Millor VPN per Vudu

Des dels seus humils inicis com a fabricant de set-top box, Vudu ha estat capaç de cridar l’atenció d’una de les majors cadenes de supermercats minoristes del món i ha passat a ser un dels serveis de streaming més populars a Internet. Des de llavors, el servei de streaming ha afegit un munt de contingut a la seva biblioteca, el 2015 la va veure reunint més de 18.000 pel·lícules i més de 5.000 programes de televisió al seu catàleg..

Millor VPN per Vudu

Millor VPN per Vudu

Què fa de Vudu especial?

Tot i estar entre els centenars d’altres llocs de streaming que podeu trobar a la xarxa, Vudu encara té alguna cosa que la distingeix de la majoria dels altres serveis en línia. Vudu no cobra cap quota mensual perquè els usuaris transmetin contingut des de la biblioteca. En canvi, el que fan és demanar als espectadors que només paguin el que vulguin. Et permeten “llogar” les seves pel·lícules per una petita quota. Els costos són aproximadament 1,99 dòlars per definició estàndard i 2,99 dòlars per a visualització en alta definició. A més, atès que són propietat de Walmart, els usuaris poden optar per tenir còpies digitals de pel·lícules emmagatzemades pel gegant minorista al seu compte Vudu i procedir a la transmissió d’allà des d’allà..

Vudu està disponible fora dels Estats Units?

Hi ha una cosa de la qual probablement no us en vingui de gust, especialment si us ha agradat el servei, i també viatgeu sempre a prop. El servei només està disponible als Estats Units i a Mèxic. Això significa que tindreu moltes dificultats, especialment quan viatgeu fora dels dos països, ja que se us mostrarà un missatge d’error cada vegada que intenteu accedir a la plataforma. Això es deu al fet que el servei de reproducció ha posat en marxa geo-blocs per denegar l’accés als usuaris si es basen fora del territori preferit.

L’ús de la VPN per reproduir el flux Vudu fora dels Estats Units

Podria ser el final del camí per a alguns usuaris que esperen accedir al servei mentre viatgen a l’estranger, però no necessàriament si coneixeu les VPN. Les xarxes privades virtuals funcionen desviant el trànsit que prové de l’ús d’Internet cap a servidors privats basats en moltes altres parts del món. Això es fa de manera que es pugui evitar qualsevol de les restriccions que el vostre ISP hagi configurat o el servei web al qual intenteu accedir.

Tot això no és tan difícil d’entendre. Un cop subscrit a un servei VPN i connectat a un servidor que es troba a la mateixa ubicació que el lloc web al qual voldreu accedir, la vostra adreça IP es canvia amb la que pertany al servidor. Amb aquest fet, podreu enganyar qualsevol lloc o canal geo-bloquejat que sou un usuari local i accedir al servei com ho faria qualsevol usuari normal. Així és exactament com podríeu accedir a Vudu des de l’estranger si us hagueu subscrit a un servei VPN.

L’ús d’una VPN també us permet accedir a altres serveis geo-restringits de la mateixa manera, alhora que us assegureu que qualsevol cosa que sigueu en línia romangui privada i oculta fins i tot del vostre ISP. Això es fa mitjançant el xifratge i us permetrà evitar totes les mesures que el vostre ISP pugui haver aplicat per intentar gestionar la vostra connexió. Si utilitzeu una VPN també us assegureu la vostra seguretat sempre que realitzeu tasques sensibles en línia com ara la banca o les compres, ja que proporciona la capa de seguretat que haureu d’assegurar que cap hacker pot fer-se càrrec de les vostres dades bancàries..

Transmissió de streaming a Vudu fora dels Estats Units mitjançant VPN

És molt important que també us assegureu que el servei de VPN que escolliu per Vudu sigui el que tingui el tipus de funcions excel·lents per transmetre-les. Seguiu aquests passos per mirar Vudu des de qualsevol part del món:

  1. Inscriviu-vos amb un servei VPN premium de la llista anterior.
  2. Baixeu i instal·leu l’aplicació VPN al vostre dispositiu de streaming de PC, Mac, Android, iOS o FireStick.
  3. Inicieu l’aplicació VPN i inicieu la sessió amb el vostre compte VPN.
  4. Des de dins de l’aplicació, connecteu-vos a un servidor VPN americà.
  5. Ja podeu accedir a Vudu des del Canadà, Regne Unit, Austràlia o des d’altres llocs d’altres països.

Millors VPNs per Vudu

No hi ha gaires serveis que s’ajustin a aquests criteris, per la qual cosa, per ajudar-vos a treballar els que ho fan, hem recopilat una llista dels que sabem que són els millors VPN que podeu utilitzar per transmetre Vudu des de fora dels Estats Units. Mira-ho:

1. ExpressVPN

ExpressVPN té una gran reputació per mantenir sempre al client primer i no comprometre mai la seva qualitat del servei. Amb seu a les Illes Verges Britàniques, el proveïdor ha estat aproximadament una dècada des de fa aproximadament una dècada i això els ha permès créixer fins a més de 2000 servidors. El servei basa el seu xifrat AES de 256 bits en el protocol OpenVPN, però també dóna suport als usuaris que preferirien L2TP, PPTP, IKEv1 o IKEv2 en funció dels seus dispositius..

ExpressVPN és excel·lent per a la transmissió en temps real, ja que compta amb servidors super ràpids, així com un client que tria la millor configuració per utilitzar de manera que no haureu de fer tines. El servei també té capacitat per a tres connexions simultànies i té un conjunt de servidors furtius en els quals podeu confiar si voleu connectar-vos a llocs de regions on hi ha molta censura en línia. Els usuaris de ExpressVPN gaudeixen d’amplada de banda il·limitada i un canvi de servidor il·limitat i se’ls promet que cap del seu trànsit es registrarà gràcies a la política de registre zero del servei. Per veure què aporta més el servei per als subscriptors, consulteu la nostra revisió ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN és un altre proveïdor en el qual es pot confiar per tenir la vostra seguretat intacta mentre navegueu per Internet, especialment per la seva estructura de seguretat ben construïda. El servei és excel·lent, especialment per als usuaris que passen molt del seu temps de reproducció, ja que tindran la seguretat de que la càrrega i la memòria tampoc no trigaran gaire a passar-se. BulletVPN també compta amb un client VPN que admet plataformes com Windows, Mac, Linux i Android i té presència en un servidor a més de 25 països.

De manera predeterminada s’inclouen al paquet una velocitat ilimitada i una amplada de banda no modificada i la seu a Estònia significa que el proveïdor no està obligat per cap norma de retenció de dades. Igual que ExpressVPN, el servei també permet fins a tres connexions múltiples i està equipat amb un servei de DNS intel·ligent per als usuaris que desitgen accedir a llocs geo-restringits. Els usuaris també seran lliures de realitzar interruptors de servidor il·limitats i escollir entre PPTP, L2TP, TCP, UDP o OpenVPN com a protocol VPN preferit. Per obtenir més detalls, com el cost de les subscripcions i els paquets disponibles, proveu-la a través de la nostra revisió BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN ofereix un dels paquets més prestats de tota la indústria VPN. Aquest proveïdor capaç es troba a Panamà i compta amb més de 4.000 servidors ben dispersos al seu nom. Escollir NordVPN significa afegir-se a un servei fiable i té una gran quantitat d’eines a la seva caixa d’eines per garantir la vostra protecció en línia. El servei també permet als usuaris connectar fins a 6 dispositius simultàniament i és capaç de gestionar tot el trànsit que hi hauria si escollís transmetre des de Vudu a través de les 6 addicions.

NordVPN suporta la reproducció ininterrompuda i fins i tot disposa de servidors designats per a aquest ús específic. El servei també s’integra bé amb Tor per augmentar el vostre nivell d’anonimat en línia i té una coneguda característica de VPN doble que dirigeix ​​el trànsit a través de dos servidors per augmentar la seguretat. NordVPN també inclou embussos amb funcions addicionals com un interruptor automàtic per matar Internet, un programari Cybersec per alliberar anuncis i programari maliciós no desitjats, protecció contra atacs contra DDOS i un servei SmartPlay que podeu utilitzar per accedir a serveis geo-restringits. Hi ha un desglossament més detallat que tenim sobre aquest proveïdor que podeu seguir endavant i llegir a la nostra revisió NordVPN.

Resum sobre La millor VPN per Vudu

Els usuaris que prefereixin pagar el que veuen en lloc d’haver de participar amb una subscripció mensual, gaudiran d’utilitzar Vudu. L’únic problema que haurien de tractar és poder utilitzar-lo fora dels Estats Units. Per assegurar-vos que no trobeu cap problema amb Vudu a l’estranger, poseu una VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me