ExpressVPN VS Hola – Hvilken VPN skal jeg bruge?

Når du er på markedet for en VPN, står du overfor et væld af muligheder. De præsenterer alle sig selv som de bedste af de bedste, men hvor mange lever faktisk op til standarderne? Dette bringer os til kampen imellem ExpressVPN og Hola VPN Plus.


Der er meget på spil her: din privatliv, sikkerhed og personlig information, hvilket gør denne beslutningsproces desto mere alvorlig. Af disse grunde er vi her for at hjælpe dig med at finde ud af.

ExpressVPN VS Hola - Hvilken VPN skal jeg bruge

ExpressVPN VS Hola: Hvilken VPN skal jeg bruge?

Denne gang sammenligner vi ExpressVPN og Hola. Formålet med denne sammenligning er ikke at tilbyde dig chancen for at se Holas funktioner. Det er for at vise dig det forskel mellem en faktisk VPN-service (ExpressVPN) og en pengeindtægtsfusk (Hola). Jeg vil starte denne artikel med at angive, at Hola er 100% farlig, og at mens den annoncerer sig selv som VPN, er det mere en proxy.

ExpressVPN VS Hola – Services og funktioner

For at gennemgå stakken med funktioner og batch af tjenester, som disse udbydere har at tilbyde, har jeg lavet en sammenligning af priser, internethastighed, kundesupport, enhedssupport og servernetværk af hver ExpressVPN og Hola.

Prisfastsættelse

Lad os begynde med prisplaner for både ExpressVPN og Hola.

Hola på den anden side tilbyder både en gratis service og premium service. Det er den præmie, en har 4 forskellige prisplaner:

 • Månedlige:$ 11,95
 • årlig: $ 6.99
 • halvårlig: $ 3,99
 • Tri-årlig:$ 2,99

Evaluering: For så vidt angår prisfastsættelse, har Hola her bedre satsplaner for alle budgetter. Tjek deres 2-årige plan. Det er omkring $ 4, hvilket er langt billigere end ExpressVPNs årlige plan. Begge disse udbydere tilbyder deres abonnenter en 30-dages pengegarantipolitik.]

Men med ExpressVPN er politikken det 100% “ingen spørgsmål stillet”. Mens Hola-brugere skal være opmærksomme på, hvilken enhed de oprindeligt installerer Hola på – det er, hvis du bruger refusionen. iOS- og Android-brugere skal begge bede om refusion fra henholdsvis Apple og Google.

Dom: Hej har bedre prisplaner, men ExpressVPN har en bedre refusionspolitik.

Kunde service

ExpressVPN 

Hvis du er en ExpressVPN-bruger, har du adgang til live chat portal på webstedet hvor som helst du er. Ingen personlige oplysninger er nødvendige for at aktivere live chat. Kundesupportteamet er talentfuldt og velinformeret om alle de tjenester og tilbud, ExpressVPN har i vente. Det er usandsynligt, at du stiller et spørgsmål, og de har intet svar. I tilfælde af at agenten har brug for at tjekke noget, vil han / hun underrette dig om det og bede dig om at være tålmodig, indtil de har et svar til dig.

Hej 

Hola på den anden side, tilbyder ikke en live kundeservicefunktion. De tilbyder dog kundeservice via e-mail. Jeg testede e-mail-funktionen et par gange for at udpege deres gennemsnitlige svarprocent. Det, jeg bemærkede, var de spørgsmål, der let kunne besvares af webstedet, ville blive besvaret i ret mange gange (henholdsvis 4 timer og 5 timer). De to gange, jeg stillede spørgsmål, der var relateret til detaljerne i refusionspolitikken (ikke på webstedet), tog det omkring en dag at besvare.

ExpressVPN

 • live chat-funktion
 • 24/7 kundesupport

Hej

 • ingen mulighed for live chat (kun e-mail)
 • en FAQ på hjemmesiden

 Dom: ExpressVPN

Fart

Det var vanskeligt at vurdere forskellen i hastighed mellem ExpressVPN og Hola, men her går det.

ExpressVPN 

ExpressVPN på den anden side, udfører alle funktionerne i en VPN. Dette betyder, at det vil bremse internethastighederne. Vores eksperter fandt, at ExpressVPN generelt var konsekvent på tværs af dets servere. I gennemsnit faldt downloadhastighederne med 10%, uanset serverplacering.

Hej

Det faktum, at Hola er det et P2P-netværk betyder, at det sænker ikke dit internet. Dette skyldes, at Hola ikke rute din trafik igen. Når det er sagt (browserudvidelsen) Hola Unblocker, er det utroligt langsomt, til det punkt, hvor det oftere end ikke virket som om vi simpelthen ikke havde forbindelse til internettet.

ExpressVPN

 • imponerende upload- og downloadhastigheder.

Hej 

 • hurtige hastigheder på grund af manglende kryptering

Dom: ExpressVPN

Enhedsunderstøttelse

ExpressVPN

Brug dit ExpressVPN-abonnement ved at downloade apps og manuelt konfigurere dem på alle dine enheder. Med kun et VPN-abonnement, du samtidigt få til at tilslutte fem enheder til ExpressVPN. Med andre ord får du dele dit enkelt abonnement (VPN-forbindelse) med fem andre enheder.

Hej 

Med Hola kan du bruge din enkelt konto på ti samtidige enheder som Android, PC, Mac, spilkonsoller og endda SmartTV’er. På denne måde bruger du Hola op til sit fulde potentiale ved at dele din konto med andre.

ExpressVPNUnderstøttede apps til følgende platforme:

 • Windows, Mac, Blackberry, Linux, Android, iOS, vælg routermodeller
 • Udvidelser til: Chrome, Safari, Firefox
 • du får op til 3 samtidige forbindelser ad gangen.

Hej tilbyder understøttede apps til:

 • Windows, Mac, Linux, Android, iOS, vælg routermodeller.
 • Hola Unblocker: Chrome, Firefox, Edge, Safari
 • Hola tilbyder som et P2P-netværk ubegrænsede enhedsforbindelser.

Dom: Hola

Servere

ExpressVPN

ExpressVPN er en premiumudbyder, der tilbyder en bredt udvalg af servere over hele kloden med meget sikker netværksopsætning. Virksomheden ejer i øjeblikket har ca. 160 VPN-serverplaceringer spænder 94countries, med over 3.000 VPN-servere. Serverne beskytter brugernes data og krypterer dem, før de når andre netværk.

Hej 

VPN-tjenesteudbydere betaler normalt for at vedligeholde de servere, hvor de videregiver brugernes data til sikkerhedsmæssige formål. Dog Hola har ikke eller ejer nogen servere og da dette er en gratis service, bliver du en server ved abonnement. De, der ønsker at bruge tjenesten og ikke ønsker, at andre skal oprette forbindelse til deres netværk, skal betale for præmieplanen. Essensen af ​​at Hola er fri mindskes.

ExpressVPN

 • 2000 servere på 148 lokationer fordelt på 90 lande.
 • Du kan finde den komplette serverliste på webstedet, klart for alle.

Hej

 • ejer ikke nogen servere.
 • Hola bruger enhederne – der hører til ikke-betalende brugere – som “servere.”

Dom: ExpressVPN

ExpressVPN VS Hola – Privatliv & Sikkerhed

Et grundlæggende aspekt af en VPN er, hvordan virksomheden håndterer brugernes privatliv og sikkerhed. Da VPN’er primært er cybersikkerhedsværktøjer, er det vigtigere for en VPN at tilbyde ægte privatliv og sikkerhed end at have et væld af funktioner. Mens ExpressVPN er helt sikkert at bruge, kan vi ikke sige det samme om Hola. Normalt ser vi på et VPN krypterings-, protokoller- og logpolitik at vurdere, hvor sikker og privat det er. Når vi sammenligner disse to udbydere, er det dette, vi fandt:

ExpressVPN

ExpressVPN tilbyder stærke krypteringsprotokoller, fremragende sikkerhedsfunktioner, og ingen lækager. Dette betyder, at denne udbyder ikke går på kompromis med eller datasikkerhed. Virksomheden gør brug af højeste niveauer af kryptering, hvilket betragtes som uknuselig. ExpressVPN har en dræb kontakt, som de omtaler som en netværkslås. Denne funktion hjælper med at holde dine data sikre ved at sikre din trafik, hvis VPN-forbindelsen nogensinde falder.

Hej 

Hola er en VPN der har ikke krypteringer eller en kill switch. Det betyder, at det ikke er sikkert som det holder omfattende brugerlogfiler. Selvom den hævder, at dens peer-to-peer-forbindelser er sikre, er de ikke det. Der er faktisk ikke noget anonymt eller sikkert ved Hola. Det mærker sig selv som en VPN, når det faktisk er en proxy.

ExpressVPN:

 •  OpenVPN med TCP / UDP – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP
 • AED-256-CBC, Datakanals symmetrisk krypteringsplan, 256-bit AES-kryptering, Fremad-kryptering
 • En tidligere afprøvet og testet streng nul-logs politik

Hej:

 • Ingen VPN-protokoller.
 • Ingen krypteringer.
 • Fundet til at logge og sælge brugerdata.

Evaluering: Mens Hola absolut ikke gør noget for at beskytte en brugers privatliv og sikkerhed, beviste ExpressVPN sig for det globale samfund som helhed for at være en ægte nul-logs VPN.

Dom: ExpressVPN

Hvorfor er Hola usikker??

Ikke kun gør det Hola fører logfiler over dine online aktiviteter og gem dine personlige oplysninger, men det også giver tredjepart (betalte brugere) adgang til din online-forbindelse. Når vi taler om loggingsinfo, taler vi ikke kun om et minimalt beløb. Denne VPN logger massive data, der involverer sine brugere. Du kan læse alt om det i deres Fortrolighedspolitik. Det er også vigtigt at minde dig om, at Hola er en peer-to-peer VPN.

Det betyder, at i stedet for at administrere betalt for servere over hele verden, tunneler Hola sine signaler gennem brugernes forbindelser. Med andre ord bruger den brugernes båndbredde. I virkeligheden opretter du forbindelse til andre brugers netværk, og de opretter forbindelse til dit. Kort sagt, dette er en usikker VPN med meget lave krypteringsniveauer. Ved at abonnere på denne VPN ville du udsætte dig for trusler og opgive dit privatliv i processen.

ExpressVPN VS Hola – endelig dom

Når vi ser tilbage på de test, som vores eksperter har foretaget, er det klart, at ExpressVPN langt en bedre tjenesteudbyder end Hola. Prisen til side er ExpressVPN først og fremmest en VPN. Hola er derimod ikke. Jeg kan ikke understrege nok, hvor farlig Hola er.

ExpressVPN

ExpressVPN er neddelte vinderen her, og jeg kan varmt anbefale det.

Hej

Hola er en farlig udbyder, som jeg anbefaler dig at undgå for enhver pris.

Hverken jeg eller de andre her på VPN Guru anbefaler nogen, der bruger denne service. Er du ikke enig? Hvis du synes, ExpressVPN er en klar vinder, så fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map