Millor VPN de RaiPlay

La major part del contingut que trobareu tant a la televisió com a la ràdio italianes és en gran mesura produïda, distribuïda i regulada per Rai, l’emissora nacional italiana. Rai ha estat durant un període considerablement llarg, aprofitant el RAI un 35,9% de la participació de l’audiència a Itàlia. Bé, a Itàlia també ho és Rai està restringit geo. La millor manera d’accedir-hi a l’estranger és mitjançant una VPN. Però la pregunta és: Quina VPN és la millor per a Rai Play? Informeu-vos d’aquesta ressenya completa.


Millor VPN de RaiPlay

Millor VPN de RaiPlay

RaiPlay està disponible fora d’Itàlia?

Tant si es tracta d’esports, sèries, pel·lícules o programació infantil, Rai TV ho té tot. Tanmateix, només en té a la Regió italiana. Rai Play, com qualsevol canal de streaming de tot el món, ha de protegir-ne drets de difusió d’alguna manera.

La millor manera de fer-ho és sol·licitar-ho geo-restriccions, un mecanisme de defensa imposat per restringir l’accés dels usuaris segons els seus ubicació geogràfica.

El geo-bloqueig es produeix quan el canal examina les teves dades adreça IP – permet determinar on us heu situat físicament al mapa. En el cas de Rai, heu d’estar presents a Itàlia, és a dir, celebrar un Adreça IP italiana.

Si no és així, ho serà bloquejat a l’instant. Quan vam visitar el canal, també vàrem ser víctimes d’un incident tan bloquejat com ens situem a l’estranger.

Això és el que aconseguim:

“No es pot executar contingut perquè no estigui disponible o no suporti.”Error de RaiPlay

Això pot suposar un gran revés, sobretot per als italians que han estat enviats a altres països com expatriats o fins i tot els que van fugir a un altre lloc com turistes

Es poden obviar les restriccions geològiques utilitzant una Xarxa virtual privada, de què parlarem en detall a la propera secció d’aquesta revisió.

Utilitzant una VPN per a RaiPlay

En realitat, és possible transmetre RaiPlay fora de Itàlia, però només si us heu subscrit a un servei de xarxa privada virtual. Una VPN, com la majoria de la gent l’anomenaria, és un servei que retransmet el vostre trànsit a través d’un munt de servidors disseminats pel món, fent que es desvia de la ruta que havia establert el vostre ISP originalment.

En fer-ho, un usuari amb seu als Estats Units, Regne Unit, Països Baixos o qualsevol altre lloc podria enllaçar-se a un servidor basat en servidors a Itàlia obtenir una adreça IP italiana.

A la plataforma de reproducció RaiPlay, semblaria que estiguéssiu basada en el programa Les fronteres italianes. Amb això, podríeu reproduir el contingut que vulgueu sense haver-vos de preocupar restriccions geogràfiques.

La gran cosa de la subscripció a una xarxa VPN és que no només tindreu accés a RaiPlay, sinó que també podreu desbloquejar altres plataformes, com ara Netflix, BBC iPlayer i Hulu, tot independentment del lloc on estiguis.

L’altra cosa sobre un servei VPN que trobareu de gran avantatge és que protegeix les vostres activitats en línia xifrant la vostra connexió.

En realitat aquesta és la funció principal d’un servei VPN i, mitjançant el xifrat, obté el vostre trànsit en línia completament amagada fins i tot del vostre ISP.

Amagar el trànsit El vostre ISP té uns avantatges reals perquè ja no poden veure el que feu en línia i, per tant, no poden implementar mesures que tendeixen a limitar la manera d’utilitzar Internet.

Aquestes mesures inclouen accelerar la seva velocitat o bloquejar el seu accés a alguns llocs determinats.

Aconsegueix RaiPlay a l’estranger

És fàcil, ràpid i ràpid, i només es pot fer amb un simple botó. Aquí teniu el que heu de fer:

 1. Primer, subscriure a un proveïdor de serveis VPN. Més endavant hem revisat quatre de les VPN principals a l’article per triar-les.
 2. Baixeu i instal·leu la VPN aplicació al dispositiu.
 3. Executa l’aplicació i Iniciar la sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya VPN.
 4. Connecta’t a una Servidor italià.
 5. Espereu uns segons perquè l’aplicació estableixi una connexió.
 6. Inicieu els jocs de Rai Play lloc web o la seva aplicació dedicada.
 7. Corrent Rai TV en qualsevol lloc fora d’Itàlia.

És tan senzill com això, però necessiteu un proveïdor versemblant del qual parlarem a la següent secció.

Millors VPNs de RaiPlay

L’elecció d’un servei VPN de vegades pot causar-vos mal de cap, ja que no tindreu ni idea de què buscar ni amb què comparar-ho?.

Per seleccionar el millor servei de VPN per a RaiPlay, heu de conèixer coses sobre les quals hi ha una bona presència a Itàlia, la bona velocitat de la seva servidor i si hi donen suport. streaming fins i tot en alta definició. 

Per assegurar-vos que no us allungueu massa lluny dels proveïdors de serveis més capaços, hem compilat una llista que probablement haureu de triar millor VPN per a RaiPlay des de. Els vam passar per la nostra estricte procés d’avaluació i els resultats van ser tals:

1. ExpressVPN

Coberta ExpressVPN

ExpressVPN és el proveïdor número u amb què us recomanem acudir, ja que ofereixen servei de qualitat mundial i disposen d’un equip d’atenció al client molt fiable.

En realitat han guanyat alguns premis per la seva excel·lència en el servei, de manera que és molt difícil equivocar-se amb un proveïdor com ells.

 • Servidors: ExpressVPN proporciona accés a aproximadament 2000 servidors, inclosos molts a Itàlia i té capacitat per suportar fins a cinc connexions múltiples amb una sola subscripció.
 • Privacitat: Basat en el Illes Verges Britàniques, ExpressVPN no està obligat a presentar cap legislació sobre regulació de dades. A més, el servei té una política estricta sense registres, que assegura que no es recopilen ni emmagatzemen dades. Utilitzant funcions com el tunelatge dividit, Internet automàtic interruptor de matar, la privadesa sempre està garantida
 • Seguretat: ExpressVPN proporciona seguretat mitjançant Xifrat AES de 256 bits, amb preferència per la OpenVPN el protocol, ja que és el més segur. Malgrat això, els subscriptors encara són lliures PPTP, L2TP, IKEv1 o IKEv2 com a protocol escollit.
 • Velocitat: A partir del que hem provat, ExpressVPN ha mantingut unes velocitats excel·lents, sobretot mentre feia servir servidors distants.
 • Capacitat de desbloqueig: Els servidors de ExpressVPN són més que capaços de desbloquejar els gustos de Rai Play. A més, amb els seus Servei de DNS intel·ligent, Vam reproduir contingut georerestrict sense haver de ser testimoni de pèrdues de velocitat a causa del xifrat aplicat.

Finalment, mes d’una prova sense risc (Política de devolució) concedida a qualsevol persona que s’inscrigui. Vam quedar molt impressionats amb el servei i per tenir una millor idea sobre ell, feu una ullada a la nostra revisió ExpressVPN.

Contres

 • Una mica car

2. BulletVPN

Revisió BulletVPN

Això Basat en estònia el proveïdor també arriba a aquesta llista com un proveïdor en què pot confiar per assegurar-se que segueixi en línia i que no es pugui localitzar. 

BulletVPN ha creat versions del seu client que li permeten treballar en dispositius Windows, FireStick, Android, iOS, Linux o Mac.

Aquí teniu el tema de BulletVPN:

 • Servidors: El proveïdor en té més de 100 servidors de més de 50 països, que vam trobar força interessants. És una distribució decent, però que cobreix tots els punts clau del món.
 • Privacitat: BulletVPN està basat en Estònia, una regió on no s’apliquen lleis de retenció de dades. El servei no recopila dades d’usuaris ni les emmagatzema per a un ús futur. A més, tenen un interruptor de matar amb i Escut de bala, que no permet als usuaris connectar-se a Internet sense tenir una connexió VPN present.
 • Seguretat: El servei també ofereix una varietat de protocols que els usuaris poden seleccionar per utilitzar, com ara OpenVPN, PPTP, L2TP i ambdós IKEv1 & IKEv2.
 • Velocitat: El servei afirma que ofereix velocitats il·limitades, amplada de banda il·limitada i commutació de servidor il·limitada. Aparentment, quan vam provar les seves velocitats, hi ha reclamacions. Vam poder transmetre contingut en format Full HD i UHD mentre utilitzem els servidors d’assistència UltraHD.
 • Capacitat de desbloqueig: Rai Play, Netflix, Hulu, BBC Player, Disney + i tants altres que BulletVPN té fàcilment accés, sense cap problema mentre els vam provar.

BulletVPN ofereix un Política de reembossament de 30 dies com a sortida si no us agrada el seu servei. Tanmateix, si utilitzeu un Android, a Prova gratuïta les 24 hores també està disponible.

Hem fet una revisió BulletVPN més completa que realment haureu de llegir si podríeu plantejar-vos registrar-vos en el servei..

Pros

 • Xifrat AES de 256 bits.
 • Sis connexions simultànies.
 • 101 servidors més de 50 països més.
 • Suport P2P.
 • Velocitats ràpides.
 • Switch Switch
 • Funció DNS intel·ligent.
 • Política de reembossament de 30 dies.
 • Aplicacions fàcils d’utilitzar.
 • Escut de bala.
 • Prova gratuïta.

Contres

 • No hi ha desdoblaments
 • No hi ha extensions del navegador

3. Deslocalitzador

Revisió deslocalitzadora 2019

Deslocalitzador llançat de nou a 2013, oferint només un servei Smart DNS. Uns anys més tard, es va convertir en híbrid, proporcionant també una xarxa privada virtual.

Els usuaris poden optar per qualsevol DNS intel·ligents (sols) o tots dos. Ara, com que el servei de VPN és nou, ens ha servit per provar què ha d’oferir. Aquí us presentem:

 • Servidors: Unlocator no té la xarxa de servidors més gran, però ho fa tot 50 països més. Encara és un bon començament per una VPN que el 2019 només va tornar a veure la llum.
 • Privacitat: Ens preocupava molt la ubicació de la seu. Unlocator està basat en Dinamarca, un país dins de l’aliança de 14 ulls. Tot i això, els seus política sense registres mai es va qüestionar i cap informe va mostrar cap enviament o recollida de dades. A més, té un interruptor de matança i protector Unlocator per obtenir més privadesa.
 • Seguretat: Unlocator utilitza el xifrat AES estàndard de 256 bits de la indústria juntament amb protocols com ara OpenVPN, L2TP-IPSec, PPTP i IKEv2.
 • Velocitat: La velocitat estava bé, però no a tots els servidors. Hem utilitzat un servidor del Regne Unit que ha disminuït la connexió gairebé 50%, que encara es considera acceptable. Tot i així, ofereixen servidors que admeten la transmissió en streaming ultra HD.
 • Capacitat de desbloqueig: Hem provat serveis de streaming principals mitjançant Unlocator. Va aconseguir desbloquejar tots ells. Pel que fa a la seva característica intel·ligent DNS, pot accedir a més de 230 canals al voltant del món.

Unlocato té un Política de reembossament de 30 dies, però abans d’arribar a això, en podeu fer servir Prova gratuïta de 7 dies. Tot el que heu de fer és enviar la vostra adreça de correu electrònic, no cal la targeta de crèdit. Per obtenir més informació sobre el proveïdor, comproveu-ho Revisió de locutor.

Pros

 • Xifratge de grau militar.
 • Cinc connexions concurrents.
 • Servidors en 50 països.
 • Suport P2P.
 • Unblocks Rai Play.
 • Switch Switch.
 • Funció DNS intel·ligent (més de 230 canals).
 • Garantia de devolució de 30 dies.
 • Escut no localitzador.
 • Prova gratuïta de 7 dies.

Contres

 • Algunes velocitats lentes
 • No hi ha desdoblaments
 • No hi ha extensions del navegador

4. NordVPN

Portada NordVPN

Com acabar amb la nostra llista NordVPN; un proveïdor amb seu a Panamà i que probablement sigui una de les xarxes de servidors més grans del sector VPN.

Ha guanyat desenes de premis en el passat, inclòs el millor proveïdor VPN d’atenció al client. NordVPN permet sis connexions simultànies per a qui s’inscrigui i ofereix serveis de primera qualitat, inclosos els següents:

 • Servidors: El servei té més de 4000 d’ells basats en el sobre 60 països, cosa que és molt difícil trobar un lloc web amb algun lloc al qual no hagueu tingut accés. 
 • Privacitat: Com que es basa en Panamà, els usuaris poden estar segurs que no hi ha interferències Cinc Ulls es produirà Encara que ho faci, NordVPN manté una política estricta de registre i no recopila res sobre els seus usuaris.
 • Seguretat: NordVPN també ofereix funcions com ara VPN doble que dirigeix ​​el trànsit a través de dos servidors, duplicant el seu xifrat. Per no parlar dels CyberSec programari per evitar programari maliciós i anuncis no desitjats.
 • Velocitat: El proveïdor té servidors optimitzats per a jocs en línia, streaming, torrenting i també descàrrega de fitxers grans. No vam obtenir la velocitat que teníem en alguns servidors, però NordVPN no va decebre l’ús d’altres.
 • Capacitat de desbloqueig: NordVPN desbloqueja Rai Play sense enganxament, juntament amb desenes d’altres canals de streaming. A més, ofereix SmartPlay programari per treballar al voltant de fronteres geo-restrictives.

NordVPN és un dels majors proveïdors del món. Ofereix una Garantia de devolució de 30 dies als que s’inscriguin al seu servei per primera vegada. Per saber què haureu d’esperar del servei, feu una ullada a la nostra revisió NordVPN.

Pros

 • Xifrat d’alt nivell.
 • 6 dispositius simultanis.
 • Servidors en més de 60 països.
 • Accés a Rai Play
 • Switch Switch.
 • SmartPlay (Smart DNS).
 • Política de reembossament de 30 dies.
 • Extensions del navegador
 • CyberSec
 • VPN doble

Contres

 • No hi ha desdoblaments.
 • Alguns servidors lents.

Rai TV: els canals

Si no ho sabíeu, Rai Play permet accedir a diversos Canals Rai, on podeu reproduir tot tipus de continguts, des de l’esport fins a la programació infantil. Per obtenir una imatge millor, consulteu la secció llista de canals baix:

 • Rai 1
 • Rai 2
 • Rai 3
 • Rai 4
 • Rai 5
 • Rai Movie (abans coneguda com Rai Cinema)
 • Notícies Rai24
 • Rai Premium
 • Rai Sports
 • Rai Yoyo
 • Rai Italia
 • Rai Gulp

Què hi ha a RaiPlay?

Per què algú passaria per tot això per accedir a un sol canal? És senzill, és tot el contingut. Comprova-ho:

 • TG1
 • Il Paradiso Delle Signore
 • Don Matteo
 • Inspector Montalbano
 • Mèdici
 • Domenica endins
 • Un Medico In Famiglia
 • Porta a Porta
 • El nom de la Rosa
 • Capri
 • Fuoriclasse
 • Angelo Rules
 • Espai: 1999
 • Tens por de la foscor?
 • Jesús de Natzaret
 • Maria de Natzaret
 • Al·lèrgia al monstre

La millor VPN de RaiPlay

Geo-blocs com ara el que vau trobar si intenteu reproduir-vos en directe RaiPlay A l’estranger són força normals i existeixen per diversos motius.

No obstant això, no han de ser excusa si realment voleu continuar reproduint contingut de Rai TV mentre es troba fora d’Itàlia. Obteniu una VPN i preneu el control de la vostra llibertat en línia.

Amb quina VPN vas acabar? Feu-nos-ho saber al document secció de comentaris baix.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me