TunnelBear VPN revisat el 2020

Enrere ara fa vuit anys, TunnelBear opera des de Toronto, Canadà. La VPN canadenca, que va començar el 2011, ha guanyat popularitat a tot el món amb la seva promesa de “accés senzill, privat i gratuït a Internet obert.”TunnelBear està ben dissenyat per a usuaris amb poc o gens coneixement de les VPN, explicant per què ofereix funcions bàsiques. Cal destacar que el VPN canadenc té un sentit de l’humor atribuït als óssos i als seus ambients – prou frases per fer que la teva bomba de sang.


Tunnelbear revisat el 2019

Tunnelbear revisat el 2020

Estadístiques ràpides

Garantia de devolucióNo disponible
Es permeten connexions concurrents5 dispositius
Serveis de streaming compatiblesNo compatible
Sense política de registres
P2P permèsNo compatible
SmartDNSNo disponible
XifratAES avançat de 246 bits
AutenticacióSHA-256
Protocols VPNOpenVPN, IPSec, IKEv2
Característiques especialsGhostBear, VigilantBear (switch Kill), tecnologia Stealth
Atenció al clientNo disponible
Ubicacions del servidor22 països més
Nombre de servidors355 servidors més
Dispositius compatiblesWindows, macOS, iOS, Android
Jurisdicció legal de VPNToronto, Canadà

Teníem curiositat per la VPN tenint en compte la seva base de funcionament. TunnelBear fa valeroses reclamacions sobre la seva seguretat i privadesa. És per això que vam decidir fer aquesta extensa revisió per esbrinar què ofereix la VPN. S’adhereix amb nosaltres al llarg d’aquesta revisió de TunnelBear per al 2020 per saber per què val la pena fer-se un tomb.

Preu i formes de pagament

Preu i formes de pagament

Preu i formes de pagament

TunnelBear ofereix tres plans de subscripció diferents Petit, gegant, i Grizzly.

El petit plan

La inicial Pla “poc” et dona un servei VPN gratuït. També hem sabut que, en tuitejar sobre la VPN, haureu rebut una extra 1 GB de banda ampla. Unida a la seva ample de banda limitat, El pla “Petit” de TunnelBear no us permet accedir als vostres servidors australians. Tot i això, podeu gaudeix de totes les funcions aquest vaixell amb TunnelBear – tenint en compte que és gratuït.

El pla Gegant

TunnelBear’s Pla “gegant” està disponible per a 9,99 dòlars al mes. El pla us ofereix una amplada de banda il·limitada, més tot el característiques i servidors distribuït a més de 22 països al voltant del món. També convé ressaltar que el pla ho permet fins a un màxim cinc connexions concurrents.

El pla de Grizzly

El Pla “Grizzly” és un pla anual que es comercialitza a 4,17 dòlars al mes, que es tradueix en a total de 49,88 dòlars facturats cada any. El pla permet gaudir totes les funcions avançades que estan disponibles al seu pla “gegant”, però a un cost reduït a llarg termini. Volem assenyalar que així és el més barat i pla més favorable oferts per TunnelBear considerant us estalviarà fins al 50% dels vostres diners. A més, el pla “Grizzly” permet cinc connexions simultànies, igual que els seus homòlegs.

TunnelBear per equips

Al marge, la VPN amb seu a Toronto ofereix un servei especial “TunnelBear per equips”Pla per als seus usuaris privats. El Pla està disponible per a institucions i empreses que necessita assegurar el seu equip independentment de la seva ubicació. Aquest pla es diu costa 69 dòlars per persona, i la seva facturada anualment.

Prova gratuïta

TunnelBear no ofereix directament la prova gratuïta del servei, però en canvi, tenen disponible el seu pla “Poc” per als usuaris privats. Tot i això, la seva “TunnelBear per equips” ofereix a Prova gratuïta de 7 dies.

Mètodes de Pagament

La VPN canadenca accepta mètodes de pagament limitats, però fiables. A part d’acceptar tots targetes de crèdit principals, i una seguretat Bitcoin forma de pagament, TunnelBear té el seu particular mode de pagament anomenat “Gerres de mel. “ Malauradament, no podeu pagar per via “Gerres de mel” Ara mateix.

Garantia de devolució de diners

TunnelBear no proporciona una garantia de devolució ja que suposen que està inclòs en les funcions completes pla gratuït “Poc”. Per tant, abans d’assegurar-vos que heu provat a fons la versió gratuïta abans de comprometre’s al seu pla premium.

Servidors

Servidors

TunnelBear proporciona a xarxa de més de 355 servidors ben distribuït per tot 22 països més al voltant del món. Tanmateix, es tracta d’una xarxa relativament menys en comparació amb la majoria de VPN més importants del sector.

Independentment del nombre limitat de servidors disponibles, el VPN canadenc té una xarxa distribuïda uniformement a totes les grans regions del món. Un pla TunnelBear premium us permet connectar-vos a tots aquests servidors, tenint en compte el El servidor australià només està disponible per als usuaris premium només. A més, tots els plans de pagament us ofereixen 5 connexions concurrents, commutació il limitada de servidor, i ample de banda il·limitat també. Tingueu en compte que tots els servidors utilitzen adreces IP compartides per anonimat.

Característiques

VigilantBear (Kill Switch)

VigilantBear és la característica única de commutar matar de TunnelBear. És una valuosa eina de seguretat que et desconnecta d’internet en cas que la connexió VPN caigui. D’aquesta manera es garanteix que no es filtrin les vostres dades i s’exposi la vostra identitat.

GhostBear

GhostBear és un especial tecnologia d’ofuscació que normalment es considera “mode furtiu.”TunnelBear utilitza la funció per emmascarar el seu tràfic OpenVPN per aparèixer com a trànsit HTTPS normal en països densament censurats com la Xina. Aquesta funció funciona implementant un proxy fora, fabricant TunnelBear’s Trànsit OpenVPN menys detectable pretenent ISPs, empreses i governs.

Sens dubte, GhostBear pot retardar les vostres velocitats de connexió i, per tant, us aconsellem que només l’activeu quan calgui. En cas contrari, teniu l’opció d’utilitzar el normal Protocol d’Udagram de l’usuari d’OpenVPN (UDP), quin ofereix velocitats super ràpides i una connexió segura.

Compartir fitxers P2P no compatibles

Malauradament, la VPN canadenca no admet l’intercanvi de fitxers P2P. Això es deu principalment a la seva base de funcionament – Canadà – que té lleis estrictes contra el torrenting. Per tant, si sou un amant del torrent, potser no serà la vostra opció VPN.

Privacitat i seguretat

Privacitat

TunnelBear té jurisdicció legal a Toronto, Canadà. I com que Canadà és un dels “Cinc ulls” països, dóna la mala imatge a la VPN. El Canadà té nombroses lleis que contraresten la privacitat d’internet –igual que els EUA– i també la llibertat en línia que no està garantida tret que TunnelBear observa realment una política estricta sense registres.

Per la banda, TunnelBear fa valentes afirmacions que proporcionen un “ferotge política sense registres.”Vam aprofundir en la seva política de privadesa en detall i vam descobrir que només emmagatzemen” registres mínims “. Segons les seves declaracions, la VPN basada en Toronto conserva la informació següent:

 • Informació del compte
 • Dades personals recollides en el moment del pagament
 • Dades operatives

Segons ells [TunnelBear]:

“TunnelBear explícitament NO recopila, emmagatzema ni registra les dades següents:

 • Adreces IP que visiten el nostre lloc web
 • Adreces IP a la connexió de servei
 • Consultes DNS durant la connexió
 • Qualsevol informació sobre les aplicacions, serveis o llocs web que utilitzen els nostres usuaris mentre es connecten al nostre servei. “

Seguint les seves afirmacions que mai recopilen la vostra adreça IP sempre que connecteu el servei, implica que TunnelBear no pot descodificar la vostra identitat.

Estem convençuts que la seva política de privadesa és tan sòlida com s’aconsegueix. Com que TunnelBear no recopila dades de l’usuari, significa que qualsevol cosa que sigueu mentre navegueu no us pot relacionar. Tanmateix, per algun motiu, els servidors de privadesa consideren que la VPN basada en Toronto no és segura per utilitzar i, per tant, la consideren un no inicial..

Seguretat

TunnelBear cada vegada implementa mesures addicionals per millorar els seus sòlids estàndards de seguretat per als usuaris. La VPN utilitza un All-in-Class Estàndard de xifrat avançat de 256 bits (AES) tècnica de xifrat que es combina amb la famosa Autenticació SHA-256. La tècnica de xifratge s’ofereix a totes les aplicacions del client a part d’iOS 8 i de les seves versions anteriors – ón el Xifrat AES de 128 bits s’utilitza al costat de Autenticació SHA-1.

Igual que els seus competidors, TunnelBear ofereix tres protocols de connexió, inclosos OpenVPN, IKEv2, i IPSec. OpenVPN està disponible als clients de Windows, macOS i Android, on treballa al costat de l’avanç de mà RSA-4096. Mentre que, la versió 9 d’iOS i posteriors utilitzen tant els protocols IPSec com IKEv2, juntament amb l’enllaç de mà RSA-2048. La versió 8 d’iOS i versions anteriors utilitzen IPSec juntament amb la mà RSA-1548. Perfect Forward Secrecy també s’utilitza mitjançant l’intercanvi de claus Diffie-Hellman (DHE).

TunnelBear, especialment, no ofereix PPTP, que es considera un protocol de xifratge desfasat i sovint molt insegur. Per demostrar la seva seguretat i nivells de confiança en privadesa, TunnelBear ha completat recentment la seva primera auditoria de la indústria VPN del consumidor, tal com es pot veure al seu lloc web.

Rendiment

Totes les aplicacions de clients de TunnelBear són força eficients i fiables. Durant la prova, no hem detectat cap problema relatiu a la connexió. malgrat això, el client d’escriptori va trigar uns 20 segons per connectar en comparació amb el client mòbil que va trigar menys de cinc segons.

Prova de velocitat

Per conèixer les velocitats reals que ofereix TunnelBear, vam realitzar una prova de velocitat real. A la nostra prova inicial, que va formar la nostra línia de base, vam provar-la sense connexió VPN.

Prova de velocitat

Vam realitzar la nostra primera prova de velocitat de TunnelBear, on vam connectar-nos a un servidor proper. A continuació, es mostren els resultats impressionants:

Prova de velocitat 2

A la prova final de velocitat de TunnelBear, ens vam connectar a un servidor llunyà i vam registrar els resultats següents:

Prova de velocitat 3

Podeu observar com van disminuir les velocitats quan vam fer servir TunnelBear i quina importància van baixar quan vam connectar-nos a un servidor distant. El motiu d’això és el xifratge i la distància que comporta quan utilitzem la VPN basada a Toronto. Tanmateix, vam descobrir que els servidors d’alguns països funcionaven millor que d’altres. Per exemple, els servidors dels Estats Units i del Regne Unit estaven saturats en el moment de fer aquesta revisió.

Facilitat d’ús

Facilitat d'ús

TunnelBear té un lloc web senzill de navegar i ben dissenyat. La informació de la pàgina principal és força senzilla i té enllaços i categories limitats; fent que sigui menys confús per als usuaris normals.

A la secció inferior del lloc web, hi trobareu enllaços útils que us redireccionin cap a àmbits vitals com ara Funcions, aplicacions, i Ajuda seccions.

Com començar amb TunnelBear

Com començar amb TunnelBear no pot ser més fàcil. Un cop navegueu a la pàgina principal, podeu triar el botó “Proveu TunnelBear gratis ” botó per començar. El lloc web té una capacitat única d’identificar el tipus de dispositiu que utilitzeu i, per tant, us suggerirà l’enllaç de baixada per al client correcte. El registre, la descàrrega i la instal·lació del client han de trigar menys de 10 minuts.

Un cop hagueu registrat el registre, us haureu de confirmar el vostre compte mitjançant un enllaç que s’enviarà al vostre correu electrònic. A banda de les targetes de crèdit, podeu triar pagar el vostre pla mitjançant Bitcoin, sempre recomanat si voleu mantenir-vos en l’anonimat.

Aplicacions de clients de TunnelBear

Client d’escriptori

El client d’escriptori és un aspecte atractiu i es simplifica per millorar l’experiència dels usuaris. També teniu l’opció de minimitzar l’aplicació per mostrar només l’àrea de connexió.

Client d’escriptori

TunnelBear identifica automàticament la vostra ubicació física i us mostra un mapa. Podeu triar connectar-vos automàticament o podeu optar per la llista de servidors tocant el menú desplegable situat al costat de l’opció “AutoFrase de connexió a la part superior. Opcionalment, també podeu navegar per la ubicació exacta del servidor mitjançant el mapa. Tot i això, no es pot fer zoom al mapa. Per tant, si teniu problemes de visió, el procés podria resultar complicat.

Client d’escriptori

Fer funcionar el client d’escriptori és molt entretingut ja que TunnelBear fa tots els processos amb un toc d’humor. La VPN sovint es veu per utilitzar “suportarFrases relacionades, com ara “salutacions descarades, “excavació de túnels ” etcètera.

Client d’escriptori 3

TunnelBear també us ofereix l’oportunitat de personalitzar la vostra connexió VPN, però ofereix opcions limitades. Podeu decidir executar el client d’escriptori a l’inici. També hi ha l’opció d’activar la opció “Substitució del TCP ” funció, que millorarà l’estabilitat en connexions menys segures. A més, sota seguretat, també podeu optar per activar la funció Kill Switch i GhostBear. També podreu afegir funcions com ara Xarxes de confiança i molt més.

Client d’escriptori 4

Tota la connexió a un servidor té com a màxim 20 segons.

Client mòbil

Client mòbil

El client mòbil de TunnelBear també és força exquisit. L’aplicació és fàcil de treballar; fins i tot els usuaris normals poden recórrer el client sense problemes. Podeu accedir a la secció secció de llista de servidors fent clic a icona de fletxa al part inferior de l’aplicació. Un cop hàgiu seleccionat el servidor preferit, feu clic a Connecta’t botó per començar.

També podeu accedir a Pàgina de configuració a través de icona del menú a la web costat superior esquerre i després aneu a Xarxes de confiança. Malauradament, el client mòbil [client iPhone] amb què vam provar ofereix funcions de connexió limitades.

Compatibilitat

Compatibilitat amb aplicacions del client

TunnelBear proporciona clients VPN per a totes les plataformes principals incloses Windows, Android, iOS, macOS així com extensions del navegador pels dos Chrome i Pera. Podeu descarregar aquestes aplicacions abans o després d’haver-vos registrat a la VPN. A més, podeu utilitzar el TunnelBear en diverses caixes de TV en streaming.

Compatibilitat a la Xina

No totes les VPN més importants poden eludir els tallafocs sòlids a països fortament censurats com la Xina, Rússia i l’Iran també. Tot i això, TunnelBear té una tecnologia d’ofuscació que es troba a la seva funció GhostBear. La funció està dissenyada per ajudar els usuaris del sòl xinès a recórrer el gran tallafoc del país. I si bé la funció és menys fiable, potser no funciona de vegades. Afortunadament, TunnelBear té un pla gratuït amb el qual sempre podeu provar abans d’actualitzar qualsevol dels plans premium.

Compatibilitat amb Netflix

Malauradament, TunnelBear no funciona amb Netflix US. En la nostra revisió, vam intentar connectar-nos a un servidor dels EUA, però vam produir un error de transmissió.

Compatibilitat amb BBC iPlayer

TunnelBear tampoc desbloqueja BBC iPlayer. Ens vam connectar al servidor del Regne Unit i vam intentar reproduir un programa aleatori, però també se’ns va presentar un error de transmissió.

Atenció al client

Ens va decebre haver après això TunnelBear no té cap servei de xat en directe. Això vol dir que l’única manera de contactar amb el servei d’atenció al client és mitjançant el programa sistema de ticketing.

Per accedir a la Base de coneixements així com el pàgina de suport, feu clic a Ajuda enllaç que es troba al menú superior o al peu de pàgina del lloc web. Un cop hàgiu accedit a la pàgina, podreu accedir a informació com ara Anuncis, com començar, informació de facturació, resolució de problemes, i la contacta amb nosaltres enllaç.

Atenció al client

Per a aquesta revisió, vam obrir un bitllet d’assistència d’assistència, però els resultats van ser desagradables. Durant més de 24 hores, no hem rebut cap comunicació de l’equip d’assistència. Per tant, vam arribar a concloure que TunnelBear té un departament d’atenció al client pràcticament inactiu. I com que la VPN no té un sistema de xat en viu, esperem que el TunnelBear encara inverteixi més en el departament.

Linia inferior

Pros

 • Política estricta de no registres
 • Fàcil d’usar
 • Tecnologia furtiva
 • Interruptor automàtic
 • Funciona a la Xina
 • 5 connexions concurrents
 • Privacitat i seguretat sòlids
 • Velocitats ràpides

Contres

 • Atenció al client deficient
 • Cap intercanvi de fitxers P2P
 • No desbloqueja Netflix, BBC iPlayer i molt més
 • Amb seu al Canadà
 • Xarxa de servidors limitada

Conclusió

TunnelBear és una VPN impressionant que treballa molt per oferir el millor servei als seus usuaris. Tanmateix, si sou un amant del torrent, potser TunnelBear és poc fiable, ja que no és compatible amb l’ús compartit de fitxers P2P. A més, TunnelBear no desbloqueja serveis de streaming importants, és a dir, pot ser que no sigui una opció exclusiva per a les streaminges. No dubteu a consultar la nostra llista d’alternatives TunnelBear en cas que busqueu una VPN més robusta.

Per la banda, TunnelBear promet una connexió privada i segura sòlida. Independentment de la seva base de funcionament, la VPN afirma observar una política estricta de registre zero. La VPN també ofereix una versió gratuïta, que us dóna la possibilitat de provar el servei abans de comprometre’t amb un pla de pagament.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me