Millor VPN per a SoundCloud

Hi ha tantes aplicacions i llocs web de música que podeu triar per originar o reproduir la vostra música. El cas és que la majoria d’ells demanaran que us subscriviu i pagueu una taxa de tant en tant. Soundcloud, però, és diferent. Es tracta, en realitat, d’una plataforma de xarxes socials en què artistes i amants de la música poden interactuar, compartir i revisar temes d’àmplia gamma de gèneres. Utilitzar el lloc web també és bastant fàcil. Un cop hàgiu registrat el vostre compte, podreu seguir altres usuaris i ser avisats cada vegada que afegirin un nou flux. D’aquesta manera podreu fer un seguiment de tots els fluxos nous del vostre artista favorit.

Millor VPN per a SoundCloud

Millor VPN per a SoundCloud

SoundCloud està disponible a tot arreu?

Des de la seva creació el 2007, el servei ha ajudat a descobrir moltes persones amb talent. El lloc és accessible a la majoria de parts del món. Tanmateix, accedir a Soundcloud és bastant difícil si esteu a un país com la Xina, Turquia i, més recentment, Kirguizistan. Els governs dels respectius països són els més coneguts pels motius del bloqueig, però siguin els que siguin, hauríeu de buscar una manera de treballar al voltant dels blocs si teniu la intenció de transmetre-vos des de SoundCloud durant la vostra estada.. 

Per què hauríeu d’utilitzar una VPN amb SoundCloud

Una VPN o una xarxa privada virtual permet a un usuari ocultar la seva identitat en línia xifrant la seva connexió. Aquesta forma de xifrat normalment es produeix quan els usuaris es connecten a una sèrie de servidors remots. Per accedir a Soundcloud mentre es troba a la Xina, per exemple, només hauríeu de connectar-vos a un servidor basat als Estats Units.

La vostra ubicació real es manté oculta a causa del fet que la vostra adreça IP canviï quan es connecta a un servidor remot. La vostra adreça real es substitueix per una de virtual. En el procés, es poden transmetre certs detalls que es transmeten com ara la vostra ubicació i identitat. Una VPN també garanteix que romangueu anònims durant tot l’ús d’Internet. Això us permet aprofundir en la vostra empresa en un coneixement segur que ningú pot fer un seguiment de la vostra connexió.

L’ús d’una VPN també és important perquè els usuaris arribin a evitar qualsevol esquema que pugui passar cortesia del seu proveïdor d’identificació. És molt probable que el proveïdor de serveis d’Internet pugui mantenir les pestanyes de la vostra activitat en línia. Els proveïdors d’Internet fins i tot augmenten la vostra connexió si les activitats que acostumen a realitzar en línia consumeixen molta amplada de banda. Això redueix la velocitat de navegació.

Millors VPNs per a SoundCloud

Hi ha tantes VPN per fora. Alguns fins i tot distribueixen la vostra informació a tercers. Per prevenir aquests esdeveniments lamentables, hem presentat una llista de serveis VPN fiables. Consulteu la nostra llista de les millors VPNs per a SoundCloud.

1. ExpressVPN

ExpressVPN és el màxim proveïdor exclusiu per a aquells que busquen protecció integral. El servei es basa a les Illes Verges Britàniques. Té prop de 2000 servidors =. ExpressVPN és també un proveïdor premiat. Això consolida la seva postura com un dels proveïdors més capaços del sector. El servei és fins i tot accessible en països on l’ús de VPN està prohibit gràcies a la seva gamma de servidors ofuscats.

Amb un permís de fins a tres connexions simultànies, ExpressVPN permet transmetre música de Soundcloud des de fins a tres dispositius. Una subscripció també significa que podreu utilitzar la seva funció de tunelatge dividit, on podeu triar quin tipus de dades xifren o no. També hi ha un interruptor de matances a Internet que entra en marxa cada cop que el vostre client VPN es veu compromès. Protecció contra filtracions DNS per mantenir la vostra ubicació oculta de tots els llocs als quals accedeixi. Per obtenir més informació sobre què pot fer ExpressVPN per a la vostra connexió, consulteu la nostra revisió ExpressVPN.

2. IPVanish

Fundat el 1999, l’equip que hi ha al darrere d’IPVanish ha obtingut una gran experiència relacionada amb la seguretat i la privadesa en línia. El proveïdor ha guanyat la reputació de ser un dels que més ràpidament es connecta. IPVanish compta amb més de 1500 servidors als quals podeu connectar-vos. També passen a ser propietaris de tots, per la qual cosa no us haureu de preocupar de que cap tercer tingui accés a cap informació de navegació..

IPVanish també manté una política de registre zero de manera que no es registra cap informació de la vostra navegació. El servei assegura la vostra connexió mitjançant xifrat AES de 256 bits. També podeu tenir fins a 10 connexions simultànies en un sol compte. garantint així que tots els vostres dispositius estiguin ben protegits. Si no esteu preparat per que la versió completa del client VPN de l’aplicació funcioni al vostre dispositiu, hi ha alternatives lleugeres, com ara les extensions del navegador, a les quals podeu dirigir-vos. Per obtenir una revisió més detallada d’aquest proveïdor, us convidem a consultar la nostra revisió d’IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN resumeix la nostra llista dels millors proveïdors de VPN per a Soundcloud i fa una feina molt bona per mantenir la vostra connexió privada i els vostres fluxos anònims. El proveïdor té la seva seu a Panamà i, fonamentant-ho, es va fer per evitar cap tipus d’interferència per part de les autoritats reguladores de dades. El servei compta amb una creixent xarxa de més de 4.000 servidors, a més de seguretat de grau militar proporcionada a través del seu xifrat AES de 256 bits.

NordVPN és prou generós com per permetre fins a 6 connexions simultànies i ofereix una àmplia gamma de funcions per mantenir els seus clients que naveguen segurament i de forma segura. Per començar, hi ha la seva doble funció VPN que orienta la vostra connexió a 2 servidors en lloc d’un, de manera que es duplica el nivell de xifrat. Els usuaris de NordVPN també podran augmentar el seu anonimat mitjançant Tor mitjançant VPN i utilitzar el servei en països on es restringeixin les VPN a través dels seus servidors ofuscats. Per veure què més té el servei a la botiga, feu un temps per passar per la nostra revisió més completa de NordVPN.

Conclusió sobre La millor VPN per a SoundCloud

La gran quantitat de música de qualitat que podeu trobar tant d’artistes coneguts com propers converteixen Soundcloud en una de les plataformes més divertides per a l’entreteniment. Per als usuaris que prefereixin mantenir les orelles a terra pel que fa a la música nova, cal garantir l’accés al lloc web independentment del país on estigui. L’única manera de tenir accés sense restriccions malgrat la seva ubicació és mitjançant una VPN servei Els tres que figuren en aquesta revisió són més que capaços d’assegurar el vostre accés al lloc i, a més, també proporcionaran seguretat per protegir les vostres dades sempre que estigueu en línia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me