Millor VPN per a TV CW

La xarxa CW ha esdevingut molt popular, sobretot a causa del contingut més ben rebut que els usuaris gaudeixen de cortesia del canal. És la llar de programes de televisió de renom mundial com Diari de vampirs, els 100, Jane The Virgin, Supernatural i El següent model superior d’Amèrica. Es tracta de mostres que han aconseguit guanyar un gran resultat global i, per tant, es mostra que voldríeu estar al dia fins i tot quan viatgeu a l’estranger. Malauradament, hi ha una petita cosa que us pot evitar mantenir-vos al dia dels vostres programes preferits quan viatgeu fora dels Estats Units, i aquest és el fet que CW TV està realment bloquejat.

Millor VPN per a TV CW

Millor VPN per a TV CW

CW TV està disponible fora dels Estats Units?

Ser bloquejat geo significa que l’accés només està restringit a una base d’usuaris que es troba dins d’una regió específica. Qualsevol altra persona que pugui provar d’accedir a un lloc o canal des de fora de la regió especificada tindria probablement un missatge d’error. En el cas de CW TV, això podria impedir als usuaris de fora dels Estats Units bloquejar l’amplada de banda del lloc o simplement mantenir els programes basats als Estats Units d’acord amb els acords de distribució signats entre ells i els creadors de contingut..

A continuació, es planteja la pregunta: “Ha de ser explícitament un usuari als Estats Units per transmetre contingut des de CW TV?”. Bé, no del tot. Tant l’aplicació CW TV com el lloc web de CW utilitzen la vostra adreça IP per distingir si esteu o no dins de la regió acceptada. La vostra adreça IP és el que fan servir els llocs per obtenir més informació sobre vostè, el seu visitant. Ells fan servir per establir la vostra identitat i ubicació i, per tant, determinen si accedireu al seu lloc o no. Per poder accedir a CW TV tot i estar fora del país, haureu d’amagar la vostra adreça IP real i adoptar-ne una virtual connectant-vos a un servidor nord-americà. L’única manera de fer-ho seria mitjançant un servei VPN.

Ús d’una VPN per desbloquejar CW TV

La subscripció a una empresa que gestiona una xarxa privada virtual et permet connectar-se als seus servidors remots i, al seu torn, accedir a contingut geo-restringit. La connexió als servidors nord-americans de manera remota, per tant, us sembla semblar que esteu basats als Estats Units, de manera que us permetrà emetre-vos des de CW TV sense cap dificultat. L’ús d’un servei VPN també és excel·lent per a la seguretat en línia, ja que el servei xifra el trànsit de manera que el vostre ISP també quedi a les fosques sobre qualsevol cosa que sigueu. D’aquesta manera, s’evita qualsevol forma de regulació que pugui imposar el vostre ISP per controlar la manera d’utilitzar Internet, com ara els límits de velocitat o l’amplitud de l’ample de banda..

Una subscripció a VPN també significa que la vostra connexió és prou segura per facilitar activitats com ara la banca i compres en línia, ja que us ajuda a protegir-vos del risc de robar dades sensibles, com ara que es robin les contrasenyes o que el dispositiu es pirateixi del tot. Amb aquestes mesures aplicades per salvaguardar la navegació, podreu gaudir d’un streaming perfecte i la confiança que les vostres dades romanen segures sempre que estigueu en línia..

En arribar a la conclusió que l’ús d’una VPN és una de les millors coses que podeu fer per protegir-vos en línia, el següent pas d’acció seria triar a quin servei us podeu subscriure..

Millors VPNs per CW TV

Hi ha molts serveis anunciats a Internet que asseguren tenir la possibilitat de mantenir-lo segur en línia, però la majoria només volen que us subscriviu de manera que puguin vendre el vostre historial de navegació. Això és especialment cert per als gratuïts, i també per això hauríeu d’estar lluny d’ells. Per oferir-vos una sèrie de serveis creïbles que podríeu considerar, consulteu alguns dels nostres suggeriments a continuació. Segur que proporcionen una seguretat en línia òptima i, a més, et permeten veure CWTV fora dels Estats Units.

1. ExpressVPN

Amb seu a les Illes Verges Britàniques, ExpressVPN ha aconseguit agafar la indústria VPN per tempesta. Ho demostra la seva victòria per diversos premis, que el situen al capdamunt de la competició. El servei disposa d’uns 2000 servidors dins de la seva xarxa, a més d’una capacitat per tenir almenys 3 dispositius més assegurats sota una connexió. ExpressVPN també és un dels pocs serveis que es basen en OpenVPN per proporcionar el seu xifrat AES de 256 bits, i encara ofereix PPTP, L2TP i IKEv2 com a protocols VPN alternatius..

Entre els seus més de 2000 servidors, ExpressVPN té els que permeten el torrent, i també els que et permeten utilitzar el servei si es basa en països restrictius VPN com la Xina i l’Orient Mitjà. El servei també compta amb un programa de fidelització on els clients actuals que aconsegueixen obtenir noves referències per registrar-se reben un mes d’ús gratuït tant per a ells com per a ells. & les seves inscripcions. ExpressVPN és també el millor servei per treballar amb el fet que tot just comenceu amb VPN, ja que el seu client VPN és bastant fàcil d’utilitzar i fins i tot tria la millor configuració per a la qual treballar. Per obtenir una anàlisi més detallada de què pot ser aquest conegut proveïdor, feu una ullada a la nostra revisió completa ExpressVPN.

2. BulletVPN

Aquest proveïdor basat a Estònia arriba a la segona posició de la nostra llista de millors VPNs per a televisió CW. BulletVPN té una xarxa de servidors que s’estén per més de 22 països, ofereix als usuaris una amplada de banda il·limitada en les seves connexions i també permet als usuaris canviar els servidors tantes vegades com vulguin. El proveïdor de primer nivell permet fins a tres connexions simultànies i disposa d’un servei de registre zero ben implementat que manté l’historial de navegació de les mans de qualsevol persona..

L’aplicació de la VPN de Bullet també té una interfície d’usuari molt atractiva, que és prou fàcil de navegar fins i tot per a usuaris que no siguin tan experimentats amb ordinadors. L’aplicació també inclou versions que es poden executar en dispositius basats en Mac OS, Windows, Android o iOS i ofereix funcions afegides com la doble VPN, la compatibilitat de Tor i un interruptor de matança a Internet. Una vegada que us subscriviu, podreu triar entre IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, OpenVPN i IKEv2 com a protocol VPN, i també tindrà un servei de xat en viu perquè els usuaris puguin contactar amb l’atenció al client en cas de qualsevol dificultat mentre utilitzen el servei. . Si tot això no és suficient per a vostès, convidem a revisar la nostra BulletVPN Review per veure tot el que podeu obtenir una vegada que us subscriviu al servei del proveïdor..

3. NordVPN

NordVPN és un altre servei que segur que tindrà l’esquena sempre que estigueu en línia, gràcies a la seva llista llarga de més de 4.000 servidors i el seu útil equip de funcions avançades. El servei està basat a Panamà, que és prou lluny perquè qualsevol autoritat reguladora de dades pugui molestar-se, i això aporta molta credibilitat a la seva política de registre zero. NordVPN també s’adapta als usuaris que posseeixen diversos gadgets capaços d’Internet, ja que permet connectar fins a 6 dispositius simultàniament.

NordVPN també us permet triar amb quin servidor connecteu-vos en funció del tipus de treball que feu en línia. El proveïdor disposa d’una gamma de servidors adequats per a jocs en línia, streaming, torrenting i fins i tot descàrregues de grans volums. NordVPN també és conegut per la seva funció DoubleVPN, on els usuaris aconsegueixen que el seu trànsit es retransmeti & xifrat en dos servidors a diferents ubicacions alhora. Això ajuda a impulsar el xifrat AES ja estanc de 256 bits proporcionat pel servei. El paquet de NordVPN també inclou un commutador per matar Internet, Tor sobre suport VPN i el programari CyberSec per protegir-vos de programari maliciós i anuncis pertorbadors. Obteniu informació sobre tota l’escala de serveis que ofereix aquest proveïdor passant per la nostra revisió NordVPN.

Conclusió sobre la millor VPN per a TV CW

Si seguiu molts programes de televisió molt populars que es transmeten a través de CW, hi ha una gran probabilitat de ser un observador de moda. També hi ha una elevada possibilitat de que vulgueu continuar veient els vostres programes favorits premiats CW TV, fins i tot quan esteu fora dels Estats Units i l’única manera segura de fer-ho és mitjançant una subscripció credible a VPN. Obteniu una VPN i gaudiu dels millors programes que CW TV ha d’oferir, independentment del lloc que estigueu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me