Millor VPN per al Canal 4

Pregunteu a la majoria dels espectadors britànics quins canals els agrada veure, i probablement trobareu que el Channel 4 té molt bones opcions entre les 5 millors opcions. El canal ofereix una àmplia gamma de canals que abasten un ampli ventall de programació, des d’entreteniment fins a esports, notícies, pel·lícules i documentals. Amb el servei que ha llançat recentment una aplicació de streaming, els espectadors ara podran decidir què els agradaria veure i quan ho volen. El nou servei de reproducció s’anomena “Totes 4” i permetrà als espectadors posar-se al dia amb qualsevol cosa que hagin perdut en funció de la seva programació laboral a la seva comoditat.

Millor VPN per al Canal 4

Millor VPN per a tots 4

El canal 4 està disponible fora del Regne Unit?

Si publiqueu el canal des del Regne Unit, sempre tindreu l’accés al servei. L’únic problema que es produeix és quan intenteu reproduir el canal tot viatjant a l’estranger. Això pot ser un repte, ja que la plataforma de streaming té mesures de configuració que restringeixen l’accés des de fora del país. Per què es fa això? Probablement intenteu mantenir-vos dins de les regulacions de distribució que regulen el contingut que es mostra als seus llocs. Quan intenteu reproduir contingut del servei mentre esteu fora del país, el que obtindreu és un missatge d’error que us informarà de la vostra incapacitat per accedir al servei en funció de la vostra ubicació.

La plataforma de streaming realment pot establir la vostra ubicació mitjançant la vostra adreça IP. La vostra IP permet als llocs web i aplicacions esbrinar alguns detalls sobre vosaltres. Aquests detalls varien de coses com ara la ubicació real, la identitat i el sistema operatiu. Tots 4 són un canal geo-restrictiu. No hauríeu de poder accedir al contingut si teniu la base fora d’un territori específic. Independentment, encara no es perd tota l’esperança per a usuaris amb seu a l’estranger que voldrien transmetre el servei.

L’ús d’una VPN per desbloquejar el canal 4 a l’estranger

La connexió a una xarxa privada virtual permet als usuaris amagar o alterar la seva adreça IP, treballant al voltant de qualsevol de les restriccions que pot tenir un lloc web per denegar l’accés als usuaris. Subscriure’s a una VPN credible permet transmetre el contingut de tots els continguts, fins i tot quan es basa fora del Regne Unit. Això proporciona un gran socors per als espectadors del Regne Unit que podrien estar fora del país com a expatriats o fins i tot com a turistes.

Tot el que haurien de fer un cop subscrit és connectar-se a un servidor amb seu al Regne Unit i a la plataforma de reproducció, sembla que estiguessin basats a Gran Bretanya. Això no només s’aplica a Tots 4, ja que els usuaris també accedeixen a altres llocs geo-restringits allotjats en qualsevol altre lloc del món si es connecten a un servidor de qualsevol país on tingui lloc al lloc on volen accedir..

Si utilitzeu una VPN també es poden trobar altres avantatges, com ara tenir el vostre trànsit en línia xifrat i tenir la vostra identitat amagada a qualsevol lloc que trieu visitar. Una VPN també us permet ocultar l’activitat del vostre ISP. Això anul·la qualsevol forma d’acceleració que puguin aplicar. L’ús d’una VPN també us permet mantenir les vostres dades segures de pirates informàtics i estafadors.

Millors VPNs per a Channel 4

Per poder gaudir plenament de tots aquests avantatges, haureu de subscriure-vos a un servei VPN creïble. Ja hem identificat alguns que estem segurs que prestaran un servei excel·lent. Consulteu la nostra llista de les millors VPN per a Tots 4.

1. ExpressVPN

ExpressVPN és certament un proveïdor que té molta incidència a la indústria VPN, a jutjar pel nombre de premis rebuts, així com pel nombre de subscriptors que tenen un compte amb el proveïdor. El servei es basa a les Illes Verges Britàniques. ExpressVPN té uns 2000 servidors repartits arreu del món. Amb prou base amb seu al Regne Unit, no hauríeu de tenir cap problema per trobar-ne un de concret per connectar-se i transmetre-ho des de All 4. Després d’haver estat llançat el 2009, el servei ha recorregut un llarg camí per optimitzar el servei per als seus subscriptors. És per això que arriba a la nostra llista com a servei número un de streaming de canal 4 fora del Regne Unit.

El proveïdor pot suportar fins a tres dispositius simultanis. Amb un xifrat AES de 256 bits, la vostra seguretat es proporciona a tots els dispositius. ExpressVPN també manté una política de registre de zero estricta i ofereix OpenVPN, UDP, SSTP. L2TP / IPSec i PPTP com a protocols que podeu triar. El servei també ofereix un servei DNS de coneixement zero que garanteix que totes les vostres connexions siguin més ràpides i segures. Per veure què més podeu obtenir del proveïdor, feu una ullada a la nostra revisió ExpressVPN molt més detallada.

2. BulletVPN

BulletVPN és un altre proveïdor que no defrauda. Com és probable que pugueu dir, el focus aquí és oferir les millors velocitats de navegació possibles sense comprometre tant la vostra identitat com la vostra seguretat. Aquesta és una oferta fantàstica, ja que el proveïdor és capaç de contrarestar fins a un cert punt el lent que pot ser la vostra connexió a causa del xifrat. BulletVPN també permet als usuaris connectar 3 dispositius simultàniament als seus servidors VPN.

BulletVPN té presència en prop de 20 països més, amb el Regne Unit ben inclòs. El servei és un dels més fiables, especialment si voleu gaudir d’una reproducció perfecta sense necessitat d’emmagatzemar els vídeos. BulletVPN també disposa d’un servei SmartDNS fiable. És útil si voleu accedir a llocs geo-restringits sense VPN. En termes de seguretat, el servei garanteix que la vostra navegació no es detecti mitjançant un xifrat AES de 256 bits. Si feu servir BulletVPN també us assegureu una connexió perfecta i, amb opcions com OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 i PPTP, podreu triar una gran varietat d’opcions. Per veure què més pot fer per BulletVPN, feu una ullada a la nostra revisió BulletVPN.

3. NordVPN

Una altra alternativa fiable és NordVPN. Fundat el 2008, NordVPN és un d’aquells proveïdors que tenen tantes funcions dissenyades per garantir la seguretat de la vostra seguretat, de manera que no hauríeu de preocupar-vos de ser en línia un cop subscrit-los. El servei ofereix fins a 4.000 servidors basats en més de 60 països i garanteix la protecció mitjançant el seu xifrat AES estàndard de 256 bits de la indústria.

El servei té un ampli ventall de funcions al magatzem, amb algunes que és probable que no trobeu ofertes per cap altre proveïdor. Una d’aquestes característiques és la seva doble VPN. Orienta el trànsit a través de dos servidors en lloc d’un, duplicant així la seguretat. El servei també permet tenir fins a 6 connexions simultànies i disposa d’una xarxa de servidors des dels quals podeu triar els que voleu connectar en funció del que voleu fer. Hi ha servidors optimitzats per a streaming, jocs, torrents o fins i tot grans descàrregues. Per tant, podeu triar una àmplia varietat d’opcions. Per obtenir més detalls sobre què esperar, mireu la nostra revisió NordVPN.

Conclusió sobre la millor VPN per a tots 4

Com a canal de streaming molt conegut, All 4 té una base d’espectadors bastant expansiva. Alguns dels seus espectadors probablement viatgen fora del Regne Unit, de manera que utilitzar una VPN seria molt útil. Els tres serveis que hem exposat anteriorment són més que capaços de tenir cura de les vostres necessitats de seguretat. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me