Millors alternatives per a accés a Internet privat

Pot semblar estrany que escrigui un article suggerint alternatives a Accés a Internet privat, tenint en compte que PIA té una de les funcions que més els agrada: és barat. Tanmateix, com en totes les VPN, obté el que paga. Si busqueu VPN que tinguin millor rendiment cobertura del servidor global, velocitats d’internet més ràpides, i a una ubicació més segura, llegeix i descobreix què són millors alternatives d’accés a Internet privat.


Millors alternatives d’accés a Internet privat

Millors alternatives d’accés a Internet privat

Per què fins i tot es consideren alternatives d’accés a Internet privades?

Accés a Internet privat pot ser una VPN popular per la seva assequibilitat, però això no vol dir que no hi hagi algunes coses que hagin deixat clients insatisfet. Moltes de les bases d’usuaris de PIA han tingut problemes amb algunes d’aquestes temes tractats a continuació. Donem-hi un cop d’ull per què busqueu una VPN substitutiva a PIA.

Un Desbloquejador, però bloquejat

Aquesta part és per a aquells que viuen a Hong Kong. Si feu servir PIA allà, millor que comenceu a buscar-lo alternativa ara mateix. Tots sabem que la Xina va venir a comptes de xarxes socials i restringí el seu accés dins de la regió, inclòs a Hong Kong. Tanmateix, la Gran tallafoc de la Xina està actualitzant el seu joc per bloquejar el que s’utilitza per desbloquejar aquests serveis, VPNs.

Aquells que operen utilitzant Accés a Internet privat a Hong Kong es troben no es pot connectar a partir d’ara. El servei és completament bloquejat. Oh, i per a aquells amb connexió establerta, no us penseu que heu aconseguit enganyar el vostre ISP.

Només juguen amb vosaltres. El vostre ISP us mostrarà que esteu connectat, però ho sereu no es pot accedir a cap lloc web o servei restringit.

Velocitats lentes

PIA és reconeguda per la seva experiència número del servidor, però no la seva velocitat del servidor. Després de realitzar diverses proves als seus servidors, hem vist que el PIA pot alenteu la vostra xarxa de manera significativa. Fa difícil transmetre o descarregar les coses d’internet.

Aquesta no és una característica molt bona, ja que molts usuaris es frustren velocitat d’internet lenta. Com a resultat, poden acabar optant per utilitzar una VPN, cosa que tots sabem que és molt, molt malament.

Cobertura global dèbil

L’accés a Internet privat disposa de 3400 servidors més, però realment no estan ubicats a tot el món. De fet, fins i tot es pot dir que té PIA limitava els seus servidors majoritàriament Món occidental, amb algunes excepcions Àsia i Orient Mitjà. Servidors de PIA no cobreix Àfrica com un tot; ni ho fa Rússia ni la Xina.

Tot i que això no pot semblar una cosa tan gran, però, com més a prop estiguis de servidor, més ràpid respondrà el servidor. Els jugadors específicament pot optar per mirar de distància amb la PIA. El servei realment no admet servidors de jocs ràpids a ubicacions properes a alguns dels majors mercats de jocs en línia (Àsia, Orient Mitjà, Rússia).

Amb seu als Estats Units

Aquest és un un gran problema per als usuaris PIA, i per una bona raó. El Estats Units té molta empenta en saber-ho tot sobre tothom (Hola, 5 Ulls).

Tenir PIA amb seu als EUA vol dir que cau Jurisdicció nord-americana. Això vol dir que es podria ordenar començar fer el seguiment de les dades dels seus clients a qualsevol hora. Si es tracta d’una ordre mordassa, els usuaris ni tan sols sabran que PIA va començar registrar les seves dades, que no és exactament el que voleu amb una VPN.

No hi ha assistència al client de xat en directe

Com qualsevol usuari de VPN sap, de vegades, coses parar de treballar. Quan això succeeix, heu de saber que us podeu dirigir a la vostra confiança equip d’atenció al client i obteniu les correccions que necessiteu. Amb Accés a Internet privat, no és realment el que va.

PIA no té cap opció de xat en directe, cosa que significa que només contesta reclamacions dels clients mitjançant correu electrònic. Mentre que l’equip d’atenció al client fa tot el possible per respondre a totes les entrades d’assistència de manera puntual, no és tan ràpid com una opció de xat en directe.

Millors alternatives d’accés a Internet privat

No vaig a mentir, PIA no és un servei VPN dolent, però pot anar millor. El cas és que hi ha VPNs que ja “funcionen millor”. Així, en comptes d’esperar a PIA perquè s’acompanyin els seus actes (cosa que acabaria augmentant el preu a la VPN), aquí teniu una llista de proveïdors VPN que fan exactament el que voleu:

ExpressVPN

Coberta ExpressVPN

Us lliura el millor proveïdor VPN que hi ha. ExpressVPN potser més car que altres proveïdors VPN, però val cada cèntim.

La VPN té una cobertura global del servidor (2000+ a 94 països). Es considera un dels millors VPN mantenint la velocitat d’internet, fent que sigui perfecte descàrrega / streaming de VPN.

Pel que fa a la privadesa, ExpressVPN es basa en Illes Verges Britàniques, fora de la jurisdicció dels Estats Units, on hi hagi no hi ha lleis de retenció de dades. Ofereix altres funcions de privacitat com ara un Switch Switch, que finalitza la connexió a Internet si la xarxa VPN falla. ExpressVPN també proporciona als clients Protecció contra filtracions DNS i WebRTC, i diversos protocols de seguretat, inclòs OpenVPN.

Finalment, compta amb un Atenció al client de 5 estrelles equip amb el qual podrà parlar amb xat en directe i correu electrònic. Podeu llegir el document Revisió completa ExpressVPN aquí, però parlem de com soluciona els problemes que heu tingut amb PIA:

Pros

 • Cinc connexions concurrents
 • Xarxa de servidors global (3000+ en 90 països més)
 • MediaStreamer (Smart DNS)
 • Política de registre zero
 • Xifratge de grau militar
 • Suport de xat en directe
 • Velocitats molt ràpides
 • Aplicacions fàcils d’utilitzar

Contres

 • Una mica car

També hem publicat una guia de comparació que us permetrà conèixer millor com les tarifes de PIA davant ExpressVPN.

BulletVPN

Portada BulletVPN

La segona opció per a les millors alternatives d’accés a Internet privat és BulletVPN. BulletVPN no és tan car com ExpressVPN, però encara té un cop de puny totes les funcions que ofereix.

Situat a Estònia, BulletVPN no ha de fer front a les lleis de retenció de dades ni al pesat 5 Ulls. El proveïdor no és tan important, però va tenir un impacte des que va debutar al mercat. És també un dels pocs proveïdors de VPN que pot fer-ho accedeix a Netflix, tot i ser nova.

Tot i que el recompte del servidor de BulletVPN és bastant baix en comparació amb altres VPN d’aquesta llista, no deixa de ser outshines PIA en cobrir més del món en termes de servidors. PIA gairebé no té servidors fora Europa i Amèrica del Nord, mentre que BulletVPN s’assegura que tingueu una distribució de servidor més englobant.

El lema de BulletVPN és “Velocitat d’una bala.” Amb aquesta VPN, la velocitat d’internet a penes canvia, fent que sigui ideal per a streaming o torrenting (que és suportat per BulletVPN).

Finalment, BulletVPN compta amb opció de xat en directe per a l’assistència al client i un equip que va més enllà per ajudar tots els clients.

T’interessa saber-ne més? Heus aquí per què Bullet VPN es troba a la meva llista d’alternatives d’accés a Internet privat:

Pros

 • Servidors en més de 30 països
 • Servidors ràpids per streaming i torrenting.
 • Basat en Estònia (No hi ha lleis de retenció de dades)
 • Suport de xat en directe 24 hores / 24 fiable
 • És capaç d’accedir a Netflix
 • Es pot treballar fàcilment al voltant del gran tallafoc

Contres

 • Tres connexions simultànies

NordVPN

Portada NordVPN

Una altra gran alternativa per a accés a Internet privat és NordVPN. No només es considera NordVPN un proveïdor assequible, però també passa per sobre per assegurar-se que es manté la vostra privadesa.

NordVPN se centra molt en la seguretat i la privacitat. És per això que us ofereix dues tecnologies que cap de les altres VPN ofereixen. Primer, aconsegueixes “VPN doble” que xifra les dades no una vegada sinó dues vegades utilitzant dos servidors VPN separats.

Pel que fa a la segona, ho teniu CyberSec, la millor tecnologia, que impedeix qualsevol programari maliciós, virus o programari maliciós des d’envair el vostre dispositiu en tot moment.

Podeu llegir tot sobre les seves funcions, com ara Xifrat SSL de 2048 bits, en aquesta revisió completa Quan es tracta de solucionar els 5 problemes principals de PIA, NordVPN:

Pros

 • 5000+ servidors en més de 60 països
 • Servidors optimitzats per a streaming, P2P i tor
 • Basat en Panamà (No hi ha lleis de retenció de dades)
 • Sis connexions simultànies
 • Atenció al client de primera classe
 • SmartPlay (Smart DNS)

Contres

 • Velocitats desordenades en alguns servidors.

VyprVPN

Portada VyprVPN

Conegut pel seu protocol de Camaleó, VyprVPN és l’última VPN d’aquesta llista alternativa de PIA. Aquesta VPN té centenars de servidors arreu del món, protocols de seguretat més importants, i un pessic d’un política sense registres.

Sí, aquesta VPN no guarda cap registre a les activitats de navegació No és necessari que sigui així de totes maneres Suïssa és un dels països que fan complir les lleis protegir la llibertat d’expressió dels seus residents.

Si no n’hi ha prou, podeu consultar-ne totes moltes funcions aquí, i llegiu sobre com supera la PIA aquí:

Pros

 • 700 servidors més de més de 70 països
 • Servidors de propietat privada
 • Velocitats molt ràpides
 • Situat a Suïssa, que disposa de lleis que protegeixen la privacitat dels usuaris d’internet.
 • Suport de xat en viu 24 hores al dia
 • Protocol de camaleó
 • VyprDNS (proxy intel·ligent DNS)

Contres

 • Connexions simultànies basades en la subscripció. (Tres / bàsic, Cinc / Premium)

Hi ha alternatives de VPN gratuïtes per a PIA?

La versió curta: No. Tot i que pot ser que PIA no sigui el millor proveïdor de VPN que hi ha, si busqueu substituir-lo per una VPN gratuïta, no feu cap servei a vosaltres mateixos..

Com he esmentat anteriorment, sempre obteniu el que pagueu quan es tracta de VPN. Si realment no pagueu res, probablement ho seríeu no aconseguint res a canvi. Les VPN gratuïtes són perillós per utilitzar-lo i hauríeu de dirigir-vos el més lluny possible. Si us queden entre enganxar-vos amb PIA o anar a buscar una VPN gratuïta, aleshores PIA és definitivament la vostra millor opció.

Per què les VPN gratuïtes no són segures?

Hi ha un una llarga llista de motius pels quals s’ha d’evitar a tota costa les VPNs gratuïtes, alguns dels quals són:

 • Hi ha molts serveis de VPN gratuïts programari maliciós ocult es tracta de robar-li les dades. Us poden enviar correus electrònics de correu brossa, robar-vos els detalls de la targeta de crèdit, bloquejar l’accés als vostres dispositius o piratar els vostres comptes en línia.
 • Un servei VPN de pagament que diu que no rastreja les dades. Tanmateix, una VPN gratuïta no ho és. Les VPN gratuïtes sovint no són del tot falses, ja que més que això El 75% d’ells recullen les vostres dades.
 • Un servei VPN gratuït podria ven el vostre ample de banda a anunciants de tercers. De fet, la majoria de VPN gratuïtes diuen clarament que comparteixen informació dels usuaris amb companyies germanes.
 • Els servidors de VPN gratuïts estan tan sovintejats que gairebé sempre haureu de fer front velocitat d’internet lenta.

Aquí és el cas, aconsegueixo que la promesa d’una manera gratuïta de mantenir les vostres dades segures i accedir a llocs geo-bloquejats és excel·lent. També és excel·lent poc realista. Allotjar i mantenir un servidor, fins i tot 1, és molt car.

Si una VPN no cobra cap quota de subscripció per poder pagar per aquest servidor, podeu apostar per tot les vostres dades són la principal font d’ingressos.

Alternatives d’accés a Internet privades – Pensaments finals

Si bé PIA és una gran VPN que podeu obtenir sense pagar molts diners, no deixa de ser així no té problemes per diferents aspectes. Quan hi ha una llista tan àmplia de Alternatives d’accés a Internet privat, per què quedar amb PIA? Les VPN que he esmentat anteriorment tenen un munt de diferents característiques que els diferencien d’altres VPN.

Us suggereixo fer les seves ressenyes individuals o fer les vostres pròpies investigacions. Tot el que acabis escollint, recorda-ho sempre amb una VPN, obtens el que pagues. Aquests pocs dòlars addicionals us podrien costar la vostra privadesa, o potser pitjor. Feu la vostra tria i aviseu-me a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Podria ser capaç d’ajudar-vos encara més.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map