Revisió NordVPN: el millor servei de VPN el 2020?

NordVPN és una VPN basada en Panamà que sovint es denota per la seva seguretat avançada, la llibertat d’internet i la privadesa completa. NordVPN és un servei premium que s’envia amb una tona de funcions superiors, que el converteixen en una VPN completa. La VPN funciona excel·lentment amb Netflix US, així com altres principals punts de venda en streaming.


A més, el 2017, NordVPN va fer públic que ara treballa a la Xina, crèdit a la seva característica d’ofuscació tecnològica. Evidentment, la VPN promet una “internet sense fronteres”. A més, NordVPN ha afegit recentment un nou paquet de subscripcions que no només és assequible, sinó que té una durada de fins a tres anys.

NordVPN Review: el millor servei de VPN el 2020?

NordVPN Review: el millor servei de VPN el 2020?

NordVPN és un dels proveïdors VPN més populars del 2020. En aquesta revisió, vaig a fer una ullada a les diferents funcions que ofereix NordVPN. També compararé el servei VPN amb altres VPN conegudes com ara ExpressVPN, IPVanish, HMA, PIA, i VyprVPN. La comparació es basa en preu, assistència, política de reembossament, ubicacions del servidor, privadesa i seguretat. Mirem NordVPN revisió 2020.

Estadístiques ràpides

Garantia de devolució30 dies
Es permeten connexions concurrents6 dispositius
Serveis de streaming compatiblesNetflix EUA, BBC iPlayer, Hulu, HBO, Amazon Prime i molt més
Sense política de registres
XifratXifrat SHA DHE-RSA-AES-256
Característiques especialsVPN doble, ceba sobre VPN, tecnologia d’ofuscació, Kill Switch, tecnologia SmartPlay, CyberSec, DNS Leak Resolver,
Atenció al clientSuport en directe 24/7
Ubicacions del servidor61+ països
Nombre de servidors5400 servidors més
Interruptors de servidorIl·limitat
Dispositius compatiblesWindows, Linux, Mac, iOS, iPhone, iPad, iPod, Android, Apple TV, encaminadors, Fire TV, Smart TV, consoles de jocs
Jurisdicció legal de VPNPanamà

Ens va costar dies compilar aquesta revisió de NordVPN i continuem actualitzant-la ja que el servei continua fent canvis cada despertar. En aquesta revisió, hem intentat mirar totes les funcions que es veuen amb la VPN, posar en relleu les àrees que creiem que es poden millorar, tot i precisar per què val la pena provar NordVPN.

Preu i pagament de NordVPN

Preu

NordVPN té quatre plans per triar. Igual que totes les VPN més valorades, els seus plans ofereixen les mateixes funcions, però difereixen en el període de subscripció.

Pagament i preus NordVPN

Pagament i preus NordVPN

Hem revisat tots els plans de preus, i aquí teniu el que comporten:

 • N’hi ha el pla mensual que és el més car i va per 11,95 dòlars al mes.
 • Acostar-se és el pla anual que es comercialitza a 6,99 dòlars al mes, però ho seràs facturava 83,88 dòlars cada any. Només val la pena, si necessiteu el servei durant un any.
 • El seu pla a 2 anys ven a 3,99 dòlars cada mes i facturat a 95,75 dòlars cada 24 mesos. Solia ser el millor pla, però podeu esperar el pla recentment introduït.

Finalment, el pla de 3 anys que s’ha afegit recentment. Actualment, és el pla més barat 2,99 dòlars al mes i és facturats en 107,55 dòlars cada 3 anys. A més, recomanem molt aquest pla.

Veredicte: En termes de preus, NordVPN és molt més barat que altres proveïdors VPN més importants, sobretot a llarg termini.

Mètodes de Pagament

Formes de pagament NordVPN

Formes de pagament NordVPN

Amb la majoria de VPN més importants que actualment tenen mètodes de pagament limitats, NordVPN es dirigeix ​​amb els seus diversos mètodes de pagament. És probable que NordVPN tingui es va associar amb Norton Security per acceptar de forma segura totes les opcions de pagament, incloses les principals targetes de crèdit, AliPay, UnionPay, Crypto Monedes i moltes altres coses més. En particular, la VPN ja no accepta PayPal com a pagament i, després de consultar amb el seu excel·lent suport tècnic, aquí teniu el que Deacon [l’agent en aquell moment] havia de dir:

“Malauradament, ja no acceptem els pagaments amb PayPal. La decisió de suspendre l’assistència de PayPal es va prendre per tenir un control complet sobre l’experiència de compra dels nostres clients i mitigar el risc de seguretat. Ara podrem proporcionar un sistema de pagament unificat i independent, gestionar totes les dades del client i subscripcions recurrents per nosaltres mateixos, en lloc de conduir-les al tercer. Sentim si això us ha causat inconvenients. “

Destacable, ens ha impressionat molt la seva opció de pagament de criptomonedes. Podeu pagar el vostre pla mitjançant les diferents cripto-monedes mantenint la vostra privadesa en línia. No cal que introduïu informació personal.

Política de devolució

Garantia de devolució de diners NordVPN

Garantia de devolució de diners NordVPN

Els de NordVPN Garantia de devolució de 30 dies sens dubte un important punt de venda. Això vol dir que teniu 30 dies sencers per provar la VPN i, si en aquest període, teniu algun problema que no es pot resoldre, sempre podeu demanar un reembossament. Gràcies a aquesta garantia de devolució, tu pots gaudeix del judici de la VPN sense arriscar-te ni un cèntim.

Nota: Després d’una llarga discussió amb l’agent d’assistència de pagaments de NordVPN, vam saber que la política de reemborsament de 30 dies no s’aplica si adquireix el pla de VPN a través de l’App Store o Google Play Store. Això vol dir que haureu de demanar un reemborsament a les botigues manualment.

Ubicacions del servidor NordVPN

NordVPN disposa d’una àmplia xarxa de servidors i ubicacions, la majoria de grans VPN del sector. La VPN té més de 5413 servidors ben distribuïts entre més de 61 països del món. A més, preveiem que la distribució del servidor per aquesta VPN només augmentarà.

Hem compilat una llista de la distribució del servidor per aquesta VPN:

 • 61 servidors a Àfrica, Orient Mitjà i Índia
 • 513 servidors a la regió de l’Àsia Pacífic
 • Un rècord 2309 servidors tant als continents d’Amèrica del Nord com del Sud
 • I una merda 2571 servidors al conjunt d’Europa.

Sobretot, tots els servidors NordVPN admeten adreces IP compartides i estàtiques. A més, mentre que en el passat NordVPN no havia identificat les regions del servidor específiques, ara indiquen les regions on es troben els servidors.

Servidors especials

NordVPN té una característica impressionant que ofereix diversos servidors dedicats en funció de la tasca que voleu realitzar. Aquests són els servidors especials:

 • Anti DDoS: Aquests servidors tenen un sistema d’estabilitat millorat que ofereix connexió ininterrompuda
 • Servidors IP dedicats: Aquests servidors només estan disponibles per als usuaris amb adreces IP dedicades
 • Servidors VPN dobles: Aquests servidors ofereixen un xifrat doble. És a dir, el trànsit en línia es fa passar per dos servidors, per tant és de doble seguretat.
 • Servidors P2P: Aquests servidors estan optimitzats per torrentar i compartir arxius segurs.
 • Ceba sobre VPN: Aquest tipus de servidors primer reorienten el trànsit a través de la VPN abans de passar-lo a la xarxa Tor, garantint un anonimat afegit.
 • Servidors ofuscats: Es tracta de servidors dedicats als usuaris de països molt censurats. Els servidors funcionen dissimulant que el trànsit VPN aparegui com a trànsit HTTPS regular per evitar restriccions.

Funcions del NordVPN

Si busqueu un proveïdor de serveis VPN que ofereixi als usuaris funcions que no estan disponibles amb altres persones, NordVPN val la pena consultar-les.

Tecnologia SmartPlay

SmartPlay és un DNS intel·ligent especial per a NordVPN que sovint s’activa automàticament quan s’executa una aplicació de client, que permet accedir a llocs web bloquejats i contingut censurat. La tecnologia SmartPlay de la VPN permet combinar els nombrosos avantatges d’una VPN, velocitats super ràpides i una estabilitat impressionant d’un Smart DNS. Per no parlar, la funció és fàcil d’utilitzar. A més, el fet que la funcionalitat estigui integrada inicialment a la base del servidor VPN significa que no cal que actualitzeu o activeu manualment.

DoubleVPN

Double VPN és una característica de seguretat exclusiva de NordVPN que garanteix una doble capa de seguretat. Normalment, sempre que us connecteu a una VPN, el trànsit es redirecciona a un servidor VPN per a xifrar-lo abans que sigui excitant a Internet. Tanmateix, amb una doble VPN, el trànsit primer s’uneix a un primer servidor VPN, després es reorientarà a un segon servidor VPN abans d’arribar a la destinació final. La funció garanteix el doble xifrat.

Tanmateix, heu de saber que, amb la doble VPN, es redueixen velocitats reduïdes. A més, aquesta característica no està disponible a tots els servidors NordVPN, però està disponible en una llista limitada de combinacions de doble salt com Canadà-Estats Units, Països Baixos-Rússia, Suècia-Països Baixos, França-Regne Unit, Països Baixos i Regne Unit i Hong Kong. Taiwan. En particular, la funció resulta útil per als usuaris dels països densament censurats i les zones en què s’aplica l’estricta regulació cibernètica.

CyberSec

CyberSec és una característica NordVPN que bloqueja automàticament els llocs sospitosos per garantir que la vostra connexió no és vulnerable als ciberatacs. La funció també us protegeix de no patir atacs DDoS, mantenint-vos fora del control de la botnet. A més, CyberSec actua com a bloquejador d’anuncis impedint aparicions emergents no desitjades, contingut de reproducció automàtica i altres anuncis molestos en diversos llocs web.

Switch Switch

NordVPN també té un commutador Kill disponible a les seves aplicacions de client. La funció funciona desconnectant el dispositiu d’Internet cada vegada que cau la vostra connexió VPN. Un interruptor Kill resulta útil quan voleu deixar el dispositiu sense vigilància i no voldreu arriscar-vos a exposar-vos. A més, la funció també us serà beneficiosa quan jugueu entre servidors VPN.

Tot i que la funció Kill Switch és habitual entre les VPN, NordVPN ha aconseguit un nivell superior. La VPN us permet matar Internet per aplicacions i servidors particulars del vostre dispositiu.

Resolver filtracions DNS

Una fuga DNS pot ser fatal si teniu la privadesa en línia total connectada a una VPN. Si es produís una fuga, vol dir que el vostre DNS enviarà dades no xifrades al vostre ISP o a qualsevol altre indisposat que us faci vulnerables. Per solucionar el problema, NordVPN té una funcionalitat especial de filtració de filtració DNS integrada a les seves aplicacions de client. La funció garanteix que no es filtren dades accidentals a través del DNS. I si bé els usuaris podrien presentar una queixa per la infecció de la funció, NordVPN semblava haver resolt el problema, tenint en compte que vam obtenir zero fuites de DNS en la nostra prova.

Ceba sobre VPN

Onion over VPN és una característica que us permet connectar-vos a Tor – un encaminador onion – mitjançant un servidor NordVPN. La funció permet connectar-se a la xarxa Tor sense haver de descarregar necessàriament el Navegador Onion. Per tant, per accedir al navegador Onion. En primer lloc, heu de connectar-vos a un servidor Tor dins de la xarxa NordVPN.

Tanmateix, tingueu en compte que aquesta funció redueix les velocitats de connexió. Per tant, Onion a través de VPN només és útil si voleu accedir a llocs web bloquejats i contingut censurat.

Privacitat i seguretat

Privacitat i seguretat

Privacitat i seguretat

Seguretat

NordVPN es troba entre les VPN que utilitzen la que es considera la millor infraestructura de seguretat per a una VPN de la seva capacitat. La VPN utilitza la moda Xifrat SHA DHE-RSA AES-256 combinació a la seva Protocol OpenVPN. Això implica que NordVPN utilitza el programa Xifrat RSA-2048 i la Protocol d’autenticació HMAC SHA2-384 per garantir la integritat. A més, la VPN utilitza la famosa Intercanvi de claus de 3072 bits Diffie Hellman (DHE) – perfecte per Perfecte secret secret endavant.

Per millorar la vostra seguretat, NordVPN ofereix ofertes limitades tecnologia de doble salt, que permet de xifrat doble de les vostres dades.

Privacitat

NordVPN té jurisdicció legal a Panamà: una ubicació més adequada per a una VPN. D’altra banda, el govern de Panamà sempre defensa la ciberseguretat i la llibertat en línia. Això significa que les autoritats de Panamà estan en contra de la recollida de dades dels usuaris, per tant, molt partidaris de les VPN. El país també està fora de l’abast de la NSA, el GCHQ i altres agències de vigilància global. Tots aquests aspectes afavoreixen el funcionament perfecte de NordVPN en la seva intenció d’observar una política estricta sense registres.

Rendiment i velocitat de NordVPN

Vam quedar impressionats amb els nivells de rendiment NordVPN. A banda de problemes poc importants amb el client de Windows en iniciar-lo, no hem experimentat problemes remarcables.

Speedtest

En comparació amb altres VPN més importants, la velocitat de NordVPN és curta, però amb una bona raó. Les velocitats reduïdes se solen atribuir a les impressionants capes de seguretat que ofereix la VPN. Tot i això, vam haver de realitzar diverses proves de velocitat per conèixer amb exactitud la variació de les velocitats en diversos servidors. Per proporcionar-nos un punt de referència, la nostra primera prova de velocitat es va fer sense connexió VPN. Aquí teniu una captura de pantalla dels resultats que obtenim:

Prova de velocitat NordVPN

Ara ens hem connectat a un servidor que no estava molt lluny de la nostra ubicació real, i la imatge següent mostra els resultats que vam registrar:

Prova de velocitat NordVPN

A continuació, ens vam connectar mitjançant la funció de doble salt. I, tot i que preveiem velocitats reduïdes, els resultats van ser millors:

Prova de velocitat 4 de NordVPN

Finalment, vam connectar-nos a Tor mitjançant servidors VPN, que preveiem oferir les velocitats més lentes; tot i així, les velocitats que vam registrar no eren més que impressionants.

Prova de velocitat 3 de NordVPN

Tingueu en compte que sempre agafem els nostres resultats amb un gra de sal, no és hora d’anotar el NordVPN. En excés, la VPN encara ofereix una amplada de banda il·limitada. Per tant, les acceleracions de velocitat no són un tema atribuït a aquesta VPN. Tot i això, NordVPN no ofereix un túnel dividit que us pot permetre utilitzar la VPN amb altres eines de seguretat.

Facilitat d’ús

El lloc web de NordVPN és dinàmic i continuen afegint contingut nou al lloc. Fes una ullada ràpida al lloc i experimentaràs la sensació de primera qualitat que hi surt. El lloc web sempre fa publicitat del que és probablement el millor paquet de subscripcions del dia, i sempre es troba en un comptador de temps. Per començar, heu d’accedir a la secció ‘El meu compte’ pàgina del menú superior. Tot el procés de registre i compra d’un pla té menys de cinc minuts.

Aplicacions de clients de NordVPN

Client d’escriptori

El client d’escriptori de NordVPN ofereix una experiència d’usuari senzilla i senzilla. A més, tenint en compte la gran quantitat de funcions que ofereix l’aplicació client, això és molt impressionant.

Prova de velocitat 3 de NordVPN
Feu clic a la “Connexió ràpida” el botó us connecta automàticament al el millor servidor depenent de la ubicació real. La connexió a un servidor hauria de trigar entre 15 a 20 segons.

Client NordVPN 2

Si no ho preferiu Connexió ràpida i sempre podeu optar per connectar-vos manualment. Per aconseguir-ho, feu clic a Servidors pàgina i desplaceu-vos cap avall per veure la llista completa de les ubicacions del servidor disponibles.

Client de NordVPN 3També podeu accedir a la pàgina de configuració on podeu jugar amb les funcions disponibles per adaptar-vos a la vostra connexió. La versió d’escriptori us ofereix diverses opcions de personalització en funció del que busqueu.

Client NordVPN 5

Client mòbil

El client mòbil té un disseny similar i principalment les mateixes funcions que els seus homòlegs d’escriptori. El seu funcionament és senzill com a aplicació del client d’escriptori.

Compatibilitat

Compatibilitat amb diverses plataformes

Compatibilitat NordVPN

NordVPN se situa entre les millors VPN quan es tracta de la seva compatibilitat amb diverses plataformes i dispositius. Entre algunes de les plataformes comunes compatibles, destaquen Windows, Android, macOS, iOS, Linux, ChromeOS, DD-WRT i molt més. Les extensions de navegador compatibles inclouen Chrome i FireFox. NordVPN també admet dispositius com ara Raspberry Pi, consoles de jocs, televisors intel·ligents, dispositius Apple, encaminadors i molt més.

Per ajudar-vos a connectar el màxim nombre de dispositius possible al vostre compte, NordVPN ara permet fins a 6 connexions simultànies.

Compatibilitat NordVPN a la Xina

Sens dubte, la Xina és un país difícil per utilitzar una VPN, i això és cert perquè la majoria de les VPN no funcionen al país. La Xina té un llegendari “Gran tallafoc” que bloqueja qualsevol trànsit d’OpenVPN, fent que la majoria de VPN siguin inútils.

Tot i això, NordVPN ha trobat d’alguna manera una manera de rondar el gran tallafoc. La VPN ha introduït recentment servidors ofuscats per al client de Windows. Els servidors ofuscats tenen una tecnologia integrada en mode furtiu juntament amb una tecnologia d’ofuscació, que funciona emmascarant el trànsit d’OpenVPN per aparèixer com a trànsit normal HTTPS, per tant, superar els tallafocs..

Netflix EUA

Ens va agradar molt saber que NordVPN va desbloquejar Netflix US sense problemes destacats. Podeu utilitzar la VPN per accedir a l’àmplia biblioteca de contingut que ofereix Netflix dels EUA que d’altra manera no està disponible a la biblioteca Netflix per a la resta del món. A més, el contingut també està disponible en qualitat Ultra-HD. Impressionant, no?

BBC iPlayer, Hulu i molts més

De la mateixa manera, NordVPN utilitza la seva característica SmartPlay DNS per reproduir streaming de BBC iPlayer, Hulu, HBO i altres serveis de streaming importants. Tot i així, tingueu en compte que potser haureu de contactar amb el servei d’atenció al client de la VPN per conèixer els millors servidors de streaming per accedir al contingut d’aquests punts de venda..

Atenció al client

NordVPN compta amb un sistema d’atenció al client excel·lent les 24 hores. En particular, es va quedar impressionat amb el seu servei de xat en viu 24 hores / 24, que té un ésser humà real a l’altre extrem. En la nostra revisió, vam conversar amb un agent ràpid, educat i ens va donar una resposta detallada a totes les preguntes que li vam fer..

Xat en viu de NordVPN

Si no voleu utilitzar l’eina de xat en directe, sempre podeu provar el seu sistema de ticketing. Encara millor, podeu triar per utilitzar les guies categoritzades de la VPN en funció del problema que necessiteu assistència. Algunes de les seves principals categories de suport inclouen facturació, connectivitat, informació general o iniciació. També hi ha una secció de preguntes freqüents, guies de resolució de problemes i un panell de cerca on podeu cercar pràcticament qualsevol cosa sobre la VPN.

Secció de preguntes freqüents de NordVPN

Prova gratuïta NordVPN

De moment, no hi ha cap manera de beneficiar-se d’una prova de NordVPN gratuïta. Hi va haver un moment en què aquest servei VPN popular oferia una prova gratuïta de 7 dies. Tanmateix, degut al fet que els usuaris en maltractarien, el judici gratuït ja no és una opció. Però es pot beneficiar de la seva garantia de devolució de 30 dies.

Linia inferior

Pros

 • Política completa sense registres
 • Atenció al client les 24 hores del dia
 • Fins a 6 connexions actuals
 • 5400 servidors més
 • Interruptor personalitzable
 • VPN doble
 • Tècnica d’ofuscació
 • Funciona a la Xina
 • Desbloqueja Netflix EUA
 • Excel·lents velocitats
 • Xifratge tot en un
 • Garantia de devolució de 30 dies

Contres

 • Res destacable

Conclusió

El que ofereix NordVPN és un servei premium ple de funcions que està dissenyat principalment per a una experiència en línia excel·lent, alhora que us manté privat i segur. La VPN està al dia amb la seva excel·lent combinació de funcions i funcionalitats. NordVPN té la seu a Panamà, que és un gran avantatge per a la seva cerca de mantenir zero registres. D’altra banda, la VPN també és estable, fiable i funciona bé amb Netflix US, així com amb altres grans botigues de reproducció.

Totes aquestes funcions són suficients per permetre’t experimentar tot el potencial d’internet. A més, NordVPN té els plans de subscripció més barats del sector VPN, juntament amb una impressionant garantia de devolució de 30 dies.

En resum, NordVPN pica moltes caixes, encara que no totes. Independentment de si busqueu un servei VPN a un preu raonable que anul·la les restriccions regionals en canals de streaming com Netflix americà o simplement vol protegir la vostra privacitat i seguretat en línia Al mateix temps, aquest proveïdor VPN particular us ha cobert. Si busqueu una VPN a llarg termini, us recomanem que utilitzeu NordVPN. Si creieu que aquest servei VPN no compleix totes les vostres necessitats, sempre podeu consultar les nostres alternatives més recomanades NordVPN..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map