VPN més segura per a la privadesa i seguretat en línia

La ciberdelinqüència està en augment i pot ser que qui no tingui una protecció adequada al seu lloc pugui pagar-se molt car en un futur molt proper. Per molt que Internet hagi obtingut un mitjà que permeti una comunicació ràpida, una investigació extensa i una xarxa encara millor a través de les xarxes socials, també s’ha convertit en un terreny de caça on els spammers i hackers ideen tàctiques que s’utilitzen per a persones que no tinguin dubtes. El nombre de ciberdelinqüents experimentats continua augmentant de dia, i aquests individus amb mala intenció proposen maneres força sofisticades per fugir de persones i empreses físiques de les seves dades privades..

VPN més segura per a la privadesa i seguretat en línia

VPN més segura per a la privadesa en línia & Seguretat

Els mitjans de comunicació tampoc no han estat tímids en informar d’incidències en què s’ha recopilat il·legalment la informació privada de la gent, fins ara un dels casos més importants que va ser l’escàndol de dades Facebook-Cambridge Analytica. Tant per a grans multinacionals com per a delinqüents de petit temps, pensen difícilment concebre els mètodes que podrien utilitzar per capturar les dades dels usuaris de manera il·legal, el risc que suposa quedar-se sense protecció en línia és més alt que mai. Aquest tipus d’amenaça requereix mesures preventives i només tenim la solució adequada perquè pugueu implementar i protegir les vostres dades sempre que estiguin en línia.

L’ús d’una VPN per mantenir-se en línia

Una xarxa privada virtual, més coneguda com a VPN, és una resposta formidable a aquest problema. Aquest és un servei que funciona xifrant la vostra connexió tan bon punt us uniu a una xarxa donant-vos d’alta amb un proveïdor. Un cop establerta la connexió a qualsevol dels seus servidors remots, les dades es transmetran de manera segura i xifrada. La vostra subscripció a VPN també permetrà accedir a llocs geo-restrictius, ja que un cop us heu connectat a un servidor remot, semblarà que estigués basat allà on es troba el servidor al qual heu connectat..

La selecció d’un servei VPN a què subscriure’t pot ser molt difícil sobretot si ho fas per primera vegada. Per ajudar-vos a assegurar-vos que el feu correcte, tenim una llista de factors que heu de revisar a mesura que examineu els serveis VPN disponibles al mercat:

  • Funcions de seguretat i privadesa: cerqueu qualsevol funció única que permeti al vostre proveïdor oferir una connexió més segura en comparació amb el que obtindreu amb altres serveis..
  • Atenció al client: ser capaç d’arribar fàcilment a l’equip d’atenció al client del vostre proveïdor és un avantatge important.
  • Velocitats de baixada: es coneix que les VPN alentir una mica la vostra connexió a Internet. Per contrarestar-ho, convindria buscar un proveïdor que tingui servidors realment ràpids.
  • Política de registre & Jurisdicció: diferents proveïdors tenen polítiques diferents sobre registre de dades. Assegureu-vos de consultar el proveïdor per saber què és el seu.
  • Suport per a la traducció de torrents: si realitzaràs una gran quantitat de compartició i descàrrega de fitxers, hauràs de tenir un proveïdor que estigui configurat de manera que admeti aquest tipus d’activitats.

VPNs més segures per a la privadesa en línia & Seguretat

En termes de VPN més segures amb les quals podeu registrar-vos, no hi ha moltes opcions. Manteniu-vos lluny de les VPN gratuïtes, ja que sovint poden comprometre la vostra seguretat en línia en lloc de protegir-la. Aquí teniu les VPN més segures a partir del 2018:

1. ExpressVPN

Es tracta d’un proveïdor que lidera el mercat gairebé des dels seus inicis. ExpressVPN va ser fundada a les Illes Verges Britàniques el 2009 i ha guanyat nombrosos premis per la seva qualitat en el servei. ExpressVPN ofereix un xifrat AES de 256 bits, que depèn d’OpenVPN com a principal protocol VPN. El servei té accés a prop de 2000 servidors i una política de registre de zero que garanteix que la vostra informació segueix sent privada i desconeguda fins i tot per als mateixos ExpressVPN. Els seus servidors també són dels més ràpids de la indústria i, amb un servei d’atenció al client que està disponible les 24 hores del dia, mai serà tard ni massa aviat per contactar-los amb els vostres problemes. El seu paquet també inclou un servei DNS al qual podeu optar en lloc d’una VPN, tot i que heu de saber que aquesta només amaga la vostra ubicació sense cap xifrat. La seva xarxa de servidors també inclou una sèrie de servidors furtius que us permetran desglossar fins i tot el més difícil dels tallafocs segons el lloc on tingueu accés. La llista de funcions addicionals que ofereix el servei inclou un interruptor de matança per Internet que tanca Internet en cas que interfereixi el vostre servei VPN i un servei de protecció de filtracions DNS que impedeixi que qualsevol de les vostres sol·licituds DNS es transmeti per la llista incorrecta. . Per obtenir més informació sobre el servei, consulteu la nostra revisió ExpressVPN. Un cop fet, també podeu consultar la seva oferta de prova de 30 dies que inclou una garantia de devolució.

2. NordVPN

Aquesta VPN basada en Panamà proporciona accés a prop de 4.000 servidors dins de la seva xarxa. Això solament garanteix l’accés a una àmplia gamma de llocs web, cosa que significa que els usuaris no tenen res de què preocupar-se quan es connectin. El servei ofereix moltes funcions que val la pena oferir i la majoria estan centrades en la maximització de la protecció en línia dels seus subscriptors. Prenguem per exemple la funció de xifratge doble. Aquesta característica permet als usuaris transmetre el seu trànsit a través de dos servidors en lloc d’un, duplicant així el nivell de protecció. A més, els usuaris també podran triar a quins servidors s’han de connectar en funció del treball que facin en línia. NordVPN ofereix servidors optimitzats per a jocs en línia, torrenting, streaming de HD i també grans descàrregues de fitxers. Si voleu protegir més d’un dispositiu, NordVPN us ha cobert ja que admeten fins a 6 connexions múltiples. Et convidem a revisar la nostra completa revisió NordVPN per obtenir més informació sobre NordVPN.

3. CyberGhostVPN

Disposar d’una llista de subscriptors de més de 15 milions d’usuaris, CyberGhost VPN sens dubte està fent algunes coses bé en la seva oferta de serveis. El proveïdor té una llista impressionant de prop de 1.300 servidors, que es basen en més de 61 països. Segurament, els clients aconsegueixen navegar amb xifrat AES de 256 bits, la qual cosa és prou bo per mantenir la seva connexió i la informació privada lluny de l’abast de persones malintencionades. La seva base a Romania també està molt lluny de la influència de qualsevol organisme regulador de dades i això inspira un vot de confiança en la política de registre zero de l’empresa. La VPN CyberGhost també admet els torrents entre els seus usuaris i disposa de servidors especials per facilitar-ho. El proveïdor també ofereix diverses versions de la seva aplicació VPN i això fa que els usuaris puguin executar el servei en els seus dispositius basats en Windows, iOS, Linux o Android. El proveïdor de VPN també implementa l’ús d’un secret de reenviament perfecte, on heu d’utilitzar una clau privada recentment assemblada cada vegada que inicieu la sessió. Per obtenir una informació més detallada sobre què us pot fer aquest proveïdor, feu un temps per passar-ho. la nostra revisió VPN de Cyberghost.

Resum de VPNs més segures

Quan es parla de la seguretat com és un servei VPN, el que es busca és el seu nivell de credibilitat. Hem revisat alguns dels serveis VPN més creïbles del mercat, de manera que estem segurs que es garanteix que tots tres garanteixin la seva seguretat en línia..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me