Millor VPN per a Xina – Revisió 2020

Que es el millor VPN de la Xina el 2020? Si teniu previst viatjar a la Xina, haureu de posar VPN a la vostra llista de tasques abans de pujar a l’avió. A la Xina, el govern imposa pesats censura i restriccions als llocs web als quals podeu accedir en línia, també coneguda com “El gran tallafoc”. Llocs com Facebook, Twitter, Instagram, Gmail, Youtube, i fins i tot Google són tots bloquejat a la Xina, força xoc cultural per als expatriats procedents de Estats Units, Regne Unit, Austràlia, Alemanya o França. Per això, necessiteu un VPN a Supeu aquestes restriccions i desbloqueu els llocs web que vulgueu a la Xina continental. VPN també us permetrà accedir a canals geo-bloquejats com Netflix, Hulu, o BBC iPlayer a la Xina. Llegiu la següent guia informativa al document millor VPN per a la Xina el 2020.

Millor VPN de la Xina 2017 per obviar el gran tallafoc

Millor VPN Xina 2020 per evitar el gran tallafoc

Millor VPN de la Xina – Índex de contingut

 • Millor VPN de la Xina
 • Què és una VPN?
 • És VPN legal a la Xina?
 • Com m’ajuda una VPN?
 • Com configurar una VPN?
 • Millor revisió VPN per a la Xina
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
 • Quan s’utilitza una VPN?
 • Com desbloquejar llocs web a la Xina?
 • 10 millors llocs web bloquejats a la Xina
 • Millor VPN de la Xina – La conclusió

Millor VPN de la Xina

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Què és una VPN? Millor VPN Xina per al 2020

VPN és breu per a “Xarxa privada virtual”. Configurar una connexió VPN al dispositiu us permet enviar la vostra connexió a Internet mitjançant un túnel segur això xifra tot el trànsit. Aquest procés impedeix que les agències governamentals o els pirates informàtics es desprenguin a la vostra activitat en línia i, al seu torn, compromet les vostres dades privades. La VPN permet fonamentalment obtenir-ne un Una capa addicional de privacitat i seguretat que protegeix els vostres correus electrònics, contrasenyes i missatges, així com comptes bancaris en línia. Tingueu en compte que la VPN és totalment legítima i la fan servir les empreses de tot el món.

Els serveis VPN fiables poden costar entre 6 i 9 dòlars americans al mes. Bàsicament obté el que paga. Un proveïdor VPN més car és com ExpressVPN ofereix més servidors VPN i velocitats més altes. També disposen d’un servei d’atenció al client molt receptiu, cosa que cal tenir en compte a l’hora de viatjar a l’estranger. La Xina ha començat a prohibir serveis VPN no autoritzats.

Controlem contínuament les VPN per veure quins funcionen realment a la Xina continental. Aquí teniu el els principals proveïdors de VPN a la Xina el 2020. Més endavant en parlarem sobre aquests detalls. Per ara, fes una breu ullada a totes i cadascuna d’elles.

És VPN a la Xina Il·legal?

El funcionament d’un negoci de VPN a la Xina és realment il·legal. Tanmateix, no hi ha cap regulació que impedeixi a les persones utilitzar una VPN a l’estranger. Si una VPN es pot considerar legal o no a la Xina, depèn realment del que feu després de connectar-vos a un servidor VPN. Sempre que utilitzeu VPN per desbloquejar llocs bloquejats geològicament com Hulu, HBO Go o Amazon Prime, bàsicament no esteu incomplint cap llei. Tanmateix, si teniu intenció de difondre missatges polítics, podreu arribar a tenir problemes. El govern xinès ha bloquejat efectivament alguns serveis de VPN globals. És per això que és crucial triar la VPN adequada per utilitzar a la Xina continental.

Com m’ajuda la VPN a la Xina?

Per connectar-se a un servidor VPN situat fora de la Xina, arribes a canvieu la vostra adreça IP xinesa. En altres paraules, la connexió a un servidor VPN americà us proporciona una adreça IP dels Estats Units. Això et permet desbloquejar Facebook, Youtube, Gmail, Twitter, Netflix, i tots els altres llocs web als quals normalment accediríeu de tornada a casa, però estan prohibits a la Xina continental.

Com puc configurar una connexió VPN?

Podeu configurar la VPN manualment a través de la configuració de xarxa del vostre equip. Tanmateix, descarregueu i instal·leu un Aplicació VPN al vostre PC, Mac, iPhone, iPad o Android facilita el procés de configuració. Podeu obtenir l’aplicació VPN del proveïdor de VPN amb què vau registrar-vos. La majoria de proveïdors de VPN també ofereixen les seves aplicacions a Google Play Store, així com a App Store d’Apple. És molt recomanable establir l’aplicació VPN abans de marxar cap a la Xina. Un cop hàgiu instal·lat l’aplicació, només heu de fer la sessió utilitzant el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya que el proveïdor VPN us ha proporcionat. Finalment, tria qualsevol servidor VPN al qual vulgueu connectar-vos.

Millor VPN Xina 2020 per evitar el gran tallafoc

Hi ha diversos aspectes que cal tenir en compte abans de triar el proveïdor de VPN per signar-se. Hi ha VPN gratuïtes allà fora, però no recomanaria utilitzar-les.

La majoria Els proveïdors de VPN gratuïts estableixen un límit en la quantitat de dades que podeu descarregar. Al ser lliures, hi ha molts usuaris connectats als seus servidors VPN, cosa que fa que aquests servidors siguin molt més lents i, per tant, pràcticament inútils per a la transmissió en línia. En alguns casos, els proveïdors VPN gratuïts us aconsegueixen baixar programari maliciós al dispositiu. Utilitzeu només proveïdors de VPN de confiança. Per això, revisaré 4 dels principals VPN que funcionen a la Xina. Aquí estan.

ExpressVPN

Primer, comencem amb un dels meus preferits, ExpressVPN. No intento ser esbiaixat aquí, però aquesta VPN ha arribat a la part superior de la llista en funció de les ressenyes que ha anat rebent al llarg dels anys. No nomeneu un proveïdor VPN per ocupar la part superior de la indústria si no està prou qualificat.

Aquest servei robust compta amb una enorme xarxa de servidors que abasta més de 94 països del món. Això significa que suprimir les restriccions geogràfiques és joc de nens per a aquest proveïdor VPN. És un dels pocs que hi ha que pot obviar els blocs VPN de Netflix. És força legítim. Molts proveïdors de VPN no poden accedir a Netflix americà, com ara Tunnelbear i altres.

Un cop us subscriviu al servei, podreu beneficiar-vos d’una connexió VPN a 3 dispositius alhora. Aquesta és una característica molt bona, tenint en compte que ExpressVPN té clients a la majoria de sistemes operatius, com iOS, PC, Mac i Android.

NordVPN

El fet de ser segon a la nostra llista no vol dir que sigui menys important que ExpressVPN. Cada proveïdor VPN ofereix algunes funcions que varien segons les necessitats del consumidor. NordVPN, per exemple, se centra més en la seguretat. Això no és tot, tot i que els països que abasta són inferiors a ExpressVPN, el servei compta amb més de 5.000 servidors a 60 països més.

Si ja sou subscriptor, assistireu a algunes baixades de la velocitat de connexió. Això es deu a alguns servidors poc fiables que NordVPN té. Tot i això, amb el temps, es va poder solucionar aquest problema. Un cop us registreu als seus serveis, podreu compartir una connexió en 6 dispositius simultanis. Això és més que suficient per assegurar les plataformes de familiars i amics.

Una característica més important és la seva funció Smart DNS. Porta el nom de SmartPlay i és capaç de desbloquejar centenars de canals a tot el món simplement canviant la configuració DNS del dispositiu. Tanmateix, sacrificareu les funcions de seguretat de la VPN durant el procés. Si sou un àrid àmplia, us recomano que aneu a Smart DNS.

BulletVPN

Quan parlem de les millors VPN de la Xina, no ens importa gaire la seva xarxa de servidors. Només volem un servei que funcioni dins d’aquestes parets. Bé, BulletVPN encara és petit en comparació amb l’altre, però almenys va aconseguir obviar el gran tallafoc.

Aquesta VPN té servidors a 30 països, cosa que no és tan fantàstica si puc dir-ho. Tot i això, continua tenint les millors característiques de seguretat que qualsevol usuari pot desitjar. El servei és bastant assequible i afegeix una característica Smart DNS per als subscriptors. Podeu utilitzar BulletVPN en tres dispositius d’un mateix compte i beneficiar-vos de protocols de seguretat més importants com ara PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 i IKEv2.

A més, BulletVPN no manté els registres de la informació i les activitats dels usuaris, a la que ens referim com a política sense registres. Això vol dir que si el govern us demanava informació sobre vostès i els llocs que vau visitar, la VPN no té res a donar. És una característica molt bona tenir en compte que la Xina és un dels països més censurats del món.

SurfShark

SurfShark és bastant nou a l’escena, però ofereix una xarxa de servidors decent per fer el servei de seguretat. Podreu accedir a més de 500 servidors de 50 països. Inclou regions a Amèrica, Europa, Àsia i Pacífic, Orient Mitjà i Àfrica. Trobareu un bon nombre de servidors que cobreixen Europa. Tanmateix, Àsia no està tan equipada com ho són les Amèriques i Europa.

A part de la seva aplicació nativa que és compatible amb gairebé tots els sistemes operatius, SurfShark ofereix extensions del navegador Chrome i Firefox per obtenir un enfocament més fàcil. Ara, parlem de l’atenció principal d’aquest proveïdor VPN, es tracta de connexions simultànies il·limitades. Cap de les VPN de les quals sóc conscient proporciona aquesta característica. Vull dir, podeu regalar el vostre compte a tots els vostres amics i familiars perquè puguin beneficiar-se d’una connexió VPN.

Pot ser que resulti alarmant, ja que SurfShark es basa a les Illes Verges Britàniques. Aquesta regió és un dels 14 territoris sota la jurisdicció i la sobirania del Regne Unit. Tot i això, no conserva cap registre quan consten diversos informes. Això vol dir que el govern no trobarà res en línia perquè no hi ha res per presentar en primer lloc.

Quan he de configurar una VPN?

Us suggereixo fermament registrar-se amb un proveïdor VPN abans de marxar cap a la Xina. Hi ha diverses raons per això. Per un, podreu configurar-ho tot i comprovar que funciona abans de marxar. Per tant, podeu deixar-lo fora de la vostra ment. També heu de considerar el fet que Google Play Store està bloquejada a la Xina també. Això vol dir que és possible que no pugueu fer-ho descarregueu l’aplicació VPN al vostre telèfon intel·ligent Android si ja esteu a la Xina. Un altre motiu per obtenir una VPN abans d’arribar a la Xina.

Consells i trucs per desbloquejar llocs web a la Xina

Mentre us allotgeu a l’a hotel, aeroport o restaurant, assegureu-vos que esteu connectat a VPN. Llocs públics com aquests, especialment els que ofereixen hotspot WiFi gratuït, solen ser paradisos de pirates informàtics. Una connexió VPN pot protegir el vostre dispositiu de ser piratejat.

Per últim, recordeu connectar-vos a un servidor VPN d’una regió on el lloc al qual intenteu accedir no està bloquejat. Llocs socials com Facebook, Google+, Yahoo, Instagram, i Twitter estan disponibles principalment a tot el món. Tot i això, canals de transmissió com Youtube, Netflix, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, o Sky Go està bloquejat geo és a dir, només disponible en determinats països.

10 millors llocs web prohibits a la Xina: la millor VPN de la Xina 2020 per evitar el gran tallafoc

 • Netflix
 • Facebook
 • Gmail
 • Google
 • Youtube
 • Twitter
 • Instagram
 • BBC
 • Dropbox
 • Yahoo

Millor VPN Xina 2020 per evitar el gran tallafoc

Com es pot veure a la llista anterior, la majoria dels llocs web als quals normalment accediu diàriament estan prohibits a la Xina. Utilitzant VPN us proporciona una solució de problemes que us permet fer-ho desvia la censura imposada pel gran tallafoc xinès i desbloqueu els vostres llocs web preferits a la Xina. VPN també us ajuda a protegir tota la vostra informació privada quan s’allotgeu a hotels, restaurants, aeroports o altres llocs públics, ja sigui a casa o a l’estranger. Què en penseu de la millor llista de VPN de la Xina per al 2020 anterior? Heu utilitzat algun dels serveis VPN que us hem suggerit? Comparteix la teva experiència a continuació.

Desa

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me