ExpressVPN vs CyberGhost: Hvilken VPN er bedst?

Forsøger at beslutte, hvilken VPN (ExpressVPN eller CyberGhost) er bedre kan være en forundrende situation. Man har ordet udtrykt i det, hvilket må betyde det er super hurtigt. Den anden indeholder imidlertid ordet spøgelse, som må betyde online usynlighed.

Men hvilken er en kombination af begge dele? Med den hensigt at afslutte forvirringen, har vi konstrueret dette sammenlignende gennemgang og besluttede en vinder. Kan du gætte? 

ExpressVPN vs CyberGhost

ExpressVPN vs CyberGhost

ExpressVPN vs CyberGhost – Funktioner og tjenester

For at dække det meste af VPN-basics har jeg gennemgået både ExpressVPN og CyberGhost baseret på Prissætning, kundeservice, hastighed, enhedssupport, DNS-lækagebeskyttelse, og Privatliv.

Prisfastsættelse

Lad os gennemgå prisplanerne for hver ExpressVPN og CyberGhost. Det er temmelig kendt, at ExpressVPN er en af dyrere tjenester derude, mens CyberGhost rangerer som en billigere mulighed. Begge VPN’er tilbyder 3 pakker, hvor priserne falder, jo længere du abonnerer.

CyberGhost tilbyder på den anden side følgende:

 • $ 11.99 pr. Måned (Månedlig plan)
 • $ 4,99 per måned (Årlig plan – faktureret til $ 59,88)
 • $ 2,74 pr. Måned (3-årig plan – faktureret til $ 99)

Det er klart, at CyberGhost har bedre muligheder ud fra et økonomisk perspektiv, som et 3-årigt abonnement på CyberGhost koster $ 0,95 mindre end et årligt abonnement på ExpressVPN. Begge VPN’er har en 30-dages refusionspolitik. CyberGhost accepterer kreditkort (Visa / Mastercard) og PayPal, mens ExpressVPN accepterer Bitcoin, PayPal, kreditkort (Visa / Mastercard / American Express / Discover / etc…) og mere.

ExpressVPN vs CyberGhost-prisfastsættelse: CyberGhost

Kunde service

Kundeservice er meget vigtig, når du ser på en VPN. Som et servicebaseret produkt skal VPN’er have en dedikeret og kyndigt kundesupportteam for at sikre, at kundernes behov sorteres så hurtigt som muligt. Både CyberGhost og ExpressVPN har en 24/7 live chat-mulighed for deres kunder. Begge VPN’er har også et FAQ-afsnit på deres respektive websteder og guider, der hjælper med at forklare, hvordan man bruger VPN-tjenester.

ExpressVPN vs CyberGhost kundeservice: Binde

Hastighed

VPN’er forstyrrer naturligvis din internethastighed på grund af udførelse af krypteringsprocesser. Som et resultat får du langsommere internethastigheder. Dette forklarer, hvorfor du skal vælge en VPN, der ejer hurtige servere, tilbyder ensartede downloadhastigheder og understøtter P2P-deling. Efter test af både ExpressVPN og CyberVPN hastigheder fandt vi følgende:

ExpressVPN: hastigheden faldt med 11% for den amerikanske server og 11,9% for den britiske server, mens uploadhastigheden faldt med 13,8% for den amerikanske server og 19,9% for den britiske server.

CyberGhost: forbindelseshastigheden faldt med 71,1% for den amerikanske server og 12% for den britiske server, mens uploadhastigheden faldt med 30,7% for den amerikanske server og 10,5% for den britiske server.

For os var der et stort uoverensstemmelse med CyberGhosts forskellige servere. ExpressVPN holdt et relativt gennemsnitligt tab på de servere, som vi testede ud.

Dækning af ExpressVPN vs CyberGhost hastighedstest: ExpressVPN

Enhedsunderstøttelse

Vi sammenlignede de understøttede enheder til både Express VPN og CyberGhost for at se, hvilken VPN der tilbyder mere af en enhedssortiment.

ExpressVPN:

 • vinduer
 • iOS
 • Linux
 • Android
 • Routere
 • Mac

CyberGhost:

 • vinduer
 • Mac
 • Linux
 • Android
 • iOS

ExpressVPN vs CyberGhost-enhedsunderstøttelse: ExpressVPN

Servere

Både ExpressVPN og CyberGhost er kendt for deres stort antal servere over hele verden. ExpressVPN står kl over 2000 servere i mere end 94 lande, mens CyberGhost har over 2000 servere i mere end 60 lande. Det er indlysende, at ExpressVPN har bredere global dækning end CyberGhost.

ExpressVPN vs CyberGhost-server dom: ExpressVPN.

DNS-lækagetest

En af de funktioner, der tilbydes af de fleste VPN’er, er DNS-lækager. Der er et antal websteder, der tester for DNS-lækager, og jeg vil råde enhver VPN-bruger til at tjekke for lækager på en semi-regelmæssig basis. Når det kommer til ExpressVPN og CyberGhost, testede begge VPN’er positivt for funktionen til DNS-lækage.

Dækning af ExpressVPN vs CyberGhost DNS-lækketest: Binde

Privatliv

Når du ser på en VPN’s fortrolighedsmålinger, kontrollerer du, hvilken slags VPN-protokoller de bruger, hvilke krypteringer der er implementeret, og om de har en nul-log-politik. Vores oversigtsliste går som følger:

ExpressVPN:

 • VPN-protokoller: OpenVPN med TCP / UDP – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP
 • Krypteringer: 256-bit AES-kryptering, AES-256-CBC, Datakanals symmetrisk krypteringsplan og fremad-kryptering.
 • Nul-log-politik: ExpressVPN siger, at de har en streng politik for ikke-log, og heldigvis for os er der beviser, der understøtter det.

CyberGhost:

 • VPN-protokoller: OpenVPN – L2TP / IPsec – PPTP
 • Kryptering: AES 256-bit kryptering med en 2048-bit nøgle og MD5 til HMAC-godkendelse.
 • Nul-log-politik: CyberGhost lover en streng nul-log-politik. Desværre er der bevis på sin side med betingelser og vilkår, der viser andet.

ExpressVPN vs CyberGhost nul-log politik dom: ExpressVPN

ExpressVPN vs CyberGhost – Dommen

Efter at have testet hver VPN alene, er vi kommet til den konklusion, at ExpressVPN er den bedre VPN. CyberGhost er anstændigt og mere overkommelig, men ExpressVPN har formået at opretholde et stærkt omdømme af god grund.

De mulige problemer med CyberGhosts privatlivspolitik forekommer også en smule modstridende virkning for en VPN-udbyder. Hvis du sidder fast mellem CyberGhost og ExpressVPN, tøv ikke med at gå efter førstnævnte. Selvom ExpressVPN er dyr, udfører det jobbet godt. Er du enig med vores vinder? Lad os vide, hvorfor begge veje i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me