Millor VPN per Clash of Clans

Que es el millor VPN a utilitzar amb Clash of Clans i Clash Royale? El xoc dels clans és un joc addictiu. Concentrat en defensar la seva pròpia base i atacar la del seu enemic, Clash of Clans s’ha elevat a batre rècords que els seus creadors mai no van pensar. El joc en un moment va reivindicar el títol de l’aplicació més gran d’impostos número 1 de la botiga Apple i es va dir que cobrava fins a 5,15 milions de dòlars per dia gentilesa de les nombroses actualitzacions que haureu de fer per reforçar la vostra base. El joc també està dissenyat de manera que sempre que no estigueu fora de línia, deixeu la vostra base vulnerable a l’atac i això obligui als aficionats a morir perquè es mantinguin en línia el major temps possible per evitar que això passi.

Millor VPN per Clash of Clans

Millor VPN per Clash of Clans

Es recomana la millor VPN de Clash Royale

En cas que busqueu una VPN per millorar la vostra experiència de joc en línia, hi ha unes quantes opcions principals a les que podeu registrar-vos. Aquí hi ha una llista de proveïdors de serveis VPN Clash of Clans millors:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. NordVPN
  6. CyberGhost
  7. VPN de HideMyAss
  8. Accés a Internet privat
  9. PureVPN
  10. PrivateVPN

Clash of Clans i La necessitat d’una connexió a Internet

Al ser un joc en línia, no cal dir que necessitareu una connexió a Internet per jugar-la. Un dels jocs que realment no permeten fer res fora de línia, de manera que, a banda d’aconseguir una connexió a Internet, també necessitareu una de ràpida. Una connexió ràpida impedeix que passi cap retard, ja que uns quants segons de retard són més que suficients per perdre la guerra i deixar-vos derrotats..

Al veure que aquest és un dels jocs que potser necessiteu registrar de tant en tant, probablement voldreu treure el màxim partit de la connexió a Internet que trobareu, on vulgueu. Això pot suposar l’inici de sessió a la feina o a l’escola, o fins i tot en llocs públics on podeu trobar una connexió com un aeroport o un restaurant. El problema és que aquests llocs normalment tenen restriccions configurades a la seva xarxa per regular l’ús i, perquè els jocs com Clash of Clans ocupen molta amplada de banda, el més probable és que aquestes xarxes tinguin firewalls que impedeixin als usuaris jugar aquest tipus de jocs. Això pot ser una decepció, sobretot si només voleu comprovar l’estat del vostre clan, ni tan sols jugar. Per evitar aquestes restriccions, necessiteu una solució capaç d’evitar qualsevol tallafocs o blocs de xarxa que es puguin configurar, independentment del tipus de xarxa a la qual estigueu connectats. Una d’aquestes solucions és VPN.

Per què necessita una VPN per a Clash of Clans

Si utilitzeu una VPN es garanteix que podeu jugar a Clash of Clans fins i tot quan esteu connectats a xarxes restrictives, però, com passa? Per començar, VPN és una xarxa privada virtual. Es tracta bàsicament d’un grup de servidors als quals es connecten els usuaris perquè la seva activitat es xifri, fent que tot el que un usuari estigui ocult en línia. Un cop feta una connexió amb els servidors, un usuari és capaç d’ocultar les seves activitats en línia de qualsevol persona que pugui pensar-los a escoltar-los, inclosos els seus ISP inclosos..

Una VPN també permet als subscriptors treballar al voltant de tallafocs o blocs que hagin estat posats en marxa per la seva xarxa, és a dir, els jugadors de Clash of Clans no haurien de tenir cap problema per jugar el joc ni tan sols estiguessin connectats a la seva escola o xarxa de treball. Fins i tot podeu accedir als vostres jocs favorits en línia en països on aquests jocs estan prohibits o bloquejats. Aquest no és l’únic avantatge que ofereix una VPN als seus usuaris. Un servei VPN fiable permet als usuaris accedir a llocs web i canals geo-restringits ja que després de connectar-se als servidors remots, les seves adreces IP es canvien per reflectir la ubicació dels servidors remots. Per accedir a un lloc geo-restringit, haureu de localitzar un servidor al país d’origen del lloc i, un cop us hi connecteu, semblareu que accedireu al lloc des del territori propi.

Les millors VPNs per a Clash of Clans

Ara que coneixeu algunes coses sobre què us pot fer una VPN per vosaltres, el millor pas següent és buscar quin seria el millor servei per registrar-vos. Un servei VPN fiable ha de ser capaç de proporcionar seguretat, anonimat i la capacitat de treballar al voltant dels blocs de xarxa. Tenim diversos suggeriments que estem segurs que podem fer només a continuació:

1. ExpressVPN

Jugar a un joc intens com Clash of Clans significa que hauríeu de poder connectar-vos a un servei VPN sempre que vulgueu i ExpressVPN amb la seva llista de 2000 servidors us permet exactament això. El servei es basa a les Illes Verges Britàniques, que no formen part de cap jurisdicció de retenció de dades. ExpressVPN també és un proveïdor molt ben premiat, i això és gràcies al seu equip d’atenció al client molt experimentat. El seu equip s’adapta perfectament a qualsevol reclamació de clients en qualsevol moment del dia, mitjançant telèfon, correu electrònic o missatgeria directa. El servei ofereix als clients la possibilitat de tenir 3 connexions simultànies i també promet no mantenir cap registre de la seva activitat en línia.

Els usuaris també poden comptar amb els servidors Stealth de ExpressVPN, que són un grup de servidors que es poden confiar per navegar per llocs basats fins i tot en els territoris més restrictius. El servei també agrada als subscriptors que remeten el servei als seus col·legues ja que si arriben a donar-se d’alta, tant el nou com l’abonat actual reben un mes de servei gratuït com a recompensa. Qualsevol usuari que realment no vulgui utilitzar VPN es pot adreçar al seu servei de DNS intel·ligent, on només s’amaga la seva ubicació. Per obtenir un cop d’ull a què es refereix aquest proveïdor, us recomanem que feu una revisió a ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish és un d’aquells proveïdors en els que es pot confiar per oferir un servei excepcional sense efectes de qualsevol incapacitat. Això es deu al fet que el servei està centrat en proporcionar seguretat en línia i realment no té tants laterals disfressats de funcions afegides. El servei té aproximadament 1500+ dels seus servidors ben distribuïts a tot el món i, a diferència de la majoria d’altres proveïdors, IPVanish passa a posseir completament tota la seva xarxa. Aquesta propietat no significa tractar-se amb aplicacions de tercers i, per tant, un lliurament més ràpid del servei.

IPVanish també disposa de servidors especialment optimitzats per a jocs, i això hauria de ser una gran notícia per als jugadors de Clash of Clans, ja que aquests servidors no estan dissenyats per retardar-se. És a dir, es tracta de servidors super ràpids que ofereixen una connexió molt eficient. IPVanish també es troba entre els pocs proveïdors que condonen i fomenten la torrenting, ja que els seus servidors poden manejar-lo fàcilment. La capacitat de connexions addicionals que també pot suportar IPVanish és una de les més altes del mercat, permetent fins a 10 connexions simultànies sota el mateix compte. IPVanish també és excel·lent per a sincronitzar suports amb serveis com Kodi, ja que la integració entre el programari és perfecta i mai s’ha trobat problemes. Si teniu pensat registrar-vos a IPVanish, us haureu de saber molt més sobre el proveïdor i ho podeu fer a través de la nostra revisió detallada d’IPVanish..

3. VyprVPN

VyprVPN és un altre proveïdor que sembla obtenir una atenció ben merescuda. Aquest proveïdor capaç es troba fora de Suïssa i és un dels pocs proveïdors que permeten fins a cinc connexions simultànies en un sol compte. El servei compta amb uns 700 servidors en la seva xarxa, dels quals passa a ser completament propietari. El servei també és molt obert sobre el registre dels seus usuaris i cita la duració del temps que els manté. Els registres només mostren els vostres temps de connexió i el temps que esteu connectat; res sobre quins llocs estaves o què feies.

El servei també admet els protocols VPV OpenVPN, IPSec / L2TP, IPSec / IKEv2 i PPTP, oferint als seus clients una àmplia gamma d’opcions per triar. En termes de seguretat, el servei ofereix encriptació AES de 256 bits, i també té funcions addicionals com Chameleon, que rascola les dades enviades a través del protocol OpenVPN i el fa no detectable mitjançant Deep Packet Inspection. VyprVPN també té una solució DNS que permet xifrar les vostres sol·licituds de DNS per part de tercers usuaris. El servei també disposa d’una aplicació VPN fàcilment compatible amb una àmplia gamma de sistemes operatius que inclouen Windows, Mac OS, Android i Linux. Aprofiteu el nostre moment per revisar VyprVPN aquí i sabreu tot el que heu de saber sobre aquest proveïdor de confiança.

Conclusió sobre la millor VPN per a Clash of Clans

Si encara no heu tingut l’oportunitat de jugar a Clash of Clans, no teniu ni idea de totes les accions que us faltaran. Per assegurar-vos que pugueu accedir al joc malgrat qualsevol lloc que poguessis estar, subscriviu-vos a un subscriptor fiable com ExpressVPN, IPVanish o VyprVPN, i podreu assolir les altures més importants d’aquest fantàstic joc, independentment de la xarxa en línia. estàs connectat amb.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me