Millor VPN per Torrenting i P2P el 2020

Quina VPN és la millor per torrenting? Avui en dia, els usuaris de la web s’han acostumat a diverses comoditats difícils d’imaginar fins fa uns anys. Podeu reproduir pel·lícules populars i clàssiques que trieu en línia i obtenir entreteniment en qualsevol moment.

Millor VPN per Torrenting i P2P el 2017

Millor VPN per Torrenting i P2P el 2020

Els serveis Torrent i P2P han permès a milions de persones accedir i descarregar contingut multimèdia sense restriccions. Tanmateix, la tecnologia sempre té els seus costats inclinables. El seguiment de l’ús web i de les limitacions territorials ha arribat amb el temps. Per obviar aquestes limitacions i descarregar torrents de forma anònima, podeu utilitzar serveis VPN. No obstant això, assegureu-vos de triar el servei VPN adequat per al torrenting.

Realment necessito VPN per al torrenting?

En resum, sí, sí. Si esteu preocupant-vos de la vostra privadesa en línia, no voleu descarregar torrents mentre no esteu connectat a un servidor VPN.

  • Podeu fer el seguiment fàcil de les vostres activitats de torrent a la vostra adreça IP a causa del funcionament de la compartició entre iguals..
  • Si feu servir VPN, podeu ocultar la vostra adreça IP i descarregar torrent de forma anònima.
  • Torrenters a tot el món, sobretot a tot el món EUA, Regne Unit, Canadà, Alemanya, França i Austràlia, han rebut infinitat avisos d’infracció dels drets d’autor a causa dels fitxers que han baixat de llocs de torrent com The Pirate Bay o KickAss Torrents.
  • A Austràlia, Regne Unit i altres països, ni tan sols podeu accedir a llocs web de torrent sense utilitzar VPN. Això és degut a que els proveïdors d’Internet d’aquestes regions en realitat han prohibit l’accés a aquests llocs.

Millor VPN per Torrenting i P2P – Coses a considerar

La gent utilitza VPN per diverses raons, tal com és. Si bé alguns usuaris de VPN volen suprimir les restriccions d’accés al contingut web territorial, és prioritari per a d’altres que es quedin en línia de manera invisible. Quan vulgueu utilitzar el programari Torrent i utilitzar VPN per obtenir una experiència fluïda, l’atenció s’ha de centrar en els aspectes següents:

1. Límit de l’ample de banda:

Alguns proveïdors VPN, especialment gratuïts, posen límits a la quantitat de dades que podeu descarregar quan us connecteu als seus servidors. Bàsicament no voldreu registrar-vos amb una VPN que us indiqui quina amplada de banda podeu utilitzar.

2. Seguretat:

Hi ha VPN gratuïtes a les quals podeu registrar-vos que possiblement poden infectar el vostre dispositiu amb programari maliciós o fins i tot virus. Aquests proveïdors de VPN són un no-go./li>

3. Velocitat

No voldreu comprometre la vostra velocitat d’Internet per no baixar torrents de forma anònima. En cas contrari, podria trigar un temps a descarregar-se completament un fitxer torrent. Assegureu-vos que el vostre proveïdor de VPN tingui servidors VPN ràpids.

4. Política de registre:

Hi ha proveïdors de VPN que guarden els registres dels llocs web que visiteu, els fitxers que descarregueu i les aplicacions que feu servir mentre esteu connectat als seus servidors. Per tant, no ets realment anònim mentre torces. Manteniu-vos lluny d’aquestes VPN.

5. Suport P2P:

Alguns proveïdors de VPN bloquegen els ports necessaris perquè funcioni peer-to-peer. Aquest és, certament, el cas de VyprVPN, per exemple.

Els usuaris de Torrent descarreguen sobretot pel·lícules i jocs llargs utilitzant aquests serveis de compartició en línia. Així doncs, la velocitat i l’amplada de banda són dos aspectes que no es poden comprometre. Mantenir-se anònim en línia també pot ser important per a diversos usuaris en funció del lloc on visquin.

Les normes legals sobre l’ús del torrent varien d’un país a un altre i les repercussions legals fan que aquests usuaris recorrin a l’ús de VPN. Per tant, haurien de triar una VPN que no realitzi el seguiment de les activitats dels usuaris en línia. També és millor si la VPN que utilitzen per al torrenting ofereix una adreça IP compartida, ja que això fa que la traça de l’adreça IP real sigui gairebé impossible. Hem revisat molts proveïdors VPN per fer-ne el torrenting i aquí hi ha les millors opcions.

Millor VPN per a Torrenting i P2P

A continuació, es mostren les principals VPN que podeu utilitzar per P2P i Torrenting.

ExpressVPN

ExpressVPN: la millor VPN per a Torrenting 2020

ExpressVPN: la millor VPN per a Torrenting 2020

Aquest és un dels serveis VPN més populars que definitivament podeu utilitzar per al torrenting i l’ús general de la web. Ofereix un xifrat AES de 256 bits altament segur. El fet que tingui servidors a 78 països també funciona a favor.

ExpressVPN té un ampli sistema operatiu i suport per a dispositius. També és ideal si no us interessa gaire la configuració del programari, però voleu utilitzar els torrents de manera anònima. La guinda del pastís és que no té dades de registre de l’usuari. El protocol per defecte que s’utilitza és OpenVPN, però també podeu utilitzar L2TP i SSTP. Tots els seus servidors admeten P2P.

NordVPN

NordVPN - Millor VPN per a Torrenting 2020

NordVPN – Millor VPN per a Torrenting 2020

Amb seu a Panamà, NordVPN també és ideal per als usuaris de serveis de torrent pesat i servei de P2P. També inclou la seguretat de registre zero i hi ha xifratge AES de 256 bits. NordVPN També ofereix una doble funció VPN. Les velocitats són generalment bones, però poden variar de vegades. També podeu utilitzar una protecció contra filtracions DNS i una adreça IP compartida. L’amplada de banda il·limitada només fa que l’oferta sigui més dolça.

IPVanish

IPVanish: la millor VPN per al torrenting

IPVanish: la millor VPN per al torrenting

Si utilitzeu torrent i necessiteu accedir a servidors web des de diverses ubicacions, convé triar un servei VPN com IPVanish. També inclou menys problemes de registre de dades. Hi ha encriptació i suport de 256 bits per a protocols com L2TP i OpenVPN. IPVanish ofereix adreces IP compartides i l’ample de banda és il·limitat.

HideMyAss

Sens dubte, HMA hauria estat més alta a la nostra llista si no hagués estat pels innumerables informes d’usuaris amb els seus comptes cancel·lats per torrenting. HideMyAss té la seu a Londres i manté els registres durant sis mesos. Si voleu la millor VPN per al torrenting, és probable que utilitzeu una part superior a la llista.

Accés a Internet privat

No es tracta d’un servei VPN ràpid, però les funcions de seguretat són el que el fa ideal per als usuaris de Torrent. Dissenyador PIA potser no és atractiu per a usuaris que no són molt experimentats en tecnologia. T’agradarà si la configuració del programari és cosa vostra. Les velocitats no són molt ràpides, però obteniu xifrat de 256 bits. La funció de commutació de morts VPN també hi és. No hi ha cap límit a l’amplada de banda i al registre de dades zero.

Què passa amb els proxies DNS intel·ligents?

Els proxies DNS intel·ligents, de manera similar a VPN, us permeten desplaçar-vos per geo-blocs i accedir a determinats llocs web que no estan disponibles a la vostra regió. Aquests proxies, però, no amaguen la vostra adreça IP ni xifren el trànsit. Moltes persones es registren amb serveis intermediaris Smart DNS, com ara Unlocator, Desbloqueu-nos, Unotelly i Overplay en la creença que aconsegueixen l’anonimat en línia de fer-ho. Si no voleu que us atrapen torrents, utilitzeu VPN i no Smart DNS!

Millor VPN per a Torrenting – Conclusió

Per tant, hi ha moltes opcions per als usuaris del torrent que busquen un servei VPN digne. Podeu seleccionar una de les opcions esmentades anteriorment. Heu d’analitzar les vostres prioritats mentre seleccioneu i compareu aquests serveis. Atès que ExpressVPN té una política de reemborsament de 30 dies, definitivament estan a la nostra llista. Qualsevol torrenter que tingui importància per la seva privadesa s’assegurarà que utilitzi VPN per mantenir les seves activitats en línia ocultes al seu fabricant d’identificació. La VPN que escolliu us correspon totalment.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me