Millor VPN per a Linux – Revisió 2020

Que es el millor VPN per Linux el 2020? Independentment de la plataforma i el sistema operatiu que utilitzeu per accedir a la web, és imprescindible que flipeu el commutador per obtenir seguretat addicional i mesures d’anonimat en línia. Això és aplicable per a aquells que utilitzen també programari i sistema operatiu de codi obert com Linux. Linux sol ser molt més inherentment més segur que els seus rivals comercials, inclosos Windows. Tanmateix, això no vol dir que, si sou usuaris de Linux, no necessiteu cap mesura de seguretat. Els usuaris de Linux també haurien de recórrer a VPN per obtenir anonimat en línia, xifrat de dades i avantatges relacionats. Per tant, aquí és el nostre millor revisió de VPN per Linux per Ubuntu, Fedora, OpenSUSE, i La menta.

Millor revisió Linux VPN 2020

Millor revisió Linux VPN 2020

Selecció de la VPN adequada per a Linux

Seleccionar el servei VPN adequat per a Linux pot ser difícil, ja que hi ha tantes opcions com triar la millor hamburguesa a Amèrica, com és possible fins i tot? La majoria dels serveis VPN orientats a Linux funcionen amb un famós projecte de programari de codi obert anomenat OpenVPN. És realment segur i ofereix moltes funcions. Podeu trobar VPNs Linux que funcionin en distribucions com Ubuntu i altres. A continuació, es detallen algunes VPN adequades per a Linux.

Millor revisió de VPN per Linux

Aquí teniu la revisió completa de les millors VPN per a Linux:

ExpressVPN

ExpressVPN: la millor VPN del 2020

ExpressVPN: la millor VPN del 2020

Milers d’usuaris de Linux és preferit per la seva compatibilitat i estabilitat. Els servidors cobreixen més de 100 països. També podeu canviar els punts finals dels VPN en menys de problemes. Si bé els tutorials són per a Ubuntu, podeu instal·lar-lo fàcilment en més o menys versions populars de Linux. L’inconvenient és una interfície de línia d’ordres en lloc de la interfície gràfica d’escriptori. També inclou una garantia de devolució d’un mes. També és compatible amb les distribucions de Fedora i Debian. Ara, podeu utilitzar tres dispositius al mateix temps i s’hi ha afegit suport per Netflix, cosa que endolceix molt el tracte..

NordVPN

NordVPN: revisió del màxim VPN el 2020

NordVPN – Top 5 VPN en 2020 Revisió

També és una bona solució per als usuaris de Linux que intenten la seva mà a VPN. El servei també està basat en OpenVPN i els tutorials són excel·lents per a principiants. El servei és prou lleuger a la cartera si t’inscrius una subscripció d’un any en pagar 5,75 dòlars al mes. També hi ha una garantia de devolució de diners. Podeu connectar 6 dispositius als seus servidors alhora. Utilitzen el protocol AES de 256 bits per al xifrat de dades. També funciona en versions de Linux de Debian i Fedora.

IPVanish

IPVanish: millor VPN a la revisió del 2020

IPVanish: millor VPN a la revisió del 2020

És un altre servidor VPN Linux digne que poden provar. La guia de configuració és excel·lent amb captures de pantalla i el procés de configuració és senzill. El cost del paquet és una mica superior a la majoria dels rivals, a 6,49 dòlars al mes. Tot i això, la qualitat del servei justifica eventualment el major cost.

VyprVPN

VyprVPN - Error de proxy de Netflix Solucionari 2020
Garantia de devolució de 30 dies

Això és ideal per als usuaris de VPN gruixuts que utilitzen Linux als seus ordinadors. Si necessiteu accedir al contingut amb restriccions geo-freqüents i descarregar-ne molts, és la solució adequada. Ofereixen 700 servidors en més de 50 països i això és prou bo per a la majoria dels usuaris VPN. VyprVPN també és famós per la seva velocitat i estabilitat.

Millor VPN de Linux: altres alternatives

Per descomptat, hi ha alguns altres serveis VPN de Linux que podeu provar. HideMyAss n’és un exemple i s’executa en versions de Linux de Debian, OpenSUSE i Ubuntu. Està més dirigit als usuaris de Linux geek. BulletVPN és un altre servei VPN de Linux que ofereix una garantia de devolució vàlida durant 30 dies. Els servidors estan disponibles per a només 22 països, però obteniu una velocitat més ràpida. Hi ha tres connexions simultànies i té un preu assequible.

Els usuaris de VPN Linux haurien d’evadir-se

La gent utilitza Linux, principalment per a la seva creació i funcionament segurs. Per tant, no té sentit triar una VPN menys segura per al vostre ordinador amb Linux. La seva oculta és una VPN gratuïta que només admet la connexió PPTP. Avui dia, la connexió PPTP es considera menys segura. SecurityKISS és un altre servei que millor utilitzeu, almenys la seva versió gratuïta, ja que manté els registres dels usuaris.

Millor VPN de Linux: punts clau

Així, podeu trobar algunes VPN de Linux que ofereixen un valor important per als vostres diners i sobretot un bon servei i seguretat. L’ideal és que els usuaris de VPN de Linux es concentren més en aspectes de seguretat que no pas regals. Heu de seleccionar un servei que tingui una àmplia atenció al client, tingui una llista de característiques sòlida i sigui compatible amb la versió del Linux que feu servir. La majoria dels serveis VPN de Linux tenen una política de reemborsament de devolució que podeu utilitzar per comprovar si el seu producte compleix les vostres expectatives o no.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me