Millors alternatives per CyberGhost

Quines són les millors alternatives de CyberGhost? CyberGhost és un programari VPN que emmascara la vostra IP, xifra les dades, anonimitza l’activitat d’Internet i et manté en seguretat sempre que estiguis en línia. Aquest proveïdor de serveis inclou totes les funcions bàsiques i essencials que ha de tenir una VPN, ja que el seu objectiu és ajudar els usuaris a reivindicar el seu dret a la privadesa i a Internet obert. La seva xarxa s’estén per 61 països amb més de 1.300 servidors. Tenen un interruptor automàtic de connexió, podeu connectar fins a 7 dispositius simultàniament i admet la majoria de protocols principals, inclosos OpenVPN, L2TP i IPSec. La companyia s’ha creat per si mateixa al mercat a causa de la popular versió gratuïta del seu servei. CyberGhost presenta una impressionant gamma de funcions que inclouen clients personalitzats per a Windows, Mac, iOS i Android, amb torrents permesos a la majoria de servidors. Tenen una política de garantia i devolució de 30 dies per oferir orientació als usuaris.


Si bé hi ha moltes VPNs poc fiables al mercat que anuncien una política de registre zero, CyberGhost es pren molt seriosament la privadesa dels seus usuaris. Breument, CyberGhost no guarda els registres d’usuaris. A més, CyberGhost és una VPN amb seu a Romania, és a dir, està fora dels 14 ulls. També fan ús de l’encriptació estàndard més forta de la indústria: AES de 256 bits per proporcionar als seus usuaris el màxim nivell de seguretat. Fins i tot amb els avantatges que ofereix aquesta VPN, la gent continua buscant alternatives de CyberGhost per diferents motius. Seguiu per saber per què.

Millors alternatives CyberGhost

Millors alternatives CyberGhost

Resumits de les millors alternatives de CyberGhost

Hem fet unes quantes proves en diverses VPNs per trobar les millors alternatives per CyberGhost, i aquí estan:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish

Per què busqueu CyberGhost alternatives

No hi ha una cosa que sigui una VPN perfecta. Hi ha una VPN bona i fiable que compleixi les vostres expectatives i satisfaci les vostres necessitats o busqueu una alternativa. Hi ha moltes queixes sobre CyberGhost i la majoria tenen a veure amb el servei i la funcionalitat del client. Vegem les raons per les quals condueixen la gent a buscar substituts de CyberGhost. També us recomanem que llegiu les nostres Revisió de CyberGhost per tenir una millor idea del proveïdor de serveis per als quals estem tractant de trobar alternatives.

Atenció al client

Tenir sempre disponible l’assistència al client les 24 hores, és especialment apreciat, especialment pels nous subscriptors. No obstant això, amb CyberGhost, el suport en directe només està disponible en horari de treball (hores de treball de l’Europa de l’Est). Això vol dir que haureu d’esperar una resposta quan realment necessiteu desesperada ajuda i orientació. Els principiants VPN sens dubte gaudiran de la interfície de CyberGhost, però quan es troben amb dificultats, els importaria més que obtenir ajuda que estètica.

No hi ha funcions addicionals

CyberGhost no ofereix cap funció addicional de xifratge que millori la seva seguretat. Aquest servei ja utilitza alguns dels millors protocols de tunelització de proxy disponibles com PPTP, L2TP i OpenVPN, sense oblidar, un xifrat de 256 bits. Tenir funcions de seguretat addicionals probablement comportaria una reducció de les velocitats de velocitat ja mitjanes.

Falta de diversitat de servidors

Tot i que CyberGhost té molts servidors, no tenen diversitat, sobretot a Amèrica, on el trànsit sol ser elevat. També són força estrictes quan es tracta dels servidors americans. A causa de la manca de diversitat del servidor, pot ser difícil trobar una connexió sense filtrar i sense cobrir amb CyberGhost.

Preu

Per descomptat, podeu obtenir CyberGhost per un preu més barat amb subscripcions a llarg termini, però el seu preu de pagament mensual és de 11,99 dòlars. El fet que hi hagi prestadors de serveis més barats allà, fa que CyberGhost sembli tan car.

Millors alternatives de CyberGhost

Les VPN s’han convertit en una necessitat per als usuaris d’Internet al llarg de la seva vida quotidiana. Els permet accedir a una xarxa privada per obtenir una connexió segura fins i tot mentre utilitzen una xarxa pública. Si teniu una VPN instal·lada, no s’han de preocupar dels intents de pirateria, la vigilància ni el robatori de dades. Tot i això, amb tots els grans beneficis que comporta una VPN, n’hi ha molts que no s’entreguen. No totes les VPN són iguals, i no totes les VPN us proporcionen les coses que esteu buscant. Tot i que CyberGhost respon a les seves afirmacions sobre seguretat i privacitat, queda enrere amb les altres funcions. Potser no són raons suficients per buscar una alternativa CyberGhost, però pot ser que no agradi a tothom. Dit això, us presentarem algunes de les millors alternatives VPN per CyberGhost:

ExpressVPN

Si esteu buscant un proveïdor VPN premium amb mesures de seguretat més estrictes i una gamma més gran de servidors, us recomanem que feu una ullada ExpressVPN. Si us registreu a aquest proveïdor de serveis, rebreu ajuda en segons, no dies, i podeu demanar qualsevol cosa mitjançant el servei de xat en directe. ExpressVPN és una mica car a partir de 12,95 dòlars al mes, però val cada cèntim. A diferència de CyberGhost, tenen una gran xarxa de més de 2.000 servidors VPN globals optimitzats per a connexions ràpides. Parlem de la diversitat del servidor També us podeu protegir dels pirates i vigilància amb el xifrat AES de 256 bits d’A ExpressVPN, la protecció contra filtracions DNS / IPv6, l’interruptor de matança i el túnel fraccionat. Assegureu-vos de llegir la nostra Revisió ExpressVPN per a anàlisis en profunditat.

BulletVPN

BulletVPN té un cost de 10,9 dòlars mensuals, més barat que CyberGhost, i ofereix un servei Smart Smart DNS amb la seva subscripció. Segueixen una política de registre zero i són força senzilles al respecte. El seu ús de xifrats de primer nivell ajuda a protegir el trànsit de tercers on estigueu en línia. La majoria dels seus servidors es troben en centres de dades Tier-1, el que significa que tenen connexions d’alta qualitat i proporcionen la velocitat més ràpida possible. Tenen com a objectiu proporcionar serveis de qualitat per garantir que la privacitat dels seus clients es mantingui i la seva experiència en línia funciona correctament. Llegiu el nostre Revisió BulletVPN per obtenir més informació sobre tot el que aquest proveïdor de serveis VPN ofereix.

NordVPN

Ara, aquesta és una VPN que té les seves característiques addicionals i té tot el dret a fer-ho. Per a nivells de privacitat més alts, NordVPN ofereix un xifrat doble, el que significa que les dades es xifren dues vegades. La VPN doble enrutitza el trànsit a través d’almenys dos salts de lluna, cosa que millora la seguretat. La connexió es xifra dins de dues capes de xifratge AES-256-CBC. Ofereixen tipus de servidor especialitzats adaptats a les vostres necessitats. El seu servei d’atenció al client és excel·lent, ja que són molt informats i sensibles. Després de llegir el nostre Revisió NordVPN, us adonareu que és un gran substitut per CyberGhost. A més, és gairebé el mateix preu que CyberGhost, però amb millors funcions de seguretat.

IPVanish

IPVanish ”El seu preu és molt més barat que CyberGhosts a partir de 8,99 $ de subscripció mensual. Aquest proveïdor de serveis no disposa de cap funció de xat en directe ni telèfon per al servei d’atenció al client, cosa que pot no cridar l’atenció dels nouvinguts. Afegeixen servidors contínuament per ampliar l’abast mundial, augmentar les seves opcions de connexió VPN i proporcionar als seus usuaris la millor experiència VPN del sector. No hi ha res a caure sobre aquesta VPN. Cobreix tots els fonaments bàsics i continua sent una opció VPN millor que altres gratuïtes o poc fiables del mercat. Aquí és el nostre Revisió IPVanish, si voleu obtenir més informació sobre els seus serveis.

Alternatives CyberGhost

Es pot dir que CyberGhost és un gran proveïdor de serveis VPN amb moltes funcions. Ofereix plans gratuïts i premium per als clients i un nombre acceptable de servidors que operen a una velocitat relativament bona. La VPN de CyberGhost és molt oberta sobre la seva distribució de dades i la seva política relacionada amb la llei, cosa que la converteix en la decisió adequada per a usuaris conscients de la seguretat. Així doncs, a un preu tan assequible i amb unes funcions tan bones, en CyberGhost podreu trobar la VPN que necessiteu. Tanmateix, si no dubteu a subscriure’s als serveis de CyberGhost, potser voldreu considerar les alternatives que hem esmentat anteriorment. Comparteix la teva selecció a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me