Millor VPN per a Router Netgear

L’ús d’una VPN és una de les coses més efectives que podríeu fer per assegurar-vos que el vostre treball en línia segueix sent privat i confidencial. Amb les nombroses amenaces a les que els usuaris d’Internet continuen enfrontant-se en línia, és important que utilitzin una VPN per ocultar el seu trànsit i que es protegeixin de danys com la roba de la informació. Per assegurar-vos que tots els dispositius de la vostra llar o oficina ofereixen la protecció necessària, el millor que podeu fer és instal·lar una VPN directament al vostre encaminador. En aquesta revisió particular, veurem quines VPNs haureu d’instal·lar si teniu un encaminador Netgear.

Millor VPN per a Router Netgear

Millor VPN per a Router Netgear

Llista de VPN Compatible amb l’encaminador Netgear

Podeu instal·lar qualsevol de les VPN següents al router Netgear:

 • ExpressVPN
 • BulletVPN
 • CyberGhost
 • IPVanish
 • NordVPN
 • VyprVPN
 • PureVPN
 • VPN HMA
 • VPN PIA

Com funcionen les VPN

VPN completament fa referència a Xarxa privada virtual i fa referència a un grup de servidors pertanyents a un proveïdor que estan ben distribuïts en diferents llocs del món. La connexió a aquests servidors us permet afegir una capa de seguretat a la vostra connexió mitjançant xifrat. Amb tot això, tindreu tota la protecció independentment dels llocs on us connecteu.

Una VPN també us concedirà accés a llocs geo-restringits als quals normalment no tindríeu accés en funció de la vostra ubicació, i això és possible perquè una VPN també us ajuda a ocultar el vostre protocol d’Internet o la vostra adreça IP. Aquesta és la direcció que utilitzen els llocs i els canals per determinar coses sobre l’historial de navegació, ja que porta informació com ara la vostra identitat i ubicació. Per accedir a llocs i canals geo-restringits, una VPN us permet ocultar la vostra adreça IP i, per tant, ocultar detalls sobre la vostra ubicació. També podeu decidir d’on preferiu navegar, i això és possible sempre que el proveïdor al qual us hagueu subscrit tingui una àmplia xarxa de servidors. Estar connectat a un servei VPN també et garanteix una seguretat completa, especialment quan compres en línia o gestiona algunes transaccions bancàries. Per evitar que ningú us robi la informació o les contrasenyes del vostre compte i us faci xantatges en el futur.

L’ús d’una VPN també garanteix que podreu evitar qualsevol forma de restricció que us hagi estat imposada pel vostre ISP. El vostre proveïdor de serveis d’Internet pot comportar algunes restriccions a la vostra connexió, especialment si acostumeu a fer moltes vegades la transmissió de streaming o descàrregues pesades. Això ho fan per limitar i també per intentar descoratjar-vos que utilitzeu massa amplada de banda per no molestar altres usuaris que també es trobin dins de la mateixa xarxa.

L’elecció d’una VPN és la VPN adequada per al vostre encaminador netgear

Per triar la VPN adequada per a un encaminador NetGear, el primer que heu d’assegurar és que el servei en qüestió tingui una versió que es pugui descarregar directament al vostre encaminador. Un dels majors avantatges d’això és que podreu connectar molts més dispositius simultanis del que el proveïdor pugui especificar, de manera que us permetrà tenir encara més protegit els vostres dispositius..

Millors VPNs per a encaminadors de NetGear

No és fàcil triar la millor VPN per funcionar específicament al router. Afortunadament per a vosaltres, tenim diversos suggeriments que estem segurs que no us donarem cap problema.

1. ExpressVPN

A partir de la nostra llista, tenim un proveïdor que ja ha guanyat diversos premis cortesia del seu servei fiable, és a dir, que no té cap motiu per no confiar. El servei es basa a les Illes Verges Britàniques, que es troba molt lluny de la influència de qualsevol regulador de restricció de dades. El servei garanteix que els usuaris puguin navegar sense cap causa d’alarma, ja que garanteix que no es conserven registres de la seva història gràcies a la seva política de registre zero..

ExpressVPN ofereix seguretat fiable gràcies al seu servei de xifratge AES de 256 bits i, amb protocols VPN com OpenVPN, PPTP, SSTP i IKEv2 en oferta, els usuaris tenen la possibilitat de triar en funció de les seves preferències. ExpressVPN té al voltant de 2000 servidors dins del servei, i això significa que tindreu accés a una àmplia gamma de canals i llocs de tot el món. ExpressVPN també ofereix una funció de túnel dividit que permet triar el trànsit que voldríeu xifrar. També hi ha programari que admet la instal·lació directa al vostre encaminador, de manera que no us haureu de preocupar d’això. Per obtenir més informació sobre aquest proveïdor, consulteu la nostra revisió ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN és un altre proveïdor capaç de mantenir-vos segur i connectat, sobretot si, tot i que voleu connectar-vos a un servei VPN, encara voleu mantenir una velocitat de navegació ràpida. Amb seu a Estònia, aquest servei té la garantia de no conservar cap registre de la vostra història i, ja que la seva seu es troba en un territori de 14 ulls, no hi ha cap servei regulador de dades que pugui exigir informació sobre la navegació dels usuaris. BulletVPN també ofereix protocols OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec i IKEv2 VPN per escollir.

El servei té presència en uns 20 països i la velocitat és molt més ràpida que la que ofereixen altres proveïdors. BulletVPN també ofereix un servei SmartDNS que podeu utilitzar per connectar-vos a llocs geo-restringits sense revelar la vostra ubicació. BulletVPN permet fins a tres connexions simultànies, però podeu augmentar aquest número baixant la versió del seu programari compatible amb el vostre enrutador NetGear. Per obtenir més informació sobre aquest servei, consulteu la nostra revisió BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN conclou la nostra llista de les millors VPN per a un encaminador NetGear i també és l’únic servei creïble que ofereix fins a 4.000 servidors perquè hi puguin connectar els seus clients. El proveïdor té la seva seu a Panamà i té una política de registre de zero estricta que permet mantenir qualsevol registre de l’activitat de navegació. Subscriure’s a NordVPN significa que no us haureu de preocupar de la seguretat, ja que a més del seu xifratge AES de 256 bits, el proveïdor també ofereix una funció de xifrat doble on el vostre trànsit s’encamina a través de dos servidors en lloc d’un..

Cortesia de la seva gran xarxa de servidors, NordVPN permet als usuaris triar a quins servidors es connectaran en funció del tipus de treball que vulguin realitzar en línia. El servei també ofereix servidors dedicats a aquells que preferirien una atenció més individualitzada, i també disposa de programari CyberSec per allunyar els anuncis i programari maliciós de la vostra connexió. NordVPN també té una funció SmartPlay que permet amagar la vostra adreça IP i ubicació, de manera que teniu accés a llocs i canals de streaming de geo-restringit. Per veure què aporta més el servei, consulteu la nostra revisió NordVPN.

Routers de NetGear més populars

A continuació, es mostra una llista de models d’encaminadors NetGear que solen comprar amb la intenció de configurar VPN sobre ells:

 • Netgear R7500-200NAS Nighthawk X4
 • Netgear Nighthawk R7000 de banda doble
 • Netgear Nighthawk X10
 • Netgear Nighthawk AC1750
 • Netgear Nighthawk Pro
 • Netgear Nighthawk X4S
 • Netgear Orbi

Conclusió sobre La millor VPN per als encaminadors de NetGear

Acabem de revisar tres proveïdors que estem segurs que són molt capaços de garantir tot el trànsit que passa pel vostre encaminador NetGear. Abans de continuar i subscriure’t a qualsevol d’elles, us recomanem que feu una revisió més detallada, de manera que pugueu prendre una decisió informada.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me