostren els serveis VPN principals als quals podeu dirigir-vos a l’estranger.

Per què tots els expatriats necessiten un servei de VPN

Hi ha moltes raons per les quals algú que abandoni el país pot necessitar una VPN. Voleu alguna ajuda per refrescar la vostra memòria? Desplaceu-vos una mica més cap al sud.

Mantingueu-vos en línia anònims amb una VPN Expat

Internet s’ha convertit en un lloc de por avui dia. Tot el que facis en línia qualsevol cibercriminal es pot veure compromesa i recollida itinerant. Si sou un expatriat, esteu obligats a connectar-se a Wi-Fi pública ja sigui a la hotel, cafeteries o a l’aeroport. Qualsevol pirata informàtic que estigui connectat a la mateixa xarxa pot fer-ho toqueu les vostres dades a voluntat.

Amb una VPN, sigui quina sigui la tasca sensible que realitzeu a Internet, les vostres dades personals romandran pendents. Ningú podrà indicar el vostre nom, la vostra adreça de casa o, fins i tot, les vostres dades bancàries.

Aconseguireu xifrar les vostres dades i ocultar la vostra adreça IP, sobretot si es produeix en països molt censurats com Corea del Nord, Xina, Tailàndia, Rússia o Aràbia Saudita. Aquest és el tipus de servei que obteniu després de subscriure-us a un bon proveïdor VPN.

Manteneu-vos en contacte amb els vostres estimats mitjançant una VPN

És tan dolent que estigueu molt lluny del vostre país i família. Què en penseu si us dic que hi ha un parell de països al món on les restriccions a Internet són tan estrictes també es denega l’ús de les xarxes socials. Països com La Xina, Cuba o els Emirats Àrabs Units estan molt interessats a supervisar la seva comunicació.

No podeu entrar en contacte amb la vostra família tret que pagueu pels serveis prestats pel propi país. És força frustrant perdre l’accés a WhatsApp trucant per exemple només perquè es viatja a un país molt censurat.

En cas que us trobeu a aquests països, no tingueu tantes alternatives a les que podeu recórrer. Podeu optar per suspendre els xats periòdicament a les xarxes socials amb amics i familiars, o bé anunciar-vos Servei de VPN expatriada. Si ho feu, us permetrà canvieu la vostra adreça IP, i et permet recuperar accés a serveis com Facebook, Twitter, Skype i una sèrie d’altres plataformes socials.

Mitjançant un servei VPN, vostè amaga la vostra identitat connectant-se a un servidor més a prop de la vostra gespa. D’aquesta manera, la vostra adreça IP reflecteix que estàs accedint a un lloc determinat des del vostre país d’origen, de manera que les restriccions que li neguessin l’accés anteriorment s’elevaran.

Utilitzeu les VPN Expat per obtenir vols barats

Fet divertit: moltes empreses de viatges i companyies aèries utilitzeu la vostra adreça IP per saber on us heu localitzat, i configura les seves preus diferents segons això. Un turista que espera viatjar des dels Estats Units veurà preus més elevats en comparació amb un que vol volar des de Singapur. Un bon servei VPN serà et permeten rebotar la ubicació en funció del lloc on es troben els servidors, i ho seràs aconseguir els millors preus en hotels i vols.

Desbloqueu els llocs geosensibles mitjançant VPN Expat

Tots aquells llocs i canals restringits en geo seran fàcilment accessibles tan bon punt us envieu un proveïdor de serveis VPN fiable ExpressVPN. Podreu informeu-vos de les darreres novetats locals des de qualsevol lloc on siguis.

També tindreu la llibertat de realitzar transaccions anònimes i subscriure-vos a canals que ofereixen les novetats en pel·lícules, programes de televisió i esdeveniments esportius directament a la sala d’estar. No té cap intenció de tenir problemes amb el vostre proveïdor extern estranger a causa d’accedir a llocs amb els que acostumaveu a casa.

Simplement, deixeu que la VPN s’ocupi d’això.

Com funciona una VPN per a Expats

Just després d’haver escollit un proveïdor creïble i comprar una subscripció, l’usuari ha d’iniciar sessió al lloc web de VPN per descarregar la versió rellevant del programari per al seu dispositiu. La majoria de proveïdors donen suport a diversos dispositius com ara els sistemes operatius Windows, Linux i Mac. Els expats també poden descarregar el programari en diversos dispositius si la subscripció escollida és compatible amb més d’una connexió simultània.

Per exemple, a un expatriat que acaba de traslladar-se a la Xina, potser no li agradaria el missatge d’error que tindrà en intentar transmetre alguns programes de Netflix. El país es troba entre els que tenen el nivell de censura més alt del món. Si decideix connectar-se a un servidor VPN amb seu als Estats Units, haurà resolt aquest petit problema.

Així, la millor VPN per a expats és …

Com més nombre de servidors tingui una empresa VPN, millor. L’ideal seria que aquests servidors també haguessin de distribuir-se bastant arreu del món per oferir als seus usuaris una bona varietat d’opcions. Això també faria la connexió força més ràpida.

La VPN més preferida per a un expatriat depèn d’on es trobi la seva llar i de la ubicació on es trasllada. Un servei adequat comptarà amb diversos servidors a les dues ubicacions. La majoria de la gent confia ExpressVPN o NordVPN per accedir a llocs geo-restringits a l’estranger. Valen la pena veure els preus i les característiques que s’ofereixen. IPVanish i BulletVPN Les dues són també apostes segures per als expatriats que busquen proveïdors de serveis VPN a l’estranger.

Parlem de tots sobre cadascun en detalls. Espera, espera, puc fer millor. I les principals VPN per a expatriats són …

ExpressVPN

ExpressVPN ja fa temps que hi ha entorn. Aquest proveïdor VPN ha encapçalat els gràfics quan es tracta d’un servei de qualitat. En primer lloc, aquest proveïdor compta amb una gran xarxa de servidors de més de 2000 servidors en 94 països. A més de la possibilitat de passar per alt tot tipus de restriccions geogràfiques, ExpressVPN funciona força bé amb Netflix, que evita la VPN.

Proveu-ho, ofereixen un Garantia de devolució de 30 dies en cas que no estiguis satisfet amb el que han d’oferir, cosa que rares vegades passa amb aquesta robusta eina.

D’altra banda, evitar les geo-restriccions no és l’únic que és capaç de fer ExpressVPN. Estareu al més segur quan us connecteu a un servidor VPN proporcionat per ExpressVPN. Per donar-li el tret de sortida, se us protegirà amb els últims xifrats de grau militar. Sens dubte, es evitaria qualsevol itinerant cibercriminal per recollir les vostres dades.

D’altra banda, ExpressVPN ofereix centenars de milers d’adreces IP per protegir-les, que és força important si voleu navegar per Internet sense ser detectat.

Pros

 • 2000+ servidors.
 • 5 dispositius simultanis.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • Amplada de banda il·limitada.
 • Garantia de devolució de 30 dies.
 • Canvi de servidor il·limitat.

Contres

 • Una mica car.

NordVPN

Ara, arriba la VPN amb la xarxa de servidors més gran mai coneguda de la indústria. ExpressVPN cobreix 94 països. Tot i això, NordVPN cobreix 62 amb més de 5.000 servidors al voltant del món. Podeu beneficiar-vos d’aquesta funció ja que NordVPN ho permet commutació il limitada de servidor. Si viviu a països amb alta censura, aquesta VPN és exactament el que esteu cercant. Segons el seu lloc web oficial:

“NordVPN ofereix milers de servidors a tot el món, inclosos servidors ofuscats que permeten que la VPN funcioni a les regions les restriccions en línia.”

Quan parlem de VPN, no podem ignorar el fet que siguin eines de seguretat. Sí, NordVPN es dedica a la seguretat Funció CyberSec i Double VPN. Preneu, per exemple, el doble VPN, imagineu-vos el vostre que es transmeten dades a través de dos servidors VPN en lloc d’un. Això us donarà dues vegades el xifrat, aconseguint la millor protecció possible. Potser disminueixi encara més la velocitat de connexió, però si busqueu seguretat en el millor dels casos, us suggereixo que sacrifiqueu una mica de velocitat en el procés.

Pros

 • 5000+ servidors.
 • 6 dispositius simultanis.
 • CyberSec
 • SmartPlay Smart DNS.
 • VPN doble.
 • Garantia de devolució de 30 dies.

Contres

 • Alguns dels servidors són lents.

IPVanish

IPVanish és una de les poques VPN que permeten més de 5 connexions simultànies. ExpressVPN i NordVPN us ofereixen la possibilitat de connectar 3 i 6 dispositius amb un compte, respectivament. IPVanish, però, permet fins a 10 connexions concurrents immediatament. Malauradament, IPVanish no és un dels afortunats VPN que han desenvolupat intel·ligent Netflix. Encara no ha trobat una manera de deixar de banda els seus blocs VPN i accedir al seu contingut. Si voleu obtenir més informació sobre quines funcions té aquesta VPN, aquí hi ha un parell indicat al seu lloc web:

Pros

 • 1000 servidors més.
 • Sense política de registre.
 • Admet els protocols VPN IKEv2, OpenVPN i L2TP / IPsec.
 • Xifrat AES de 256 bits.
 • Amplada de banda il·limitada.
 • Switch Switch.

Contres

 • No desbloqueja Netflix.
 • No molt bones velocitats.

BulletVPN

BulletVPN no ha estat durant molt de temps, de manera que no es pot jutjar segons la xarxa de servidors. Encara que només té servidors repartits per 30 països, aquestes regions es seleccionen estratègicament per a aquells que busquen desbloquejar el contingut restringit a la regió a l’estranger.

D’altra banda, BulletVPN admet els protocols PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 i IKEv2. Aquests són els aspectes principals per a la vostra seguretat quan aneu en línia.

Pros

 • No guarda registres.
 • Disponible DNS intel·ligents.
 • Un interruptor de matar.
 • Amplada de banda il·limitada.
 • 5 dispositius simultanis.

Contres

 • Xarxa de servidor petita.

Conclusió sobre la millor VPN per a Expats

Si hi ha un tipus de programari que un expatriat hauria de conèixer per obtenir entreteniment ininterromput, independentment del lloc on treballi, aleshores és un servei VPN. Els permetrà superar qualsevol geo-restricció allà on el nivell de censura és superior al que normalment esperàveu Els expatriats podran desbloqueu llocs web com BBC iPlayer, Hulu i Netflix transmetre en directe esdeveniments esportius com la Lliga de Campions i el Campionat F1 per esmentar-ne alguns. També podran descarregar pel·lícules i programes de televisió a través de torrents sense haver de preocupar-se de cap avís sobre infracció de drets d’autor al seu correu electrònic, ni de cap advertiment ISP.. ExpressVPN, NordVPN, i IPVanish hi ha alguns proveïdors que qualsevol expatriat esperant obtenir un bon servei hauria de mirar-se.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me