Millors serveis OpenVPN el 2020

És probable que probablement heu sentit que l’OpenVPN s’ofereix com a servei en molts dels anuncis VPN que veieu per Internet. Potser ho heu pensat, intentant esbrinar què significa, però si no, teniu la sort perquè anem a desmitificar el que es tracta abans de recomanar-nos què pensem que són els millors serveis OpenVPN el 2020..


Millors serveis OpenVPN el 2020

Millors serveis OpenVPN el 2020

Què és OpenVPN?

Els proveïdors que ofereixen OpenVPN com a servei bàsicament permeten als seus clients accedir a una aplicació de programari de codi obert que implementa tècniques de xarxa privada virtual (VPN) per crear connexions segures punt a punt o lloc a lloc. Els clients utilitzaran els servidors d’un proveïdor VPN, però encara confien en el xifratge d’OpenVPN.

Millor VPN amb xifratge OpenVPN

Ara que coneixeu una mica el seu funcionament, aquí teniu la nostra revisió detallada dels proveïdors que ofereixen els millors serveis OpenVPN el 2020:

1. ExpressVPN

Com un dels primers serveis VPN a incorporar OpenVPN a la seva llista de funcions, ExpressVPN continua creixent i desenvolupant la seva xarxa de més de 50 servidors a més de 40 països cada any per la gran quantitat de persones que ho intenten primer amb la seva garantia de devolució de 30 dies, només per inscriure’s com a subscriptors anuals. Parlant dels quals, ofereixen 3 plans de pagament; el paquet mensual val 12,95 dòlars, el paquet de 6 mesos per 9,99 dòlars i el pla anual de 8,32 dòlars.

Si ets completament nou a OpenVPN, ExpressVPN és un servei que gaudiràs ja que ho han simplificat tot de manera que el nivell de configuració que hauràs de fer es redueixi al mínim. Sense cap manteniment de registres i una política de privadesa fiable, ExpressVPN garanteix que la vostra seguretat en línia és inqüestionable.

2. IPVanish

Un altre proveïdor que no fa massa mal amb OpenVPN és IPVanish. Amb més de 180 servidors, qualsevol persona que desitgi utilitzar OpenVPN a la seva xarxa tingui accés a llocs web des de qualsevol lloc del món. El seu preu també és considerablement just, amb 7,50 dòlars per un mes, 20,24 dòlars cada 6 mesos i 58,49 dòlars per cada 12 mesos..

A banda d’OpenVPN, IPVanish també admet altres protocols com L2TP i PPTP. Els usuaris també podran beneficiar-se del seu tallafoc NAT que ve de manera predeterminada en tots els seus paquets oferts.

3. BulletVPN

Tot i que no és tan conegut com altres serveis VPN d’aquesta llista, BulletVPN fa una feina excel·lent a l’hora d’evitar els límits artificials en línia. El nouvingut és un dels pocs VPN que coneixem que té una aplicació VPN compatible amb FireStick. No només això, tenen ubicació del servidor VPN a tot el món, inclosos els EUA, Regne Unit, Canadà i fins i tot Rússia. Una garantia de devolució de 30 dies significa que podeu provar el seu servei sense risc. Per tot plegat, BulletVPN segueixen el seu nom; Servidors VPN ràpids de bala i atenció al client. De manera similar a ExpressVPN, BulletVPN ofereix un servei de proxy Smart DNS gratuït que podeu utilitzar en dispositius que no siguin compatibles amb VPN.

4. HideMyAss

Començar a la 4a posició de la nostra llista HideMyAss, un dels altres pocs serveis VPN que ofereix un suport immens per als usuaris que desitgen confiar en OpenVPN. Tots els seus 841 servidors admeten el protocol OpenVPN, convertint-los en un dels pocs proveïdors més fiables quan tracten aquest servei. També tenen un munt d’altres protocols que admeten com SSTP, PPTP i L2TP / IPSec. Podeu accedir a tots aquests des de 11,52 dòlars, 6,55 dòlars o 8,33 dòlars al mes.

La majoria de subscriptors de HideMyAss que han plantejat un problema és la lenta taxa de resposta del seu equip d’atenció al client sempre que tingueu un problema. El servei no té cap servei de xat en viu i triguen massa a respondre per correu electrònic.

Ofereixen un servei de garantia de devolució de 30 dies, de manera que podeu provar-los durant un mes abans d’instal·lar-vos com a proveïdor preferit..

Configuració d’OpenVPN

Un cop decidiu el proveïdor en què confiarà per al vostre servei OpenVPN, la realització de tota la configuració no us hauria de deixar de banda. La configuració normalment es configura prèviament i, per tant, us queda que escolliu si voleu tenir o no el servei actiu. Per a aquells que voldrien aprofundir en el funcionament del gran valor, hi ha molts tutorials “Què és OpenVPN” que us han de guiar sobre com fer-ho..

Avantatges & Desavantatges de l’OpenVPN

Un bon nombre de llocs web han avançat per suggerir i fins i tot donar raons per les quals els abonats a VPN no haurien de seguir endavant per utilitzar OpenVPN, citant els inconvenients que després hem trobat es poden ordenar fàcilment, modificant alguns dels paràmetres de configuració. Els que no poden tenir més a veure amb l’elecció d’ISP, ni tan sols amb la qualitat del maquinari en ús.

La majoria dels usuaris gaudeixen d’OpenVPN perquè els permet personalitzar la seva configuració de manera que altres protocols com PPTP i L2TP no poden. Per tant, requereix una mica d’experiència tècnica, però no és res que un novell no pugui gestionar mitjançant l’orientació d’un representant d’atenció al client qualificat..

L’OpenVPN realment no ve amb una interfície d’usuari, però tan aviat com s’hi acostumeu, tindreu encara més coneixement de com podeu confiar-hi per obtenir coses més avançades, com ara l’accés remot..

Conclusió sobre els millors serveis OpenVPN el 2020

Per als nombrosos clients que busquen una aplicació VPN de codi obert fiable, no hi ha cap altra solució que es pugui adreçar a l’OpenVPN. El protocol VPN és el més preferit, i la qualitat del servei que experimenteu depèn en gran mesura del tipus de proveïdor VPN amb què escolliu la vostra sessió. Habitualment, un proveïdor amb una xarxa de servidors extensiva, un equip d’atenció al client fiable i un mecanisme de preus raonable hauria de ser suficient per garantir un bon servei. Un proveïdor com ExpressVPN comprova les caselles de tots tres requisits i té una garantia de diners de 30 dies perquè qualsevol persona escèptica sobre el seu servei es vegi per si mateixa..

Si proveu algun dels serveis que hem esmentat anteriorment, no dubteu a deixar cap comentari o dos a la secció següent; estarem encantats de saber i respondre-li.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map