Servidor VPN del Regne Unit

La recerca de la ciutadania del Regne Unit és real. Molta gent de tot el món, des dels expatriats fins als viatgers, està interessada a connectar-se a un servidor VPN del Regne Unit per semblar com si fossin un local / resident britànic en línia. La necessitat d’un servidor VPN del Regne Unit continua augmentant amb l’augment de geo-restriccions i censures també.

Servidor VPN del Regne Unit

Servidor VPN del Regne Unit

Servidor VPN del Regne Unit

Aquí teniu una breu descripció d’alguns proveïdors VPN fiables i de confiança amb servidors del Regne Unit:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Taula de surf
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Per què necessiteu un servidor VPN del Regne Unit?

Molts expatriats del Regne Unit que viuen a l’estranger estan interessats en recuperar l’accés al contingut des de casa seva, que està georestringit per problemes de copyright. Els usuaris internacionals, d’altra banda, poden estar interessats a aprendre l’autèntic idioma anglès a través de llocs web i serveis basats al Regne Unit, als quals no poden accedir sense estar al Regne Unit. No és l’únic motiu pel qual els usuaris d’internet estan després d’un servidor del Regne Unit. L’entreteniment té un paper fonamental en què els usuaris en línia volen connectar-se a un servidor VPN del Regne Unit.

Poder accedir a la BBC iPlayer o al catàleg britànic Netflix és una cosa que ningú de nosaltres va pensar que era possible abans que aparegués una VPN i la seva gran xarxa de servidors del Regne Unit. Amb un proveïdor de serveis VPN, podeu canviar i modificar la vostra ubicació des del Regne Unit. D’aquesta manera, sereu tractats com un local del Regne Unit. Ser un us permet accedir a tot el contingut britànic perquè la vostra adreça IP està connectada a la vostra geolocalització.

Més raons

Accediu al contingut en línia només per a Estats Units

Si després de contingut basat en el Regne Unit, heu de connectar-vos a un servidor basat al Regne Unit. Un cop us connecteu, us convertireu en com un local britànic amb tota l’elegibilitat per accedir a llocs web, canals o serveis basats al Regne Unit.

Compres rendibles 

Podeu estalviar diners amb efectiu les compres de fronteres en línia. Si us sembla que utilitzeu una adreça IP d’un país on es troben els vostres articles, podreu comprar els articles al seu preu original. Diguem que esteu als Estats Units i l’article que voleu comprar és al Regne Unit. La connexió a un servidor VPN del Regne Unit us permetrà aparèixer com si estigués al Regne Unit. Es mostrarà el preu real que ofereixi els residents del Regne Unit i podreu adquirir-lo sense despeses de transacció fronterera. En resum, s’aconsegueix fer compres per als articles de preu original sense cost d’enviament.

Navegueu pel web de forma seqüent

Com que una VPN reverteix el vostre trànsit mitjançant un servidor VPN del Regne Unit, obteniu una adreça IP del Regne Unit. Per tant, ja no sembla que us connecteu a Internet des d’on us trobeu realment. De fet, els llocs web pensaran que esteu al Regne Unit en contraposició al lloc on realment esteu. Això us ajuda a guanyar una mica d’anonimat.

Seguretat millorada

El servidor VPN del Regne Unit al qual us connecteu acaba xifrant les vostres dades. Com a resultat, obté una nova adreça IP i l’oportunitat de navegar per la web de forma anònima. Cap tercer no pot posar mans a les seves dades ni modificar-les. Una VPN aconsegueix protegir i protegir les vostres dades contra qualsevol amenaça en línia, provocant-vos estar segur en línia.

Com connectar-vos al servidor VPN del Regne Unit? Passos

Les VPN ofereixen el millor equilibri en termes de velocitat, seguretat i cobertura global. Tenir molts avantatges té tenir una VPN instal·lada al dispositiu. A més d’aconseguir la possibilitat d’accedir a contingut basat en el Regne Unit, la seguretat millorada és un altre benefici que obté quan se subscriu a un proveïdor de serveis VPN. La connexió a un servidor VPN del Regne Unit és més que fàcil. Seguiu els passos següents per aprendre com.

 1. En primer lloc, el que heu de fer és buscar un proveïdor VPN digne com ExpressVPN i inscriu-s’hi.
 2. En segon lloc, descarregueu i instal·leu l’aplicació VPN al dispositiu que feu servir.
 3. Creeu un compte VPN i, a continuació, inicieu l’aplicació al dispositiu.
 4. Cerqueu els servidors ubicats al Regne Unit i connecteu-vos a un.
 5. Ara, teniu un Adreça IP britànica, i sembla que utilitzeu la web des del Regne Unit.
 6. Obteniu tots els privilegis d’un resident / resident britànic i gaudiu del vostre accés sense restriccions al contingut del Regne Unit.
Proveïdor d’enllaç de RankVPN
rangproveïdor de vpn
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Amplada de banda il·limitada
 • Aplicacions per a tots els teus dispositius
 • Suport en directe 24/7

Visiteu ExpressVPN

rangproveïdor de vpnVisiteu NordVPN

rangproveïdor de vpnVisita BulletVPN

4proveïdor de vpnVisita Surfshark

Millor servidor VPN del Regne Unit

Si voleu connectar-vos a un servidor VPN del Regne Unit, hi ha moltes coses que heu de tenir en compte. Les primeres coses primer, no tots els serveis VPN són fiables. No podeu confiar en tots els serveis VPN en què us poseu. No tots són fidels a les seves reclamacions i no molts segueixen les expectatives dels usuaris. Alguns fins i tot no podran tenir servidors del Regne Unit als quals podeu connectar-vos. Tot i que hi ha més de 800 proveïdors VPN a tot el món, hem aconseguit recopilar una llista de les millors VPN que ofereixen servidors del Regne Unit. A continuació es detallen algunes de les millors VPN del mercat:

ExpressVPN

ExpressVPN és la nostra millor opció per a un proveïdor de VPN. Aquest servei és ideal per a qualsevol usuari en línia que vulgui accedir a contingut basat en el Regne Unit. Estem parlant d’una VPN segura i premiada que ofereix serveis excel·lents a una velocitat excel·lent. La companyia fa ús dels protocols de xifrat més difícils per assegurar-se que es faci una connexió segura. ExpressVPN té molts servidors britànics dels quals podeu triar, tots ells molt ràpids.

El proveïdor gestiona molts servidors en 94 països. Això significa que podeu difondre la vostra adreça IP a qualsevol lloc que vulgueu. Tingueu en compte que tots els servidors utilitzen IP compartides, de manera que compartiu una adreça IP amb centenars d’altres usuaris. Molts lloen ExpressVPN i el consideren el millor del negoci. L’empresa ofereix un servei d’atenció al client 24 hores i una garantia de devolució de 30 dies. No hi ha cap risc ni perjudici en la subscripció als serveis d’ExpressVPN. Llegiu la nostra crítica completa ExpressVPN aquí.

 • ExpressVPN té servidors britànics a:
  • East London
  • Docklands
  • Berkshire
  • Londres
  • Kent
  • Berkshire
  • Wembley
 • La seva empresa es basa fora de l’Aliança Five Eyes.
 • ExpressVPN utilitza protocols difícils de grau militar per protegir les dades.
 • Hi ha més de 1000 servidors super-ràpids distribuïts en 90 països
 • El proveïdor té una llarga història de desbloqueig de contingut amb èxit.
 • Obteniu descàrrega il·limitada i una connexió súper ràpida per streaming amb ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN és un proveïdor que recomanem molt per les seves mesures de seguretat i funcions sigles. En connectar-vos a un dels servidors de Nord (servidor del Regne Unit, diguem-ne), obteniu IP compartits, Tor mitjançant VPN, protecció contra filtracions DNS i doble xifrat. Això significa que les vostres dades es xifren dues vegades més que una vegada. Parlant d’adreces IP, la majoria es comparteixen, però alguns servidors IP dedicats estan disponibles quan calgui.

La privadesa és un altre aspecte que l’empresa té en compte. Amb la seva base a Panamà on no s’apliquen les lleis de retenció, els usuaris poden estar segurs que les seves dades estiguin en mans segures. Els servidors britànics de Nord són fantàstics. L’assistència al client també és un factor encoratjador per voler utilitzar els serveis del Nord. Com dèiem, NordVPN és un dels VPNs més segurs que podeu triar. Llegiu el text complet revisió aquí.

 • L’empresa opera molts servidors al Regne Unit.
  • A Manchester: 201
  • A Londres: 508
 • NordVPN té la seu a Panamà, cosa que significa que és perfecte per a usuaris conscients de la privadesa ja que hi ha una política de registres zero.
 • L’empresa ofereix un gran servei d’atenció al client i una garantia de devolució de 30 diners.
 • NordVPN té una àmplia xarxa de servidors repartits per 62 països.
 • Aquest proveïdor té un gran rendiment de velocitat, cosa que significa que és ideal per a la transmissió en temps real.
 • Hi ha molt bon xifrat, la protecció anti-malware de CyberSec, la protecció WiFi WiFi automàtica i un sistema Kill switch..
 • El fet de tenir una funció VPN Doble fa que sigui encara més segur.

BulletVPN

 Si voleu protegir la vostra privadesa i desbloquejar llocs web amb una garantia de devolució de 30 dies, heu de subscriure-us BulletVPN. Tot i que no és tan experimentat com altres VPN de llarga durada del sector, no deixa de ser un dels millors VPN que podeu obtenir. Aquest proveïdor opera una xarxa decent de servidors distribuïts a totes les parts del món. A més, BulletVPN utilitza protocols de xifratge estàndard de la indústria per assegurar-se que es mantenen els estàndards de seguretat i privadesa. L’empresa també s’assegura que els seus servidors no es sobrecarreguin. La companyia també utilitza línies de transport de gran qualitat per proporcionar la màxima velocitat possible. A més, BulletVPN també té aplicacions per a totes les plataformes. Més informació sobre la ressenya de BulletVPN aquí.

 • BulletVPN opera 6 servidors britànics a Londres.
 • Xifrats de grau militar i els últims protocols VPN.
 • Hi ha un Killswitch i un xat en directe les 24 hores.
 • El proveïdor ofereix una funció gratuïta Smart DNS.

Taula de surf

Taula de surf és només la VPN que necessita per mantenir-se protegit i gratuït en accedir a la xarxa mundial. Tot i que Surfshark no ha estat al mercat des de fa temps, ha cridat l’atenció de molts usuaris VPN. La companyia gestiona més de 800 servidors en 50 països del món. Alguns experts comparen els serveis de Surfshark amb altres líders de la indústria molt consolidats que han estat al mercat VPN durant molt de temps. Llegiu més sobre Surfshark en aquesta revisió.

 • Surfshark té servidors a Londres i Manchester.
 • Aquest proveïdor ofereix suport de xat en directe 24 hores al dia i admet l’intercanvi de fitxers P2P.
 • Surfshark executa una política sense registres i té una funció de commutació de mort.
 • No hi ha cap filtració ni virus detectats amb aquest proveïdor.
 • Té la seva base a les Illes Verges Britàniques, lluny dels 14 Prying Eyes.
 • La companyia gestiona una política de registre zero, cosa que significa que la privadesa es manté bé.

IPVanish

Tot i que IPVanish té la seu als EUA, és un dels proveïdors més buscats a la indústria VPN. Es refereix a si mateix com la VPN de primer nivell més ràpida i ràpida del món. IPVanish us ajuda a connectar-vos a un servidor VPN del Regne Unit sense problemes. És perfecte per obtenir una adreça IP del Regne Unit, ja que el temps de funcionament és excel·lent i el proveïdor té una selecció de servidors del Regne Unit que són molt ràpids. De fet, el servidor VPN del Regne Unit a IPVanish és ideal per veure la BBC iPlayer i molts altres continguts del Regne Unit. La interfície de la VPN és senzilla i el programari és molt fàcil d’utilitzar. IPVanish segueix una política de zero registres i utilitza protocols de xifrat durs per a la confidencialitat i seguretat afegits. Obteniu més informació sobre IPVanish a aquesta revisió.

 • IPVanish té servidors britànics a les ciutats següents:
  • Glasgow: 2
  • Londres: 89
  • Manchester: 9
  • Nottingham
 • El proveïdor ofereix servei de xat en viu i suport P2P 24 hores al dia.
 • Hi ha un canvi de Windows per a Windows i MacOS per obtenir més seguretat.
 • IPVanish opera més de 1000 servidors en 60 països.

VyprVPN

VyprVPN és un proveïdor de serveis VPN de confiança que us ajuda a accedir a una web segura i sense restriccions a tot el món. L’empresa té la seu a Suïssa i segueix una política de registres zero que no registra ni conserva dades d’usuaris quan utilitzi el servei. Aquest proveïdor ofereix als seus clients accés a algunes funcions de seguretat impressionants, una gran xarxa de servidors i un servei d’atenció al client útil. VyprVPN proporciona una connexió estable i ràpida amb 700 servidors en 70 països. Obteniu més informació sobre aquesta VPN aquí Revisió de VyprVPN.

 • Té un servidor britànic a Londres.
 • VyprVPn té aplicacions fàcils d’utilitzar per a tots els dispositius.
 • Aquesta VPN impedeix i derrota l’acceleració.
 • VyprVPN utilitza diversos protocols per a xifratge.

Llista de contingut popular del Regne Unit

A continuació, es mostra una llista d’alguns dels canals i serveis més vistos i accedits del Regne Unit.

 • BBC iPlayer
 • UKTV
 • Canal 4
 • Canal 5
 • Sky UK
 • itv
 • Notícies de la BBC
 • Un primer cel
 • E4
 • Pop Tiny

Servidor VPN del Regne Unit: Pensaments finals

Tot i que us recomanem molt que us subscriviu a ExpressVPN per connectar-vos a un servidor del Regne Unit, no oblideu les altres fantàstiques VPN que hem esmentat anteriorment. Tots ells disposen de xarxes de servidor decents que ofereixen velocitats de raig i serveis excel·lents. A més, totes aquestes VPN estan orientades a la seguretat; El xifrat és estàndard de la indústria. A més, tots ells pretenen proporcionar als seus usuaris la màxima privacitat i anonimat.

La funció principal d’aquestes VPN és connectar al Regne Unit amb una adreça IP britànica, que proporcionen. No importa el que pugui necessitar un servidor VPN del Regne Unit, qualsevol de les anteriors us serà de gran servei. Amb totes les coses considerades, depèn de vosaltres el que escolliu la VPN que més us convé. Quin serà aquest? Ho fem saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació.

Articles Relacionats

 • Les millors alternatives de TunnelBear

  Millors alternatives per TunnelBear VPN

  Cap comentari | 30 de juliol de 2018

 • Millor VPN per a Microsoft Surface Pro

  Millor VPN per a Microsoft Surface Pro

  Cap comentari | 17 de novembre de 2017

 • Prefereixen els millors usuaris de VPN Reddit

  Els millors usuaris de Reddit VPN van votar el 2020

  5 comentaris | 7 de juliol de 2017

 • Millor VPN per Egipte

  Millor VPN per Egipte

  Cap comentari | 28 de maig de 2018

Quant a l’autor

Razan K

Razan és un entusiasta blogger de seguretat en Internet i defensor de la privadesa en línia. Els seus articles versen sobre com les VPN s’han convertit en una necessitat en el món digital actual.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me