Millors VPNs per Swisscom TV

Swisscom és una empresa de telecomunicacions de primer nivell amb seu a Suïssa que atén les necessitats mòbils, de banda ampla i d’entreteniment de la gent. Però amb el servei només disponible a Suïssa, no molts esperen perdre els seus programes preferits a l’estranger. Amb la preocupació que sent la majoria dels seus subscriptors, es desprèn que haurien de ser informats de la millor manera de transmetre des de Swisscom TV a l’estranger.

Millors VPNs per Swisscom TV

Millors VPNs per Swisscom TV

Millors VPNs per Swisscom TV – Resum

No dubteu a veure la descripció general següent si no us ve de gust passar tot l’article.

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. Taula de surf
  5. IPVanish 

Com desbloquejar Swisscom TV fora de Suïssa mitjançant una VPN

La manera més efectiva de subscriure’s pot aprofitar al màxim la seva subscripció mentre es troben fora de Suïssa mitjançant l’ús d’una xarxa privada virtual. Com el nom podria suggerir, una VPN consta d’una col·lecció de servidors que operen junts per tal d’atorgar privadesa i anonimat completes a tots els que enllacen la seva connexió a Internet a través d’ells. En fer-ho, cap ISP pot identificar la ubicació exacta dels subscriptors. Ni tan sols podran escriure les seves activitats en línia. Quan un espectador de televisió Swisscom utilitzi un servei VPN per connectar-se a un servidor amb seu a Suïssa, tindrà accés a qualsevol cosa disponible a Suïssa. 

L’accés a VPN TV i altres serveis no és l’únic que serveix per a una VPN. El servei també ajuda a mantenir les vostres dades segures, especialment quan feu ús de la WiFi pública quan accedeix a Internet. D’aquesta manera, us protegeu dels ciberdelinqüents que puguin utilitzar l’accés compartit per piratejar el vostre dispositiu. Una VPN també garanteix que obtindreu una confiança completa en accedir a llocs delicats. Inclou el vostre compte bancari en línia i el número de la targeta de crèdit.

Desbloqueu Swisscom TV mitjançant una VPN: passos

Seguiu els passos següents per desbloquejar i reproduir Swisscom TV fora de Suïssa:

  1. Primerament, registreu-vos amb un proveïdor de serveis VPN.
  2. Baixeu i instal·leu l’aplicació VPN al vostre dispositiu de streaming.
  3. Inicieu l’aplicació VPN i inicieu la sessió mitjançant el vostre compte VPN.
  4. Ara, connecteu-vos a qualsevol Adreça IP suïssa.
  5. Accediu i transmeteu-vos a Swisscom a qualsevol lloc del món.

Millors VPNs per Swisscom TV

 Per garantir que els usuaris utilitzin proveïdors fiables, hem creat una llista de serveis amb els que poden comptar. Aquí teniu la nostra llista de les millors VPN per a Swisscom TV.

ExpressVPN

ExpressVPN ocupa el millor lloc per obtenir el servei més fiable al qual poden recórrer els usuaris. El principal proveïdor d’estants es troba a les Illes Verges Britàniques. La companyia compta amb 2000 servidors repartits pel món. Els proveïdors de serveis xifren AES de 256 bits als seus usuaris, però en lloc de protocols VPN com SSTP, PPTP i L2TP / IPSec, el proveïdor encoratja els usuaris a confiar en OpenVPN. ExpressVPN permet fins a 3 connexions simultànies, permetent utilitzar encara més dispositius de més de 200.000 IP.

El servei manté una estricta política de registre zero que permet als subscriptors que les seves dades sempre es mantinguin en mans segures. El proveïdor també ofereix un túnel fraccionat com una característica única, que permet als usuaris decidir quines parts del seu trànsit poden xifrar i quines parts no poden. ExpressVPN manté un equip fort de representants en atenció al client que estan sempre disponibles les 24 hores del dia. Els clients poden arribar a l’equip d’assistència mitjançant xats en directe, correus electrònics i xarxes socials. Per veure com s’adapta el servei per oferir una experiència de transmissió fluida, feu una ullada a la nostra revisió ExpressVPN.

NordVPN

Els de NordVPN l’oferta de funcions és més que suficient per mantenir els usuaris ben protegits. El proveïdor està basat a les Illes Panamà i té el control de més de 4.000 servidors. NordVPN permet connectar fins a 6 dispositius múltiples als seus usuaris. Aquest nombre fins i tot es pot augmentar un cop el client de NordVPN es descarregui directament al seu encaminador. El proveïdor assegura als seus usuaris mitjançant un xifrat AES de 256 bits, però també aplica la seva doble funció VPN, que a continuació, encarrega el trànsit de l’usuari a través de dos servidors en lloc d’un, duplicant així el nivell de protecció..

NordVPN també ofereix un programari com CyberSec, que permet allotjar programari maliciós i anuncis al costat de SmartPlay, que permet accedir a contingut geo-restringit. NordVPN també ofereix IP dedicats a escollir, juntament amb un interruptor automàtic d’Internet Kill, així com la protecció de filtracions DNS. Aprofiteu una mica més la nostra revisió NordVPN per veure què més el proveïdor pot fer per vosaltres.

BulletVPN

BulletVPN és una empresa amb seu a Estònia que ofereix serveis VPN a través d’una xarxa relativament petita de servidors. És una mica més car que altres VPN del mercat, però, amb la qualitat dels serveis que ofereix, el preu és més sentit. BulletVPN és una opció ideal per a streamers o torrenters pesats. Aquest proveïdor és transparent i ofereix una gran privacitat i funcions de seguretat.

Els principiants no tindran cap dificultat en fer servir aquesta aplicació VPN. Aquells que vulguin mantenir la seva privadesa a través d’internet poden utilitzar aquesta VPN. BulletVPN gestiona 52 servidors en més de 30 països. No són tants com altres VPN, però aconsegueixen la feina. BulletVPN ofereix una garantia de reembossament de 30 dies, cosa que significa que no teniu res a perdre amb aquest proveïdor. Més informació sobre la ressenya de BulletVPN aquí.

Taula de surf

Taula de surf és una VPN segura i premiada que xifra les dades en línia per ajudar-vos a romandre en privat & protegit cada dia. Aquest proveïdor ha guanyat molt de soroll al mercat VPN gràcies a les seves característiques destacables. La seguretat, la velocitat i la privadesa són les principals característiques de les quals es presta aquest proveïdor. De fet, una de les coses més destacables de Surfshark és la seva seguretat.

L’empresa ofereix protocols de tunelització segurs com IKEv2 i OpenVPN i un casc ben tancat. Amb Surfshark, l’anonimat en línia està garantit. Aquest proveïdor opera més de 500 servidors de 50 països i ofereix una amplada de banda torrent il·limitada. Tot i que aquest proveïdor té problemes amb la velocitat, l’empresa treballa en solucionar-los. Llegiu més sobre Surfshark en aquesta revisió.

IPVanish

IPVanish faria una excel·lent VPN per a Swisscom TV. El servei és un proveïdor formidable que és més que capaç de mantenir els seus usuaris ben protegits en línia. Els usuaris aconsegueixen navegar lliurement sense fer mal a la seva velocitat. IPVanish afirma tenir més de 1500 servidors distribuïts arreu del món. Aquests servidors ofereixen més de 40.000 IP per triar els seus clients. El fet que el servidor pertanyi completament a l’empresa significa que no hi hauria cap interferència de tercers.

IPVanish és excel·lent, especialment per als usuaris que solen dedicar-se una bona part del seu temps a torrents. El proveïdor permet la connexió il·limitada entre peer a peer i una connectivitat anònima. IPVanish també ofereix encriptació AES de 256 bits i admet fins a 10 dispositius simultanis amb una sola subscripció. IPVanish també és molt preferit pels jugadors i streaming en línia per la velocitat constant dels seus servidors. Consulteu la nostra revisió d’IPVanish per veure què més té el proveïdor a la botiga.

Sobre Swisscom TV

Com a empresa que disposa de dades fiables sobre la manera de comunicar-se i d’utilitzar els seus usuaris a Internet, ens ha semblat convenient introduir un servei que els permeti consumir contingut de vídeo durant qualsevol moment. Això es deu al fet que la transmissió de vídeo va ser una de les activitats més practicades en què els seus clients realitzarien mentre es connectessin. Aquesta conclusió va impulsar el llançament de Swisscom TV. Swisscom TV és essencialment un servei de televisió d’Internet que permet als usuaris accedir a una gran varietat de canals, dictada pel paquet de subscripció que escolliu. Hi ha tres d’aquests. Es tracta de Swisscom TV L, M i S. Els tres paquets es distingeixen pel nombre de canals que han d’oferir cadascun. L té 300 canals amb més de 160 en alta definició, M ofereix al voltant de 270 canals amb uns 120 en HD, mentre que S té 100 canals amb més de 60 en HD.

No importa quin paquet us subscrigueu, sempre hi ha una àmplia gamma de canals que poden triar novetats, històries de crims o espectacles de ciència-ficció. El contingut també es manté actualitzat i actualitzat regularment. El servei també ofereix diverses funcions addicionals perquè la vostra experiència sigui emocionant. Els usuaris de Swisscom TV tenen l’opció d’enregistrar fins a 2400 hores dels seus programes favorits, cosa que fa que es mostrin fora de línia per veure’ls fora de línia El servei també ofereix una qualitat de visualització d’alta definició 4K Ultra, però només funcionarà si la vostra connexió WiFi s’ajusta. La ràdio digital també s’inclou amb el paquet, amb els usuaris que tenen la possibilitat de sintonitzar més de 200 estacions de ràdio. Swisscom TV també admet la visualització simultània, ja que es pot accedir fins al servei de fins a 5 televisors amb una única subscripció.

 Millors VPNs per Swisscom TV – Conclusió 

Amb Swisscom TV entre els serveis de streaming més populars de Suïssa, pot ser molt difícil que els usuaris es quedin sense transmetre el contingut mentre estiguin a l’estranger. Tanmateix, la subscripció a una VPN és molt més senzilla. Per veure quins dels tres proveïdors que hem discutit s’adapten millor a les vostres necessitats, feu una ullada a cadascuna de les revisions individuals. Això us ajudarà a prendre una decisió informada.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me