Descarregueu KickAss Torrents de forma anònima a través del servidor intermediari VPN

Torrents de KickAss, també conegut KAT, és probablement el número u cerca del torrent lloc web al món. Arxius de torrent per pel·lícules, programes de televisió, jocs, i programari estan tots disponibles per descarregar. El problema dels torrents, però, és que és extremadament fàcil fer-ne el seguiment Adreces IP de persones que comparteixen un cert arxiu del torrent. Això és principalment a causa del camí Bittorrent es configura. Sempre que comenci baixant un fitxer de torrent, la vostra adreça IP s’afegeix a la secció eixam de torrent de tots els usuaris que ho són sembra / peering aquest fitxer. Trolls de drets d’autor així podeu obtenir aquestes adreces IP i contactar amb els seus ISPs. Per tal de amaga la teva identitat, has de spoof la vostra adreça IP. VPN és la millor eina per protegir-vos privadesa en línia i descarregar KickAss Torrents de forma anònima.

Descarregueu KickAss Torrents de forma anònima a través del servidor intermediari VPN

Descarregueu KickAss Torrents de forma anònima a través del servidor intermediari VPN

Descarregueu KickAss Torrents de forma anònima amb VPN

Hi ha diversos mètodes que podeu implementar amaga / canvia la vostra adreça IP, però el més fiable és VPN. Una xarxa privada virtual et permet xifrar tota la vostra connexió a Internet. Un cop connectat el dispositiu a un Servidor VPN, el adreça IP que apareixerà a la secció eixam de torrent és el del servidor VPN i no el propi. Per tant, no hi ha manera de que ningú us pugui localitzar en funció de la vostra adreça IP. És a dir, si voleu amagar completament la vostra identitat en línia, utilitzeu VPN.

  • VPN ofereix un suplement privadesa i seguretat a la vostra activitat en línia.
  • Els servidors VPN estan repartits arreu del món. Com més proper sigui el servidor VPN al que connecteu, més ràpida serà la vostra connexió a Internet.
  • Superant les restriccions regionals també és possible utilitzar VPN. Connecta’t a una Servidor VPN americà i obtenir un Adreça IP dels Estats Units. Al seu torn, li permetrà veure geo-restringit Canals de reproducció americans com Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, Crackle, Playstation Vue, o Grieta.
  • Per configurar la VPN al dispositiu, descarregueu i instal·leu una Aplicació VPN. iPhone, iPad, Android, PC, i Mac totes tenen aplicacions VPN.

Abans de registrar-se amb un proveïdor VPN, assegureu-vos que es mantinguin sense registres de la vostra activitat de navegació. Verifiqueu també que el proveïdor de VPN imposa sense captures de descàrrega. En cas contrari, el proveïdor de VPN no serà una opció viable per a la descàrrega de torrent. Pots fer servir ExpressVPN o qualsevol dels altres serveis VPN que figuren a continuació a descarregar KickAss Torrents de forma anònima.

Descarregueu KickAss Torrents de forma anònima – Usenet com a alternativa

Usenet és un altre, encara que menys conegut, mètode que podeu utilitzar per descarregar tot tipus música, vídeo, jocs, o programari arxius fora d’Internet. A més, Usenet no utilitza protocol entre iguals com Bittorrent. Usenet també es desplega Connexions SSL. Ambdós fets fan que Usenet sigui una elecció molt més segura en comparació amb els torrents. A continuació, he comparat Usenet amb Bittorrent en termes de velocitat, anonimat, cost, i protocols utilitzat.

Torrents Usenet
VelocitatLa velocitat de descàrrega dels torrents depèn principalment de quantes llavors disponibles per al fitxer que intenteu descarregar. Com més baixes siguin les llavors, més baixa serà la baixada.Usenet utilitza el vostre ample de banda disponible.
L’anonimatAltres usuaris poden veure la vostra adreça IP. Podeu rebre avisos DMCA.Les connexions SSL significa descàrregues xifrades. Assegureu-vos que el vostre proveïdor d’Usenet utilitzi SSL.
CarregueuLa sembra / càrrega és una necessitat. En cas contrari, ja no es podran descarregar fitxers.Durant la baixada, no cal compartir el fitxer, és a dir, penjar-lo. No es malgasta ample de banda.
ProtocolUtilitzar el protocol P2P (Peer-to-peer) de Torrent. No hi ha cap servidor central implicat.Usenet utilitza protocol NNTP. La baixada es produeix directament al proveïdor d’amfitrió Usenet.
CostEls torrents són gratuïts. No es requereixen subscripcions addicionals.Els proveïdors decents d’Usenet requereixen una subscripció de pagament.

Potser el cost és l’única categoria on Bittorrent outdoes Usenet. Però tenint en compte els altres avantatges d’Usenet, probablement val la pena. He preparat una llista de les millors Proveïdors d’Usenet podeu visitar per obtenir més informació i instruccions sobre com configurar-ho tot. Tingueu en compte que l’ús VPN no és tan necessari quan descarregueu Usenet, però no hi ha cap mal en afegir una capa addicional privadesa connectant-se a Servidor VPN abans de la mà.

Enllaç de RankProvider
proveïdors de visites
Període de prova gratuïta de 14 dies
2proveïdors de visites
Gratuït 30 GB per 2 setmanes
3proveïdors de visites
Prova gratuïta
4proveïdors de visites
Prova gratuïta
5proveïdors de visites

Com descarregar els torrents de KickAss de forma anònima amb VPN

En definitiva, mai descarregar torrents abans de connectar-se a Servidor VPN primer si utilitzeu Torrents de KickAss, Badia pirata, o qualsevol altre lloc de torrent. Protecció de la seva privadesa Internet sempre ha de ser la vostra prioritat.

Renúncia: Ni el propietari d’aquest lloc ni l’editor d’aquest article no condonen la descàrrega, la compartició, la sembra o la reproducció de material d’autor. Les lleis internacionals prohibeixen activitats il·lícites. L’article anterior només serveix per a propòsits educatius.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me