Millor VPN per Mikrotik Router

Quina és la millor VPN per utilitzar en un encaminador Mikrotik? És una pregunta que ens vam fer molt al VPN Guru. Mikrotik és una empresa de renom molt especialitzada en programari i equips de xarxa. La companyia existeix des del 1996 i es va establir a Riga, la capital de Letònia. Des de la seva creació, MikroTik ha sabut créixer en una marca respectable en la qual milions de persones confien en les seves necessitats en xarxa. Entre els nombrosos sistemes de xarxa que produeix l’empresa, són molt coneguts els seus encaminadors, que passen a ser entre les marques amb millors resultats del món. 

Millor VPN per Mikrotik Router

Millor VPN per Mikrotik Router

Per què heu d’utilitzar VPN al vostre encaminador

L’ús d’una VPN al router us permet fer diverses coses que només teniu instal·lades al vostre ordinador o portàtil. Alguns dels avantatges reals inclouen:

No us molestarà en activar / desactivar la VPN

El primer avantatge evident és que realment no cal que activeu o desactiveu la vostra VPN de tant en tant. D’aquesta manera, haureu automatitzat el procés i no haureu d’iniciar sessió al vostre compte VPN sempre que us connecteu a Internet. Això també permet configurar les mesures de seguretat d’Internet d’una vegada per totes, sense requerir cap altra intervenció.

Utilitzeu la VPN en una àmplia varietat de dispositius

Si teniu configurat el servei de VPN, podreu utilitzar-lo en una gran varietat de dispositius sense haver de configurar directament ni preparar dispositius individuals per a VPN. Es tracta d’un altre nivell d’automatització. Això us permet fer coses com veure contingut georerestringit al vostre televisor i esporgar la vostra identitat sempre que arribeu en línia amb el vostre dispositiu. Si feu això, també es garanteix que el límit del nombre de dispositius que podeu assegurar només l’estableix el router i no el servei VPN..

Serà més fàcil connectar els dispositius mitjançant VPN

Un cop hàgiu configurat el VPN al vostre enrutador, qualsevol dispositiu connectat a ell es protegeix automàticament. D’aquesta manera us estalviareu el problema d’haver de registrar cada dispositiu un per un amb el proveïdor VPN.

La millor VPN per a l’encaminador MikroTik

Hi ha molts proveïdors de VPN per aquí. No obstant això, no tots són compatibles amb els encaminadors de MikroTik. Aquí hi ha la nostra llista de VPNs més recomanades que podeu utilitzar al vostre enrutador Mikrotik:

ExpressVPN: la nostra millor recomanació

ExpressVPN se situa al cap i a les espatlles per sobre de la majoria dels altres proveïdors del mercat i també per raons molt bones. El servei ha sabut oferir el millor en termes d’assistència al client, convertint-lo en un dels serveis més fiables, especialment per als usuaris de VPN per primera vegada. Aquests clients també tenen cura de les seves necessitats quan es tracta de l’aplicació ExpressVPN.

Amb el suport per a plataformes que utilitzen Windows, Android, Linux i iOS, la seva aplicació posa molt èmfasi en la facilitat d’ús i permet una navegació senzilla per totes les seves funcions. En termes de seguretat, el servei ofereix el xifrat AES de 256 bits de grau militar a tots els seus subscriptors, a tots els seus servidors de més de 1000 països amb més de 90 països. Els usuaris haurien d’esperar poder utilitzar tots els protocols VPN populars i pagar de forma anònima a través de serveis com Paypal, Bitcoin i altres passarel·les de pagament de tercers. ExpressVPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies perquè qualsevol persona que pensi registrar-se amb el servei tingui temps per provar el rendiment del proveïdor..

NordVPN

Amb seu a Panamà, aquest servei ric en funcions promet proporcionar tot el que necessitaríeu d’un servei VPN i, després, alguns. La seva àmplia xarxa de més de 3000 servidors és més que suficient per assegurar-vos que tingueu una connexió forta, independentment del lloc on es basin els servidors als quals voleu connectar-vos. Els més de 3000 servidors ajuden molt a facilitar el seu servei de VPN doble, on els usuaris poden transmetre el seu trànsit a través de dos servidors per duplicar pràcticament el nivell de xifrat..

Una altra característica inclosa és l’interruptor automàtic de matança per Internet, on els usuaris poden beneficiar-se d’una protecció millorada ja que, sempre que s’interfereix la connexió VPN, la connexió a Internet queda tallada. Finalment, NordVPN també és capaç d’optimitzar el tipus de servei que rebeu tenint servidors dedicats que s’assignen a proveïdors en funció de la naturalesa del seu treball en línia. El servei disposa de servidors dedicats al torrenting, streaming de vídeo i fins i tot joc en línia. Qualsevol persona que desitgi provar l’experiència NordVPN és benvinguda a provar el servei durant 3 dies de forma gratuïta.

IPVanish

IPVanish és un dels pocs proveïdors que es mostra orgullós de posseir tot el seu maquinari, és a dir, que podran arribar al fons de les coses en cas que, per algun motiu, els servidors deixin de funcionar completament. Aquesta és diferent de molts altres proveïdors que contracten servidors i poden tenir molt a veure si la seva xarxa baixa.

L’aplicació és fàcilment compatible amb plataformes com iOS, Windows, Mac i Android, així com Fire TV i similars. A més de 1.000 servidors de més de 60 països, IPVanish té una presència impressionant a tot el món, de manera que no us hauria de preocupar que un lloc o canal en particular estigui al vostre abast. El servei ofereix una breu garantia de devolució de 7 dies perquè els usuaris intentin provar el servei i decideixen si s’ajusta o no a la seva preferència.

Conclusió sobre La millor VPN per a l’encaminador MikroTik

Els tres serveis que hem revisat són fàcilment els proveïdors de VPN més buscats en el mercat avui en dia, i això és degut al seu compromís amb un servei de qualitat i a la seva decisió incansable de mantenir-se sempre fiables per als seus clients..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me