ExpressVPN vs Hotspot Shield: Hvilken VPN er bedst?

ExpressVPN VS Hotspot Shield: Hvilken VPN skal du abonnere på? En VPN er en forpligtelse, og dit VPN-valg påvirker dit privatliv drastisk. Så selvfølgelig vil du sikre dig, at du tager den rigtige beslutning. Hvis du sidder fast mellem ExpressVPN og Hotspot Shield, to af de mest downloadede VPN’er, kan du se denne sammenlignende anmeldelse for at finde ud af, hvilken VPN fortjener din opmærksomhed. Bemærk, at denne sammenligning er baseret på Premium-versionen af ​​Hotspot Shield.

ExpressVPN vs Hotspot Shield - Hvilken VPN er den bedste

ExpressVPN vs Hotspot Shield – Hvilken VPN er den bedste

ExpressVPN VS Hotspot Shield – Funktioner og tjenester

For at give et omfattende overblik over de funktioner og tjenester, som begge udbydere tilbyder, har jeg sammenlignet priser, kundeservice, internethastighed, enhedssupport og servere på både ExpressVPN og Hotspot Shield.

Prisfastsættelse

Lad os starte med at gennemgå prisplanen for både ExpressVPN og Hotspot Shield.

ExpressVPN tilbyder 3 forskellige prisplaner:

 • $ 12,95 pr. måned (Månedsplan)
 • $ 9,99 pr. måned (Bi-årsplan – faktureret til $ 59,95)
 • $ 6,67 pr. måned (Årsplan – faktureret til $ 99,95 + 3 gratis måneder det første år)

Hotspot Shield tilbyder 4 forskellige prisplaner:

 • $ 12,99 pr. måned (Månedsplan)
 • $ 8,99 pr. måned (Bi-årsplan – faktureret til $ 53,94)
 • $ 5,99 pr. måned (Årsplan – faktureret til $ 71,88)
 • $ 3,49 pr. måned (3-årig plan – faktureret til $ 125,64)

Når det kommer til prisfastsættelse, tilbyder Hotspot Shield bedre planer for brugere på et budget. Deres 3-årige plan er kun ca. $ 26 mere end ExpressVPNs årlige plan.

ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der er dikteret klart i deres refusionspolitik uden spørgsmål. Hotspot Shield tilbyder en 45-dages refusionspolitik, men jeg kunne ikke finde deres refusionspolitik online for at se, om der er nogen begrænsninger på politikken. Jeg kontaktede deres kundesupport og blev informeret om, at deres politik ikke har nogen begrænsninger på båndbredde eller forbindelser.

ExpressVPN VS Hotspot Shield-prisfastsættelse: Hotspot Shield.

Kunde service

Både Hotspot Shield og ExpressVPN har en live chat-mulighed for deres kundesupport.

Med ExpressVPN kan du få adgang til live chatportalen hvor som helst på webstedet. De beder dig ikke om identificerende oplysninger for, at live chat kan fungere. Kundesupportagenter er fuldt orienteret om alt, hvad ExpressVPN har at tilbyde og svare hurtigt på ethvert spørgsmål, der bliver kastet deres vej. Hvis agenten har brug for at kontrollere oplysninger, vil de informere dig om det og bede dig om at være tålmodig, mens de kommer tilbage til dig med svaret.

Hotspot Sheilds mulighed for live chat var lidt af en skuffelse. For at starte, kan du kun få adgang til chatportalen fra deres prisside. Der er ingen knap, du kan klikke på, chatten vises bare i bunden af ​​siden. De kræver også et navn og en e-mail-adresse, før du kan tale med en kundesupportagent. Under de flere test, der blev udført, stoppede deres agenter kontinuerligt med at svare i lange perioder (det maksimale, jeg oplevede, var 2 minutters radiostøj) uden at informere mig om behovet for at forsinke svaret. De besvarede alle de grundlæggende spørgsmål om deres tjeneste, men besvarede med meget vage svar på ethvert spørgsmål, der ikke findes i Ofte stillede spørgsmål.

ExpressVPN VS Hotspot Shield-kundeservicedømmelse: ExpressVPN.

Hastighed

Vores eksperter kørte hastighedstest for både ExpressVPN og Hotspot Shield.

ExpressVPN’s hastigheder var ret konsistente på tværs af alle de testede servere. Generelt faldt downloadhastighederne med ca. 10% på alle servere.

Hotspot Shields hastigheder var ikke så ensartede på tværs af serverne, som vores eksperter testede ud. Downloadhastighederne var undertiden kun 0,9% langsommere og andre gange 22,7% langsommere.

ExpressVPN VS Hotspot Shield Speed ​​dom: Hotspot Shield.

Enhedsunderstøttelse

ExpressVPN tilbyder understøttede apps til:

 • Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Blackberry og vælg routermodeller.
 • Udvidelser til: Chrome, Firefox, Safari.

Med ExpressVPN får du op til 3 samtidige forbindelser ad gangen.

Hotspot Shield tilbyder understøttede apps til:

 • Windows, Mac, Android, iOS, Windows-telefon.
 • Udvidelser til: Chrome og Firefox.

Med Hotspot Shield får du op til 5 samtidige forbindelser ad gangen.

ExpressVPN VS Hotspot Shield Device Support-dom: ExpressVPN

Servere

ExpressVPN tilbyder 2000+ servere i 148 serverplaceringer i 92 lande. Deres serverliste er tilgængelig på deres websted.

Hotspot Sheild var lidt vanskeligere. Jeg måtte vente til jeg downloadede appen for at finde ud af, hvor mange servere de har. Selv da kunne jeg dog stadig ikke finde ud af, hvor mange servere de havde på tilbud. Det, vi ved, er, at Hotspot Shield kun har servere i 24 lande.

ExpressVPN VS Hotspot Shield Server-dom: ExpressVPN

ExpressVPN VS Hotspot Shield – Privatliv & Sikkerhed

Uanset funktionerne er det vigtigste aspekt af en VPNs service dens tilgang til en brugers privatliv og sikkerhed. Sådan testede disse to udbydere:

Når vi vurderer sikkerheden ved en VPN, ser vi normalt på deres VPN-protokoller, deres krypteringer og deres logpolitik. Dette er, hvad vi fandt med ExpressVPN VS Hotspot Shield:

ExpressVPN:

 • VPN-protokoller: OpenVPN med TCP / UDP – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP.
 • Kryptering: 256-bit AES-krypteringer, AED-256-CBC, Datakanals symmetrisk krypteringsplan, Fremadkryptering.
 • Logningspolitik: ExpressVPN har en streng politik for nul-logs (afprøvet og testet).

Hotspot Shield:

 • VPN-protokoller: Hotspot Shield bruger deres egen protokol kaldet Catapult Hydra, udviklet af deres moderselskab AnchorFree.
 • Kryptering: 128-bit AES-kryptering, TLS 1.2-servere, videresend hemmelighed.
 • Logningspolitik: Hotspot Shield har en nul-logs-politik (i henhold til Privacy Policy, anfægtet af Center for Democracy and Technology).

ExpressVPN viste sig over en skygge af tvivl om, at de ikke holder logfiler over deres brugers browsing-aktiviteter. Hotspot Shield blev på den anden side beskyldt for at dele sine brugers data med tredjepart.

ExpressVPN VS Hotspot Shield-privatliv & Sikkerhedsdømmelse: ExpressVPN

ExpressVPN VS Hotspot Shield – endelig dom

Baseret på de test, vi har udført, og de funktioner, der tilbydes af både Hotspot Shield og ExpressVPN, er det klart, at ExpressVPN kommer ud som den klare vinder. Hotspot Shield er måske mere overkommelig, men dens funktioner og dets privatliv & Sikkerhed gik ikke godt imod ExpressVPN’s. Hvis du stadig sidder fast mellem begge udbydere, tøv ikke med at abonnere på ExpressVPN. Det kan være dyrere, men i det mindste er du garanteret en virkelig sikker og privat forbindelse med dens tjenester.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me