Millor VPN per a Raspberry Pi

Raspberry Pi és una de les millors maneres de crear els teus propis projectes i divertir-te tant mentre hi ets. Hi ha moltes coses que pots fer amb el petit equip i és una manera fantàstica d’introduir-te en el món de la programació. A causa de la immensa popularitat del dispositiu, per això molta gent està recorrent a utilitzar-lo com a eina d’aprenentatge, ja que l’ensenyament mitjançant l’acció és un dels mètodes més eficaços de transferència de coneixement. Els usuaris que busquen accedir a més contingut i gaudir d’una protecció més gran solen trobar-se a la recerca d’un servei VPN per utilitzar amb el seu Raspberry Pi, ja que així els obre a una capaç d’oportunitats exposada. El problema amb què es troben sovint és que no hi ha tantes VPN compatibles amb aquest innovador dispositiu. Fins i tot els serveis VPN que admeten Raspberry Pi sovint no ofereixen prou atenció al client que s’ofereix als usuaris. Feu molta feina no convencional, de manera que no us podeu permetre la subscripció a un servei VPN que tingui un servei al client difícil de contactar. Per tant, que és el millor VPN per a Raspberry Pi? Segueix llegint per esbrinar-ho.

Millor VPN per a Raspberry Pi

Millor VPN per a Raspberry Pi

Resumit de la millor VPN per a VPN de Raspberry Pi

En cas que ja sabeu què és VPN i com instal·lar-lo a la vostra RPi, potser voldreu deixar de banda la lectura de la revisió en profunditat a continuació. Aquí teniu una llista dels millors VPN que podeu utilitzar a qualsevol Raspberry Pi:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. NordVPN
  5. PureVPN

Com instal·lar VPN a Raspberry Pi

Com que entenem el frustrant que pot ser provar i buscar aquests serveis, hem pensat que és millor retallar una gran part del treball al vostre final per fer molt més ràpid tenir una VPN configurada al vostre Raspberry Pi. Hem recopilat una llista de les millors VPN de Raspberry Pi a les quals podeu fer servir, però abans d’això, fem una ullada a com podeu configurar la vostra VPN a Raspberry Pi..

Configuració de VPN a Raspberry Pi

Hi ha dos mètodes diferents que podeu utilitzar per configurar el seu Raspberry Pi:

  1. Ús del vostre encaminador: La instal·lació del servei VPN al vostre enrutador és una manera segura de fer que el vostre Raspberry Pi també es beneficiï de la connexió xifrada. Això es deu al fet que totes les vostres dades passen pel vostre proveïdor de VPN. Aquesta és l’opció més preferida, ja que és molt més fàcil configurar en comparació amb la configuració manual d’un mini ordinador Raspberry Pi. Per assegurar-vos que l’ús de VPN al vostre enrutador funciona, el millor és fer-ho flash amb un firmware que admet VPN. Alternativament, també podríeu trobar un encaminador que ja està configurat per funcionar bé amb les VPN. Una cosa que heu de tenir en compte és que realment no és possible tenir una configuració VPN en un router que podríeu haver rebut del vostre ISP, ja que normalment no permeten cap configuració manual..
  2. Al seu gerd: L’altra opció seria buscar un proveïdor de VPN que ofereix el conjunt complet d’arxius executables de shell necessaris per instal·lar OpenVPN a la plataforma Raspberry Pi. Si feu aquestes coses, us haureu de garantir que el proveïdor que seleccioneu ofereixi assistència per a Raspberry Pi. Un cop seleccionat el servei adequat, el següent pas seria contactar amb el servei d’atenció al client i demanar instruccions sobre què cal fer per configurar VPN al Raspberry Pi. Aquest procés no és realment el mateix per a tots els proveïdors, de manera que obtindreu instruccions diferents segons qui us heu registrat. Assegureu-vos que també disposeu d’una targeta SD al dispositiu que tingui menys de 8 GB d’espai i que també s’ha activat NOOBS..
  3. Utilitzant el complement del gestor de VPN Zomboided: En cas que hàgiu instal·lat OSMC o OpenElec al vostre Raspberry Pi, el complement addicional de Zomboided Kodi és la millor manera de configurar una connexió VPN al vostre petit dispositiu. És compatible amb Zomboided OSMC, LibrElec, OpenElec, Raspbian, Linux, i plataformes basades en Windows.

Les millors VPN Raspberry Pi

Ara que ja sabeu el que cal tenir en configuració, revisem algunes de les millors VPN de Raspberry Pi.

1. ExpressVPN: la nostra millor recomanació

ExpressVPN és fàcilment una de les millors VPN de Raspberry Pi disponibles i es deu principalment a la gran atenció al client que obtindreu un cop comenceu a utilitzar el servei. Tothom del seu equip està format i preparat per ajudar-vos en el procés d’instal·lació. A més de l’excel·lent suport, ExpressVPN també ofereix un programari de qualitat fàcil d’utilitzar, que hauríeu de poder navegar fàcilment, fins i tot si no us considereu tecnològic. El servei compta amb servidors molt ràpids i fiables i la garantia de que no es guardaran registres de la vostra activitat en línia.

2. NordVPN

El fet que aquest servei tingui la seu a Panamà significa que NordVPN els usuaris no han de preocupar-se pel que fa a la seva història de navegació, ja que la regió no està directament sota cap llei de retenció de dades que pugui aplicar-se a proveïdors amb seu als Estats Units. La seva gran xarxa de servidors us garantirà fàcilment que no tingueu cap problema per iniciar una connexió i el seu servei de doble salt hauria de fer encara més difícil que algú pugui escoltar les vostres activitats en línia. L’assistència al client també és de primer nivell i, amb la possibilitat de tenir fins a 6 connexions simultànies en un sol compte, no podreu configurar un parell de més dispositius Raspberry Pi amb el servei..

3. VPN IPVanish

IPVanish és un dels pocs proveïdors que la política sense registres és realment hermètica, tot i tenir la seva base als Estats Units. La seva xarxa de servidors també és impressionant, amb 850 d’ells ben distribuïts en 60 països. El seu servei també acull diversos usuaris amb la capacitat de suportar fins a 5 dispositius que es connecten simultàniament. També inclou un interruptor de matança en cas que la vostra connexió s’apagui inesperadament, així com el suport complet per a usuaris d’iOS, Mac, Windows, Android, FireStick i Raspberry Pi. Tanmateix, la seva política de reemborsament és més curta del que esperàvem de la majoria de proveïdors de serveis, permetent als seus clients potencials provar el servei només durant 7 dies.

4. PureVPN

Amb servidors repartits per fins a 141 països, PureVPN és un altre contendent fort que heu de tenir en compte quan configureu la VPN del vostre Raspberry Pi. La selecció de contingut internacional a la qual tindreu accés és àmplia i els seus nivells de xifrat són prou elevats per garantir que teniu el nivell adequat de seguretat mentre esteu en línia. Si necessiteu qualsevol forma d’assistència al client, l’equip de PureVPN està a la vostra disposició per oferir qualsevol tipus d’ajuda necessària. Amb aquest servei, podreu gaudir de funcions com ara un interruptor automàtic de matança per Internet o un tunelatge dividit, cosa que el fa ideal per a qualsevol forma d’ús avançat.

La millor VPN per Raspberry Pi

La selecció de proveïdors que hem revisat com a millors VPN de Raspberry Pi no us hauria de deixar de subscriure-vos a un servei sense saber exactament per què pagareu. El millor enfocament seria provar-los primer amb les garanties de devolució de diners i, a continuació, prendre la decisió sobre quin servei s’adapta més bé. Tens alguna pregunta o comentari a qui t’hauria agradat respondre? Parli amb nosaltres deixant la teva pregunta o comentari a la secció següent. Ens complau respondre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me