Millor VPN per a streaming en HD o 4K UHD

Quina és la millor VPN per streaming? La reproducció en alta definició feia temps que només era un privilegi per als que podien permetre’s els paquets de banda ampla més alts fa gairebé dues dècades. Ara, però, qualsevol persona que tracti amb un proveïdor de serveis ISP versemblant és capaç d’executar el seu paquet a un servei de banda ampla sense causar-li una mica de dent a la butxaca. Com que l’accés a Internet d’alta velocitat continua reduint el cost, això facilita la majoria per evitar el tipus de problemes associats a una connexió a Internet lenta. Malgrat aquests avenços, la reproducció en alta definició atrau un alt risc de privadesa, similar a la majoria de les altres activitats intensives de banda ampla que és probable que realitzis en línia. És possible protegir-se d’aquests riscos, però només si podeu identificar un proveïdor VPN digne de subscripció.

Millor VPN per a streaming en HD o 4K UHD

Millor VPN per a streaming en HD o 4K UHD

Superar l’acceleració d’ISP a través d’una VPN creïble

A banda del risc per a la vostra privadesa, la vostra connexió de serveis també pot interferir la vostra connexió, per tal de limitar el consum d’amplada de banda. D’aquesta manera, els vostres vídeos triguen més a carregar-se o fins i tot a baixar-los, ja sigui en streaming de YouTube, Amazon Instant Videos o Netflix.

Un servei VPN fiable hauria de ser capaç d’ajudar-lo a superar-ho, i un dels elements que li permet fer-ho és el xifrat. Si la vostra subscripció a VPN està activa, el vostre ISP no podrà distingir entre el vostre trànsit i el dels altres usuaris, fent difícil que es pugui veure com si estigués reproduint vídeos en alta definició, evitant així qualsevol forma d’acceleració. el seu final.

Si per algun motiu el vostre ISP encara pot desxifrar el tipus de trànsit que travessa el vostre dispositiu, aleshores tenim diversos consells que podeu provar i evitar el mateix:

  1. Una solució ideal, encara que una mica més tècnica, seria incloure una altra capa de xifrat. Es pot fer bastant ràpid en Linux, tot i que es triga una mica més en fer un túnel SSH a Windows.
  2. Podeu provar i canviar ports, per exemple, al port TCP 80 o al port TCP 443. Aquests ports solen ser desconeguts, de manera que això seria excel·lent per evitar qualsevol tipus d’acceleració..
  3. Si no esteu massa segurs de SSH, potser és possible que un túnel SSL sigui una opció millor. Els dos no són tan diferents, però diversos proveïdors de VPN com NordVPN ofereixen més fàcilment túnels SSL. Si no s’inclou amb el vostre, també podríeu descarregar el programari stunnel i continuar des d’allà.

Què fer per reforçar la vostra velocitat d’amortització

Si és possible, l’acceleració de l’ISP no és la causa exacta de la velocitat reduïda de la connexió, encara podreu fer un parell de coses més per accelerar:

  1. No és infreqüent esbrinar que el dispositiu no té cap suport per a la visualització en alta definició, i és probable que el problema es produeixi si el dispositiu es tartamudeix en lloc de buffer cada vegada que publiqueu aquests formats de vídeo. És possible que vulgueu reproduir el mateix format a l’ordinador o al portàtil si realment heu de mirar aquests vídeos.
  2. Hi ha un parell de protocols VPN que es consideren més avançats que d’altres i els seus avenços ajuden a reduir el marge de velocitat que es redueix a causa d’utilitzar una VPN. Trobareu que el valor predeterminat per a la majoria de proveïdors és OpenVPN, però si esteu bé per comprometre una mica la vostra privadesa per obtenir una velocitat millor, aconsellem provar els protocols preferits PPTP o L2TP / IPSec..
  3. Un altre problema que podria frenar les coses podria ser una connexió sense fils poc fiable. Si la intensitat del senyal continua canviant, la seva velocitat també pot fluctuar. La millor manera de resoldre-ho seria connectar directament a un encaminador o, si és possible, utilitzar una connexió Ethernet. S’ha sabut que aquests dos són molt més estables que les connexions sense fils.
  4. Tot i que aquesta és una última opció, canviar el proveïdor de VPN podria solucionar el problema. La vostra velocitat lenta amb el proveïdor actual podria ser perquè els servidors no estan tan a prop de la vostra ubicació. Una xarxa VPN amb un servidor més proper pot provocar una velocitat més gran.

Millor VPN per a Streaming

Ara que hem tractat el que hauríeu de fer per obtenir una velocitat de transmissió millor, fem un cop d’ull al tipus de serveis VPN en què haureu de poder confiar per no mantenir la velocitat al mínim:

1. ExpressVPN: la nostra millor recomanació

ExpressVPN és un proveïdor que té alguns dels servidors més ben distribuïts entre tots els reproductors del mercat VPN. ExpressVPN compta amb més de 1.500 servidors en uns 94 països. La cobertura és bastant fiable i les velocitats són efectivament prou bones per transmetre contingut ultra HD. També podreu mesurar la velocitat del servidor amb què esteu connectats i decidir si canvieu o no. El xifrat de matèries també té una bona cura i els usuaris poden gaudir d’un xifrat AES de 256 bits. També hi ha una política de registre zero, la protecció contra filtracions DNS i un interruptor de matança per Internet per mantenir la connexió segura.

2. NordVPN

NordVPN És molt popular entre els usuaris d’Internet, sobretot per la seva capacitat per gestionar fins a 6 connexions simultànies. Això vol dir que podreu gaudir de la visualització en alta definició a la tauleta, el mòbil, el portàtil, la televisió intel·ligent o qualsevol altre dispositiu que pugueu tenir, sempre que admetin aquests formats. Els usuaris de NordVPN es poden connectar a més de 2.000 servidors distribuïts arreu del món. Junt amb una política de registre de zero ben respectada, els usuaris de NordVPN no haurien de preocupar-se pel que fa a la seva privadesa. El servei també ofereix servidors dedicats que permeten el doble xifrat, velocitats de descàrrega millorades P2P i accés a Netflix americà.

3. IPVanish

Amb una modesta xarxa de servidors de més de 850 servidors en més de 60 països, IPVanish està ben encarat per assegurar una velocitat de càrrega ràpida per als usuaris que busquen passar la major part del temps en temps real en streaming de vídeos en HD. També tenen al voltant de 40.000 adreces IP per triar els usuaris i un avançat encriptació AES de 256 bits per mantenir tots els seus usuaris a seguretat dels pirates informàtics i dels spammers. També podreu beneficiar-vos de la seva política de registre zero i del servei de baixada de torrent ininterromput. La protecció contra filtracions DNS i un interruptor automàtic per apagar la vostra connexió a Internet en cas que els vostres errors de VPN arribin de sèrie.

4. VyprVPN

Un dels proveïdors més innovadors de la nostra llista, VyprVPN adopta moltes mesures per millorar la vostra privacitat, seguretat i anonimat en línia. El fet de posseir totalment el seu maquinari els fa ser més fiables. Els usuaris es beneficien d’una gamma única de funcions com ara Camaleó, que funciona a través de formes d’inspecció profunda de paquets, sovint desplegades per governs i proveïdors d’interès. La seva xarxa de servidors també és modesta, al voltant de 700 en més de 70 països diferents. El xifratge és de primer nivell, i els usuaris arriben a treballar amb xifrat de dades AES de 256 bits.

5. PureVPN

Per últim, però no per això menys important, ho tenim PureVPN, una solució de seguretat d’internet sana, on podreu experimentar funcions que és probable que altres proveïdors no puguin trobar. Algunes inclouen opcions de filtratge web, escàners antivirus, protecció contra programari maliciós, funcions anti-phishing i integrats en bloquejadors d’anuncis. El xifrat de 256 bits es presenta de sèrie en tots els seus 750 servidors super ràpids, repartits en més de 141 països. L’aplicació PureVPN disposa de versions adequades per a les diverses plataformes populars, i la seva política de registre zero es compleix estrictament pel servei VPN..

Millor VPN per a transmissió en línia (Bottom Line)

Si feu mesures sobre alguns dels indicadors que us hem ofert en aquesta revisió, coses com ara la memòria intermèdia i la reproducció interrompuda ja seran passades. Ara que sabeu que el vostre ISP és molt capaç de reduir la velocitat després d’haver-vos infiltrat a la vostra privadesa, no hi ha millor motiu per subscriure’s amb un servei VPN versemblant. Si ho feu, millorareu molt les vostres velocitats de transmissió i mantingueu oculta la vostra activitat i informació personal de qualsevol persona que desitgi interceptar la vostra connexió. Mantingueu-vos segur, obteniu-vos una VPN creïble.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me