Com reproduir pel·lícules i programes de TV de forma anònima

Alguna vegada s’ha preguntat com transmetre pel·lícules en línia sense atrapar-se? Per tal d’enviar i rebre trànsit a Internet, el vostre ISP us concedeix una adreça IP. Aquesta adreça IP es fa pública quan navegueu pel web, baixant fitxers, o comprovant el vostre correu electrònic. Això significa bàsicament que el vostre ISP i grups de protecció de copyright llauna fer el seguiment de les activitats de descàrrega. Per tal de descarrega pel·lícules de manera anònima, has de amaga la vostra adreça IP. VPN és, amb molt, el millor mètode spoof la seva identitat en línia.

Millor VPN per reproduir pel·lícules de forma anònima sense atrapar-se

Millor VPN per reproduir pel·lícules de forma anònima sense atrapar-se

Puc ser capturat en streaming de pel·lícules?

Sí, et pots atrapar quan descarregues o veus pel·lícules, especialment si fas servir BitTorrent. El seguiment de les descàrregues de torrent és molt fàcil. Si vostè és baixant pel·lícules a través de clients de torrent (Protocol P2P), la vostra adreça IP s’afegeix a la secció eixam de torrent. En altres paraules, qualsevol persona que faci una cerca / sembra el mateix fitxer pot veure la vostra adreça IP. Poc després, o fins i tot durant el procés de descàrrega de pel·lícules, podríeu rebre un correu electrònic o carta d’advertència del vostre ISP que afirma que heu comès una infracció dels drets d’autor. És quan els problemes es fan seriosos.

Com reproduir pel·lícules de forma anònima amb VPN?

Si us preocupa la vostra privadesa en línia, i si voleu descarrega pel·lícules de manera anònima, heu d’utilitzar VPN. L’ús d’una xarxa privada virtual us permet fer-ho amaga la vostra adreça IP dels ulls indiscretos. Un cop establerta una connexió VPN, tot el vostre trànsit està xifrat. Ni el vostre ISP ni ningú més podran escoltar les vostres descàrregues. Fins i tot la seva l’adreça IP pública està emmascarada. En canvi, sembla que navegueu pel web mitjançant l’adreça IP del servidor VPN al qual esteu connectats.

Quin protocol VPN he d’utilitzar per baixar pel·lícules?

Els nivells de xifratge de VPN varien en funció del protocol VPN que utilitzeu. ExpressVPN oferta OpenVPN, IP2Sec, LT2P, i Protocols PPTP. OpenVPN és el més segur. Tingueu en compte que com més gran sigui el nivell de xifrat, més VPN afectarà la vostra velocitat d’Internet.

Com puc configurar el VPN per baixar pel·lícules de manera anònima?

Bàsicament hi ha dos mètodes als quals podeu fer servir instal·leu VPN. Tu tampoc configura la connexió VPN manualment al dispositiu o al router o simplement en descarregueu una Aplicació VPN a la seva PC, Mac, iPhone, iPad, Android, o Linux. Proveïdors de VPN com ExpressVPN ofereix tant guies de configuració de VPN manuals com Aplicacions VPN per Windows, Linux, OS X, iOS, i Android sistemes operatius.

Encara puc capturar-me quan utilitzo VPN?

Podeu fer una prova ràpida per assegurar-vos que teniu èxit oculta la vostra adreça IP. Anar a www.whatismyip.network abans de connectar-vos al servidor VPN i anoteu la vostra adreça IP. Després, connecteu-vos a VPN i aneu a www.whaismyip.network de nou. Ara haureu de veure una adreça IP diferent que pertany al servidor VPN al qual esteu connectats.

En casos rars, la connexió VPN pot fallar, deixant la vostra privadesa exposada en aquest procés. Proveïdor de VPN Premium com ara ExpressVPN oferir un “Matar el commutador” funció que bàsicament impedeix que tot el trànsit d’Internet entri o surti del dispositiu si de sobte es desconnecta del servidor VPN.

Millor VPN per descarregar pel·lícules de forma anònima

Hi ha un munt de funcions a l’hora de triar un proveïdor de VPN descarrega pel·lícules de manera anònima. En general, assegureu-vos que tingui el vostre servei VPN sense cap cas de dades o límits de l’ample de banda. Assegureu-vos que el proveïdor de VPN us ofereix Switch Switch funció també. No guardar cap registre de l’activitat de navegació és extremadament important. Si el proveïdor de VPN no ofereix informació clara sobre si ofereixen o no aquestes funcions, no dubteu a contactar-hi abans de registrar-se..

Després d’haver provat més de 20 serveis VPN diferents, he trobat una millors proveïdors de VPN per descarregar pel·lícules de manera anònima llista. ExpressVPN marca totes les marques quan es tracta de la privadesa i seguretat d’Internet i per això són el meu número u. Mireu la taula següent.

Com reproduir pel·lícules de forma anònima amb VPN: la línia de fons

No comprometis la vostra privadesa en línia. Utilitzeu VPN a emet les pel·lícules de forma anònima. VPN us proporciona una capa addicional de privadesa i seguretat en visitar-la Pirate Bay, KickAss Torrents, Afdah, Putlocker, o llocs web similars Et permet ometre les restriccions regionals imposat geoblocat canals com BBC, Hulu i HBO Go, també.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me