Millor VPN per a jocs – Revisió 2020

Que es el millor VPN per a jocs el 2020? Jocs com Overwatch, Diablo 3, FIFA, Call of Duty, Counter Strike, Battlefield, World of Warcraft, PUBG, Fortnite, Starcraft II, Destiny, i Lliga de Llegendes han agafat la comunitat de jocs en línia per tempesta. D’altra banda, els avantatges d’utilitzar VPN continuen sent cada cop més coneguts. Hardcore PC, PS4, i Xbox One els fanàtics també estan prenent nota del que aquesta tecnologia emergent és capaç de fer per ells.

Els avantatges de VPN inclouen velocitats millorades, latència i retard reduït. La idea errònia és que la majoria de la gent espera que l’ús d’una VPN alenteixi la seva connexió a causa de l’encapsulat i el xifrat de cada paquet de dades. Aquesta preconcepció és certa; però, de nou, depèn altament del proveïdor de serveis VPN al qual vulgueu subscriure-vos. Mirem millors VPN de jocs Battle.net, Blizzard, Steam, PSN, XBox Gold i altres plataformes a partir del 2020 a la revisió següent.

Millor revisió VPN de jocs 2017

Millor VPN per a jocs el 2020

Millor VPN per a jocs el 2020 – Resum

La millor VPN per a jocs és:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Aquí teniu la millor suma de VPN per a jocs per a aquells que ja coneixen els molts avantatges d’utilitzar xarxes privades virtuals durant el joc. A continuació, podeu trobar una revisió detallada de cadascun dels proveïdors VPN següents.

Millor VPN per a jocs el 2020 – Revisió en profunditat

ExpressVPN: VPN de jocs superior

ExpressVPN - Millor VPN per al 2017

ExpressVPN: la millor VPN del 2020

La naturalesa ràpida de ExpressVPNLa vasta xarxa garanteix que els jugadors de consoles de qualsevol regió puguin gaudir de bons temps de ping i baix retard, especialment quan es connecten a servidors situats molt lluny. Aquest nivell de xifrat és prou bo com per evitar atacs de DDoS, cosa que significa que els usuaris poden confiar en el servei de ExpressVPN per a un joc ininterromput. A més, la seva xarxa de nivell 1 els permet mantenir un bon temps de resposta; Un avantatge enorme per a tots aquells jocs a ritme ràpid.

BulletVPN – Millor VPN per a jocs

BulletVPN - Millor VPN MLB.TV 2017

A continuació, a la nostra llista de jocs més fiable, la VPN és BulletVPN. El nou servei VPN promet igualar la competició i oferir als seus subscriptors una experiència encara millor. Tenen servidors VPN en més de 22 països, la majoria basats en centres de dades de primer nivell. BulletVPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies. També permeten 3 connexions simultànies, suficients per mantenir-vos contents amb la vostra protecció en línia, així com funcions de joc millorades.

IPVanish: VPN de joc recomanat

IPVanish: revisió del màxim VPN el 2017

VPN superior per a Kodi

Com a proveïdor de serveis que es promociona com un dels que té una velocitat de connectivitat més ràpida, IPVanish segur que ha aportat molt per estar a l’altura d’aquesta afirmació. Les seves rutes més curtes per moltes ubicacions clau fan molt per millorar l’experiència de joc de qualsevol persona. També teniu una gran selecció de servidors per triar, ja que l’empresa sempre fa un esforç per ampliar la seva gran xarxa. Els usuaris que pensin subscriure’s al seu servei poden registrar-se i recuperar els diners durant els primers 7 dies a la subscripció.

NordVPN

NordVPN: revisió del VPN superior a 2017

Amb servidors de jocs dedicats construïts per a una velocitat i ubicats estratègicament per a una eficàcia de joc òptima, NordVPN és un dels pocs proveïdors del mercat que realment fa molt per millorar l’experiència dels jugadors ja subscrits a la seva xarxa d’alta velocitat de nivell 1. Tot està ajustat per garantir la bona emoció que hi ha des del vostre joc a ritme ràpid. Amb un ample de banda ben optimitzat i el temps de resposta més baix possible, NordVPN fa una crida als jugadors que estan preparats per portar la seva experiència al següent nivell. Per molt que el seu servei estigui optimitzat per a jugadors principals, la seva gran xarxa encara us permet utilitzar els seus serveis per a la vostra privadesa i seguretat en línia. NordVPN té una garantia de devolució de 30 dies.

VyprVPN

VyprVPN és també un altre proveïdor de serveis molt prometedor que ofereix una gran xarxa de nivell 1 i ja és el soci escollit per la coneguda organització Roughnex ESports. Poden reduir els temps de ping i optimitzar la velocitat per a jocs amb baix retard al tenir els servidors basats a prop dels punts principals del servidor de jocs. Això dóna una avantatge competitiu a tots els jugadors que participen en un torneig organitzat i també protegeix contra els atacs de DDoS durant tota la competició.

VPN: una necessitat de joc en línia

Molts dels usuaris que opten per provar VPN ho fan principalment per tal de mantenir les seves dades privades mentre estiguin en línia. En afegir una capa addicional de seguretat, robar la vostra informació privada es fa molt més difícil. Els avantatges de la subscripció a VPN inclouen l’accés a llocs web amb restriccions regionals com Netflix o Youtube, el torrenting P2P, així com l’anonimat en línia. Amb VPN, els jugadors haurien d’esperar l’accés als servidors de jocs geo-bloquejats per MMO & Títols de jocs MMORGP gairebé mai publicats o accessibles internacionalment des de regions com els Estats Units, el Japó, el Regne Unit i sovint populars mercats de jocs asiàtics.

Les continuades innovacions en tecnologia han permès als proveïdors VPN augmentar la seva velocitat per sobre de la connectivitat. Això es pot comprovar pel nombre de serveis que ofereixen xarxes de nivell 1 i es tradueix en una reducció substancial de les rutes entre subscriptors i servidors de jocs. Com a resultat, els jugadors hardcore ja no van haver de configurar els seus propis servidors VPN per crear accés als temps de ping molt buscats. Els proveïdors han fet fins i tot un pas més enllà per situar estratègicament els servidors prop del major nombre de servidors de jocs globals possibles per reduir el major retard. Per als jugadors professionals, fins i tot una fracció de segon en el temps de conducció pot ser el factor determinant entre guanyar i perdre un partit de mort.

VPN també permet tenir una capa addicional de seguretat, que és important sobretot quan es juga durant esdeveniments internacionals. No s’evitarà Atacs DDoS durant els jocs, que poden tenir el potencial per tancar tot un torneig.

Avantatges d’utilitzar un servei VPN per a jocs en línia

 • Accediu als països que tinguin dates de llançament del títol anterior i que siguin els primers a jugar a jocs recent llançats.
 • Assegureu el trànsit en línia i mantingueu les dades privades mitjançant xifratge.
 • Accés a MMO amb restriccions regionals & Jocs MMORPG, contingut DLC; o exclusives de Xbox Live i PSN.
 • Eviteu els atacs DDoS que són molt habituals durant els tornejos esportius.
 • Ja no teniu cap moment amb horribles ping, ja que podreu accedir a servidors de jocs de tot el món a través de VPN.
 • Rutes més curtes entre vosaltres i els servidors de jocs. Això només s’aplica als usuaris que es subscriuen a proveïdors VPN de qualitat ràpida que es centren en nodes d’ubicació del servidor de jocs com els que es mencionen anteriorment.

Nota lateral: Es recomana als jugadors que vulguin utilitzar la VPN amb el seu maquinari de la consola Xbox, Wii U o PlayStation per configurar la connexió VPN en un encaminador DD-WRT. & connecteu la consola a través d’aquest enrutador per accedir a la xarxa de la consola mitjançant la connexió VPN.

També podeu compartir la connexió VPN del vostre PC amb qualsevol dispositiu de joc seguint aquestes instruccions. Si teniu un Mac, utilitzeu aquesta guia per configurar un encaminador virtual i compartir la seva connexió VPN amb la vostra consola de jocs.

O bé, registreu-vos amb un servei VPN que ofereix proxies Smart DNS que després podeu configurar directament a Xbox One, Wii U, PS4 / PS3. ExpressVPN és un bon exemple aquí.

Millors jocs multijugadors en línia el 2020

Doneu un cop d’ull als millors jocs que hauríeu de provar el 2020. El meu és Dota 2, el que és vostre?

 • Lliga de Llegendes
 • DOTA 2
 • Quake III Arena
 • Rainbow Six: setge
 • Camp de batalla 4
 • Overwatch
 • Diable 3
 • Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)
 • Equip Fortress 2
 • Torneig irreal
 • Lliga de coets
 • Esquerra 4 Mort 2
 • Grand Theft Auto V (GT 5)
 • Mortal Kombat 11
 • La divisió
 • Call of Duty

Millors consoles de jocs del 2020

Ets un jugador àrid? Llavors heu de tenir una de les següents plataformes:

 • PS4
 • Xbox One
 • Nintendo Switch
 • Wii U
 • PS3
 • Xbox 360
 • PS Vita

Millor VPN per a jocs: el veredicte

Pot ser molt frustrant per a un jugador quan juga a través d’una connexió que té temps de càrrega realment lents. Els atacs freqüents de DDoS també els obliguen a perdre tot el seu progrés en un partit. Els jugadors àvids haurien de considerar protegir-se de totes aquestes possibles subscripcions a proveïdors VPN fiables. Si proveu alguna de les nostres VPN de jocs recomanades, estarem encantats d’escoltar la vostra experiència deixant un comentari a la secció següent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me