Millor VPN per talladors de cable

Que es el millor VPN per tallar cordons? Des de la revolució d’Internet d’alta velocitat, molts espectadors de televisió per cable estan canviant ara a les molt millors opcions dels serveis de streaming basats en Internet. Això ha deixat la majoria de les emissores de TV per cable frenèticament sobre què fer, ja que els serà molt difícil combinar amb la varietat i les característiques que s’ofereixen a través dels seus nous competidors. A mesura que es consolidaran entre els propers passos, els nous talladors de cable hauran de prendre un temps per conèixer aquest món del “streaming” i del “vídeo a demanda”, acomiadant-se dels contractes a llarg termini i la subscripció injustificada de cable alta. preus en el procés. Les aplicacions VPN també s’han convertit en una part essencial de la caixa d’eines de qualsevol tallador de cable quan deixeu caure la TV per cable. A la revisió que es presenta a continuació, farem un cop d’ull als millors proveïdors de serveis VPN per als talladors de connexions als Estats Units.

Millor revisió VPN de tall de cordó

Millor VPN per talladors de cable

Els serveis de reproducció tenen massa desavantatges

No hi ha dubte que l’augment de nous serveis de streaming d’autònom ens ha proporcionat a tots una opció viable de veure la televisió sense cable en dispositius de streaming com Apple TV, Roku, Smart TVs, Amazon Fire TV Stick i fins i tot consoles de jocs com Nintendo Switch , Xbox One i PS4. Entre les moltes coses que hauran d’aprendre els nous talladors de cordó hi ha les moltes llicències i restriccions que regeixen els programes que s’emeten en quines regions. Aquestes lleis s’estipulen normalment quan un servei adquireix els drets de transmissió de la transmissió d’un determinat programa al seu servei. Això significa que no totes les regions podran gaudir del mateix tipus de contingut que totes les altres regions. El millor exemple per il·lustrar-ho seria com el servei de streaming de Netflix té diferents llocs web per a diferents espectadors en funció de la seva ubicació. Hi ha Netflix UK, Netflix US, Netflix Canadà, etcètera. 

De tots aquests canals, Netflix americà és el que té les últimes pel·lícules, sèries, documentals o programes. La majoria dels programes de televisió es transmeten a través d’aquest canal abans de penjar-los a altres regions, cosa que significa que l’audiència americana sempre obtindrà les novetats de gairebé tot. Com a nou tallador de cordons, és important adonar-nos ja que no ha de ser així. Hi ha una solució a la qual podeu recórrer, que us ajudarà a ocultar la vostra ubicació i permetrà accedir a qualsevol regió de Netflix que us agradi. També hem inclòs una llista de les millors alternatives de TV per cable per a talladors de cable. 

A més, si sou aficionats a l’esport, pot ser que tingueu certs apagaments en intentar veure el vostre equip favorit de MLB, NFL, NBA o NHL en línia. Inicialment es van implementar restriccions de protecció per protegir els proveïdors de cable. Tot i que el concepte ha quedat força antiquat, encara avui s’estan implementant apagalls a tots els Estats Units i Canadà.

Com una VPN pot ajudar els talladors de cable

Una xarxa privada virtual, abreviada com a VPN, és l’única solució que necessitareu per accedir no només a altres versions de Netflix, sinó a centenars d’altres serveis de streaming que potser ni tan sols us permetran transmetre’ls per cortesia de la vostra ubicació. Un servei VPN creïble facilita tot això proporcionant la xarxa de servidors remots als quals podríeu necessitar connectar-vos. Una vegada que us connecteu a qualsevol d’aquests servidors, podreu accedir a canals georestricts que ni tan sols tindran ni idea sobre d’on els accedireu. Amb un servei de VPN, els heu enganyat a “pensar” que esteu dins d’una regió que es troba en la seva llista blanca.

El mateix procés permet als talladors de cordó suprimir les restriccions d’apagaments imposades als canals de transmissió esportiva, com ara MLB.tv, ESPN, NBC Sports, NHL.tv, NBA League Pass i NFL Game Pass..

Dit això, un servei VPN també té diverses funcions que la gent considera molt útils. Ja veieu, l’objectiu principal d’una xarxa VPN és xifrar la connexió d’un usuari. Això significa protegir totes les dades que es transmeten des del dispositiu d’un usuari VPN. Una VPN també amaga no només la ubicació d’un usuari, sinó també les seves dades personals. D’aquesta manera, qualsevol infractor cibernètic no intencionat es pot fer càrrec de les vostres dades per xantar-vos o extorsionar-vos.

La millor VPN per a talladors de cable

A la indústria VPN d’avui hi ha uns 800 proveïdors. Alguns ofereixen fins i tot els seus serveis de forma gratuïta i, com que no es podran mantenir en fer-ho, passen a vendre el vostre historial de navegació a tercers. Això suposa tot el punt de registrar-se amb un servei VPN i és per això que oferim una paraula de precaució a qualsevol persona que pensi registrar-se a aquests proveïdors dubtosos. En canvi, us recomanem que us registreu a qualsevol d’aquests proveïdors altament revisats que us indicem a continuació.

1. ExpressVPN

ExpressVPN va ser fundada a les Illes Verges Britàniques el 2009 i ha passat a ser un proveïdor de VPN de primer nivell que ha demostrat que el seu servei és el que vostè pot confiar plenament. El servei compta amb uns 2000 servidors de tot el món, que estan ben protegits mitjançant el xifratge AES de 256 bits d’A ExpressVPN. El servidor assegura a qualsevol persona que s’adhereixi a la seva estricta adhesió a la seva política de registre zero i també ofereix l’oportunitat de connectar fins a 3 dispositius simultanis a la seva connexió. ExpressVPN també ha guanyat premis elogiant el seu servei d’atenció al client excepcional, de manera que podeu estar segur que el seu equip sempre tindrà l’esquena sempre que es trobeu amb algun problema. ExpressVPN també disposa de servidors furtius que es poden confiar en usuaris basats en zones molt restrictives, com la Xina, per mantenir les restriccions i accedir als llocs i canals de streaming que vulguin. També es recomana als clients que incloguin altres subscriptors a través del mes de servei gratuït que s’ofereixi tant a la referència com a l’àrbitre sempre que un nou usuari s’inscrigui. L’aplicació del proveïdor també és fàcil de navegar per la qual cosa s’adapta perfectament als novells absoluts VPN. Les aplicacions també segur que funcionen amb qualsevol dispositiu mòbil que utilitzi Windows, iOS, Mac OS o Android com a sistema operatiu. Si esteu interessats en aquest servei, feu una ullada a la nostra revisió ExpressVPN per saber tot el que hi ha per saber-ho.

2. NordVPN

NordVPN és un altre veterà de la indústria que ha aprofitat el temps per conèixer què volen els clients realment i va trobar una manera de lliurar-los. Aquest proveïdor basat a Panamà té al voltant de 4.000 servidors a la seva xarxa, i això proporciona accés a un conjunt de llocs més gran que el que altres llocs establerts són capaços. El proveïdor també ofereix algunes funcions úniques que la distingeixen de la resta, i la més destacable és el seu servei de xifratge doble. Aquesta característica fa ús de la gran xarxa de servidors als quals té accés el proveïdor, permetent l’ús de dos servidors en lloc d’un. Això significa que dues vegades el nivell de xifratge AES de 256 bits que obtindríeu d’altres proveïdors, i això també té l’opció de connectar fins a 6 dispositius més amb el mateix compte. Els avantatges addicionals, com ara un interruptor automàtic, la protecció contra filtracions DNS i Tor sobre VPN, també s’inclouen amb el paquet, de manera que podreu estar segur de la vostra seguretat en línia i de l’anonimat quan feu servir NordVPN. A més de tot això, els usuaris també gaudeixen d’una millor experiència de navegació gràcies a la pròpia característica CyberSec de NordVPN, que s’encarrega de mantenir tots els anuncis no desitjats i programari maliciós a mesura que navegueu. Aquí hi ha una revisió de NordVPN molt ben feta, que us recomanem que feu la prova si voleu tenir NordVPN com a proveïdor escollit.

3. VyprVPN

No hauríem fet justícia a aquesta llista si no incloguéssim VyprVPN. Aquest proveïdor molt capaç té uns 700 servidors registrats a la seva xarxa, i té previst continuar expandint-se molt en marxa. Aquests servidors ofereixen un total de fins a 200.000 IP, que es poden utilitzar per establir connexions protegides independentment del lloc on estigui l’usuari. El servei és alt entre altres proveïdors, simplement pel fet de posseir tots els servidors completament i que estan controlats i controlats des de la seva base a Suïssa. El servei és famós per ser pioners en les seves pròpies innovacions a la indústria VPN, i un dels més populars fins ara és el seu protocol Camaleó. Aquest servei rastreja els metadats del paquet OpenVPN, de manera que permet continuar sense ser detectat fins i tot després de la inspecció profunda dels paquets. Això només significa que gràcies a la tecnologia, els usuaris de VyprVPN podran confiar en el xifratge basat en OpenVPN per accedir als seus llocs i canals favorits fins i tot en zones que no condonen l’ús d’una VPN. VyprVPN també ofereix aplicacions VPN ben integrades i fàcils d’utilitzar que estan disponibles en versions que es poden executar a Mac, Android, iOS, Windows així com a la vostra televisió intel·ligent. A la revisió de VyprVPN us hem explicat amb més detall què us ofereix aquest proveïdor, així que si esteu interessats, agafeu un minut o dos i aneu-hi.

S’ha resumit la millor VPN de CordCutters

Al llarg dels anys, hem provat molts prestadors de serveis VPN. Aquí teniu les millors opcions a l’hora VPN més importants per tallar el cordó:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. CyberGhost
  7. VPN de HideMyAss
  8. Accés a Internet privat
  9. PureVPN
  10. PrivateVPN

La millor VPN per a talladors de cordes – Paraules finals

El nombre de canals o programes que trobareu a través dels serveis de transmissió supera en excés allò que els espectadors de televisió per cable poden accedir, però un cop afegiu un servei VPN versemblant a tota l’equació, el que obteniu és un món de canals als quals no podríeu accedir. fins i tot poder quantificar. Obteniu una VPN i desplegueu el veritable potencial d’Internet TV.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me