Millor VPN per a Fedora OS

Has sentit parlar de Windows, has sentit parlar d’iOS … has sentit parlar de Fedora OS? Es tracta d’un sistema operatiu basat en Linux que funciona en ordinadors de sobretaula o servidors. És increïblement popular entre els desenvolupadors ja que ofereix moltes funcions configurables. Com que veieu que és de codi obert, és absolutament necessari utilitzar una VPN amb ella. Seguiu llegint per conèixer per què i per obtenir informació sobre les VPN en les quals haureu d’invertir.

Millor VPN per a Fedora OS

Millor VPN per a Fedora OS

Millor VPN per a Fedora OS: visió general ràpida

En cas que ja sabeu què és una VPN i com us pot ajudar, us oferim una breu visió general de les nostres VPN més importants de Fedora OS:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN

Per què necessita una VPN per al sistema operatiu Fedora

Fedora OS és un sistema operatiu basat en Linux. Si no ho sabíeu, el programari basat en Linux és gairebé sempre obert. Ara, la comunitat en desenvolupament que treballa amb Linus sol ser excepcionalment exigent en matèria de seguretat. Tanmateix, el codi de codi obert és arriscat per principi perquè hi treballen moltes persones. Les vulnerabilitats poden aparèixer sense el coneixement dels desenvolupadors. No ha de ser maliciós, però és una realitat.

Per tal de protegir les vostres dades i la vostra privadesa independentment de les vulnerabilitats, heu d’utilitzar una VPN.

Una versió privada de xarxa privada privada, una VPN és una eina de ciberseguretat que xifra totes les vostres dades i reorienta el trànsit a través dels seus propis servidors segurs. Dit d’una altra manera, una VPN s’assegura que la vostra connexió a Internet és segura i que ningú pot arribar a les vostres dades o al vostre trànsit.

Quan es tracta de la vulnerabilitat desconeguda, la connexió és una forma senzilla i ràpida d’afegir una capa de protecció..

Millor VPN per a Fedora OS

Ara que ja sabeu per què necessiteu una VPN al sistema operatiu Fedora, parlem de quines VPNs heu d’invertir.

Abans d’arribar a això, hi ha uns quants punts que heu d’entendre sobre les VPN en general:

  • Gratuït no vol dir segur: Les VPN gratuïtes guanyen diners guanyant les vostres dades. Això és exactament al contrari del que hauria de fer una VPN. Manteniu-vos el més lluny possible de les VPN gratuïtes (i del programari lliure en general).
  • L’internet s’alentirà: Com que una VPN torna a dirigir el trànsit, reduirà la seva reducció a Internet. Tot i això, algunes VPN han optimitzat els seus servidors fins al punt que ni tan sols se n’adonaran. De vegades, fins i tot pot fer que la vostra connexió sigui més ràpida. S’adhereixen a VPN de primer nivell perquè no pateixis una connexió dolorosa i lenta.
  • Llegiu sempre la política de privadesa i el TO: Sé que això requereix molt de temps i molt avorrit, però és important. Els desenvolupadors de programari amaguen moltes contingències dins d’aquests documents. Una bona VPN serà transparent sobre quines dades conserva i com les utilitza.

Ara que s’ha resolt, anem a les nostres millors seleccions!

ExpressVPN

La selecció número 1 va a ExpressVPN.

Aquest proveïdor cobreix perfectament totes les bases d’una VPN. Ofereix totes les funcions que necessiteu, a més d’un parell d’addicions interessants (com un Smart DNS gratuït) alhora que ofereix als seus clients un servei de 5 estrelles. També compten amb el millor equip d’atenció al client de la indústria, que és força útil quan es tracta de VPN.

Podeu llegir totes les funcions que ofereix ExpressVPN aquí. Suggereixo provar aquest proveïdor. Ofereix una garantia de devolució neta de 30 dies i no es fa cap pregunta, de manera que podeu provar un mes sencer abans de comprometre-us.

IPVanish

La Pick # 2 surt a IPVanish.

Aquí hi ha un altre proveïdor VPN molt popular, especialment dins de la comunitat Torrenting. IPVanish compta amb servidors optimitzats per a la velocitat i la compartició de fitxers P2P, cosa que el converteix en una gran VPN en streaming i torrenting. També és un gran proveïdor de serveis si teniu molts dispositius que voleu cobrir, ja que permet fins a 10 connexions simultànies per compte..

Consulteu totes les funcions que ofereix IPVanish a la nostra revisió en profunditat per veure si aquesta és la vostra VPN.

NordVPN

El número 3 de selecció es dirigeix ​​a NordVPN.

Aquesta és la VPN per obtenir si estàs veritablement preocupat per la seva seguretat. Es considera una VPN molt característica, ja que ofereix moltes més opcions que el proveïdor mitjà. Pel que fa a la seva seguretat, un xifrat SSL de 1048 bits unit a una VPN doble i un túnel dividit proporciona la millor seguretat del negoci..

No em prenguis la paraula, consulta la nostra revisió completa de NordVPN i decideix-te per tu mateix!

BulletVPN

La selecció número 4 va a BulletVPN.

Aquest és el proveïdor “més jove” de la nostra llista, però això no vol dir que BulletVPN no tingui el seu propi compte. Ràpidament es va convertir en una reputació com a VPN ràpidament lluminosa que ofereix un servei meravellós per a talladors de cable i Torrenters a tot arreu. Pot ser que tingui un nombre de servidors més baix que els altres de la llista, però ho compensa amb totes les funcions addicionals que ofereix.

Millor VPN per a Fedora OS – Pensaments finals

Aquí el teniu, els nostres 4 millors blocs per obtenir les millors VPN de Fedora OS. Recordeu que sempre heu d’activar la vostra VPN justament després de connectar-vos a Internet per poder beneficiar-vos de la cobertura de seguretat ASAP.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me